دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل0**** 

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
2 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده
با سلام و عرض ادب کارخانه یک بارمصرف به ۲نفر آقا برای تکمیل کادر خود نیازمند است. آموزش در حین کار داده خواهد شد. شام به عهده ی خود طرف میباشد. شرایط سنی ۱۸ الی ۴۰ ساعت کاری ۱۶ الی ۱۲ دوشنبه ها تعطیل ...
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مدیر فنی | Technical Manager
یک کارخانه فعال در حوزه تولید صنعتی، جهت مدیریت عملیات فنی و راهبری واحدهای مهندسی، از افراد با تجربه، دارای نگرش سیستمی و توانمند در حوزه‌های فنی و مدیریتی دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف تخصصی: ...
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی ادویه و زعفران
جهت بسته بندی ادویه و زعفران به یک نیروی خانم نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه ساعت کاری ۶ ساعت روزای تعطیلی ، تعطیل می باشد کار بسیار راحت آسان با تایم استراحت حقوق ۳میلیون ۵۰۰ لطفا برای بسته بندی...
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
معصومی
دنبال کار در منزلم
سلام و عرض ادب دوستان دنبال کار در منزلم کاری که بشه بیارم منزل انجام بدم شامل بسته بندی .... مزاحمت و سوال بی ربط بلاک میشه 0921XXX6069(نمایش کامل)
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
دنون | Danone
کارشناس ارشد واردات | Import Executor
درباره شغل: مجری واردات مسئول واردات قطعات خام ، بسته بندی و یدکی برای کارخانه به طور کارآمد و نوآورانه برای سهولت در کمترین خطر از سهام است. گواهینامه های موسسه استاندارد. • کلیه ارتباطات با تأم...
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
استخدام نیرو اقا و خانم
ب تعدادی نیرو خانمو یک نفرا اقا نیازمندیم جهت کار در تولید بسته بندی کافی میکس نیازمندیم از سن ۲۰ تا ۳۵ حقوق ۱۴ تومن تا ۱۷ تومن با اضافه کاری سرویس از شهرک امید صفادشت بیمه دارد بعد سه ماه سابقه کار...
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
کار بسته بندی در منزل
بسته بندی فوم در منزل خودتان خودتان درآمد بطور متوسط حدود ۸ ساعت کار ۵۰۰ هزار تومان داشتن فضای حدود ۶ متر مربع برای کار الزامیست لطفا مشخصات و شماره تماس و محدوده منزل خود را بفرمایید تماس میگیرم آ
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
استخدام منشی حسابدار خانم و نیروی ساده خانم
شرایط استخدام نیروی حسابدار: آشنایی با امور حسابداری و نرم‌افزارهای مرتبط مسلط به تایپ فارسی و کار با Word و Excel منظم، دقیق، با روابط عمومی خوب و مسئولیت‌پذیر دارای سابقه کار مرتبط (حداقل ۱ سال)...
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
کارخانه مونتاژ فر
کارخانه تولید فر قسمت بسته بندی اختصاص به بانوان قسمت خط تولید اختصاص به آقایان مدرک تحصیلی ملاک نیست از سن ۱۸ تا ۶۰ پذیرش میشود حقوق از ۲۴ میلیون الی ۳۶ میلیون بیمه و مزایای تکمیلی ، وام حق ا...
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
به چند همکار خانم نیازمندیم
با سلام کار در شهرک صنعتی ایبک اباد سرویس داریم کار مونتاژ روشویی و بسته بندی لطفا رزومه کاری را ارسال کنید از طریق چت دیوار
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
کاردر منزل
بسته بندی وادمینی نیست
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
اوپراتور زیره کفش اقا و خانوم
اوپراتور تولید،بسته بندی، صبحانه ناهار شام جمعه ها تعطیل شیفت روز و شب
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
بسته بندی کفش، ۲ نفر خانم
به دو نفر خانم جهت بسته بند کفش نیازمندیم حقوق توافقی تسویه هفتگی مسیر ، جاده کندرود، روبروی کافی شاپ وحید، کوی صنعتی آهو
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
نادر
کارگر ساده جهت بسته بندی ملحفه
جدب نیروی کار جهت بسته بندی پتو یا ملحفه ومنسوجات.اتباع با داشتن کارت هم مورد قبول میباشد.با جای خواب مناسب و لوازم آشپزخانه 0935XXX2803(نمایش کامل)
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
بسته بندی کش مو
بسته‌بندی کش مو
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
طراح صنعتی بازنشسته
ما در زمینه تولید ماشین الات صنعتی و تجهیزات استیل فعال هستیم‌برای توسعه کار خود و نمونه سازی ( مهندسی معکوس ) و بهینه سازی محصول یکنفر نیروی آقا‌بارشته حداکثر سن ۵۲ سال داشته باشه ایشون بتونه دو تا ...
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
شرکت ایده آل بست ، کارگر خانم ، مونتاژ و بسته بندی
مژده مژده شرکت ایده آل بست به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار در واحد مونتاژکاری در محیطی کاملا زنانه، اقدام به استخدام می‌نماید. با حقوق اجرتی، بدون سقف حقوق آدرس:تهران، شادآباد، خیابان ۱۷ شهریور، خی...
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
فروشندگی
سلام به یک فروشنده خانوم جهت کار در نانوایی لواش نیازمندم کارت بکشه نون بده مشتری نون بسته بندی کنه. با اخلاق زرنگ .شیفت عصر از ساعت5تا9 شیفت صبح هم اگه بتونه وایسه
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
کار در کارگاه بسته بندی نمک
نیازمند کارگر ساده جهت کار در کارگاه بسته بندی ۱۵روز در ماه با حقوق روزانه ۷۰۰هزارتومان که به صورت نقدی روزانه پرداخت می‌شود هر نفر ۸ساعت کاری در این واحد مشغول به کار هستند خواهشمند است کسانی که سابق...
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
استخدام کار درمنزل(بسته بندی)
«همین الان عضو تیم ما شو» حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید -خواهان حقوق بالا با کار در منزل هستید مزا...
1403/09/26
لیلا یوسفی
من کار درمنزل نیازمندم
08:44
1403/09/27
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین 
04:40
پنج‌شنبه 3 مرداد 1404، ساعت 02:35