دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل0**** 

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
2 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
طراحی لیبل روی قوطی کرم دست و صورت
با سلام یک لیبل برای روی یک قوطی پمپی شکل به صورت یک مستطیل ۱۵ در ۱۱.۳ میخوام طراحی بشه یکسری اطلاعات و طراحی های لیبل محصولات مشابه خارجی رو دارم با هوش مصنوعی هم یک لوگو اولیه دارم و میخوام مدل اون...
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
بسته بند خانم جهت بسته بندی پوشاک بچگانه
به تعدادی خانم جهت بسته بندی در تولیدی پوشاک بچگانه نیازمندیم محیطی امن و سالم ساعت کاری : ۹ صبح الی ۱۸:۳۰
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
اپراتور تزریق پلاستیک
شرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی کلات جهت تکمیلی نیروهای خود نیازمند ۱نفر سرپرست اقا با سابقه کار آشنا با تعویض قالب حقوق طبق قانون کار ۵ نفر خانوم یا اقا شیفت روز جهت قطعه برداشتن از دستگاه مونتاژ و بس...
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
چرخکار ماهر واتوکار ووردست
کارگاه تولیدی الف واقعه در سلطان اباد جهت تکمیل کادر خود نیازمند نیروی چرخکار ماهر ،نیروی اتوکار مبتدی ،نیرو جهت بسته بندی و وردست وکمک برشکار میباشد نیروها فقط خانم میباشند در صورت واجد شرایط بودن ب...
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
آموزش و همکاری آقا و خانم جهت امور قصابی
همکاری در مجموعه بسته بندی گوشت بره و گوساله درجه یک ، جهت قطعه کردن و برش زدن حرفه ایی ، بی استخوان کردن گوشت برای بسته بندی . الویت استخدام با قصاب حرفه ایی می باشد . در صورت علاقه ی آقایان و خانم...
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
نیروی کار ساده آقا
یک نیرو کار ساده آقا متعهد بسته بندی عسل ساعت کاری ۸و نیم صبح الی۱۴و ۱۵ الی ۲۱ حقوق ۱۲ م یک ماه در سال عیدی ایام تعطیل هم تعطیل میباشد کار فروشندگی نیست کارهای جانبی مغازه مثل تخلیهو بسته بندی تمیز کا...
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
یونیلیور | Unilever Iran
سرپرست کنترل کیفیت - حوزه توزیع بازار | Quality Supervisor - Go To Market (GTM)
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
نیروی کارگاه صندل
چند نیروی خانم جهت کار در کارگاه صندل چرم جهت بسته بندی یا خیاطی نیاز داریم. حقوق برای خانمها روزی ۵۰۰ تومن هست. نیروی آقا ۶۰۰ صبحانه داریم سرویس نداریم تسویه هفتگی یا ماهانه به درخواست شما آدرس کاسه...
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
راننده موتور جهت جمع آوری مرسولات پست
به یک نفر موتور سوار جوان،منظم ،با حوصله دارای موتور و گواهینامه و بیمه نامه جهت جمع آوری بسته های پستی از طرف قراردادهای دفتر (ادارات، فروشگاهها و بانک و...) بسته بندی مرسولات در دفتر وانجام خدمات با...
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
استخدام نیروی خانم
جهت کار در شرکت رنگ آمیزی قطعات صنعتی. نیروی کار خانم جهت بسته بندی و فیکسچربندی قطعات.
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
کارگر ساده خانم یا آقا جهت بسته بندی
ساعت کاری 9 الی 17 سن زیر 40 سال
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
کارگر بسته بندی
شرکت بهین تجارت آریسان برای واحد بسته بندی نیازمند پرسنل با شرایط زیر هست : شرکت در خیابان طالقانی جنب داروخانه هلال احمر می باشد فقط آقا معافیت یا کارت پایان خدمت الزامی ست جوان و پرانرژی آشنایی با ا...
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
استخدام نیرو در کارخانه قطعات
استخدام کارگر ساده در کارخانه بزرگ قطعات ایرانخودرو «شروع به کار فوری ،فوری » کارگر ساده اقا و خانم تا۵۰سال در قسمت **خط تولید **مونتاژ **بسته بندی مزایای وزارت کار (حق مسکن،خواروبار،حق اولاد،...
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
نیروی ماهر سوپر میوه مارکت
نیاز به یک نیروی ماهر متعهد به کار خود ، در هایپر میوه جهت چینش و بسته بندی میوه و سبزی جات
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
کارگر بسته بند خانم
یک واحد بسته بندی چای از چند نیروی جوان خانم (محدوده سنی تا 40 سال) در محدوده مولوی بعنوان کارگر بسته بند (کار بصورت حضوری در محل کارخانه)دعوت به همکاری می نماید. دارای بیمه تامین اجتماعی - حقوق مطابق...
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
کار در منزل معتبر
دعوت به همکاری تعداد ۳۰۰ خانم و آقا برای کار بسته بندی همراه با بیمه در منزل خودتان دستمزد روزانه و تحویل هفتگی بدون نیاز به سرمایه چت دیوار پاسخگویی ۲۴ساعته
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
استخدام نیروی آقا
به یک آقای جوان بین ۲۰ تا ۳۵ سال جهت وسط کاری(بسته بندی غذا و نظافت آشپزخانه) در نان داغ کباب داغ سنتی کرمانشاه واقع در انتهای خیابان کسری نیازمندیم اولویت با ساکنین محدوده کسری میباشد (پردیس زیباشهر ...
1403/09/26
لیلا یوسفی
من کار درمنزل نیازمندم
08:44
1403/09/27
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین 
04:40
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 14:58