دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل0**** 

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
2 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
adli baklava
کارشناس فروش سازمانی (B2B)
وظایف، مسئولیت‌ها و اختیارات شغل: - ویزیت مشتریان احتمالی B2B - ارائه پیشنهاد قیمت گذاری محصولات B2B - پیشنهاد بسته بندی محصولات B2B - بررسی وضعیت رضایت مشتریان B2B - بخش بندی مشتریان B2B دانش نظری و...
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
بسته بندی مونتاژ اسباب بازی
سلام به تعدادی نیروی خانم جهت کار در بسته بندی اسباب بازی در محدوده خیراباد نیازمندیم ساعت کاری ۷/۵تا ۶ , حقوق ماهانه ۱۳میلیون تومن سرویس نداریم تعطیلات رسمی تعطیل ادرس خیراباد خیابان بهرام مصیری...
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
کارگر خانم و اقا بسته بندی زغال کبابی
ب تعدادی نیرو خانوم و اقا جهت کار در بسته بندی زغال نیازمندیم. سوال بی مورد اصلا جواب داده نمیشه اتباع پذیرش می‌شود ساعت کار ۷نیم الی ۵نیم حقوق خانوم۱۷ حقوق اقا۲۵ سرویس از خیرایاد نپرسید از جایی ه...
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
نیروی خانم در شهرک صنعتی جی
سن ۲۰ تا ۳۰سال نیروی خانم برای بسته بندی نیروی آقا برای کارهای فنی ساعت کاری ۶صبح تا ۶عصر سرویس رفت و برگشت از زینبیه لاله قهجاورستان گورت با بیمه حقوق طبق اداره کار حدودا ۱۸میلیون آدرس:شهرک صنعتی جی ...
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
جذب نیروی خانوم برای خط تولید و بسته بندی
محدوده کاری: شهرک صنعتی پرند جنسیت مورد نیاز: خانم ساعات کاری: شنبه تا پنجشنبه، ۸ صبح تا ۷ شب پنجشنبه‌ها یک‌درمیان تعطیل مزایا: دارای غذا و بیمه سرویس: سرویس رفت و برگشت از رباط کریم و اسلامشهر حقوق:...
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
نستله ایران | Nestle Iran
دستیار مدیر برند - نسکافه | Assistant Brand Manager - Nescafe
دستیار مدیر برند عکس لحظه ای موقعیت موقعیت: تهران /ایران شرکت: نستله تمام وقت. خلاصه موقعیت: پشتیبانی از فعال سازی استراتژی و برنامه ها و هماهنگی/ اجرای ابتکارات تعامل مصرف کننده • فعال در زندگی ...
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
کار در منزل
با سلام آگهی از طرف تیم کاریابی میباشد دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کار های موجود +ادمینی +بسته بندی در منزل + چسباندن نگین روی تابلو و جواهر + تایپ + مونتاژ
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
استخدام آقا حراست و ساده با جای خواب(قطعه سازی)
به تعدادی کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه قطعات ریز خودرو در قسمت بسته بندی،پرس ،پشت دستگاه و ...نیازمندیم ✅️ ۸ساعت کار میباشد ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ✅️دارد(بیمه بازنشستگی دارد)...
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
ayhan
جویای کار در منزل هستم
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات ادویه و… کلا کاری که بشه در منزل انجام داد قبول میکنم
1403/09/26
لیلا یوسفی
من کار درمنزل نیازمندم
08:44
1403/09/27
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین 
04:40
1 پاسخ
1404/06/09
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین
سلام  کاردرمنزل احتیاج دارم لطفا جواب بدین 
10:51
نوید درمان پارس | naviddarmanpars
مسسول بسته بندی و ارسال کالا | packing clerk
شرح موقعیت شغلی شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه ع...
چهارشنبه 9 بهمن 1404، ساعت 06:43