سلام من یک خیاط هستم ولی متاسفانه لوازم خیاطی خود بدلیل نیاز فروختم
با سلام من یک خیاط هستم با سابقه16ساله ودو سال هم در بیمارستان خیاطی کردم والان هم نیاز به کار خیاطی در منزل خودم را دارم البته با چرخ خیاطی چون من فعلاً لوازمی برای خیاطی کردن ندارم چون بدلیل نیاز مالی فروختم خواهشاً اگر کسی با شرایط من خیاط بخواهد من در خدمتم سپاسگزارم
سلام
سلام
سلام ساکن کجا هستید؟
سلام عزیز یا 4عدد چرخه صنعتی دارم نیروهای دارم دنبال کاربران بر هستم
سلام چرخکار اسلش هستم اگر کسی خواست در خدمتم
سلام با این شماره تماس بگیرید 0****
نیازمند حیاط حرفه ای
سلام وقت بخیر هنوز جویای کار هستید؟
با سلام من یک خیاط هستم ساکن زنجان با سابقه16ساله ودو سال هم در بیمارستان امام حسین زنجان خیاطی کردم و نزدیک به سه یا چهار سال هم سردوشی لباس نیروهای ارتش وغیره دوخت زدم وبعدیه مدتی هم ماسک وکلاه وپارچه فیلتر برای شرکتهای روی دوخت زدم والان نیاز به کار خیاطی دارم در هر زمینی باشد البته با لوازم چون من لوازمی برای خیاطی ندارم چون بدلیل نیاز مالی فروختیم البته در منزل خودم چون بچه کوچک دارم وامکان کار خارج از منزل را ندارم لطفاً اگر کسی نیاز به خیاط با شرایط من دارد اطلاع دهد متشکرم 0****
سلام من دو راسته و یک سردوز با3نفر نیرو نیاز به کار دارم.
با سلام خانم محمدی هستم . دنبال کار خیاطی در منزل هستم دارای چرخ صنعتی کمپیوتری راسته دوز هستم با 5سال سابغه کار.
سلام ،من نیاز به یک خیاط ماهر دارم ،چرخ خیاطی هم در صورت تایید در اختیار خیاط گذاشته میشو.
سلام کدوم شهرهستین
سلام خیاط خانم هستم با 5 سال سابقه خیاطی چرخ راسته صنعتی دارم و شرایط کار در طبقه پایین منزل خودم تقریبا هر نوع کار راسته دوزی بلدم شلوار اسلش پیراهن مردانه سرویس آشپزخانه تیشرت و.... دوختم تهران هستم محدوده باقرشهر نزدیک بهشت زهرا اگر شرایط همکاری داشتید با شماره 0**** تماس بگیرید
سلام خیاطم ماهر تو پیراهن دوزی یقه دوزم الان هر کسی خواست میتونم همکاری کنم
وقت بخیر من خانم 23 ساله هستم با سابقه کاری زیر یک سال فقط راسته دوزی
سلامخیاطهستمبا14سالسابقه.توکارپیراهناسپرت.40نفرنیرو.قاپکدوز.مادگیصنعتیهمدارم.هفتهایدوهزارتامیتونمبدوزم.اگرکسی.خواستمندرخدمتم.0****
سلام ساکن کجا هستین
به خیاط مزون دوز ماهر نیاز دارم محدوده ی تجریش
سلام مجلسی یا تولیدی کار کردید؟
29ساله خیاطم شلوار لی زنونه مردونه دوختم صفر تا صد خیاطی میدونم تعمیرات چرخ خیاطی صنعتی دست می دونم برشکاری کردم 80درصد کارگاه خیاطی دارم سرمایه ندارم راه اندازی کنم الان بیکارم دنبال کار میکردم 0****
سلام شماره تلفن
سلام اهل کدام شهر هستی
0**** با اين شماره تماس بگيرين
سلام من خیاط تک دوز هستم دارای چرخ صنعتی و سر دوز سه نخ واتو بخار و مغازه احاره ای دنبال کار سری هستم اگر شرایط همکاری داشتین پیام بدین 0****
باسلام من یک خیاط تریکوهستم ومیاندوزکارحرفه ای دنبال کارشرکتی بابیمه هستم اگرشرایط همکاری روداشتین من درخدمتم همراه:0****
سلام خسته نباشید من دنبال یک خیاط حرفه ایی هستم و تمام لوازم هم خودم تهیه میکنم لطفا با من تماس بگیرید 0**** یادگاری
سلام چجوری میتونم نمونه کارهاتون و ببینم ؟؟ لطفا با من تماس بگیرید
به یک خیاط حرفه ایی تک دوز جهت تولید شومیز های خاص نیاز دارم و 0****
سلام من به یک چرخکار در فرخ اباد نیازمندم فوری 0****
برای کار در کارگاه کفاشی مزد عالی تسویه هفتگی نقد
سلام کارگاه تریکودارم هم سری دوری وکار برش ر کارگاهم شهر قدس
سلام کار برش خورده که در منزل انجام بشه کسی خواست اطلاع بده ده سال در شرکت کار کردم دوخت با همه چرخارو بلدم از کش دوز.نوار دوز.میاندوز.سردوز گرفته تا راسته الان در شهر پلدختر هستم و نیاز به کار دارم چند تولیدم هم کار کردم دیگه چرخ خریداری کردم در منزل میخوام کار کنم سردوز پنج نخ راسته دوز هرکس خواست 0**** تماس بگیره ممنون از همکاریتون
با سلام من خیاط هستم در شهرکرد اگر کسی کار برش خورده آماده برای دوخت در منزل سراغ داره ممنون میشم اطلاع بده تشکر
دنبال خیاط هستم برای تولیدی.اگر کسی نیازمند کار بود تماس بگیره 0****
با سلام لیسانسه طراحی و تکنولوژی دوخت هستم دوسال سابقه کار در مزون دارم الانم خودم یه مغازه دارم با چرخ راسته دوز صنعتی و سر دوز چهارنخ احتیاج به کار بیرونبر دارم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم ازش دور باشم در رشت هستم
سلام م خیاط مانتو و کاپشن و شومیز هستم با 3کله چرخ دوتا راسته و یک پنچ نخ نیاز ب هم کاری هستم 0****
سلام.شما دنبال کار خیاطی هستی
سلام خسته نباشید من به چندتا چراخ کار نیازمندم در قزوین راسته دوز کارمون مانتو شومیز است شماره تماس 0****
سلام من خیاط ماهرم 10 سال تجربه دارم اهل افغانستان فعلا در تاکستان هستم چرخ راسته دوز و سر دوز هم دارم به خاطر داشتن بچه کوچک، فقد میتوانم خانه بدوزم. ممنون
سلام. من. از مازندران هستم شهر نکا. در کارگاه خودم کار میکنم. با 3 تا نیرو ی کار 15 سال سابقه کار دارم. دنبال کار تولیدی هستم
سلام من از نصیرشهر هستم هشت سال سابقه خیاطی دارم الان خیلی نیاز خیاطی در منزل دارم چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کار کنم خیلی نیاز کار در منزل دارم
فقط راسته دوز دارم متاسفانه دستم خیلی کوتاه حتا نمیتونم زیگزال دوز بگیرم کار در منزل راسته انجام زیگزال میگیرم
سلام خیاط دربوشهرم دنبال کاردرتولیدی میگردم اگه نیازداشتین خبربدین
سلام یقه دوزهستم جویای کاردارای دوکله چرخ راسته برای همکاری تماس بگیرید0****
سلام ساکن دستگردم چرخکارم وشلوار اسلش مردونه دوختم جویای کار در تولیدی شلوار هستم 0**** شاگرد خاستین زنگ بزنین
سلام لطفا اگه برش کاری مزونی توانایی دارید با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام خیاط پیراهن هستم کامل و تمامی دوز هستم در منزل کار میکنم اگر کسی کار داشت لطفا خبر بده 0****
سلام من خیاط هستم نیاز به کارهای خیاطی در منزل دارم چرخ صنعتی سردوزی هم دارم
من به کار در منزل نیاز دارم
سلام به چند تا چرخکار ماهر برای دوخت پوشاک زنانه نیازمندیم تهران . فلاح نادری 0****
سلام خیاط نیمه ماهر هستم تازه شروع کردم سردوز و راسته دوز صنعتی دارم دنبال کار در منزل هستم کلاس خیاطی رفتم
لطفاً کمکم کنید علاقه زیادی به خیاطی دارم مریض دارم باید کار کنم0****
سلام روز بخیر ساکن کدام شهر هستین؟
سلام روز بخیر ساکن کدام شهر هستین؟
سلام شمارتونا لطف کنید
سلام برای تولیدی 3تا خیاط میخواستم لنگرود گیلان
عالی
سلام برای تولیدی 3 خیاط ماهر نیاداریم
👏
🙏
سلام کاری پیدا کردید؟
سلام من یک خیاط هستم با سابقه شیش ساله چرخ راسته و سردوز در خانه دارم اگه در خمام تولیدی لباس هست ک بیرون بر دارد درخدمتم
سلاممنکارگاهدارمکمالشهرکرجبهخیاطماهرنیازدارمشمامیتونیدتماسبگیرین0****
سلام خانم حسنلو ببخشید مزاحم شدم یه سفارش کار خیاطی معمولی دارم. اگه صلاح دونستی با شماره 0**** تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر کجا ساکن هستین
سلام وقت بخیر ساکن کجاهستین