دنبال کن

بسته‌بندی درمنزل

بسته بندی

1401/06/21
فاطمه زنگی ابادی
سلام خسته نباشید ببخشید من خانم خانه دارم خیلی احتیاج کار بسته بندی در منزل دارم سرپرست دوتا فرزند محصلم باید خودم مخارجشون دربیارم محل زندگیمم کرمان اگه کار بسته بندی داشتین درخدمتم
11:18
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی شلوار جین بچه گانه در کارگاه نیروی خانم نیازمندیم خانم نیز در کارگاه فعالیت دارند ساعت کاری ۰۸ الی ۱۳ *** ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری ***. ۱۴ الی ۱۹ محدوده ابراهیم آباد _ خیابان سید جمالدین اسد...
پروین نظرپور
فاطمه زنگی ابادی
سلام خسته نباشید ببخشید من خانم خانه دارم خیلی احتیاج کار بسته بندی در منزل دارم سرپرست دوتا فرزند محصلم باید خودم مخارجشون دربیارم محل زندگیمم کرمان اگه کار بسته بندی داشتین درخدمتم
سلام منم خانم خانه دارم خیلی نیاز کار دربسته بندی دارم  لطف کنی همکاری کنید
19:51
1 تایید
1401/06/23
مریم گشول
سلام من خانه دارم احتیاج به کاردارم وسه تادخترمحصل رابایدخودم مخارجشونابدم کارداشتین درخدمتم تماس بگیریدمحل زندگی فریدونشهر
11:02
مریم گشول
توراخداکاربهمون بدین لازم داریم ممنونم ازتون
11:03
1 پاسخ
بسته بندی
یک مجموعه معتبر در زمینه لوازم یدکی خودرو جهت تکمیل کادر بسته بندی خود از افراد منظم و دقیق دعوت به همکاری می نماید. محل کار؛ پامنار جنسیت؛ آقا و خانم
1401/06/24
مینا صفایی
سلام کاربسته بندی میخام انجام بدم درمنزل حبوبات 
08:36
1 پاسخ
1 تایید
1401/06/25
سمانه رمضانی
سلام خوبین من دنبال کار در خانه هستم
15:17
1 پاسخ
سمانه رمضانی
سلام کار در منزل کاربسته بندی میخام انجام بدم 
15:19
بسته بندی
نیازمند یک نیروی خانم برای بسته بندی لیوان یک بار مصرف ساعت کاری.از ۸صبح تا ۷ غروب پنج شنبه ها ۸صبح تا ۶ غروب سرویس رفت و برگشت ازسر جاده لطفا اتباع به هیچ عنوان تماس نگیرن حقوق ماهیانه ۱۶
1402/04/16
محمد صمدی
مینا صفایی
سلام کاربسته بندی میخام انجام بدم درمنزل حبوبات
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:43
محمد صمدی
سمانه رمضانی
سلام خوبین من دنبال کار در خانه هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:43
1402/04/19
محمد صمدی
مریم گشول
توراخداکاربهمون بدین لازم داریم ممنونم ازتون
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:04
طراحی هویت برند قنادی
برای یک قنادی در حال تاسیس لوگو و طراحی بسته بندی ها و تابلو مجموعه و …لازم دارم
سه‌شنبه 7 آبان 1404، ساعت 14:05