دنبال کن

حقوق یک طراح لباس در ماه چقدر است؟

طراح لباس

1401/03/04
فریبا یوسفی
حقوق طراح سابقه دار چقدر است
14:50
2 تایید
طراح لباس
به یک طراح لباس برای کار در تولیدی پوشاک ورزشی نیازمندیم حقوق و ساعت کاری به صورت توافقی.مسلط به برنامه های فوتوشاپ و کورل
1401/05/06
ضحا علیان
در امد طراحی لباس چقدر است
11:28
3 تایید
1402/07/01
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
15:39
1 پاسخ
ندا کریمی
میشه لطفا در اصفهان ی راهنمایم کنین مچکر
15:40
لاله صدر پویا
طراح لباس و دوخت
جنسیت: خانم مقطع تحصیلی: دیپلم حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: نسیم شهر متعهد به کار دارای سابقه ی کاری داشتن سر رشته در دوخت و دوز و طراحی لباس های زنانه تریکو، شومیز،کراپ کار دائ...
محمد صمدی
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
سلام تماس بگیرید 0**** 
16:10
1402/10/18
مجید حزبه
اگر تو اهواز هست خوبه
06:14
1402/11/15
مریم وطن دوست
سلام من طراحی لباس خوندم کجا میتونم واسه استخدام اقدام کنم؟
18:17
طراح لباس و مقنعه و روسری
نیاز به طراح خلاق در زمینه طراحی مقنعه‌های شیک و متفاوت برای جامعه ی هدف معلمین مدرسه یا سایر مشاغل که از مقنعه استفاده میکنند داریم این مقنعه ها باید متفاوت تر از آن چیزی در تا بحال در بازار دیده ایم...
1403/04/14
مرتضی ثقفی
سلام اگه کسی الگوساز میخواد با این شماره تماس بگیره
هفت.هشت.نه.هفت.سه.هشت.دو....نهصدوده 
16:18
1403/06/21
نسرین زلفی
سلام من طراحی لباس و خوندم و مدرک بین المللی دارم کجا میتونم برای کار اقدام کنم؟
22:00
1403/10/09
سلام من برای کار تولید مانتو نیاز به طراح دارم 
12:20
5 پاسخ
نیازمند پرسنل در تولیدی و مغازه
پوشاک ورلد استار جهت تکمیل پرسنل خود در مشاغل زیر با شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌نماید: خانم فروشنده سرزباندار ،آراسته ، و فن بیان قوی خانم سرایدار وقت شناس و متعهد در صورت نیاز محل سکونت ارائه میشود...
1403/11/24
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0**** 
16:04
1403/12/02
بهار امیری
سلام لطفا شماره تماس لطف کنین 
13:43
1403/12/21
سلام  لطفا شماره تماس بزارید .شرایطتون رو میفرمایید ؟
01:53
سرپرست و طراح فوق ماهر گلدوزی و چرخ کار گلدوزی
به یک سرپرست فوق ماهر و حرفه ای مسلط به طراحی حرفه ای کار با دستگاه لیزر و تعمیرات جزئی چرخ در تولیدی لباس مردانه نیازمندیم فقط افراد با تخصص تماس بگیرند با حقوق شرایط عالی بیمه سنوات و عیدی و... تعد...
1404/03/06
رز ...
سلام وقتتون بخیر ، شرایط رو میفرمایید؟
22:38
1404/04/28
سلام وقتتون بخیر 
طراح لباس دیجیتالی دورکارم با نرم افزار ایلاستریتور کار میکنم باعث افتخاره طراحی شما انجام بدم
20:47
1404/06/01
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [خانم صادقی  هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: مثلا لباس شب، مینیمال، مدرن یا سنتی]. در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

]با احترام خانم صادقی ]
جهت همکاری با شماره 0****  در واتساب 
21:05
ادیتور عکس محصول ( خانم )
به یک نفر خانم ادیتور حرفه ای فتوشاپ،طراح،گرافیست، عکس محصولات لباس بانوان و لباس زیر عکاسی شده در دفتر فروش آنلاین نیازمندیم سن ۲۰ تا ۳۰ با روحیه کار تیمی - منظم - مسئولیت پذیر آشنای کامل با رنگ ها و...
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [صادقی ] هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

با احترام
خانم صادقی 
راه ارتباطی در واتساب 0****  
21:10
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 07:34