دنبال کن

حقوق یک طراح لباس در ماه چقدر است؟

طراح لباس

1401/03/04
فریبا یوسفی
حقوق طراح سابقه دار چقدر است
14:50
2 تایید
طراح لباس
با سلام و درود ما در خانه مد در یک برند کت و شلوار به دنبال 2 طراح لباس خوش‌سلیقه، خلاق و مسلط به ترندهای روز هستیم که بتونه در کنار تیم فروش و تولید،ایده‌های منحصر‌به‌فرد رو از ذهن تا پارچه پیاده‌سا...
1401/05/06
ضحا علیان
در امد طراحی لباس چقدر است
11:28
3 تایید
1402/07/01
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
15:39
1 پاسخ
ندا کریمی
میشه لطفا در اصفهان ی راهنمایم کنین مچکر
15:40
آگهی استخدام
گروه تولیدی پوشاک ورزشی اسپرت سنتر استخدام میکند دوزنده باسابقه آقا و خانوم برشکار حرفه ایی باسابقه کار اپراتور کار با دستگاه پرس و سابلیمیشن اپراتور کار بادستگاه گلدوزی کارگر ساده طراح لباس مسل...
محمد صمدی
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
سلام تماس بگیرید 0**** 
16:10
1402/10/18
مجید حزبه
اگر تو اهواز هست خوبه
06:14
1402/11/15
مریم وطن دوست
سلام من طراحی لباس خوندم کجا میتونم واسه استخدام اقدام کنم؟
18:17
طراح لباس خانم
مجموعه تولید و پخش ولتاژ (تولید تریکو مردانه) به طراح خانم به منظور تکمیل پرسنل خوددعوت به همکاری می نماید. ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9.30الی 17.30پنجشنبه ها تعطیل پاداش فصلی حقوق وزارت کار بهمراه بی...
1403/04/14
مرتضی ثقفی
سلام اگه کسی الگوساز میخواد با این شماره تماس بگیره
هفت.هشت.نه.هفت.سه.هشت.دو....نهصدوده 
16:18
1403/06/21
نسرین زلفی
سلام من طراحی لباس و خوندم و مدرک بین المللی دارم کجا میتونم برای کار اقدام کنم؟
22:00
1403/10/09
سلام من برای کار تولید مانتو نیاز به طراح دارم 
12:20
5 پاسخ
1 تایید
خیاط چرخکار راسته دوز زیگزال دوز برشکار حرفه ای
شرکت هپی لند واقع در منطقه آزاد انزلی از واجدین شرایط استخدام بعمل می آورد چرخکار - الگوساز - طراح لباس - راسته دوز - زیگزال دوز - برشکار حرفه ای
1403/11/24
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0**** 
16:04
1 پاسخ
1403/12/02
بهار امیری
سلام لطفا شماره تماس لطف کنین 
13:43
1403/12/21
سلام  لطفا شماره تماس بزارید .شرایطتون رو میفرمایید ؟
01:53
آقا/خانم کار خودتو شروع کن
* همهمون یه روزی توی دلمون رویایی داشتیم یا هنوز داریم... یکی می خواست طراح لباس بشه، یکی دنبال بیزینس شخصی خودش بود، یکی همیشه رویای استقلال مالی داشت... واقعیت اینه که مسیر موفقیت فقط «استخدام و...
1404/03/06
رز ...
سلام وقتتون بخیر ، شرایط رو میفرمایید؟
22:38
1404/04/28
سلام وقتتون بخیر 
طراح لباس دیجیتالی دورکارم با نرم افزار ایلاستریتور کار میکنم باعث افتخاره طراحی شما انجام بدم
20:47
1404/06/01
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [خانم صادقی  هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: مثلا لباس شب، مینیمال، مدرن یا سنتی]. در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

]با احترام خانم صادقی ]
جهت همکاری با شماره 0****  در واتساب 
21:05
طراح لباس دور کاری انلاین متقاضی کار
اماده همکاری با مزون ها دور کاری متقاضی همکاری با مزون ها همکاری پروژه ای
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [صادقی ] هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

با احترام
خانم صادقی 
راه ارتباطی در واتساب 0****  
21:10
1404/06/23
سارا بهزادی
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0****
سلام لطفا شرایطتون مگید 
من طراحی لباس خوندم 
03:03
شنبه 23 شهریور 1404، ساعت 17:06