دنبال کن

حقوق یک طراح لباس در ماه چقدر است؟

طراح لباس

1401/03/04
فریبا یوسفی
حقوق طراح سابقه دار چقدر است
14:50
2 تایید
طراح لباس
شرکت زرین جامه‌ پالیز جهت ارتقای تیم طراحی خود از طراحان جوان و خوش ذوق ساکن شهریار و حومه دعوت به همکاری مینماید. مزایا: سرویس ایاب و ذهاب صبحانه و ناهار عیدی و سنوات و مرخصی وزارت کاری پرداختی منظ...
1401/05/06
ضحا علیان
در امد طراحی لباس چقدر است
11:28
3 تایید
1402/07/01
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
15:39
1 پاسخ
ندا کریمی
میشه لطفا در اصفهان ی راهنمایم کنین مچکر
15:40
طراح لباس
نیازمند طراح لباس با سابقه کار در برند های معتبر پوشاک ایران سابقه کاری حداقل 5 سال امکان حضور به صورت 3 روز در هفته و تمام وقت محدوده شرق تهران منطقه صنعتی اتحاد وظایف شامل بستن کالکشن و ریسرچ می‌باش...
محمد صمدی
ندا کریمی
سلام وقت خوش ببخشید من طراحی خوندم کجا باید شروع کنم واس استخدام
سلام تماس بگیرید 0**** 
16:10
1402/10/18
مجید حزبه
اگر تو اهواز هست خوبه
06:14
1402/11/15
مریم وطن دوست
سلام من طراحی لباس خوندم کجا میتونم واسه استخدام اقدام کنم؟
18:17
طراح لباس خانم (مانتو و پالتو )
به تعدادی خانم خلاق و خوش ذوق، آشنا با فضای مجازی، جهت همکاری در بخش طراحی لباس(مانتو و پالتو) نیازمندیم داشتن سابقه کاری در این زمینه الزامی است لطفا فقط تماس بگیرید
1403/04/14
مرتضی ثقفی
سلام اگه کسی الگوساز میخواد با این شماره تماس بگیره
هفت.هشت.نه.هفت.سه.هشت.دو....نهصدوده 
16:18
1403/06/21
نسرین زلفی
سلام من طراحی لباس و خوندم و مدرک بین المللی دارم کجا میتونم برای کار اقدام کنم؟
22:00
1403/10/09
سلام من برای کار تولید مانتو نیاز به طراح دارم 
12:20
5 پاسخ
1 تایید
جذب بازیگر و عوامل فیلم کوتاه
با سلام جهت ساخت فیلم کوتاه جشنواره ای از عوامل زیر دعوت به همکاری میشود 1-بازیگر خانم(25 تا 45) سال 2-بازیگر اقا(25 تا 45)سال 3-بازیگر کودک(8 تا 1*)سال *-دستیار و برنامه ریز کارگردان *-منشی صحنه *-تص...
1403/11/24
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0**** 
16:04
1 پاسخ
1403/12/02
بهار امیری
سلام لطفا شماره تماس لطف کنین 
13:43
1403/12/21
سلام  لطفا شماره تماس بزارید .شرایطتون رو میفرمایید ؟
01:53
طراحی لباس زنانه با الهام از ترند های روز دنیا
عنوان پروژه: طراحی کالکشن لباس زنانه/مردانه مدرن توضیح پروژه: به دنبال یک طراح لباس حرفه‌ای هستم تا [تعداد] طرح منحصر به فرد و شیک ایجاد کند. سبک لباس‌ها [کژوال / فشن / رسمی / اسپرت] است و جزئیات شامل...
1404/03/06
رز ...
سلام وقتتون بخیر ، شرایط رو میفرمایید؟
22:38
1404/04/28
سلام وقتتون بخیر 
طراح لباس دیجیتالی دورکارم با نرم افزار ایلاستریتور کار میکنم باعث افتخاره طراحی شما انجام بدم
20:47
1404/06/01
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [خانم صادقی  هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: مثلا لباس شب، مینیمال، مدرن یا سنتی]. در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

]با احترام خانم صادقی ]
جهت همکاری با شماره 0****  در واتساب 
21:05
استخدام دستیار وکارآموز طراح لباس و کارشناس فروش
با سلام به ✅تعدادی دستیار طراح لباس حتی کاراموز نیازمندیم جهت تصویر سازی لباس ..آشنایی با نرم افزارهای طراحی مزیت محسوب میشود..انجام ادمینی مزیت محسوب میشود..به صورت دورکاری و نهایت ۱-۲ روز در هفته ن...
صادقی
سلام وقتتون بخیر
من [صادقی ] هستم، طراح لباس با تمرکز روی [سبک/حوزه خاص شما: در سال‌های اخیر تجربه‌های متنوعی در طراحی و همکاری با مزون‌ها و مشتریان مختلف داشتم و همیشه هدفم خلق طرح‌هایی بوده که علاوه بر زیبایی، هویت برند را برجسته‌تر کنند.
با توجه به کیفیت کار و سبک خاص مجموعه شما، احساس می‌کنم می‌تونم با خلاقیت و مهارت‌هام به رشد و تمایز بیشتر مزون‌تون کمک کنم. خوشحال می‌شم فرصتی برای همکاری و هم‌فکری داشته باشیم.

با احترام
خانم صادقی 
راه ارتباطی در واتساب 0****  
21:10
1404/06/23
سارا بهزادی
آراسته
لطفا به این شماره پیام بدید 0****
سلام لطفا شرایطتون مگید 
من طراحی لباس خوندم 
03:03
1404/06/24
پریماه پورعباس
سلام من طراحی لباس خوندم و دنبال کار پاره وقت ولی همه سابقه کار میخوام
ما بچه هایی که  تازه فارغ تحصیل شدیم هر جا میریم برای کار،سابقه کار میخوان باید چیکار کنیم؟؟؟
15:53
طراحی لوگو خیاطی
به یک طراح حرفه ای نیاز داریم تا لوگوی مربوط به خیاطی لباس مردانه را طراحی کند
1404/07/01
مهسا مرادی
سلام من لیسانس طراحی لباس دارم و در زمینه ی طراحی مشاغل و سینما و اجتماع فعالیت میکنم 
به دنبال کار پاره وقت به صورت حضوری در اصفهان هستم و پروژه به صورت دورکاری 
11:54
1404/07/05
فیروزه یوسفی
سلام وقت بخیر من طراحی لباس خوندم و طراحی خوبه کجا شروع کنم برای کار 
21:34
1404/07/07
عبایی
سلام من فوق دیپلم طراحی ولباس دارم 
جویا کار درقم هستم ممنون میشم کمکم کنید
20:39
طراح لباس و استایلیست
با سلام و درود ما در خانه مد و یک برند کت و شلوار به دنبال 2 طراح لباس و استایلیستر خوش‌سلیقه، خلاق و مسلط به ترندهای روز هستیم که بتونه در فروش و تولید،ایده‌های منحصر‌به‌فرد به مشتری و تولید بذه… ش...
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 07:46