همه چیز در مورد شغل بازنشسته
باسلام، دارای30سال سابقه کارمندی درزمینه حسابداری، اداری، مدیریت، هتلداری، متاسفانه بعلت محدودیت موادقانونی پیشنهادکارندارم
علی مرادعلی باسلام 30دربانک کارکردم ازصندوق داری تا معاون شعبه درجه 1 پیشنهادکارندارم قبلا بازنشسته های بانک توبانک های خصوصی میرفتن مشغول میشدن به ما که رسید آسمان تپید
سلام بنده هم 2ماهی است بازنشسته بانک هستم من هم مثل شما دنبال کار هستم ولی بیشتر اگهی ها یا شرایط سنی داره یا جنسیت
اسماعیل پور بودم ضمن سلام به دوستان بازنشسته نیروی انتظامی راهنمایی هستم و جویای کار مناسب میباشم چنانچه دوستان اطلاعاتی داشتند ممنون میشم با شماره 0**** تماس بگیرن
واقعا همینطوره
دیگه باید واسه خودمون کارکنیم
سلام ولااگربرای جوان جویای کارم کارباشه بازم راضیم برای اوناهم کارنیست محدویت سنی هم الکیه بیشتراین شرکتها وکارخونه ها فامیل بازی وباندبازی لابی بازیه وگرنه 50سال سنی نیست یامدرک که کارنمی کنه این تجربه است وصداقت والسلام میری مصاحبه یه همسن بچه ت میادازت یه سئوالهای میپرسه که نسخه ش هیچ عطاری پیدانمیشه
باسلام .حسین سیمان روز بازنشته با 32سال سابقه کار درشرکت حمل ونقل بین اللملی. حمل کالاهای صادراتی وارداتی از اروپا وکشور های خاوردور وخاورمیانه ومدیریت اجرایی درامورگمرکی در گمرکات تهران وبنادر کشور در امر تخلیه وبارگیری وآشنایان با حمل دریایی کانتینر وفله آماده همکاری با شرکتهایی که نیاز به پرسنل دارند تسلط به مکاتبات اداری وتجارت.
سلامزارعیهستمبازنشستهتامیناجتمایی باسابقه30سالکارفنیوقالبسازیوتعمیرات قالبترجیحاقالبهایدایکاستمایلبههمکاری میباشمدرصورتنیازبااینشمارهتماسبگیرید 0****
پارهوقتونیمهوقت