دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر تحقیق و توسعه محصولات پخته شده | Baked Goods R&D Manager
ᴧ مسئولیت‌های خاص شغل: • فرمولاسیون و توسعه فرآیند برای سیستم‌های کروسان، خمیر، شیرینی، و سیستم‌های چربی نانوایی. • مدیریت آزمایش‌های npd/epd، اعتبار سنجی هم‌بسته‌کننده، و بهینه‌سازی حسی. &b...
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
جهان گستر آرشا | Jahan Gostar Arsha (7 Star)
ویزیتوری و بازاریابی | Sales and marketing Expert
شرح شغل و وظایف شرکت جهان نگین آرشا به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در تولید و بسته بندی محصولات آجیل و حبوبات و...، در جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود در شهر تهران، اقدام به جذب نیروی انسانی با عنوان ...
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
کار در بسته بندی کشتارگاه صنعتی طیور گلستان
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان به چند نفر نیروی وارد و کارکرده در قسمت بسته بندی کشتارگاه صنعتی گلستان واقع در 20کیلومتری جاده آق به بندرترکمن روبروی آرخ کوچک نیازمندیم هفته ای 5/500 تسویه هفتگی در...
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
تعدادی خانم جهت بسته بندی لباس زنانه
به تعدادی خانم جهت بسته بندی لباس زنانه در منزل نیازمندیم کار فقط برای خانم های سرپرست خانواده هست سن از ۲۰ تا ۴۵ چون بالای ۴۵ بچه هاش بزرگن میتونن کار کنن صبح ساعت ۸ کارو می‌فرستیم براتون ۶ غروبم میا...
سه‌شنبه 29 بهمن 1404، ساعت 04:06