دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
دوشنبه 9 اردیبهشت 1404، ساعت 11:45