دنبال کن

جست و جوی کار

بسته بندی

1402/01/15
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
18:27
1 پاسخ
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
1402/01/16
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
05:21
1 پاسخ
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
05:33
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه فخیره
بسته بندی و کار در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
محمد صمدی
سلام منم جویای کار درخانه هستم متاهل هستم وشهرستان گلپایگان زندگی میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
1402/05/25
محمد صمدی
سلام منم کار درخونه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/05/26
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبلت،کشمش،آجیل....شماره تماس رو میگذارم خیلی به این در آمد نیاز دارم با 3تا بچه....0**** 
03:48
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
امیرحسین حیدرپور
سلام من پسر 18 ساله هستم  کار در منزل بسته بندی میخوام استان مازندران شهرستان بابلسر کارم خیلی تمیزه 
09:59
سلام. احتیاج. به کاردرخانه دارم تبریزهستم شماره تلفنم. هس لطفا تماس بگیرین 0**** 
16:42
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم 0**** 
18:33
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
محمد صمدی
معصومه صفری
سلام کار در منزل میخواستم مثل بسته بندی حبوبات کشمش اجیل خیلی به در امد نیاز دارم ۰۹۳۶۲۴۱۷۹۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:26
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام کاردرمنزل میخواستم بسته بندې اززنجان0**** 
04:11
شهربانو ابوذری
سلام کار در منزل میخواستم مهراباد رودهن
11:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
17:51
1 پاسخ
محمد صمدی
مائده شریفی پور
سلام خسته نباشید دنبال کار بسته بندی میگشتم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
خدیجه کهن پور
سلام خسته نباشید جهت بسته بندی شکلات وجوراب کاردرخونه احتیاج دارم.گیلان لاهیجان 
20:17
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 15:42