دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
بسته بندی
شرکت بسته بندی اولویت:حضوری برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی درب سبد میوه ساده راحت شیفت شب از ساعت ۸تا۸صبح ماهانه ۱۵میلیون آدرس روستایی امناب جدید کارگاه کنار جاده
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
به ی نفر خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
بسته بندی
به تعدای خانم جهت بسته بندی گز نیازمندیم کار در منزل نداریم از ۱۶ به بعد اضافه کاری با سرویس رفت و برگشت حداکثر سن ۴۰ سال
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی
استخدام،نیرو با دقت و متمرکز و کار در قسمت پک و بسته بندی
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
طراحی برچسب روی بسته بندی
سلام من یه برچسب میخوام روی نایلون چای یک کیلویی یا نیم کیلویی بچسبونم اندازه کوچکتر از a5 به سلیقه طراح لایه باز فایل رو هم میخوام اگر کسی هست انجام ش بده اطلاعات کاملتر بدم چی روش باشه تشکر
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
نیروی خدماتی ،پیک موتوری
با سلام یک نفر نیروی خدماتی بسته بندی و ظرفشور اقا یا خانم برای ساعت ۱۸ تا ۲۴ ۷۵۰۰ تا ۹۵۰۰ تومن حقوق پیام و چت پاسخگو هستم
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
استخدام نیرو کاردرمنزل(بسته بندی)
استخدام نیروی کار در منزل ؛ حقوق ماهیانه بین ۸ الی ۱۶ تومان؛ بدون هیچگونه محدودیت سنی و یا تحصیلی؛ تسویه حقوق به صورت لحظه ای و انی؛ ظرفیت محدود
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
همکارخانم وآقا(آقاوسیله شخصی و ضامن معتبر)زیر۳۰سال
تولیدکننده پرسام جهت تکمیل کادرمجموعه ۴نفرآقاو خانم دعوت به همکاری میکند -سن زیر۳۰سال/همکارآقا جهت بسته بندی و بارگیری و همکارخانم جهت بسته بندی و منشی مجموعه
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
کارگر ساده یا ماهر میوه فروشی
به یک نفر کارگر نیمه ماهر یا ماهر برای مغازه میوه فروشی از ساعت ۸ و نیم تا ۱۰ شب نیازمندیم با حقوق درج شده عمده کار صبح تا ظهر و بار چیدن و نظافت و بسته بندی است سن کارگر ۱۶ تا ۳۰ محدوده ابشار سوم ...
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
کارگر خانم برای بسته بندی شیرینی
به نام خالق مهربانی عرض ادب به ۳ نفر خانم تمیز و با مسئولیت و زرنگ جهت کار در کارگاه زولبیا و بامیه نیازمندیم.
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
همکار خانم
به تعدادی همکار خانم جهت کار واحد تولیدی صنایع چوبی و دکوری بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم. شرایط سنی تا ۳۰ کار آسان
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
**کار مخصوص بازنشستها و راننده اسنپی ها**
***بازنشسته ها و رانندگان اسنپ محترم ، این بهترین فرصته*** بااحترام ، کار و محیط کار فقط مناسب اقایونه کترینگ اَوینا واقع در قاسم اباد از یک راننده با ماشین ، دارای تعهد کاری و اخلاق حرفه ای برای س...
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
استخدام قطعات خودرو عظام
#اطلاعیه استخدام شرکت قطعات خودرو عظام ۱۴۰۳ برای انجام فعالیت صنایع خودرو دعوت به همکاری مینماید. ۱-انجام خدمت دوره ضرورت ۲-عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر ۳-داشتن حداقل مدرک تحصیل دیپلم  ۴-پذیرش ب...
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با بیمه و حقوق مزایا عالی تعداد نیرو محدود
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
بسته بندی ادویجات
با سلام یک نفر نیروی خانم مجرد بابت بسته بندی ادویجات با دستگاه محدوده رهنان(لوکیشن اشتباه خورده تو آگهی) محیط امن کاری ساعت کاری صبح تا ظهر حقوق ماهانه بین ۷ تا ۸ میلیون تومان اگر سوال دیگه ای داشتید...
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
استخدام نیرو آقا برای کار جهت تولیدی شیرینی
آقا سن زیر ۳۵ سال برای بسته بندی و تولید شیرینی بسته بندی چیدمان شیرینی تولید شیرینی با حقوق و مزایا ثابت و اضافه کار آموزش توسط بهترین شیرینی پز ایران آدرس خیابان درختی بعد از خیابان عطار ۲۰ متر ...
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ | Printing and Packaging Toojrang
مدیر مالی | Financial Manager
- حداقل 7 سال سابقه در سمت مدیر مالی - ترجیحا سابقه فعالیت در شرکتهای تولیدی و صنعتی - مسلط به جمع آوری و تحلیل صورتهای مالی - آشنایی با قوانین و سامانه های مرتبط ( مودیان ، جامع تجارت ، مالیات و تام...
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
استخدامی در شرکت تجهیزات پزشکی و بازرگانی
فقط فقط نیروی آقا نیاز مندیم استخدام در زمینه های مختلف ازجمله بسته بندی،بارکد زنی،ترخیص کالا،پخش،انبارداری،واردات و صادرات و تجارت بازرگانی و بازاریابی نیروی برمی داریم جوان اقا سن:22الی 30 سال سال ن...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
استخدام در شرکت چاپ و بسته بندی
شرایط مورد نیاز : داشتن سابقه کار در حوزه چاپ و بسته بندی افست آشنایی با مراحل کار چاپخانه آشنایی با ورد و اکسل دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی لطفا در صورت داشتن شرایط فوق و برای اطلاع از نحوه همکاری ...
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
بسته بندی در منزل
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با بیمه و حقوق مناسب برای خانم های خانه دار
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
سرمایه گذاری و شراکت در شرکت زعفران
شرکت صنایع غذایی آرمان فرداد توس با شماره ثبت 88434 و شناسه ملی 14013034967 در زمینه بسته بندی زعفران، نیازمند سرمایه گذار در قالب شریک تجاری می باشد. مجوزهای اولیه از جهاد کشاورزی،بنیاد مسکن، محیط ...
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
استخدام بازاریاب (اقا و خانم )
شرکت سرزمین سلامت خاورمیانه با ۲ برند کندی پف و پاپایا تولید کننده انواع اسنک وپاپ کرون و پشمکو پاستیل و چیپس و اب معدنی و تخمه بسته بندی و پسته با جعبه کادویی و انواع نوشیدنی و ابمیوه و شانسی و کال...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
استخدام نیروآقا شرکت بازرگانی (جای خواب وغذا)
شرکت بازرگانی آریانا مهر ایران نیرو میپذیرد: محل کار: #تهران #بندرعباس #کیش ماکاریابی نیستیم | نیروی اتباع هم پذیرش نداریم عناوین شغلی: مسئول خرید کالا حراست سوله وانبار...
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
بسته بندی ادویه کار درمنزل
بسته بندی ادویه کار در منزل هزینه کاملا رایگان پاسخگوی فقط تلگرام به این ایدی hoseynii72 در دیوار پاسخگویی نداریم فقط تلگرام
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
جویای کار در منزل خودم هستم
جویای کار در منزل شخصی خودم هستم بسته بندی آشپزی و،....
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
استخدام نیروی کار کارخانه - خانم و آقا
مجموعه چاپ و بسته بندی پویا پک جهت تکمیل کادر فنی خود به نیروهای زیر نیازمند است. * سلفون کار (واتربیس) + (حرارتی) * کارگر ساده آقا و خانم حقوق و مزایا طبق قانون کار به همراه سرویس ساعت کاری : ۸ ص...
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
کارخانه نیمه دولتی مواد غذایی نگهبان کارگر راننده
فراخوان استخدام ویژه و فوری آقایان در کارخانه سنین ۱۸ تا ۴۳ سال خط تولید و بسته بندی، راننده پایه ۱ و ۲ و حراست در شیفت های ۱۲ ۱۲ ۱۲ ۲۴ ۲۴ ۴۸ عیدی، سنوات، پاداش، مساعده داشتن کارت پایان خدمت الزامی ...
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
بسته بندی ادویه کار در منزل
بسته بندی ادویه کار در منزل هزینه کاملا رایگان پاسخگوی فقط تلگرام به این ایدی hoseynii72 پاسخگویی در دیوار نداریم فقط فقط تلگرام
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(قطعات خودرو)
کارخانه بزرگ و معتبر تولید قطعات خودرو جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید،حراست،راننده ،پایه ۱ و ۲ جوشکار و فنی نیازمند می‌باشد شرایط استخدام د...
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
دوشنبه 6 اسفند 1403، ساعت 19:29