دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست. حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
بسته بندی
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
بسته بندی
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
طراحی لیبل دایره ای
طراحی لیبل 3 تایی مطابق پروژه اول فایل لایه باز مورد نیاز است
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
بسته بندی
یک شرکت تولیدی و قطعه بندی مرغ واقع در تهران شریف اباد جهت بسته بندی و سورت محصولات مرغ نیاز به نیروی کار اقا دارد همراه با بیمه صبحانه نهار عصرانه و شام و خوابگاه
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم کسانی ک تمایل ب همکاری دارند جهت راهنمایی و ثبت نام ب ایدی زیر در تلگرام پیام بدهند✅️ چت دیوار پاسخگو نیستم فقط در تلگرام آیدی تلگرام. : @...
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
طراحی لیبل مواد غذایی
با سلام من یک لیبل دو لت عمودی برای محصولات غذایی میخواستم شاکله اصلی طرح رو میفرستم براتون شبیه به اون میخوام برام درست کنید
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
بسته بندی
سلام. تعدادی نیروی خانوم جهت کار در بسته بندی پای مرغ نیازمندیم. ساعت کاری ۱۰ شب تا ۷ صبح (۸ ساعت کار). ۱ ساعت تایم استراحت و شام. اضافه کاری با نظر مسئول مجموعه در صورت نیاز اجباری میباشد.( ۱ الی ۲ ...
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
ویرایش فایل psd
ویرایش فایل psd بابت چاپ روی گلاسه فایل لایه باز و میخوام با فونت مخصوص خودش ویرایش انجام بشه و عکس جایگذاری بشه داخلش
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
شرکت قطعه سازی
باسلام استخدام وجذب کارگرساده وماهر درتولیدوبسته بندی قطعات خودرو +++شرایط استخدام حداقل مدرک تحصیلی دیپلم عدم سابقه کیفری عدم سوءپیشینه عدم اعتیاد بدونه نیازبه سابقه دارای رنج سنی 20الی 30 مجرد فقط ...
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
کارخانه خط تولید بسته بندی نقل و آبنبات
استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر و بزرگ تولید کارخانه آبنبات ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده،راننده لیفتراک، پایه ۲و۱ و حراست آقایان ایرانی خانم های ایرانی ✅پذیرش سنی کارگر ساده اقا ۱۸...
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
دونفر کارگر ساده سردرود اندیشه و سهند
دو نفر آقا زیر سن۲۵سال جهت کار در کارگاه مونتاژ قطعات و بسته بندی نیاز است با حقوق ثابت و بیمه تامین اجتماعی و صبحانه و روز های تعطیل تعطیل هست کارگاه وتنام حقوق‌ومزایا داده می شود
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
نیروی کار در تولیدی پولک و نبات
باسلام به تعدادی نیروی خانم حداکثر 30 ساله مجرد جهت کار در تولیدی پولک و نبات جهت بسته بندی و فروش نیازمندیم ساعات کاری از ساعت 8 الی 1ونیم 3 ونیم الی 8 می‌باشد حقوق به صورت ساعتی محاسبه میگردد به...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
نیروی خانم برای بسته بندی روغن
سلام لطفا با دقت بخونید محل کار روبه روی سرای ایرانیه سوله بسته بندی روغنه خوراکیه ساعت کاری از ساعت 9 الی 2 بعدظهره ولی هروز تو سوله کار نیست بعضی مواقع هفته ای 1 بار بسته بندی انجام میشه (((ولی حقوق...
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
منشی دفتری
به یک همکار خانم جهت منشیگری و انجام کارهای دفتری با شرایط زیر نیازمندیم. -- آشنا به اینستاگرام و فضای مجازی -- مسلط به زبان فارسی -- روابط عمومی قوی -- منظم و مرتب بدون حاشیه -- دارای روحیه ی ک...
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
نیروی کار در تولید لوازم پزشکی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی لوازم یکبار مصرف پزشکی نیازمندیم نیازمند تعدادی اقای جوان جهت کار با دستگاه تولید لوازم پزشکی
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
بسته بندی در منزل
کار بسته بندی حبوبات در منزل هزینه ثبت نام ۱۰۰هزارتومان این مبلغ برای بیمه وسایلی هست ک‌ه در اختیارتون قرار میگیره کار بستگی به خودتون داره که چقدر در هفته اماده کنید بسته بندی هست هر کدوم هزینه ۸هزا...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
کار در منزل در.آمد بالای 30 توم.ن در ماه
✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️با حقوق ثابت ✅ پرداخت هزینه اینترنت ماهانه ❌️کار طب سنتی نیست ❌️کار گویندگی، تایپ و بسته بندی نیست لطفا سوال نفرمایید ❌️لازم به خرید پک اموزشی...
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
استخدام خانم وآقا در شهرک صنعتی جهت بسته بندی
به تعدادی کارگر ساده خانم وآقا جهت خط تولید وبسته بندی در شهرک صنعتی توس یا کلات مشهد نیازمندیم سن از ۱۸ سال الی ۴۰ سال تحصیلات مهم نیست کارخانه قند ۸ساعته چرخشی حقوق ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ۶صبح الی ۲ظهر +اضافه...
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
نیروی خانم جهت بسته بندی
با سلام به یک نفر خانم جهت بسته بندی اقلام عطاری نیاز مندیم در منززل نداریم کار تعطیلی های رسمی تعطیل- حقوق شروع از ۷ م جمعه ها تعطیل ساعت ۸ تا ۱۸ محیط مخصوص خانم محل زندکَی محدوده مصلی باشد ادرس: داخ...
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
کسب درآمد در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
استخدام در فروشگاه های اسنپ مارکت
✅اسنپ مارکت همکاران ما در اسنپ مارکت واقع در شعبه میرداماد در واحدهای چیدمان،جمع آوری،بسته بندی سفارشات فعالیت میکنند. مزایای همکاری با ما شامل : ✅حقوق و مزایا: حقوق پایه+پرداخت پاداش عملکرد،عیدی،سنو...
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
شرکت نیمه دولتی/کارگر/حراست/راننده
استخدامی ویژه و فوری آقایان در کارخانه تولید و بسته بندی، راننده و... شرایط سنی 18 تا 43 سال عیدی و سنوات + وام و پاداش+مساعده+افزایش حقوق ماهانه داشتن کارت پایان خدمت فقط برای کارگر ساده الزامی نی...
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
دنبال کار در منزل هستم
کار در منزل. بسته بندی . متاهل هستم .
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 15:53