دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
طراحی لیبل روی قوطی کرم دست و صورت
با سلام یک لیبل برای روی یک قوطی پمپی شکل به صورت یک مستطیل ۱۵ در ۱۱.۳ میخوام طراحی بشه یکسری اطلاعات و طراحی های لیبل محصولات مشابه خارجی رو دارم با هوش مصنوعی هم یک لوگو اولیه دارم و میخوام مدل اون...
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
اپراتور تزریق پلاستیک
شرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی کلات جهت تکمیلی نیروهای خود نیازمند ۱نفر سرپرست اقا با سابقه کار آشنا با تعویض قالب حقوق طبق قانون کار ۵ نفر خانوم یا اقا شیفت روز جهت قطعه برداشتن از دستگاه مونتاژ و بس...
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
چرخکار ماهر واتوکار ووردست
کارگاه تولیدی الف واقعه در سلطان اباد جهت تکمیل کادر خود نیازمند نیروی چرخکار ماهر ،نیروی اتوکار مبتدی ،نیرو جهت بسته بندی و وردست وکمک برشکار میباشد نیروها فقط خانم میباشند در صورت واجد شرایط بودن ب...
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
نیروی کار ساده آقا
یک نیرو کار ساده آقا متعهد بسته بندی عسل ساعت کاری ۸و نیم صبح الی۱۴و ۱۵ الی ۲۱ حقوق ۱۲ م یک ماه در سال عیدی ایام تعطیل هم تعطیل میباشد کار فروشندگی نیست کارهای جانبی مغازه مثل تخلیهو بسته بندی تمیز کا...
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
یونیلیور | Unilever Iran
سرپرست کنترل کیفیت - حوزه توزیع بازار | Quality Supervisor - Go To Market (GTM)
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
نیروی کارگاه صندل
چند نیروی خانم جهت کار در کارگاه صندل چرم جهت بسته بندی یا خیاطی نیاز داریم. حقوق برای خانمها روزی ۵۰۰ تومن هست. نیروی آقا ۶۰۰ صبحانه داریم سرویس نداریم تسویه هفتگی یا ماهانه به درخواست شما آدرس کاسه...
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
راننده موتور جهت جمع آوری مرسولات پست
به یک نفر موتور سوار جوان،منظم ،با حوصله دارای موتور و گواهینامه و بیمه نامه جهت جمع آوری بسته های پستی از طرف قراردادهای دفتر (ادارات، فروشگاهها و بانک و...) بسته بندی مرسولات در دفتر وانجام خدمات با...
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
استخدام نیروی خانم
جهت کار در شرکت رنگ آمیزی قطعات صنعتی. نیروی کار خانم جهت بسته بندی و فیکسچربندی قطعات.
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
کارگر ساده خانم یا آقا جهت بسته بندی
ساعت کاری 9 الی 17 سن زیر 40 سال
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
کارگر بسته بندی
شرکت بهین تجارت آریسان برای واحد بسته بندی نیازمند پرسنل با شرایط زیر هست : شرکت در خیابان طالقانی جنب داروخانه هلال احمر می باشد فقط آقا معافیت یا کارت پایان خدمت الزامی ست جوان و پرانرژی آشنایی با ا...
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
استخدام نیرو در کارخانه قطعات
استخدام کارگر ساده در کارخانه بزرگ قطعات ایرانخودرو «شروع به کار فوری ،فوری » کارگر ساده اقا و خانم تا۵۰سال در قسمت **خط تولید **مونتاژ **بسته بندی مزایای وزارت کار (حق مسکن،خواروبار،حق اولاد،...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
نیروی ماهر سوپر میوه مارکت
نیاز به یک نیروی ماهر متعهد به کار خود ، در هایپر میوه جهت چینش و بسته بندی میوه و سبزی جات
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
کارگر بسته بند خانم
یک واحد بسته بندی چای از چند نیروی جوان خانم (محدوده سنی تا 40 سال) در محدوده مولوی بعنوان کارگر بسته بند (کار بصورت حضوری در محل کارخانه)دعوت به همکاری می نماید. دارای بیمه تامین اجتماعی - حقوق مطابق...
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
کار در منزل معتبر
دعوت به همکاری تعداد ۳۰۰ خانم و آقا برای کار بسته بندی همراه با بیمه در منزل خودتان دستمزد روزانه و تحویل هفتگی بدون نیاز به سرمایه چت دیوار پاسخگویی ۲۴ساعته
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
کار در کارگاه
سلام به چندتا نیرو جهت اتو کاری و بسته بندی روسری و شال ویک نفر برش کار باتسویه برجی به چند تا چرخ کار راسته دوز لبتا که دوخت شال انجام دادن وحرفه ای هستن نیازمندیم کار درمنزل دست دوز کردن روسری ه...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
در منزل
بسته بندی در منزل هزینه ثبت نام الزامیست ❌آیدی روبیکا پشتیبان برای ثبت نام❌ @kllhvup فقط روبیکا پاسخگو هستیم
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
بسته بندی خودکار
فقط خانم درآمد عالی
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
خط تولید و بسته بندی شرکت حبوبات خانم و آقا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه حبوبات دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت ک...
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
نیروی بسته بندی
نیازمند نیروی بسته بندی پرداخت روزانه
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
استخدام نیرو
به یک نیروی آقا جهت بسته بندی نیازمندیم. نهایتا تا ۲۵ سال
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
کارگر بسته بندی آقا
شرکت زرین مرغ شیراز جهت تکمیل نیروی بسته بندی خود به تعدادی کارگر بسته بندی آقا نیازمند می باشد دقت دقت فرمایید: محل کار واقع در منطقه تیون میباشد متقاضیان به این کار به آدرس زیر مراجعه فرم...
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
سرکارگری
باسلام نیازمند تعداد نیرو خانم جهت بسته بندی ترهباری هستیم سرویس رفت وبرگشت رایگان حقوق روزی 430ولی 15الی20روزه تسویه میشه نیروها درمحدوده شرقان کوشکک وشریف اباد سهل اباد شیرودی فلکه گلسرخ دهپیاله محر...
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 14:27