دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی 

بسته بندی

1400/09/18
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
07:54
1 پاسخ
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
1400/09/20
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ساکن خوراسگان
09:15
3 پاسخ
1 تایید
1400/09/22
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 
07:32
1 پاسخ
1 تایید
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
13:05
2 پاسخ
طراحی لیبل برای دانه قهوه
جمعا 5 عدد لیبل برای طراحی میخوام 4 عدد لیبل برای دانه قهوه که روی بسته باشه به ابعاد 8.5*8.5 که شامل کد های قهوه 100% ربوستا نام کد قهوه فول کافئین، 100% عربیکا نام کد قهوه کلمبیا، 70% ربوستا نام کد ...
1400/09/23
سلام دنبال کار در منزل هستم من 5تا خواهرو2برادر 
هستم هم بالای 18هستم خراسان جنوبی قائن 
13:33
مرتضی عظیمی
سلام من دنبال کار نانوایی در شیراز یا لامرد یا گله دار هستم شاطرخیلی ماهری هستم چند سال هم کارفرما بودم
14:13
1 تایید
مرتضی عظیمی
من دنبال کار انبار داری یا نگهبانی در کرج هستم واقعا نیاز دارم به کار و درآمد چونکه بیکارم کردستان زندگی میکنم
14:15
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1400/09/24
سها بندری
سلام من در شهر اصفهان زندگی میکنم و دنبال کاری هستم که داخل خونه بتونم انجام بدم من متاهل هستم و همسرم نمیتونه تنهایی خرج خونه رو بده 9 تا بچه هم دارم و من فقط میتونم بسته بندی در خانه رو انجام بدم حالا هر چی که باشه
10:20
1400/10/04
مریم فامرینی
 سلام من کاردرمتزل میخوام اسلامشهر3نفردرمنزل هستیم که کارکنیم سپاسگزارم 
23:50
1400/10/05
سلام دنبال کاردرمنزل هستم ازتبریز
16:59
داروکده | Darukade
استخدام کارمند واحد سفارشات (آقا)
- مناسب برای دانشجویان به صورت نیمه وقت شرح شغل: جمع آوری و بسته بندی سفارشات مشتریان فروش اینترنتی مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - هدایای مناسبتی - امکان ...
1400/10/12
مریم گشتگار ذوالقدر
سلام اهل قزوینم گار بسته بندی درمنزل نیازمندم
19:06
1400/10/13
مرجان فخرزاده زندی
مرجان فخرزاده هستم از مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم متاهل و دارای یک فرزند
09:37
سلام روز بخیر خانم هستم احتیاج به کاردارم کاردرمنزل باشه که بهتر لطفا کاری بود اطلاع بدین ممنون از تاکستان
11:02
فردین کشت | Fardinkesht
استخدام مسئول ارسال سفارشات (آقا-کرج)
شرکت فردین‌کشت با بیش از یک دههه سابقه درخشان فعال در حوزه بذر و نهاده‌های کشاورزی، جهت تکمیل تیم لجستیک خود از افراد مسئولیت‌پذیر، دقیق و متعهد دعوت به همکاری می‌نماید. شرح موقعیت شغلی این موقعیت شا...
نرگس صابرطلب
چطور میشه به این کارها اعتماد کرد همشون اول یه پولی  می خوان هر چند ناچیز
16:09
1400/10/18
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
21:07
1 پاسخ
1400/10/26
بهزاد طالبی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم اجاره هستم از اردبیل
10:18
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
1400/10/27
عباس منیعات
س اهل خرمشهر نیاز به کار درمنزل 
10:02
1 تایید
1400/11/02
فاطمه ممتاز
سلام خوبی من اهل اردبیل هستم دنبال کاردرمنزل هستم
20:23
فاطمه ممتاز
سلام  من   به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
21:05
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانم و آقا جهت بسته بندی در نان و شیرینی نیازمندیم(فاقد شرایط سنی).لطفا جهت هماهنگی لطفا تماس گرفته شود.
1400/11/04
سلام من دنبال کار درمنزل بسته بندی هستم در قزوینم
05:58
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی هستم دنبال کاردرمنزل هستم
09:33
فاطمه ممتاز
سلام من اهل اردبیلی دنبال کار درمنزل هستم
09:44
طراحی بگ (ساک دستی) در حوزه ساخت قطعات نفت گاز
یک طرح برای بگ شرکتی میخوام شرکتی که در حوزه ساخت قطعات نفت گاز و پتروشیمی فعال هست میخوام در عین سادگی جذاب باشه
جیران جعفری
فاطمه ممتاز
سلام من به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم اجاره هستم
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل 
19:37
1 پاسخ
1400/11/09
زهراشرافتی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه کوچک دارم نمیتوم بیرون کارکنم  بیست شش ساله در اشتهادر زندگی میکنم  خیلی پول لازم
07:44
1400/11/10
کار بسته بندی  درمنزل رشت
13:42
طراحی روی بسته بندی قهوه
سلام و عرض ادب میخاستم روی بسته بندی پاکت ایستاده (پوچ باکس) قهوه ی طرح با لوگوی شرکت و اطلاعات تماس و ی طرح مشتری پسند زحمت بکشید سپاسگزارم
1401/02/21
سلام من اهل قم هستم دنبال کار بسته بندی در خونه هستن 
12:36
1401/02/26
سلام من دنبال کار در بسته بندی هستم کرمانشاه شماره 0****  خانم هستم 
19:36
سلام من پول لازم هستم متأهل دارای دو فرزند دنبال کار در بسته بندی در منزل هستم 
19:37
بسته بندی
با سلام دعوت به همکاری به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی شال نیازمندیم محیط کاملا زنانه تصویه ماهانه سرویس رفت برگشت اتباع پذیرفته میشه کاشان بلوار بوستان علمدار ۱۹ جنب مدرسه علی ابن ابیطالب
1401/02/28
ملیکا احمدی
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم بسته بندی هر چیزی که شد . از رشت
10:47
سلام من اهل رشتم  کار بسته بندی در منزل میخاستم
11:18
1401/02/29
سلام از کاشان هستم کار در منزل میخواستم چون فرزند کوچک دارم نیاز به پول دارم 
12:09
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
1401/02/30
فاطمه تروند
سلام من اهل قوچان هستم بسته بندی درمنزل  خود
09:14
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:37
علی جعفری
ببخشید اصلا پول واریز حساب کسی نکنید به هر دلیلی بیمه یاچیزای دیگه گول میخوردید
17:06
کار در بسته بندی منزل انجام میدم
هرکاری در بسته بندی دارید هرچقدر که باشه در منزل انجام میدیم 0911XXX2899(نمایش کامل)
1401/03/05
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درسنندج
12:43
1401/03/07
فائزه شیرخان
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نوزاد کوچیک دارم بیرون از منزل نمیتوانم کار کنم ممنون 
16:33
1401/03/08
ام البنین رضایی
سلام من اهل مشهد هستم و هر کاری در منزل باشد انجام میدم
08:22
1 پاسخ
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی سبک مواد خوراکی بطور نیمه وقت یا یک روز در میون
1401/03/09
لیلا نوجوان
سلام من اهل بابل هستم دنبال کاردرمنزل هستم بخاطراینکه بچه کوچیک دارم بیرون ازمنزل نمیتونم کارکنم
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:41
لیلا نوجوان
دوست عزیز لطفاً شماره خودتون رو برام بفرستید تا در واتساپ برایتان در مورد کار مان توضیح دهیم 
12:47
لیلا نوجوان
سلام من اهل مشهد هستم دنبال کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم
12:48
بسته بند آقا
تولیدی مهر البرز جهت تکمیل کادر تولید خود به تعدادی بسته بند آقا جهت بسته بندی کیف مورد نیاز است
لیلا نوجوان
لیلا نوجوان
سلام من دنبال کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم بومهن زندگی میکنم
1401/03/10
سلام طالبی هستم کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم ساکن اردبیل هستم
08:40
نیروی کاری آقا و خانم نیازمندیم
به یک نفر نیروی جوان جهت کار در فروشگاه یکبارمصرف نیازمندیم سن بین ۱۸ تا ۳۰ وظایف‌کاری تخلیه بار.نظافت فروشگاه و... ساعت کاری ۹ تا ۱۵ حقوق ۸ میلیون تومان ساعت کاری ۱۵ تا ۲۱ حقوق ۸ میلیون تومان و یک ...
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام عرض ادب دوستان  مشهدی نیازمند شغلبسته بندی پوشاک در منزل دارم ممنون میشم اگه اطلاع بدین
15:18
1401/03/13
سلام خدمت شمابرای کارمنزل ازپرند هستم
09:43
1401/03/14
م
سلام گرگان هستم طالب کار بسته بندی در منزل هستم
08:54
دو نفر خانوم جهت همکاری در مجتمع نان
سلام دو نفر خانوم جهت همکاری در بخش بسته بندی و آشپزخانه و یک نفر آقا جهت همکاری و آموزش مجتمع نان واقع در خیابان دارایی استخدام می گردد.
1401/03/17
رضایاری
رضا هستم اهل اراک دنبال کار درمنزل هستم 
08:35
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
10:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نیازدارم شدید
ساکن اردبیل
10:01
خیاطی
به تعدادی خانم جهت دوخت و دوز بسته بندی لباس بیمارستانی نیازمندیم سرویس رفتو برگشت داریم
1401/03/19
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم  ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در  منزل  هستم 
08:26
2 پاسخ
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:28
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن استان گیلان شهرستان فومن.دنبال کار در منزل هستم .یا کاری که داخل شهر فومن باشه.
08:29
نیروی کار
بنام خدا سلام بر هم وطنان گرامی کارخانه و تولید لوازم التحریر کبیری اپراتور دستگاه، بسته بندی ، اداری ، فنی مهندسی ، کارگر ساده و ماهر مزایای شغلی: ✔سن؛۱۸الی ۳۰ ✔جنسیت؛فقط اقا مجرد ✔حداقل سطح سوا...
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.

15:18
1 پاسخ
1402/01/28
ارسلان ماجد
سلام  دنبال  کار هستم  به خاطر  شرایط بچه ام نمیتونم بیرون  ازخونه کار کنم .....اردبيل 
15:17
1402/01/29
راضیه فتوح آبادی
جویای کار در منزل هستم از مرودشت چون حضانت بچم به عهده ی خودم هست و درآمدی ندارم
20:29
کارگر ساده آقا وخانم
۱۰نفر کارگر ساده آقا وخانم ۱۰نفر آقا وخانم برای بسته بندی ۵نفر آقا جوشکار حقوق ۲۰ میلیون بدون شرایط سنی ادرس دفتر .شهرک صنعتی۱ بعد از نگهبانی دست راست طبقه دوم تشک رویال ساعت...
1402/01/30
شریعت خواه
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بیرون نمیتونم کارکنم برای بسته بندی یاهرچیزدیگه ایی میتونم کرمانشاه زندگی میکنم
10:37
سلام من ازمازندران جویای بستهبندیدرخانه هستم
20:35
سلام من دنبال کار درمنزلهستم بستهبندی فرقی نمیکنه چه کاری باشهه شماره0**** 
20:40
اتو و بسته بندکار
نیازمند یک خانوم برای اتو‌و بسته بندی در کارگاه محیط امن و بی حاشیه حقوق ده میلیون تماس بگیرین بیرون بر نداریم
1402/02/01
ثبت شد
08:44
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
صدیقه شریعتی
سلام من 20سالمه دیپلم کامپیوتر دارم ساکن گیلان(شهرستان فومن) دنبال کار در منزل هستم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
12:04
نیرو آقا جهت کار انبار بسته بندی فروشگاه اینترنتی
استخدام نیروی آقا جهت کار در انبار و بسته بندی فروشگاه اینترنتی محیط کاری آرام و بی حاشیه بیمه و حق سرویس تسویه ماهیانه مرخصی محدوده سنی تا ۳۵ آدرس: شهرک صنعتی پرند، خ نوآوران، خ نوآور ۴ ، پ۷ زنگ ۳
1402/04/16
محمد صمدی
سلیمانی
سلام بنده ساکن اصفهان باغبهادران دنبال کاربسته بندی درخانه هستم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:45
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه کاظمی
سلام من دنبال کاردرمنزل می گردم وخیلی به پول احتیاج دارم اگه لطف می کنیدمن رااستخدام کنید ولی اگربیرون قبول می کنیدمن دراصفهان قهدریجان زندگی می کنم ومتهل هستم وتادوم دبیرستان خواندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:48
معصومه احمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم بچه دارم نمی تونم بیرونم کار کنم کاشان  راوند 
15:51
نیروی اقا تا ۴۰سال
فقط نیرو اقا داشتن کارت پایان خدمت و دیپلم الزامی شرکت داروسازی خط تولید و بسته بندی دارو صبحانه ناهار سرویس بیمه تامین اجتماعی از روزاول حقوق طبق وزارت کار‌ تایم کاری ۷/۱۹
1402/09/22
سلیمانی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
20:33
1 پاسخ
1402/09/23
آزیتا هاشمی
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و هرکار دیگر بچه مریض دارم بیرون کارکرده نمیتونم 
02:10
Nazi
سلام‌ اهل‌تبریزهستم دنبال‌ کار‌ بسته‌ بندی‌ در‌ منزل‌ میخوام
21:28
کار در انبار پوشاک
سلام لطفا متن آگهی رو کامل بخونید و تماس نگیرید کار فروشندگی نیست به یک نفر خانم مجرد با فن بیان خوب و علاقمند به کار لباس و با دقت بین سن ۲۰ تا ۳۰ سال برای کار حضوری نیازمندیم امکان همکاری با دانشجو...
1402/09/24
فاطمه آگاهی
سلام  من یک خانم  نیازمند کاردرخانه هستم 
08:49
اعظم ب
جیران جعفری
سلام فاطمه عزیز برو اینستاا بزن کاریابی اردبیل یک عالمه بسته بندی حبوبات میاره بادم زمینی اونجا که معدن بسته بندی در منزل
سلام قم نداره
17:56
1402/11/07
سمیه عبداله نژاد
سلام من از قزوین هستم دنبال کار در منزل برای بسته بندی نیاز دارم
17:55
استخدام آشپز، تخته کار، ظرفشور، مسئول بسته بندی
به تعدادی آقا و خانوم جهت همکاری در رستوران نیازمندیم آشپز تخته کار ظرفشور مسئول بسته بندی فیش خون
1402/11/08
حسین علیدوست
همش دروغه.چون من حتی پولم دادم ولی کارشون نیومد
09:04
کاردرمنزل میخواستم  سردرود 
09:31
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تشکر
19:13
استخدام فوری در گارکاه تولیدی میوه خشک
آگهی استخدام خانه غذای ترد در راستای تکمیل نیروی انسانی خود، در زمینه تولیدو بسته بندی میوه خشک، از خانم‌های ترجیحاً مجرد، دعوت به همکاری می‌نماید. محل کار: شهرک صنعتی مشهد (کلات) ساعات کاری: شن...
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم باتشکر 
19:16
1402/11/09
کاردرمنزل میخواستم 
05:14
رقیه ابراهیم ابادی
سلام من کاردر منزل میخام  متاهل شاندیز
10:09
بسته بندی قاشق و چنگال یکبار مصرف
محل کار کرونی کار در محیط زنانه نیرو فقط خانم بیمه ندارد سرویس داریم ساعت کار از 3 بعدظهر تا 9 شب کار در منزل نداریم لطفا سوال نفرمایین پاسخگویی فقط بصورت تلفنی
سلام 20 سالمه برای کار در منزل نیاز دارم اگه سراغی در شهر اردبیل کار بسته بندی دارین لطفا معرفی کنید 
18:04
1402/11/11
شهین پروین
من اهل شیراز صدرا هستم دنبال کار بسته بندی حبوبات در منزل هستم
15:54
1402/11/12
زهرا مریخ
سلام اهل
14:37
کارگرساده باجای خواب+غذا(بسته بندی شکلات و کاکائو)
کارخانه معتبر و بزرگ واقع در تهران تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی موادغذایی(شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع به کار از لحظه ورود ⛔⛔ ⬅️شرایط...
زهرا مریخ
ا 
14:37
زهرا مریخ
اهل  شیراز هستم شراییطتتون چیه
14:38
1403/01/22
محمد صمدی
سلیمانی
سلام ببخشیدشماره تون نیفتاده
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:38
کارگر ساده
کارگر ساده خانم یا آقا- مونتاژ و بسته بندی کالا
1403/05/25
حنیفه عمرزهی
سلام من یک ماه پیش ثبت نام کردم بابت بسته بندی ولی هنوزجوابی بهم نداده خانم عظیمی 
06:22
حنیفه عمرزهی
زمانی که واریزی انجام دادم تشکرکردچراالان جواب گونیست
06:26
سلام داودی هستم ازبابل خوشحال میشم در کار درمنزل بهم تماس بگیرین  به این کار نیازدارم ممنون
13:17
استخدام کارگره زن و مرد خط تولید
شرکت تولید و بسته بندی مواد غذایی استخدام اتباع خارجی نداریم یافت آباد،بلوار الغدیر شمالی،بعد میدان جانبازان،خیابان منجیل،اولین کوچه سمت راست،پلاک ۴و۵
1403/05/26
صغری ازادی
سلام خوبی من اهل دیر روستای لبدان بالای هستم دنبال کاردرخانه هستم
10:44
زهرا اوجی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم دو بچه کوچک دارم و نمیتونم بیرون کارکنم
13:19
زهرا اوجی
سلام من شیراز هستم دنبال کاردر منزل میگردم چون با دو بچه کوچک نمیتونم در بیرون از منزل کارکنم
13:20
خانم و آقا+نیرو ساده خط تولید نوشابه انرژی زا
# استخدام نیرو خانم و آقا خط تولید و بسته بندی نوشابه انرژی زا به افراد باانگیزه و پرتلاش جهت همکاری در واحد بسته بندی نوشابه انرژی زا دعوت به همکاری می‌نماییم. کارگر ساده ماهر نیمه ماهر راننده لیفت...
شکوفه بزرگی
من اهل آمل هستم و نیازمند کار در منزل هستم 
15:57
1404/06/03
مریم افرار
من از حبیب آباد مزاحمتون میشم
13:29
شقایق مظفری
سلام من ساکن رضوانشهر استان گیلان هستم دوقلو کوچک دارم دنبال کاردرمنزل هستم 
15:30
بسته بندی پستی در فروشگاه
ما یک فروشگاه لوازم تحریر داریم که ارسال و بسته بندی پستی هم داریم؛ به یک خانم جهت همکاری در بسته بندی و کارهای فروشگاه نیازمند هستیم؛ ۵ ساعت کاری؛ امکان انتخاب شیفت صبح یا عصر وجود دارد.
یک‌شنبه 26 آبان 1404، ساعت 08:29