بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
رستوران آولی | Avli
استخدام آشپز ایرانی پرسنلی
جنسیت: آقا سابقه کاری: ۴ سال استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران شرایط سنی: از 25 سال الی 50 سال داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت الزامیست داشتن مدارک شناسایی الزامیست محل فعالیت: بلوار ارتش مز...