بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
دعوت به همکاری برای آشپز خانه ایرانی با حقوق و مزایای عالی بازه سنی 20 تا 40 سال در سکشن های زیر برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید .
ساعت تماس از 9 تا 18
آشپز ایرانی
کمک آشپز
آماده سازی
وسط کار
ظرف...