بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
به یکنفر همکار اقا جهت آشپزی در رستوران ایرانی نیازمندیم(آشپز یا کمک آشپز)
آشنا به تخته کاری و منقل کاری
سن ۳۵ الی ۵۰
سرویس برگشت
صبحانه و نهار
هفته ای یکروز مرخصی
ساعت کاری ۱۲ ظهر الی ۱۲ شب
حقوق ۱۸ ا...