بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
به یک آشپز ایرانی جهت همکاری نیازمندیم .
ساعت کاری : ۸:۰۰ الی ۱۷:۰۰
پایه حقوق : ۱۵ میلیون تومان
یک وعده غذایی
آدرس : فرهاد ۲۵ رستوران ایرانی چلو ته دیگ
مصاحبه حضوری
ساعت تماس ۱۲ ظهر الی ۶ عصر