بستگی ب رستوران یا محل کار داره ولیکن طبق عرف و قوانین آشپز خونه یک تخته کار ....یک منقل دار...یک برنج و خورش پز ....و ظرفشور و وسط کار احتیاج داره و آشپزی که مسلط بر تخته و منقل و برنج و خورش هست ناظر بر کار اینهاست و در موقع نبود هر کدام کار اون طرف رو انجام میده و باید دونه ب دونه غذاها از زیر نظر آشپز رد بشه و ب دست مشتری برسه
13:21
آشپز ایرانی
**استخدام آشپز ایرانی حرفهای برای کیترینگ**
کیترینگ معتبر در جستجوی یک آشپز ایرانی با تجربه برای پخت انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی میباشد.
**شرایط و ویژگیهای مورد نیاز:**
- تسلط کامل به پخت غذا...