داداش من تازه میخوام ی نیسان یخچالدار بگیرم
اگه ماشین خوب سراغ داری تو تهران بهم یگو
12:28
1 تایید
به روز رسان فن آور بین الملل
راننده دارای نیسان یخچالدار
استخدام به روز رسان فن آور بین الملل به روز رسان فن آور بین الملل جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده دارای نیسان یخچالدار جنسیت: آقا نوع همکا...
رانندگی با نیسان یخچالدار هست و در تخلیه و بارگیری هم باید همکاری کند ، سابقه کاری مهم هست و حداقل یکسال ، متعهد و منظم ، کشیدن سیگار ممنوع هست ،
دوهفته اول کار آزمایشی هست و حقوق بصورت روزانه ۵۰۰،۰۰...
درآمد کار بانیسان یخچالی چقدره میصرفه الان ماهانه برای شرکت لبنی یا مرغ وگوشت کار کنی چقدر میگیرن؟
سلام من نیسان صفر دارم یخچالی منفی 18 درجه راننده تریلی بودم با هزار بدبختی خریدم دنبال یکجا هستم ثابت باشه اگر دوستان جایی سراغ دارند لطفاً اطلاع بدن ممنون عرفانیان ظثغ ساله
19:28
1402/08/08
سعید بابایی
نیسان یخچالی دارم فروشی
18:18
استخدام راننده نیسان
سلام به یک نفر راننده نیسان یخچالدار بیابان رو نیازمندیم حقوق توافقی اگه شخصی باشه که واقعا مراعات کنه و مواظب ماشین و بار باشه حقوقش هم بیشتر میشه فقط کسی باشه که رعایت کنه و نیسان حداقل دوسال کارکرد...
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم استان مورد نیاز: اصفهان شهر مورد نیاز: کاشان با ماشین نیسان یخچالدار و بدون ماشین دارای سابقه مرتبط در امر پخش آشنا به منطقه مزایا: صبحانه ناهار هدایای مناسبتی حقوق ثابت ...