دنبال کار در منزل هستم
سلامدنبالکاربستهبندیهستمتوخونهانجامبدممثلبستهبندیقندیاحبوباتبستهبندیماسکهستمشماداریدکارتوخونهانجامبدمشمارهتماس0**** خانمارمندههستم
سلام دنبال کار در منزل هستم مثل بسته بندی حبوبات بستهبندی نی قلیون بسته بندی نبات 0****
سلام دنبال کار در منزل هستم 0****
دنبال کار بسته بندی هستم حالا هر چی باشه
سلام خسته نباشی کاردر منزل میخواستم بسته بندی ممنون از لطف شما خانوم نجفی شماره تماس 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام دنبال کار بسته بندی هستم داخل خانه علی صفرپور 0****
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام دنبال کار هستم در شهرک صنعتی شمس آباد فشافویه برای خانم
لطفا جواب بدید
سلام درخدمتم
سلام خسته نباشید خواهان یک کار ساده برای خانم در کارخانه. شهرک صنعتی شمس آباد فشافویه هستم لطفا اگر پیدا توانستید پیام بدید
سلام دنبال بسته بنری کار در منزل هستم 0****
کار برای پسر 16 ساله
سلام دنبال ی کار خوب در منزل هستم و حقوق خوب مثلا بسته بندی لوازم آرایش ماسک و..... 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام کار درخانه نیاز دارم خانم عادلی هستم 0**** گلستان آزادشهر
سلام دنبال کاردرخانه 0****
سلام جویای کار در منزل هستم نگهبان..سرایدار..4 تا بچه دارم بیکارم شماره تماس 0****
سلام دنبال کار هستم بچه اهوازم بچ هام خیلی اذیت شدن.نه لباس دارن نه شکمشان پر میکنند .بیشتر از یک سال گوش یا ماهی نخوردن.خواهشان اگر کسی کار ساده پیدا کنه برام تماس بگیره نگهبان خانه.سرایدار.باقبون. اجرتون با رسول خدا با امام علی وحسین ع
شماره تماس یادم رفت بنویسم 0****
سلام دنبال کاردر بسته بندی هستم ماسک لوازم التحریر وغیره 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام دنبال کار در خانه هستم خانم هستم 45 ساله
سلام خسته نباشید دنبال کار در منزل هستم
سلام. وقت بخیر دنبال کاربستهبندی در منزل دورکاری هستم خانم43ساله
سلام 0**** تماس بگیرید
مرجان هستم دنبال کاردرمنزل هستم تهران
سلام دنبال کار درمنزل هستم خودم سرپرستم واقعلا شرایط سختی دارم ممنون میشم ....0**** خانم براتیان
سلام خسته نباشید دنبال کار درمنزل هستم من در کار با خمیر چینی میل مجسمه سازی وماگ سازی و.... خمیر پلیمری لیف بافی وشال گردن بافتنی و کیسه ی پارچه ای دوری هم وارد هستم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام دنبال کاردرمنزل میخواستم بسته بندی