دنبال کن

0**** 

بسته بندی

1402/12/28
دنیا محمد ی
سلام خانم 23 ساله افغانی هستم خانم خانه‌دار هستم بیرون کار کرده نمی‌توانم یک کار در منزل می‌خواهیم
06:35
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
1403/01/02
ز ص
سلام‌خانم من 19 سالم خانه دارم بابل شما بسته بندی بابل هم می فرستین
20:11
1 پاسخ
1403/01/05
سلام وقتتون بخیر خانم 35ساله هستم اتباع  خانه دار بسته بندی حسن آباد فشافویه هم دارید 
18:47
0**** 
18:48
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
1403/01/06
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم  ی پسر کوچیک دارم  وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم  لطفا کمکم کنید 
05:39
3 پاسخ
تینا عزیزی
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم ی پسر کوچیک دارم وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم لطفا کمکم کنید
البته تو خانه باشه
05:40
2 پاسخ
1 تایید
1403/01/07
سلام محمد هستم به اصفهان هم بسته بندی داشته باشید درخمتم 
11:38
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
1403/01/20
محمد صمدی
ز ص
سلام‌خانم من 19 سالم خانه دارم بابل شما بسته بندی بابل هم می فرستین
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش تماس 
07:02
محمد صمدی
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم ی پسر کوچیک دارم وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم لطفا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
07:03
1403/11/22
کامی یزد
تینا عزیزی
سلام خوبی شما خسته نباشید 
13:45
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
محمد صمدی
دنیا محمد ی
سلام خانم ۲۳ ساله افغانی هستم خانم خانه‌دار هستم بیرون کار کرده نمی‌توانم یک کار در منزل می‌خواهیم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:51
1403/11/24
مهران ملکی
تینا عزیزی
البته تو خانه باشه
ساعتی ؟
03:28
مهران ملکی
تینا عزیزی
البته تو خانه باشه
صفر نهصد و نوزده سیصد و نود و شش چهل و نه بیست و پنج
03:30
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
چهارشنبه 14 فروردین 1404، ساعت 11:17