دنبال کن

0**** 

بسته بندی

1402/12/28
دنیا محمد ی
سلام خانم 23 ساله افغانی هستم خانم خانه‌دار هستم بیرون کار کرده نمی‌توانم یک کار در منزل می‌خواهیم
06:35
1 پاسخ
1 تایید
صنایع غذایی کریم نظری واحد 6
کارگر تولید
شرکت صنایع غذایی نظری جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و انبار از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: کارگر تولید و انبار شرایط: داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. حداکثر س...
1403/01/02
ز ص
سلام‌خانم من 19 سالم خانه دارم بابل شما بسته بندی بابل هم می فرستین
20:11
1 پاسخ
1403/01/05
سلام وقتتون بخیر خانم 35ساله هستم اتباع  خانه دار بسته بندی حسن آباد فشافویه هم دارید 
18:47
0**** 
18:48
بسته بندی
سلام دوستان کسی رو می‌شناسید که کار بسته بندی داشته باشه که توی خونه انجام داده بشه بسته بندی هر چیزی باشه انجام میدیم لطفا اگه کسی هست اطلاع بدین ممنونم. لطفا لطفا الکی مزاحم نشید مسدود میشید و گزارش...
1403/01/06
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم  ی پسر کوچیک دارم  وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم  لطفا کمکم کنید 
05:39
3 پاسخ
تینا عزیزی
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم ی پسر کوچیک دارم وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم لطفا کمکم کنید
البته تو خانه باشه
05:40
2 پاسخ
1 تایید
1403/01/07
سلام محمد هستم به اصفهان هم بسته بندی داشته باشید درخمتم 
11:38
طراحی پک زعفران
سلام و عرض ادب در سه سایز نیم گرمی ، یک گرمی و ۲/۳ گرمی بسته بندی برای زعفران طراحی بشه طراحی شکیل ، به روز و خاص باشه لوگو دارم و خدمتتان ارسال میشود یک استند نگهدارنده ۱۲ عددی هم برای پک های زعفران...
1403/01/20
محمد صمدی
ز ص
سلام‌خانم من 19 سالم خانه دارم بابل شما بسته بندی بابل هم می فرستین
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش تماس 
07:02
محمد صمدی
تینا عزیزی
سلام ی خانم 31 یا 32 ساله هستم دنبال کار هستم ی پسر کوچیک دارم وب پول نیاز دارم ی کار ساده باشه ک بتونم انجام بدم لطفا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
07:03
1403/11/22
کامی یزد
تینا عزیزی
سلام خوبی شما خسته نباشید 
13:45
بسته بندی
وقت بخیر به یک خانم جوان مجرد جهت کار در انبار فروشگاه آنلاین ، از شنبه تا پنج شنبه ساعت کاری ۲ تا ۹ زرنگ و کاری و مهمتر از همه اهل سیگار نباشه حقوق ماهی 10 میلیون محل کار باغستان غربی
محمد صمدی
دنیا محمد ی
سلام خانم ۲۳ ساله افغانی هستم خانم خانه‌دار هستم بیرون کار کرده نمی‌توانم یک کار در منزل می‌خواهیم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:51
1403/11/24
مهران ملکی
تینا عزیزی
البته تو خانه باشه
ساعتی ؟
03:28
مهران ملکی
تینا عزیزی
البته تو خانه باشه
صفر نهصد و نوزده سیصد و نود و شش چهل و نه بیست و پنج
03:30
بسته بندی
بسته بندی لوازم ماشین در منزل خودتان منزل باید همکف باشد وانت مزدا تا دمه خونه بیاید کار دستمزدی است فقط دستمزد که بلافاصله پرداخت میشود منزل فقط درچه وبلوار شفق وشهرک قدس شماره تماس بگذارید ممنون
دوشنبه 27 آبان 1404، ساعت 23:17