دنبال کن

کار میخوام تو خونه

بسته بندی

1402/11/07
کار تو خونه لازم دارم اطراف فرجام و تهرانپارس خانه دار هستم
10:40
1 پاسخ
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
خالدین امیری
سلام و درود خدمت شما من کار در منزل می‌خوام و هر چقدر تعداد کارگر لازم داشتین هم ردیف می‌کنم
12:10
1402/11/08
سلام من هل کرج هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم 
19:21
1402/11/10
مژده منصوری
سلام من قم هستم و احتیاج به کار در منزل دارم مثل بسته بندی
11:27
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
سلام خانم افرازه هستم از مشهد دنبال کاردر منزل میگردم لطفا معرفی کنید یه کاردر منزل. شماره تماس 0**** 
15:32
1402/11/11
بی بی گل عظیمی
سلام من در تهران استم منطقه 19 دولتخا ه نیاز به کار دارم در خانه شما
05:35
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من استان خراسان رضوی شهرستان  سرخس  نیاز به کار درمنزل  برای بسته بندی را دارم شماره تماسم، 0**** 
18:54
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
1402/11/14
رضا مرادی
کار تو خونه لازم دارم اطراف فرجام و تهرانپارس خانه دار هستم
سلام اگر دنبال کاردرمنزل هستی شمارتو بذار تماس بگیرم باهات
22:42
رضا مرادی
شرکت نیوشانیک درحال جذب نیرو هست اگر کسی دنبال کار درمنزل درحوزه طب سنتی با یه درآمد خوب هست شماره تماس بذاره باهاش تماس بگیریم وبراش به طور کامل توضیح بدیم 
22:44
0**** 
22:51
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم ساکن رشت هستم
11:41
با سلام من یک خانم خانه دار هستم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و کار تو خونه نیاز دارم
17:50
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
با سلام من یک خانم خانه دار هستم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و کار تو خونه نیاز دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:54
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
1403/10/23
آتنا تونی
سلام از شهریار سعید اباد هستم دنبال کار درمنزلم
18:17
1403/10/24
سلام از مهدی آباد هستم 
کار تو خونه لازم دارم ؟
07:50
سلام از مهدی آباد 
کار درمنزل لازم دارم 
07:52
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
بیتا
سلام کسی کار در منزل در تبریز یا سهند داره 

دنبال کار در منزل هستم
15:48
1403/10/25
سلام کارمیخوام ک توخونه خودم انجام بدبعدتحویل بگیرن  تهران میدان خراسان 
18:19
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 00:07