دنبال کن

جویای کار در منزل هستم

بسته بندی

1401/03/09
ازبتا سلیمانی
جویای کار در منزل هستم دوشیفت کار میکنم  .واقعا کاریم در صورت نیاز 2 نفر هستیم.
19:45
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
1401/03/12
جویای کاردرمنزل هستم که بتونم توخونه خودم کارکنم بیشترکاربسته بندی باشه واقعامحتاج کارم 
09:22
1 پاسخ
1401/03/13
سلام مهسا صیدی هستم  من خیلی به  این خیلی به کار نیا ز دارم  درآمد  واقعا  ضعف خیلی ممنونم 
03:10
1 پاسخ
علی هاشملو
جویای کاردرمنزل هستم که بتونم توخونه خودم کارکنم بیشترکاربسته بندی باشه واقعامحتاج کارم
کجا ساکن هستید؟
11:07
فرآورده بافت ایرانیان | Iranian Tissue Product
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال
شرح وظایف: حضور به موقع در شیفهای کاری ارائه راهکارهای مناسب برای ارسال محصولات پیگیری موثر محصولات ارسال شده تهیه گزارشات مربوطه حفاظت از اسناد و مدارک تحت اختیار و دریافتی کنترل مطابقت برگه ث...
رنجبر
سلام من نیازمند کار هستم در خانه واقعا نیاز دارم هر کاری باشه فقط در منزل باشه ممنون 
13:49
1401/03/15
غلامی
سلام منم نیاز ب کار در منزل دارم فرقی نداره آشپزی باشه یابسته بندی اما متاسفانه تو شهر ما اصلا همچین کارای پیدا نمیشه ی را حل بزارید برام ممنون از راهنمایتون
11:31
1401/03/16
سلام من نسرین مساله گو هستم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی آجیل و حبوبات هستم
13:38
1 پاسخ
طراحی بسته‌بندی برند گرانولا - قیمت توافقی
طراحی بسته بندی تولیدی گرانولا - برند تازه تاسیس است- قیمت توافقی - قیمت توافقی طبق فایل های آپلودی ظاهر بسته بندی درخواستی بنده دقیقا مثل تصویر هستش...
سلام من نیاز به کار هستم فقط داخل خونه ی خودم  باشه بسته بندی هم خوبه 
ممنون  میشم چون بچه کوچیک دارم نمی تونم بیرون کار کنم 
22:41
1401/03/17
سلام وقتتون بخیر
نیاز به کار در منزل دارم مثل بسته بندی در نیشابور هستم🌷
08:14
1401/03/20
سلام وقتتون بخیر من واقعا نیازب کار درمنزل دارم ممنونم
02:45
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
مهناز یاراحمدی
سلام جویای کار درمنزل هستم کار بسته بندی
18:41
1401/03/21
سلام سمانه مومیوند هستم جویای کاردرمنزل هستم واقعا به‌این کارنیازدارم
07:38
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
سلام مهسا صیدی هستم من خیلی به این خیلی به کار نیا ز دارم درآمد واقعا ضعف خیلی ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:54
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کارگر بسته بندی
مدرک تحصیلی: سیکل سابقه: - شرح شغل: -بسته بندی اقلام و موادی که در اختیار وی قرار می گیرد با سرعت ودقت تعریف شده و مورد انتظار. - مصرف درست مواد اولیه وتلاش برای جلوگیری از اتلاف بخشهایی ازآنها. - کنت...
محمد صمدی
سلام سمانه مومیوند هستم جویای کاردرمنزل هستم واقعا به‌این کارنیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:54
محمد صمدی
سلام من نسرین مساله گو هستم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی آجیل و حبوبات هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:55
چهارشنبه 6 آذر 1404، ساعت 13:37