دنبال کن

حقوق یک خیاط مبلمان در ماه چقدر است؟

خیاط مبلمان

1401/01/14
حسین جعفری
حقوق یک خیاط مبلمان با مزایا و غیره چقدر است
13:23
1 تایید
خیاط ماهر مبلمان ابزاری
خیاط خیلی ماهر با بهترین شرایط و حقوق مکفی و بیمه در کارخانه مبل در فضایی صمیمی و کاری نیازمندیم
1401/01/18
مصطفی رضایی
بستگی به تجربه و سطح کاریش داره . اگه خیاط برشکار ماهر باشه که بتونه الگو های یک مدل مبل بروز  رو از روی عکس مدل و زیر کارش در بیاره از 15 تومن تا 20 تومن حقوشه . 
خیاط برشکار معمولی هم از 8 تومن تا 10 تومن .
چرخکار هم 8تومن تا 10 تومن .
20:04
3 پاسخ
3 تایید
1402/02/30
هستی امینی
مصطفی رضایی
بستگی به تجربه و سطح کاریش داره . اگه خیاط برشکار ماهر باشه که بتونه الگو های یک مدل مبل بروز رو از روی عکس مدل و زیر کارش در بیاره از ۱۵ تومن تا ۲۰ تومن حقوشه . خیاط برشکار معمولی هم از ۸ تومن تا ۱۰ تومن . چرخکار هم ۸تومن تا ۱۰ تومن .
سلام من چجوری باید  مبل استخدام کنم 
11:20
1 پاسخ
2 تایید
1403/01/17
امین سرایی
مصطفی رضایی
بستگی به تجربه و سطح کاریش داره . اگه خیاط برشکار ماهر باشه که بتونه الگو های یک مدل مبل بروز رو از روی عکس مدل و زیر کارش در بیاره از ۱۵ تومن تا ۲۰ تومن حقوشه . خیاط برشکار معمولی هم از ۸ تومن تا ۱۰ تومن . چرخکار هم ۸تومن تا ۱۰ تومن .
تو خودت با این قیمت کار میکنی خیاط و برش کار حرفه‌ای زیر 25 نمیگیره
08:38
2 تایید
شرکت مبلمان آنیمو (نجار،رویه کوب،برشکاری خیاط)
گروه تولیدی مبلمان آنیمو جهت تکمیل کادر تولید خود با شرایط قانون کار( ساعت کاری، بیمه، پاداش و‌سنوات پایان سال) به افراد ذیل نیازمند است. ✅برش کاری و خیاطی( نیروی ماهر) ۳ نفر جنسیت مرد ✅رو...
1403/11/18
مصطفی رضایی
واقعا که انصاف هم خوب چیزیه من خودم یه دست مبل و 40دقیقه میدوزم 700تومن چور یکماه 15_20بااین گرونی
16:17
1 تایید
1404/02/14
حسن صادقی
هستی امینی
سلام من چجوری باید مبل استخدام کنم
خود مبل منظورتون یا خیاط وبرش کار مبل؟🙃
23:38
دوشنبه 4 شهریور 1404، ساعت 05:54