اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
کافه رستوران بنفشه + ،جهت تکمیل کادر آشپزخانه خود ،
به یک آشپز فرنگی نیازمند است .
متعهد و مسئولیت پذیر
دارای روحیه تیمی بالا
ساعت کاری :۱۲ تا ۲۳/۳۰
استراحت روزانه
دو وعده غذایی
یک رو در هفته آف
...