دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
آشپز فرنگی
کافه رستوران بنفشه + ،جهت تکمیل کادر آشپزخانه خود ، به یک آشپز فرنگی نیازمند است . متعهد و مسئولیت پذیر دارای روحیه تیمی بالا ساعت کاری :۱۲ تا ۲۳/۳۰ استراحت روزانه دو وعده غذایی یک رو در هفته آف ...
چهارشنبه 15 آبان 1404، ساعت 03:41