اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
نیروی صبور و با انگیزه
متعهد و دارای انضباط کاری
روحیه ی کار تیمی
مهارت در کار با تجهیزات آشپزخانه
توجه به نظافت و بهداشت
توانایی تزئین و ارائه غذا با ظاهر جذاب
آشنایی با بهداشت و اصول ایمنی غذایی
دقت...