اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفهای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....
07:45
آشپز فرنگی
رستوران [مورالانژ] در [تجریش] به منظور گسترش تیم آشپزی خود به یک آشپز فرنگی ماهر و با تجربه نیاز دارد.
شرایط و وظایف:
• داشتن حداقل ۳ سال تجربه کاری در رستورانهای معتبر در زمینه آشپزی فرنگی
• توان...