دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
آشپز فرنگی
نیروی صبور و با انگیزه متعهد و دارای انضباط کاری روحیه ی کار تیمی مهارت در کار با تجهیزات آشپزخانه توجه به نظافت و بهداشت توانایی تزئین و ارائه غذا با ظاهر جذاب آشنایی با بهداشت و اصول ایمنی غذایی دقت...
چهارشنبه 6 آذر 1404، ساعت 09:59