دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
آشپز فرنگی
کافه رستوران اسپرلوس لانژ در سکشن های پیتزا ،پاستا،سوخاری صبحانه کیک و دسر نیرو میپذیرد جهت اطلاعات بیشتر با شماره درج شده در اگهی تماس حاصل فرمایید ادرس:فردوسی،پاساژ مگامال،طبقه اول
پنج‌شنبه 21 شهریور 1404، ساعت 00:47