دنبال کن

چطور یک آشپز فرنگی ماهر شویم؟

آشپز فرنگی

1402/10/01
اول اینکه با ادویه بلد باشد کار کند ،طبخ غذا فرنگی با غذاهای ایرانی سنتی کاملا فرق دارد ،و اینکه گارنیشر حرفه‌ای باشد،
غذاهای فرنگی یعنی زیبایی و طمع خوش عطر سیر در غذاهاست
و استفاده مکرر از روغن زیتون بجای روغن مایع هست
ودقت در تایم و طبخ غذاهای فرنگی ،همچنین دما و حرارت موقع پخت استیک پاستا و ....

07:45
آشپز فرنگی
رستوران [مورالانژ] در [تجریش] به منظور گسترش تیم آشپزی خود به یک آشپز فرنگی ماهر و با تجربه نیاز دارد. شرایط و وظایف: • داشتن حداقل ۳ سال تجربه کاری در رستوران‌های معتبر در زمینه آشپزی فرنگی • توان...
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 21:57