دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
شرکت بسته بندی اولویت:حضوری برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی درب سبد میوه ساده راحت شیفت شب از ساعت ۸تا۸صبح ماهانه ۱۵میلیون آدرس روستایی امناب جدید کارگاه کنار جاده
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
به ی نفر خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدای خانم جهت بسته بندی گز نیازمندیم کار در منزل نداریم از ۱۶ به بعد اضافه کاری با سرویس رفت و برگشت حداکثر سن ۴۰ سال
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
بسته بندی
استخدام،نیرو با دقت و متمرکز و کار در قسمت پک و بسته بندی
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
طراحی برچسب روی بسته بندی
سلام من یه برچسب میخوام روی نایلون چای یک کیلویی یا نیم کیلویی بچسبونم اندازه کوچکتر از a5 به سلیقه طراح لایه باز فایل رو هم میخوام اگر کسی هست انجام ش بده اطلاعات کاملتر بدم چی روش باشه تشکر
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
نیروی خدماتی ،پیک موتوری
با سلام یک نفر نیروی خدماتی بسته بندی و ظرفشور اقا یا خانم برای ساعت ۱۸ تا ۲۴ ۷۵۰۰ تا ۹۵۰۰ تومن حقوق پیام و چت پاسخگو هستم
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
استخدام نیرو کاردرمنزل(بسته بندی)
استخدام نیروی کار در منزل ؛ حقوق ماهیانه بین ۸ الی ۱۶ تومان؛ بدون هیچگونه محدودیت سنی و یا تحصیلی؛ تسویه حقوق به صورت لحظه ای و انی؛ ظرفیت محدود
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
همکارخانم وآقا(آقاوسیله شخصی و ضامن معتبر)زیر۳۰سال
تولیدکننده پرسام جهت تکمیل کادرمجموعه ۴نفرآقاو خانم دعوت به همکاری میکند -سن زیر۳۰سال/همکارآقا جهت بسته بندی و بارگیری و همکارخانم جهت بسته بندی و منشی مجموعه
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
کارگر ساده یا ماهر میوه فروشی
به یک نفر کارگر نیمه ماهر یا ماهر برای مغازه میوه فروشی از ساعت ۸ و نیم تا ۱۰ شب نیازمندیم با حقوق درج شده عمده کار صبح تا ظهر و بار چیدن و نظافت و بسته بندی است سن کارگر ۱۶ تا ۳۰ محدوده ابشار سوم ...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
کارگر خانم برای بسته بندی شیرینی
به نام خالق مهربانی عرض ادب به ۳ نفر خانم تمیز و با مسئولیت و زرنگ جهت کار در کارگاه زولبیا و بامیه نیازمندیم.
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
همکار خانم
به تعدادی همکار خانم جهت کار واحد تولیدی صنایع چوبی و دکوری بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم. شرایط سنی تا ۳۰ کار آسان
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
**کار مخصوص بازنشستها و راننده اسنپی ها**
***بازنشسته ها و رانندگان اسنپ محترم ، این بهترین فرصته*** بااحترام ، کار و محیط کار فقط مناسب اقایونه کترینگ اَوینا واقع در قاسم اباد از یک راننده با ماشین ، دارای تعهد کاری و اخلاق حرفه ای برای س...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
استخدام قطعات خودرو عظام
#اطلاعیه استخدام شرکت قطعات خودرو عظام ۱۴۰۳ برای انجام فعالیت صنایع خودرو دعوت به همکاری مینماید. ۱-انجام خدمت دوره ضرورت ۲-عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر ۳-داشتن حداقل مدرک تحصیل دیپلم  ۴-پذیرش ب...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با بیمه و حقوق مزایا عالی تعداد نیرو محدود
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
بسته بندی ادویجات
با سلام یک نفر نیروی خانم مجرد بابت بسته بندی ادویجات با دستگاه محدوده رهنان(لوکیشن اشتباه خورده تو آگهی) محیط امن کاری ساعت کاری صبح تا ظهر حقوق ماهانه بین ۷ تا ۸ میلیون تومان اگر سوال دیگه ای داشتید...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
استخدام نیرو آقا برای کار جهت تولیدی شیرینی
آقا سن زیر ۳۵ سال برای بسته بندی و تولید شیرینی بسته بندی چیدمان شیرینی تولید شیرینی با حقوق و مزایا ثابت و اضافه کار آموزش توسط بهترین شیرینی پز ایران آدرس خیابان درختی بعد از خیابان عطار ۲۰ متر ...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ | Printing and Packaging Toojrang
مدیر مالی | Financial Manager
- حداقل 7 سال سابقه در سمت مدیر مالی - ترجیحا سابقه فعالیت در شرکتهای تولیدی و صنعتی - مسلط به جمع آوری و تحلیل صورتهای مالی - آشنایی با قوانین و سامانه های مرتبط ( مودیان ، جامع تجارت ، مالیات و تام...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
استخدامی در شرکت تجهیزات پزشکی و بازرگانی
فقط فقط نیروی آقا نیاز مندیم استخدام در زمینه های مختلف ازجمله بسته بندی،بارکد زنی،ترخیص کالا،پخش،انبارداری،واردات و صادرات و تجارت بازرگانی و بازاریابی نیروی برمی داریم جوان اقا سن:22الی 30 سال سال ن...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
استخدام در شرکت چاپ و بسته بندی
شرایط مورد نیاز : داشتن سابقه کار در حوزه چاپ و بسته بندی افست آشنایی با مراحل کار چاپخانه آشنایی با ورد و اکسل دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی لطفا در صورت داشتن شرایط فوق و برای اطلاع از نحوه همکاری ...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
بسته بندی در منزل
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با بیمه و حقوق مناسب برای خانم های خانه دار
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
سرمایه گذاری و شراکت در شرکت زعفران
شرکت صنایع غذایی آرمان فرداد توس با شماره ثبت 88434 و شناسه ملی 14013034967 در زمینه بسته بندی زعفران، نیازمند سرمایه گذار در قالب شریک تجاری می باشد. مجوزهای اولیه از جهاد کشاورزی،بنیاد مسکن، محیط ...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
استخدام بازاریاب (اقا و خانم )
شرکت سرزمین سلامت خاورمیانه با ۲ برند کندی پف و پاپایا تولید کننده انواع اسنک وپاپ کرون و پشمکو پاستیل و چیپس و اب معدنی و تخمه بسته بندی و پسته با جعبه کادویی و انواع نوشیدنی و ابمیوه و شانسی و کال...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
استخدام نیروآقا شرکت بازرگانی (جای خواب وغذا)
شرکت بازرگانی آریانا مهر ایران نیرو میپذیرد: محل کار: #تهران #بندرعباس #کیش ماکاریابی نیستیم | نیروی اتباع هم پذیرش نداریم عناوین شغلی: مسئول خرید کالا حراست سوله وانبار...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
بسته بندی ادویه کار درمنزل
بسته بندی ادویه کار در منزل هزینه کاملا رایگان پاسخگوی فقط تلگرام به این ایدی hoseynii72 در دیوار پاسخگویی نداریم فقط تلگرام
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
جویای کار در منزل خودم هستم
جویای کار در منزل شخصی خودم هستم بسته بندی آشپزی و،....
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
استخدام نیروی کار کارخانه - خانم و آقا
مجموعه چاپ و بسته بندی پویا پک جهت تکمیل کادر فنی خود به نیروهای زیر نیازمند است. * سلفون کار (واتربیس) + (حرارتی) * کارگر ساده آقا و خانم حقوق و مزایا طبق قانون کار به همراه سرویس ساعت کاری : ۸ ص...
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
کارخانه نیمه دولتی مواد غذایی نگهبان کارگر راننده
فراخوان استخدام ویژه و فوری آقایان در کارخانه سنین ۱۸ تا ۴۳ سال خط تولید و بسته بندی، راننده پایه ۱ و ۲ و حراست در شیفت های ۱۲ ۱۲ ۱۲ ۲۴ ۲۴ ۴۸ عیدی، سنوات، پاداش، مساعده داشتن کارت پایان خدمت الزامی ...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
بسته بندی ادویه کار در منزل
بسته بندی ادویه کار در منزل هزینه کاملا رایگان پاسخگوی فقط تلگرام به این ایدی hoseynii72 پاسخگویی در دیوار نداریم فقط فقط تلگرام
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(قطعات خودرو)
کارخانه بزرگ و معتبر تولید قطعات خودرو جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید،حراست،راننده ،پایه ۱ و ۲ جوشکار و فنی نیازمند می‌باشد شرایط استخدام د...
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
کار در منزل رایگان بسته بندی
bastebandi_kon@ سلام دوستان کار ما بسته بندی انواع اجناس مثل جوراب لوازم التحریر خشکبار تیشرت و... در منزل خودتون کار آسان همراه با فیلم آموزشی ▫️بدون دریافت هیچگونه هزینه ای حمل و نقل با خودمون تسویه...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
بسته بندی خانگی درامد تضمینی
شرکت ابزارالات جهت تکمیل پرسنل خود در قسمت های زیر نیرو می پذیرد فروشنده ۳نفر ویزیتور ۱ نفر بسته بندی محصولات در منزل ۶نفر ادمین ۳نفر حقوق ماهیانه و ثابت ۱۲و۱۵میلیون +اضافه کار کار بصورت پاره وق...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
کاربرای بانوان خانه دار
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
استخدام دائم آشپز. کمک آشپز ظرفشور و پیک
باسلام جهت تقویت تیم کترینگ به یک نفر اشپز حرفه ای با مهارت و خوش ذوق یک نفر کانتردار یا کمک اشپز با سلیقه جهت بسته بندی غذا یک نفر ظرف شور و تعداد محدودی پیک موتوری متعهد با شرایط زیر نیازمندیم ساعت...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
استخدام کارگر ساده در بسته بندی و آشپزخانه شرکت
تعدای همکار (ترجیحا آقا) در شرکت مواد غذایی برای قسمت آشپزخانه و بسته بندی بیمه و بیمه تکمیلی ساعت کار 8 الی 18 مرخصی 2 روز در ماه اتباع قابل قبول نمی باشد
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام و کار در منزل
‎درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل ‎بدون نیاز به خروج از خانه ‎بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی ‎با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا ‎دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی ‎با حق بیمه ، پاداش و...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
دوشنبه 6 اسفند 1403، ساعت 19:32