دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
ویرایش برچسب اموال
برچسب اموالی دارم که میخواستم بهتر بشه و ویرایش بشود.
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی کار در منزل
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر
آگهی استخدام در کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر
پخش محصولات سلامت محور کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر جهت پاسخگویی به تلفن و ثبت و هماهنگی سفارشات خود در استان تهران به کارمند اداری ماهر نیازمند است. کارمند اداری - دف...
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
استخدام نیرو برای بسته بندی اصفهان
نیروی. منظم. و بشدت وقت شناس تایم کاری ۲۴ساعت سرکار ۲۴ساعت استراحت همراه با بیمه و درصورت نیاز بیمه تکمیلی حقوق ۱۶ درصورت اضافه کاری اضافه کاری پرداخت میشود
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
خانم جهت امور منزل
سلام وعرض ادب،✅ وقت بخیر لطفا اول کامل خودتون را معرفی کنید بعدسوالاتتون را مطرح کنید. ...
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
کلوچه پزی وسوغات سرا
به دو همکار خانوم با سواد حداقل دیپلم جهت فروشندگی و بسته بندی وپخت وپز در کلوچه پزی نیازمنیم حداقل سن ۴۰سال
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
خط تولید نقل و نبات
نیروی خط تولید و بسته بندی فقط خانم تا ۳۰سال و یک ویزیتور خانم جعمه ها تعطیل با حقوق با سرویس رفت و برگشت بقیه توضیحات فقط تماس
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
نیازمند خانم جهت امور نظافت وآشپزی با جای خواب
باسلام وعرض ادب ما شرکت ونداد گستر عماد تولیدکننده محصولات فودیکس هستیم ، تولیدکننده انواع اسپری و محصولات زیبایی خودرو جهت آشپزی ونظافت و همکار بسته بندی /شیرینگ نیازمند تعدادی خانم سن از 25 تا 40 ...
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
کار در منزل
با سلام و عرض ادب مجموعه دستچین از زمین تا فروش محصولات با دست انجام می‌شود و با نیروی انسانی به پرسنل مرتب و تمیز برای بسته بندی آجیل و حبوبات داخل منزل خودتان نیازمند هست کار بسیار راحت رفت و آمد ب...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
کارمند بسته بندی با بالاترین حقوق
کارمند بسته بندی با سرویس و سبد کالا وغیره
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
کار در منزل تضمینی
دعوت برای همکاری خانم و آقا برای کار بسته بندی در منزل خودتان پرداختی روزانه بدون نیاز به سرمایه برای انجام کار کاملا قانونی و تضمینی بدون محدودیت سنی به دلیل تعداد بالای متقاضیان چت پاسخگو هست...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
کار در منزل ویژه خانم ها عزیزی و پر تلاش
شماره تماس و نام و نام خانوادگی تون رو بفرمایید جهت توضیحات کار تماس گرفته میشه توضیح به صورت پیام داده نمیشه بسته بندی ،ادمینی و نفیس و بیز و لدورا نیست
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
جویای کار در منزل هستم
کار های بسته بندی پاسخ به تماس ها و پیام ها پاسخ به ایمیل ها و تایپ و ترجمه و نویسندگی انجام می دم 0996XXX6458(نمایش کامل)
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
نیازمند خانمی جهت کار در فروشگاه
با سلام ما یک فروشگاه لوازم خانگی داریم و برای تکمیل نیرو نیاز به خانمی با مشخصات زیر داریم (پر انرژی با انگیزه و کاری ) ساعت کاری ۱۰ تا ۶ وظایف گردگیری و مرتب کردن پاسخگویی به مشتری و برخورد مناسب ...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
استخدام
استخدام نیرو ی ساده اقا در بسته بندی دو شیفت ثابت 12 ساعته ۶ الی ۱۸. و ۱۸ الی۶ حداکثر سن ۴۰ سال اتباع با مدارک کامل حقوق شیفت روز ۲۸ میلیون حقوق شیفت شب ۳۳ میلیون حق شیفت بیمه تامین اجتماعی از بد...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
کارگر ساده و نیمه ماهر
یک کارخانه معتبر در زمینه ساخت مصنوعات چوبی جهت تکمیل کادر خود اقدام به جذب تعدادی کارگر ساده و نیمه ماهر جهت وسط کار ، بسته بندی و ارسال بار می نماید منظم، دقیق و مسئولیت پذیر بودن فرد ساعت کاری ش...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
بازاریاب تلفنی
با سلام مجموعه‌ای پویا در زمینه تولیدی بازرگانی بدنبال جذب نیروی بازاریابی تلفنی جهت فروش انواع مقوای چاپ و جعبه های کارتنی در بخش چاپ و بسته بندی و بازاریابی حضوری جهت پخش کاغذ a4 خود میباشد از علاق...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
استخدام کارپرداز پروژه های ساختمانی و چند شغل دیگه
یک مجموعه تولید تجهیزات ساختمانی جهت هماهنگی های بیرون از مجموعه و بازدید از پروژه ها و کنترل کیفیت پیمانکاران و خدمات دهندگان از یک نفر آقا زیر ۳۰ سال ترجیحا دارای موتور سیکلت دعوت به همکاری مینماید ...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
فروشنده
فروشندگی و بسته بندی نان فانتزی گل‌گندم
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
استخدام عمده فروشی پوشاک
استخدام اقا جهت همکاری در انبار عمده فروشی پوشاک جهت اماده سازی و بسته بندی سفارشات در بازار بزرگ تهران منظم مسوولیت پذیر با دقت بالا در کار
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
استخدام نیروی کار آقا با خانوم
استخدام نیروی کار خانوم یا آقا ساعت کاری ۴ عصر تا ۱۰ شب حقوق ماهی ۹ میلیون تومان کار در عطاری وظایف : بسته بندی ، نظافت ، پر کردن ظرف ها و....
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
استخدام نیروی بسته بندی
تعدادی نیروی خانم و آقا جهت کار در سالن قطعه بندی و بسته بندی گوشت و مرغ مورد نیاز است . آقایان جابجایی سبد و جعبه و لاشه و ... هم دارند . حقوق و مزایا و بیمه و ... طبق قانون کار . ساعت کار 8 صبح ت...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
کار در منزل
سلام به تعدادی خانوم برا کار بسته بندی در خانه خودشان نیازمندیم برای اطلاعت بیشتر لطفا پیام دهید
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
اپراتور دستگاه تزریق
به دو نیروی خانم و یک نیروی آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری:۷صبح تا ۳(شنبه تا پنجشنبه) حقوق پایه:وزارت کار نیروی آقا طبق وزارت کار نیروی خانم توافقی
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
جویای کارهستم
سلام فوری جویای کار هستم مجرد 35ساله دنبال کار در منزل هستم فقط قم میتونم کار کنم لطفا کار های اینتر نتی تماس نگیرد چون زیر دیپلم هستم بلد نیستم بسته بندی و کار های دیگه در خانه هستم ممنونم یا کربلا ...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
سمیه، ماتینا
مدیر تضمین کیفیت
شرایط احراز: کارشناسی یا کارشناسی ارشد مهندسی صنایع شناسایی فرآیند های سازمان و تعیین شاخص های پایش و اندازه گیری آن حداقل 10 سال سابقه کار وظایف و مسئولیت های کلیدی: همکاری در تدوین استراتژی های س...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
نیرو دستگاه تزریق دستگاه بادی انبار دار نیرو ساده
نیرو اقا جهت کار با دستگاه بادی تولید قلک و افتابه دستگاه بادی دستگاه تزریق مونتاژ کاری و بسته بندی نیرو خانم تایم کاری خانم ۷/۳۰شروع به کار تا ۱۸ یک ساعت تایم استراحت دو روز مرخصی با حقوق انبا...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
استخدام و کار در منزل
• درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل • بدون نیاز به خروج از خانه • بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی • با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا • دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی • با حق بیم...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
کاردر منزل فرصت عالی
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام نیرو و پیک ( پیتزا پرنیان)
۱. پیک موتوری از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ ۲.آقا یا خانم ۲۰ تا ۳۵ سال با حوصله برای بسته بندی غذا و جوابگویی تلفن (۱۶ الی ۱ شب) ۲ روز مرخصی+ کرایه برگشت + شام ۳. خانم ظرفشور از ۱۶ الی ۱ (۲ روز مرخصی+ کرا...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 15:23