دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام دوستان اگه هم مسیر باشید حد نساب ۴سرویس میزاریم ۱ساعت ناهار تایم داره باتشکر از سایت دیوار
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
نیازمند نیروی خانم فستفود
به یک نیروی خانم جهت کار در قسمت کانتردار،بسته بندی مواد غذایی و تحویل و یک نیروی صندوق دار نیازمندیم حقوق ماهانه 10 میلیون +پاداش و مزایا ساعت کار 17:30 الی24:30 شهرک گلستان فلکه اول
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
کارگر چاپ و صحافی
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی حافظ اصفهان مجتمع چاپ و بسته بندی حافظ اصفهان در استان اصفهان، شهر اصفهان جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید کارگر چاپ و صحافی جنسیت:...
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
کارگر خانم جهت بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی پود ژله ادویه ها چاشنی های غذایی نیازمندم لطفا در صورت نیاز تماس بگیرید
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
کارگر ساده آقا
به یک نفر نیرو کار ایرانی آقا جهت کار در لبنیات سنتی نیازمندیم سن از 18 الی 30 سال سیگاری به هیچ عنوان نباشد ساعت کاری از 10 صبح الی 23 شب مرخصی دو روز در ماه بیمه دارد حقوق 18 الی 20 میلیون کارها...
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
استخدام پرسکار
مهندس شبمی و یامهندس مکانیک پرسکار ماهر جهت تولید فیلتر روغن سابقه حداقل یک سال جوشکار ماهر حداقل دوسال سابقه کار نیروی کار جهت تولید فیلتر هوا انواع خودرو حداقل دارای دوسال سابقه دراین حرفه کارگرسا...
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
استخدام کارگر ساده خط تولید واقع در تبریز
به تعدادی آقا /خانم جهت تکمیل کادر خود در بخش بسته بندی با شرایط ذیل دعوت به همکاری می نمایید: دارای صبحانه و نهار -ایاب و ذهاب از تمامی مسیرها- دارای بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی- ساعت کاری ۷ صبح...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
استخدام طراح گرافیست خانم و آقا
استخدام طراح گرافیست در چاپ آذر مسلط به فتوشاپ ، الستریتور متعهد و بانظم بلوار معلم بین معلم 62 و 64 مجتمع چاپ و بسته بندی آذر
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
نیروی کار ساده بسته بندی سبک
نیروی کار اقا و‌خانم‌جهت کار در تولیدی لوازم پلاستیکی‌اشپزخانه نیازمندیم زیر ۳۰ سال و همچنان شیفت شب وروز لطفا در صورت پاسخ گو‌نبودن پیامک دهید .
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
کارگر بسته بندی خانم یا اقا
با سلام کارگاه تولیدی شانسی و اسباب بازی جهت بسته بندی محصولات خود به تعداد نیرو نیازمند است ساعت کاری ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ حقوق روز مزد روزی ۱۵۰ تومن آدرس بلوار نیکزاد بین میدان کربلا وابوذر شمالی (کار در ...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
چرخکار و نیرو خانم جهت بسته بندی و بردست نیازمندیم
نیروی ساده خانم جهت بردستی و بسته بندی و کمک برشکار جهت تولیدی پیراهن نیارمندیم محدوده طبرسی شمالی بردست محدودیت سنی حقوق = بصورت ( کارمزدی یا آماری) و یا ( ماهیانه ) (( ساعت کار = ۸ صبح تا...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
کار در کارگاه جهت بسته بندی
به یک کارگر مرد نیازمندیم سن بین ۲۰ تا ۲۵ سال باشد کار بسیار ساده است جهت بسته بندی با انبر وسیم دستمزد روزانه ۳۰۰ هزار تومان میباشد ساعت کار از ۸ صبح تا ۲ ظهر میباشد کارگر ترجحیا از شیبان و شبیشه...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
جذب کارگر ساده خدمات، انبار و تولید در شهرک صنعتی
یک کارخانه تولید غذای گرم به تعدادی کارگر ساده آقا در قسمت نظافت و خدمات ، انبار ، سالندار داخل شهر و تولید در محدوده شهرک صنعتی توس با شرایط زیر نیازمند است. •سن موردنیاز :زیر 40سال •داشتن سابقه کار...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
نیروی بسته بندی و تولید خانم
جهت تکمیل نیروی بسته بندی و تولید به خانمی جوان(حداثر سن۴۰سال) متعهد و مسئولیت پذیر نیاز مندیم سرویس رفت و برگشت ایام تعطیل رسمی، تعطیل سرپرست خانم و محیطی امن برای خانم ها بیمه،عیدی،پاداش ساعت پاس...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
نیرو جهت سورت بسته بندی
با سلام خدمت. بانوان شاغل به تعدادی نیرو جهت کار در شرکت بسته بندی فلفل دلمه نیازمندیم تعداد استخدامی محدود. محیط کاملا زنانه. و امن. دارای سرویس سواری. استخدامی از حومه فولادشهر. مسکن مهر. نجف آباد. ...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
نیروی اداری (خانم)
مجموعه چاپ و بسته بندی آزادپک جذب نیروی اداری خانم در حوزه های: - منشی دفتر مدیریت - کارشناس فروش - کارشناس خرید کالا - کارگزینی و استخدام - سوشال مدیا (تولید محتوا و ادمین) جهت دریافت اطلاعات با ارسا...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
کارگر نان فانتزی. مرد
به چن نفر آقا جهت کار در نان فانتزی تولید و بسته بندی ستارخان نیازمندیم توضیحات بیشتر تماس
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
فاطمه
بسته بندی در منزل
بسته بندی کار در منزل ساری هستم 0936XXX7088(نمایش کامل)
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
ادمین پاسخگویی /تولید محتوا/ بسته بندی خانم
با سلام مجموعه فروش اینترنتی پوشاک بانوان در راستای تکمیل کادر خود استخدام میکند توجه کنید (دورکاری نداریم باید در دفتر فروش ما حضور داشته باشید) شرح وظایف کاری به شرح زیر ۱ـپاسخگویی به مشتریان در...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
کارگر خانم
جهت کار در کشتارگاه مرغ(شب کاری)جهت پاک کردن و بسته بندی و...... دل و جگر مرغ با حقوق مناسب و بیمه بعد از ۲ ماه کار کردن هر شب کار به غیر از پنجشنبه شب حقوق ماهیانه ۹ میلیون سرویس رفت و برگشت دارد یک ...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
استخدام نیرو
سلام به چند نیرو جوان و فعال برای بسته بندی کفش نیاز مندیم حقوق دریافتی ۱۵ ملیون تومان
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
خانم جهت بسته بندی لوازم ارایشی
با سلام به یک خانم مجرد و زیر ۴۰ سال جهت کار و بسته بندی در انبار شرکت آردل واقع در تهران محدوده دانشگاه شریف نیازمندیم شرایط کار ؛ تمام وقت هر روز با حقوق۱۰ میلیون تومان ماهانه + همراه با وعده غذای...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
همکار خانوم جهت کار در پت شاپ سریعا نیازمندیم
با سلام به یک نفر همکار خانوم جهت کار در پت شاپ سالیوان سریعا نیازمندیم شرایط سنی ۱۸ الی۲۱ دقیق و منظم دوستدار حیوانات اشنا حدودی به کامپیوتر و فضای مجازی اراسته لطفا شرایط خود را فقط از واتساپ برامون...
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
استخدام بسته بندی خانم
با سلام به تعدادی خانم جهت کار بسته بندی خشکبار نیازمندیم خانم ترجیحا مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ سال سرویس رفت وبرگشت ساعت کاری ۸ الی ۴ حقوق روزی ۲۷۰ قابل تعغیر میباشد کاری وزرنگ بدون حاشیه لطفا داخل و...
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
نیازمند همکار خانم جهت فروشندگی در نان فانتزی
عرض ادب و احترام خدمت همکاران محترم نیازمنده همکار خانم جهت کار فروشندگی در نان فانتزی شرح کار: فروشندگی بسته بندی نظافت ویترین ساعات کاری شیفت صبح ۰۷:۰۰الی ۱۵:۰۰ شیفت عصر ۱۵:۰۰الی۲۲:۰۰ شرا...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
نیروی ساده و چرخکار پیراهن دوز نیازمندیم
با سلام و‌خسته نباشید : یک کارگاه معتبر پیراهن مردانه برای تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی ساده خانم یا اقا ترجیحا جوان برای بسته بندی و لایی چسبانی و کمک به برش و تعدادی چرخکار پیراهن دوز ( فرنگی ) نی...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
استخدام جهت تولید و بسته بندی کیک و شیرینی
به تعدادی نیروی خانم جوان زیر ۳۵سال جهت همکاری در تولیدی کیک وکلوچه نیازمندیم ساعت کار از ۸صبح الی ۵ عصر . سرویس رفت و برگشت از میدان خوراسگان و فلکه ارغوانیه.
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
کار درمنزل بسته بندی محصولات ما تضمینی خانم و آقا
به نام خدا وند بخشنده مهربان دعوت به همکاری درآمد عالی متناسب با تلاش شما مناسب برای خانم هاوآقایان باهرشغل وتحصیلات مناسب به عنوان شغل اول و دوم  بسته بندی محصولات شرکت درمنزل استخدام نیروی جهت ب...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
خانمهای جویای کارمنزل بسته بندی
به چن نفر خانم مجردبرای کاردرمنزل با گوشی یا درزمینه آرایشگری عروسک سازی کارباگوشی فروش اینترنتی نیازمندیم لطفا تلگرام یا ایتا پیام بده lezer2794
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
استخدام خانم یاآقا بالاترازقانون کاربابیمه(اودانا)
⚠️⚠️لطفا در واتس آپ ❌❌ پیام بدهید ❌ ———————— کارخانه اودانا تولیدکننده محافظ برق های استاندارد جهت *افزایش* و تکمیل کادر تولید خود با شرایط زیر استخدام نماید : ۱- *نیروی بسته بندی : خانم ۳ نفر* ۲- *...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده خانم
واقع در شهرک صنعتی بوعلی اپراتور تولید و بسته بندی سن ۲۰ تا ۴۰ سال حقوق مطابق قانون کار دارای سرویس بیمه پاداش و.... درصورت داشتن ماشین مبلغ ایاب ذهاب پرداخت میشود
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
استخدام خانم
با سلام به یک خانم جهت تولید و بسته بندی نیازمندیم (فقط در واتساپ پیام بدهید ، تماس ، چت ، پیامک جوابگو نیستم) شرایط شغلی : تاهل : مجرد سن : ۲۰ الی ۳۰ باهوش ، منظبت و مسئولیت پذیر اولویت با کسانی ...
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
نیازمند یک خانم جهت کار در منزل
کاردر منزل بسته بندی زعفران زدن انواع نبات قند وشکرپنیر در انواع وزن ها نیازمند یک اتاق 3*4خالی خالی باید داشته باشین حقوق به صورت کارمزدی محاسبه میگردد از ماهی 8میلیون تا 12میلیون درآمد داره شاید هم ...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
پنج‌شنبه 15 فروردین 1404، ساعت 08:58