دنبال کن

سلام من خیاط حرفه 15سال سابقه کاری کار جو کار در منزل دارم اگه کسی دنبال کار در منزل میخام بچه کوچک 

خیاط

1402/05/18
مرجان نظری
سلام خیاطی میکنم با 15سال سابقه کاری مرتبط منزل کار جو و مسولیت پذیرم کسی کار در خانه من در خدمت هستم انواع مدل پرده انواع پیراهن شلوار وغیره
04:44
1 پاسخ
خیاط
به تعدادی زیگزال دوز راسته دوز میاندوز کار آقا و خانوم نیاز مندیم خطی ۳۰۰ کارامونم تریکو زنانه و مردانه ساده
مرجان نظری
سلام خیاطی میکنم کارم در منزل با 15سال سابقه کاری مرتبط کسی پرده انواع مدل پیراهن مجلسی دخترانه پسرانه شلوار شهرستان اقلا روستایی وکیلی 0**** من درخدمتم 
04:48
1 پاسخ
1 تایید
مرجان نظری
فقط خونه میتونم ببخشید 
04:59
1402/05/26
مهدیه عبدالله زاده
مرجان نظری
سلام خیاطی میکنم کارم در منزل با 15سال سابقه کاری مرتبط کسی پرده انواع مدل پیراهن مجلسی دخترانه پسرانه شلوار شهرستان اقلا روستایی وکیلی 09361264065من درخدمتم
سلام ببخشید شما کار به شهرهای دگه هم ارسال میکنید؟
12:08
1 تایید
خیاط
با سلام جهت کار در کارگاه مبل سازی شهرک صنعتی فاز دو به 5نفر خیاط ماهر و نیم ماهر نیازمندیم
1402/05/27
اگه استارا هستید میتونم بهتون كار بدم
11:44
1402/06/02
سلام ،خیاط هستم ، میتونم بیارم خونه بدوزم به موقع هم تحویل بدم.
17:55
2 پاسخ
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
19:07
خیاط
به تعدادی خیاط ماهر راسته دوز برای دوخت پیراهن مردانه در کارگاه نیازمندیم کار به بیرون بر هم داده میشود.
1402/06/15
میترا حیدرنژاد
سلام خیاط هستم 3سال ثابته چرخ کاری دارم با سلیقه هم هستم به موقع هم تحویل میدم 0**** 
18:29
1402/06/19
نور اقا محمدی
سلام من خیاطم 

05:48
1402/06/27
نور اقا محمدی
سلام منم خیاطم مانتودوزم چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم نیازکار تومنزل دارم
07:06
1 پاسخ
گروه تولیدی پارسینا
خیاط
استخدام گروه تولیدی پارسینا شرکت پارسینا در اصفهان (منطقه شهر ابریشم) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان استخدام می‌نماید. خیاط جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: آ...
1402/07/05
بردیا داراب زاده
مرجان نظری
سلام خیاطی میکنم با ۱۵سال سابقه کاری مرتبط منزل کار جو و مسولیت پذیرم کسی کار در خانه من در خدمت هستم انواع مدل پرده انواع پیراهن شلوار وغیره
سلام من نیازمند خیاط اصفهان هستم با کار در‌ منزل هم مشکلی ندارم اگر مشکلی ندارید باهام تماس بگیرید 0**** 
16:18
بردیا داراب زاده
سلام من نیازمند خیاط اصفهان هستم با کار در‌ منزل هم مشکلی ندارم اگر مشکلی ندارید باهام تماس بگیرید 0**** 
16:19
بردیا داراب زاده
نور اقا محمدی
سلام منم خیاطم مانتودوزم چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم نیازکار تومنزل دارم
16:19
خیاط
یک شرکت تولید معتبر در زمینه تجهیزات پزشکی جهت تکمیل نیروی کار نیازمند خیاط خانم/آقا می باشد مزایا: حقوق- بیمه- پاداش ساعت کاری شنبه تا پنجشنبه محل کار پردیس شهرک صنعتی خرمدشت
1402/07/07
امیر
سلام خیاط پیراهن هستم در رباط کریم 
کار تمیز 10 سال سابقه کار دارم در منزل کار انجام میدم و سر وقت هم تحویل میدم کسی خواست تماس بگیره 0**** 
09:38
شنبه 1 دی 1403، ساعت 17:25