دنبال کن

سلام خیاط هستم به کار در منزل نیاز دارم 

خیاط

1402/08/27
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک 
وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم

12:49
3 پاسخ
1 تایید
تعمیرات مبل قائم
استخدام خیاط رویه کوب
نیازمند کارگر ماهر جهت رویه‌کوبی و چرخ‌کاری تمام کار دستمزد: درصدی و قراردادی (کنترات)
1402/08/28
سلام من چرخکار هستم راسته دوز نیازمند به  کار در خانه
08:38
تهران سه راه آدری منطقه 17
08:39
1402/08/30
لیلا انصاری
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم
شماره تماس می خوام
23:58
مجموعه تولیدی میلانی
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده افغانی دارای مجوز قانونی تمام وقت فقط مرد به یک کارگر با پتانسیل بالا، باانرژی، خوش رفتار و متعهد جهت همکاری در کارگاه تولیدی نیازمندیم. سن از ۱۹ سال تا حداکثر ۳۰ سال. اخلاق حرفه‌ا...
1402/09/02
روح پرور واحدی
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم
سلام خیاط هستم تهران منطقه 5 جنت آباد شمالی زندگی میکنم یک چرخ راسته دوزی جک ویک چرخ سردوز 5 نخ دارم هشت سال در دو مزون مختلف کار دوختم الان نیاز به برش آماده و کار در منزل دارم اگر لباس کادر بیمارستانی ویا دوخت برش ملافه وروبالشتی هم باشه خوبه شماره تماس0****  
07:25
1402/09/03
ستاره توفیقی
سلام من چرخکارم راسته دوزی نیاز به کار در منزل 
01:34
1403/06/18
بنفشه اربابی
روح پرور واحدی
سلام شما هنوز کار میکنید من نیاز به خیاط دارم 
17:47
کارگاه خصوصی زنانه پیراهن نامزدی و عروس
استخدام خیاط خانم پیراهن شب و عروس
استخدام خیاط حرفه‌ای مجلسی خانم (تمام‌وقت) کارگاه تخصصی دوخت لباس شب و عروس در محدوده شهناز تبریز، جهت تکمیل تیم خود از بانوان توانمند و باتجربه دعوت به همکاری می‌نماید. ▪️شرایط همکاری: • مهارت کا...
شنبه 30 آذر 1404، ساعت 23:47