حقوق یک کارگر ساختمانی در ماه چقدر است؟
کارگر هستم دنبال کارمیگردم
من یک کارگرهستم دنبال کارمیگردم شماره تماس 0****
سلام استا کار هستم قالب بندی و آرماتور بندی بنایی البته برای قالب بندی وسایل ندارم 0****
سنکار و کاشی کار هستم دنبال کار هستم شماره همراه 0****
سلام من کارگر ساده ساختمان هستم دنبال کار هستم شماره تماس 0****
سلام من کارگرساختمان هستم پلاسترکارهم هستم شماره همراه0****
سلام عبدالله ریسی هستم کارگر ساختمان شماره تماس 0****
0**** پلاسرکاری هستم زیر قیمت کارمیکنم هرجا باشه میام پلاسرسیاه و سفید میردریکوند
محمد 0**** کارگر گچکار هرکه خواست بهم زنگ بزن
سلام کارگرهستم دنبال کارم
0****
سلام کارگر ارموتوربندم اصفهان شمارم 0**** هرکسی نیرو خواست پیام بده ممنون
0****
سلام کارگری یادم دنبا کارم 0****
شماره شما چنده؟
سلام خدا قوت استخدام نیروی کار ساده و ماهر در قسمت های انبار وفروشندگی و تولیدی کالای پزشکی و بهداشتی حقوق 8/5به بالا با جای خواب و خورد و خوراک در تهران محیط عالی رشد و پیشرفت برای هماهنگی و توضیحات بیشتر به شماره ی 0**** اقای نامور بزرگ هستم،استخدام اقا تا 30 ساله
کارگر هستم دنبال کار میکردم شماره تماس 0****
به یک استا بنا ماهر و یک کارگر دائمی نیارمندیم ، شماره تماس 0****
سلام به تعدادی استادکاروکارگر نقاش نیازمندم
سلام به تعدادی کارگر واستادکار نقاش نیازمندیم0****
سلام نقاشی ساختمان انجام میدهید
سلام کارگرهستم دنبال کارم کاشی کاری سیمان کشی قزوین محمدیه مهرگان 0****
سلام مرتضی محمدی من یک کارگر ساده هستم دنبال کار درشرکت درصفادشت میگردم اگه کار پیدا کردید لطفا تماس بگیرید 0****
سلام مرتضی محمدی دنبال کار ساختمانی انجام میدم تخریب دیوار چینی اساس منزل انجام میدم 0****
سلاممصطفی نسب هستم کسی کارگرخواست بده 0****
خبر
سلام دونفر هستیم دنبال کارهستیم کارگر ساده هست 0****
سلام کارگر.ساده هستم و ماشین هم دارم اگر کرایه بردن کارگرها وهم حساب کنین میتونم ماشینو بیارم 0**** صادق مختارنژاد
سلام بنا هستم بلوچستان 0****
سنگ کار هستم 0****
سلام من کارگر ساختمان هستم بیکارم دمبال کارهستم هر کاری باشه فقط از بیکاری دربیام این شمارا همراهم هست 0****
دنبال کار نقاشی ساختمان هستم در مازندران درنور
سلام استاد ارموتوربندی وقالببندی هستم در اصفهان بخاطر نبود جا وسیله هاما فروختم الان بیکارم 45 روزه هر منطقه اصفهان تاب خوردم کارهارا همه را میدن به اتباع منی که از نوجوانی خاک این کارا خوردم با 4 تا کارگری که داشتم بیکاریم ودنبال کار نمیدونم ماتو افغانستانیم یا اینا تو ایرانن به والله هممون متاهلیم احساس غریبی می کنیم تو وطن خودمون هر جا میریم افغانی فکر کنم باید سرمونا بزاریم زمین با این وضعیت بمیریم ماشاالله نظارت اداره کارم که غوغا میکنه میدونم این پیامم بیخودی مینویسم ولی چاره چیه شایدیه...... از ماست که بر ماست
سلام من یک کارگر میخوام حقوق12تومان در تولیدی0**** به این شماره تماس بگیرید
به دونفر کارگر ساختمان دائم برای کل سال با تسویه هفتگی و جای خواب هفته ای 2**** چه کار داشته باشم چه نداشته باشم حقوق داده میشود .واقع در اردستان. شماره تماس 0**** رضایی
0**** با من تماس بگیرید
سلام دنبال کارمیگردم کارگرساده
سلام من نقاش ساختمان هستم و تسلط به انواع رنگ ومولتی کالر،کنتکس عایق ضد رطوبتی نانو و...
سلام ارسلان جمشیدی هستم ونقاش ساختمان واجرای عایق ضد رطوبتی نانو و انواع رنگ دنبال کار هستم
سلام من کار گر ساختمانی هستم کارم کاشی وسرامیک کاریه یه اوستاکار میخام تاباهاش کار کنم 0**** تماس بگیرید ممنون
سلام باغبان وسرایدارویلاها هستم اگه کسی خاست زنگ بزنه دردلیجان وکاشان
کارهای باغبانی وچیدن میوه جات کارهای روزمزدی دردلیجان وکاشان تماس بگیری 0****
کارگر. ساختمانی نیازمندیم برای عراق حقوق ماهی 25ملیون