دنبال کن

برای کاردرمنزل لطفاراهنمایی کنید

بسته بندی

1401/05/20
خسته نباشیدخواهشامنم کاردرمنزل میخوام همه وقتم ازاده میخوام بیکارنباشم خیلی هم تندوتیزم همرکارباشه چ راحت چه سخت من ازپسش برمیام 
07:47
1 پاسخ
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
شهناز دادک
سلام اگه ممکنه کار در منزل خودم بسته بندی حبوبات یا بسته بندی لباس باشه میتونم انجام بدم لطفا یک کلر بهم میدین
18:47
1 پاسخ
1402/05/21
محمد صمدی
شهناز دادک
سلام اگه ممکنه کار در منزل خودم بسته بندی حبوبات یا بسته بندی لباس باشه میتونم انجام بدم لطفا یک کلر بهم میدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:46
1402/05/22
معصومه محمدی
سلام به هم وطنان عزیز لطفا گول بعضی از افراد که تو سایت پیام کار در منزل و بسته بندی می‌گذارند رو نخورید من به چند تا شون پیام دادم گفتن این مبلغ رو واریز کن برات وسایل کار رو می‌فرستیم وقتی پول رو واریز کردم دیگه به پیام هام جواب ندادن
02:34
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
سلام کاردر منزل بسته بندی حبوبات یاهو مورد دیگه باشه انجام میدم سمت عبدالمطلب  هستیم 
03:29
1402/05/25
محمد صمدی
خسته نباشیدخواهشامنم کاردرمنزل میخوام همه وقتم ازاده میخوام بیکارنباشم خیلی هم تندوتیزم همرکارباشه چ راحت چه سخت من ازپسش برمیام
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:18
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام مجردم کاردرمنزل میخواستم اززنجان باتشکر
04:14
1 پاسخ
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
محمد صمدی
خدیجه حاجیلو
سلام مجردم کاردرمنزل میخواستم اززنجان باتشکر
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/05/28
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم 
آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
02:21
2 پاسخ
مریم حیدری
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
بادرآمدخوب 🙏
02:22
بسته بندی
کار بسته بندی می‌باشد مخصوص بانوان عزیز می‌باشد درآمد خوب
مریم حیدری
انلاین😐
02:22
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:30
صدیقه شریعتی
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:31
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی بالا کسب اطلاعات فقط از روبیکا
دوشنبه 14 آبان 1403، ساعت 22:07