همه چیز در مورد شغل حراست
با سلام جوان 35 ساله متاهل دارای یک فرزند هستم 18 سال سابقه ورزشی رشته کاراته دان 4 و مربیگری رزمی هستم .از سال 88 شروع به فعالیت در اجلاس های مهم کشوری به عنوان کادر حفاظتی.تشریفات و عوامل اجرائی به طور موقت با همراه داشتن کارت های معتبر فعالیت داشتم.برای حراست بانک و مجتمع های خصوصی جویای کار هستم
🙏🙏🙏🙏
با عرض سلام ، فردی هستم 36 سابقه دارای سابقه 12 سال مدیریتی به انظمام 2 سال تدریس پرسنل حراست به دنبال کار سرپرست حراست در کرج می باشم
دنبال کار هستم
سلام 29 سالم هست متاهل دارای یک فرزند با 10 سال سابقه کار در حراست درمانگاه جویای کار حراست می باشم.با تشکر
سلام اسکندر زالی متولد 1359 متاهل یک فرزند نبال کار حراست با امکان جای خواب و ده سال سابقه کار مختلف دارم
نیازمندکارهستم نگهبانی،رانندگی،،پایه دوقدیم،راننده تراکتر،تاورکرین
سلام وقت بخیر جواد هستم اصفهان هستم چند سال هست که حراست و نگهبانی هست تعویض پلاک بودم داخل مجتمع های مسکونی هم بودم شرکت کارخانجات بودم هلال وار کار میکنم بچه چهار ساله دارم مریض هست احتیاج به کار دارم ممنون
باسلام بنده 36 سالمه 16 سال سابقه نگهبانی در راه آهن هشتگرد دارم رانندگی سواری و نیسان رو هم فول بلدم ساکن هشتگرد متاهل دنبال نگهبانی میگردم کار شبکاری باشه ک عالی میشه
سلام رحمتی هستم32ساله متاهل سربازی هم رفتم درشیرازجویای کارحراست هستم باسپاس
باعرضادبوسلام ابراهیمهستمافکارشان.دنبالکارسرایدارییانگهبانیهستم34سالمهوتزدیک15سال سابقهکاردم.کارلازممباور. شمارهتماس0****
سلام وقت بخیر، جوان 31ساله با مدرک کارشناسی جویایی کار،،