دنبال کن

کاریابی درمنزل

بسته بندی پوشاک

1402/08/15
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
07:46
2 پاسخ
4 تایید
اتو کاری وبسته بندی پوشاک
اتو و بسته بندی پوشاک مردانه .حقوق ماهانه.خوابگاه هم داریم برا کارگری که جای خواب نداره
1402/08/16
سلام ببخشید احتیاج کاردر منزل هستم 
03:10
2 تایید
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
12:12
1 پاسخ
1402/08/20
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم 
04:46
2 پاسخ
سرپرست بسته بندی پوشاک
شرکت تولیدی پوشاک برای تکمیل کادر خود نیازمند یک سرپرست بسته بند میباشد: _دارای ۷ سال سابقه کاری سرپرستی _مسلط به چیدمان خط بسته بندی با بالاترین راندمان _توانایی مدیریت پرسنل _قدرت برنامه ریزی و تق...
1402/08/23
نوبار مجیدیان
خانم خاندار هسم به کار در منزل احتیاج دارم بستهبندی باشه 
16:30
2 تایید
نوبار مجیدیان
از ارومیه لطفا
16:31
1 تایید
1402/08/25
مینا رستمی
سلام من لرستانم اگه کار بسته بندی هست خبردارم کنید
13:17
1 تایید
استخدام نیروی خانم
بسته بندی پوشاک و کفش مهارت خاصی نمیخواد یه دوره آموزشیه دو سه روز داره به صورت هفتگی حقوق پرداخت میشود حقوقم بین ۲۰تا ۴۰ میلیون به بالا هست ماهانه
سحر بقایری
سلام  احتیاج به کار در منزل دارم  30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
15:55
1 پاسخ
1402/08/27
معصومه مطیعی
سلام من اصفهان هستم و نیازمند کار در منزل ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید 
18:43
1402/08/29
امین رییسی
به آقای نیاز نداری
13:06
خیاط،چرخکار،اطوکار،بسته بندی و وردست
کارگاه تولیدی پوشاک ورزشی جهت تکمیل کادر خود تعدادی نیروی خانم چرخکار،وردست و بسته بند استخدام مینماید با بیمه کارگاهی و مزایا لطفا فقط تماس
1402/09/01
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
09:42
1 پاسخ
پریدخت هفشدانی
پریدخت هفشدانی 
سلام دنبال کار در خانه هستم 52 ساله هستم مجرد وبسته بندی یا پاک کردن حبوبات و هر کاری باشه خبرم کنید اندیمشک هستم ممنون
18:16
1402/09/02
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
12:37
1 پاسخ
مادگی دکمه دوز،اتوکار، بسته بند پوشاک (خانم)
به یک نفر مادگی دکمه دوز پیراهن اسپرت خانم (نیمه وقت) نیازمندیم به یک نفر خانم اتو کار جهت بسته بندی پیراهن و تی‌شرت نیازمندیم روزهای تعطیل رسمی و جمعه ها تعطیل می‌باشیم +مرخصی ماهیانه +عیدی آخر س...
1402/09/04
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:21
2 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:22
صدیقه شریعتی
ویدا نبوی
پیام بدین0**** 
چرخکار ماهر ونیمه ماهر ونیروی ساده
به تعدادی چرخکارمانتو دوز و همکار ساده جهت بسته بندی اتو کاری در مجموعه تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم واقع در جاجرود
صدیقه شریعتی
سحر بقایری
سلام احتیاج به کار در منزل دارم 30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
پیام بدین0**** 
20:23
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
پیام بدین0**** 
20:23
نیروی پشتیبانی
به یک نیروی پشتیبانی اقا بین سنین ۱۵ تا ۱۸ سال در پوشاک بانوان در گلسار نیازمندیم وظایف و مسئولیتها: انبارداری و بسته بندی و باز کردن اجناس و نظافت روتین فروشگاه شماره تماس:***********
1402/09/05
زهرا حق وردی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
09:37
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حق وردی
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
عزیزم من به کار نیاز ندارم..برای خانومهای عزیز گفتم.ممنون.
13:37
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
20:45
1 پاسخ
استخدام خیاط زیگزالدوز و وسط کار تمام وقت
استخدام زیگزال دوز ماهر و نیمه ماهر تمام وقت استخدام وسط کار ماهر پای بسته بندی و چاپ استخدام نیروی اتباع پذیرفته میشود استخدام اتو کار ماهر بصورت تیراژ پذیرفته میشود شرایط کاری از ساعت ۸صبح تا ۶ب...
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید 
20:45
1 پاسخ
ریحانه امجد محمدی
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید
میشه
20:46
1402/09/07
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم 
14:24
1 پاسخ
سرپرست بسته بندی و نیرو ساده
در یک شرکت معتبر تولیدی پوشاک مردانه از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید : سرپرست بسته بندی خانم با تجربه اتو کار خانم و آقا بسته بند خانم وردست برشکار خانم و آقا وسط کار خانم زیگزال دوز ...
زهرا کسلخه
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم
شهرمن اق قلا هست وروستاش میشینم خواهش میکنم برام یه کاری پیداکنین بسته بندی هرکارباشه توی خونه یخودم میکنم شوهرم اجازه نمیده برم بیرون کارکنم
14:27
1402/09/09
سمیره خنیفر
سلام خانه دهر هستم احتیاج به کار در خانه هستم اگر کاری هست اطلاعی بدهید ممنون
10:47
1402/09/11
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:46
1 پاسخ
همکار خانم
ب تعدادی نیروی خانم جهت همکاری در تولیدی پوشاک نیازمندیم ، جهت بسته بندی و کمک برش محدوده میدان محمدیه
1402/09/12
نادیا قربانی
سلام من یک خانم خونه دارم که کل روز بیکارم احتیاج به کار در منزل دارم یزد هستم
13:08
زیبا عزیزی
سلام خانم خانه دار هستم مستاجرم نیاز به کار بسته بندی در خانه دارم دربندرانزلی
17:52
زیبا عزیزی
سلام خانه دارهستم ونیازمند کار در منزل بسته بندی هستم 
17:54
بسته بندی پوشاک/خانم
توضیحات کارخانه تولید پوشاک تریکو واقع در گلستان (تهران) استخدام مینماید: اتو کار و وسط کار جهت همکاری با حقوق و مزایای عالی نیازمندیم -پاداش نسبت به عملکرد - بیمه تامین اجتماعی - اضافه کار - عیدی و س...
1402/09/18
سلیمان سارانی
سلام چطوری کاردرمنزل پیدا کنم
03:46
سلیمان سارانی
لطفا  راهنمای  کنید 

20 نیرو فعال  زن و مرد  دارم
پوشاک 
دسته بندی حبوبات     جوراب وغیره
کارفرما ها تماس بگیرند
0**** 
03:49
1 پاسخ
زهره غلامینژاد
سلام وقت بخیر خسته نباشید ..احتیاج کار در منزل هستم 
06:52
استخدام فوری زیگزال دوز و نیروی ساده
استخدام فوری خیاط و نیروی ساده در کارگاه تریکوی مردانه کارگاه تولیدی پوشاک مردانه (تریکو) در بازار جهت تکمیل کادر خود به افراد زیر نیازمند است: • خیاط ماهر و نیمه‌ماهر زیگزال دوز (خانوم) • نیروی س...
فاطمه چراغی
سلام برای کارمزاحم شدم
08:36
طیبه جهانگیری
سلام ببخشید احتیاج کار در منزل دارم 
15:58
طیبه جهانگیری
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل دارم 
بسته بندی باشه ممنون میشم
15:59
به چند نفر اتو کار وبسته بندی کار
بسته بندی کار و اتو کار پوشاک زنانه نیازمندیم
1402/09/19
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم احتیاج کار در منزل.دارم ممنون میشم کمک .وحمایتم کنید..
19:45
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم اهل کرمان.کاردرمنزل احتیاج دارم ممنون اگه حمایت کنید 
19:47
1402/09/27
زهرا تنسخ
سلام  خانم خانه دار هستم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم خوزستان - گتوند-صالحشهر
04:37
بسته بندی پوشاک
به چند نیرو برای کار بسته بندی لباس نیازمندیم از ساعت هشت نیم صبح تا شش بعدازظهر
فریبا نصیری
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام من به کاردر منزل شدیدا نیاز دا م
09:13
محمد صمدی
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
0**** 
23:53
1402/09/29
سلام من یه خانم خاندار هستم بسته بندی اگه باشه  ممنون میشم 0**** 
18:08
استخدام
به دو نفرخانم جهت بسته بندی درتولیدی پوشاک نیازمندیم
زهرا پاکدل  هستم از تبریز خانم خاندار هستم یه کار در منزل نیاز دارم 
18:09
1402/10/05
نازیتا ضیایی
سلام خانم خانه دار استم 27 سالمه بنابر مشکلاتی که دارم نمیتونم بیرون از منزل کار کنم  و سخت به کار در منزل نیاز دارم وضعیت اقتصادی بدی دارم جویای کار در منزل استم لطفآ کمکم کنید ممنون میشم 
09:23
نازیتا ضیایی
صدیقه شریعتی
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:34
1 پاسخ
بسته بند - اتوکار - وسط کار
استخدام نیروی اتو کار / بسته بند / وسط کار شرکت تولیدی پوشاک سروا کتان جامه (صادقی) به منظور تکمیل نیروی انسانی خود در بخش تولید- بسته بندی- اتوکاری از افراد متعهد، منظم و پرانرژی دعوت به همکاری مینما...
1402/10/07
سلام خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم
18:11
1402/10/08
صدیقه شریعتی
نازیتا ضیایی
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .با شماره ای که دادم تماس بگیرید تا اطلاعات کار رو براتون توضیح بدم.ممنونم.
20:26
1402/10/13
سلام وقت بخیر من کار درمنزل میخاستم احتیاج دارم 
08:43
بسته بندی و اتو کار
به تعدادی نیروی بخار کار و بسته بند جهت کار در تولیدی پوشاک بچه گانه نیازمندی با حقوق عالی در محیطی آرام
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم احتیاج دارم 
08:44
1402/10/14
صدیقه شریعتی
سلام چه کاریه و کدوم شهرهست من یه خانم خونه دارم
16:29
سلیمان سارانی
لطفا راهنمای کنید 20 نیرو فعال زن و مرد دارم پوشاک دسته بندی حبوبات جوراب وغیره کارفرما ها تماس بگیرند 0****
سلام کدم شهر
16:38
نیروی بسته بندی و اماده سازی سفارشات حضوری
کار در منزل نداریم ما در مجموعه برند مد و پوشاک نیازمند نیروی بسته بندی خانم هستیم . وظایف: •کنترل کیفیت محصولات •اماده سازی سفارشات شرایط: •جنسیت خانم •حداقل سن 20 و حداکثر 32 •حداقل مدرک تحصیلی د...
فاطمه نسا شجاعی زیدانلو
سلام من قوچان در استان خراسان رضوی هستم  احتیاج به کار در منزل دارم کار بسته بندی و هر  چیزی باشه اشکال نداره 
19:10
1402/10/15
فاطمه ابراهیمی
سلام من یه کاره فوری میخوام اونم کار در منزل باشه خیلی به کار در منزل واقعا احتیاج دارم اگه پیدا شد خبرم کنید
08:00
فاطمه ابراهیمی
سلام من خانم خاندار هستم احتیاج کار در منزل دارم میشه بهم خبر بدید ممنون میشم
08:01
بسته بند خانم پوشاک بچه گانه
به چند نفر خانم جهت بسته بندی پوشاک بچه گانه در محیط زنانه با سابقه نیازمندیم.
1402/10/16
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم مازندران قایمشهر 
17:14
به کار درمنزل نیاز دارم مازندران قایمشهر 
17:15
1402/10/17
عاطفه تهمتن
سلام نیاز ب کار در خانه دارم شیراز هستم ممنون میشم بهم زنگ بزنید
12:01
نیروی خانم برای کارخانه پوشاک بسته بندی نظافت
به چند نیروی خانم برای کارخانه پوشاک نیازمندیم ساعت تماس ۹ صبح تا ۲۰ شب خواهشا افراد منضبط وکاری تماس بگیرند بسته بندی در منزل نداریم اصلا کار به صورت دائمی هست قرار داد یکساله چرخکار ماهر یا...
1402/10/19
آیلار جوادی
سلام من خانم خانه دار هستم به کار در منزل نیاز دارم 
23:21
1403/06/13
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:52
به تعدادی کارمند برای کار درتولیدی پوشاک نیازمندیم
به تعدای کارمند جهت همکاری درتولیدی پوشاک بسته بندی و وردست برشکار و اتوکاری نیازمندیم
1403/06/14
سلام کاردرمنزل دارم فقط شهراصفهان منجوق دوزی روی نمد
11:45
1403/06/15
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
12:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
13:18
نیروی کاری ساده و زرنگ فقط خانوم
بنام خدا به دو نفر نیروی ساده زرنگ و کاری جهت کار در تولیدی پوشاک(اتوکاری بسته بندی و...) نیازمندیم(فقط خانوم) شرایط زیر۳۵سال منظم و وقت شناس زرنگ و فرز حقوق ماهیانه۱۰میلیون تومان(روزهایی که اضافه ک...
سلام خانم خانه دار هستم وجویای کار درمنزل ساکن شهر اهواز منطقه گلستان هستم ..سپاس
23:47
1403/06/18
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید 
06:13
1 پاسخ
فاطمه شاهولی
سلام وقتتون بخیر خانه دار هستم و کار در منزل احتیاج دارم و بسته بندی باشه 
کرمان 
12:36
کارگر ساده خانم جهت بسته بندی پوشاک
تولیدی جوراب زنانه در محدوده بازار بزرگ روبروی مترو خیام محیط کاملا زنانه و آرام
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
15:58
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
16:28
محمد صمدی
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید
16:29
همکار خانم(کارگرساده)اتو و بسته بندی
به تعدادی همکار خانم برای تولیدی پوشاک زنانه جهت اتو و بسته بندی نیاز مندیم ❌❌با محیطی کاملا امن و سالم و زنانه❌❌
1403/06/24
سوزان ابونصرشیراز
زهرا ابونصر شیراز 0**** 
17:57
1403/06/25
الهام کرباسی
سلام خانم خانه دار هستم نیازمند کار در منزل
09:04
1403/07/01
اسما رحمانی
سلام من خانم رحمانی استم احتیاج به کار دارم لطفاً اگر کاری هست من حاضرم آم
09:43
کار در تولیدی لباس
با سلام به تعدادی همکار خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم (بسته بندی ،وسط کاری، خیاطی،و..)نیازمندیم ساعت کاری صبح:۸تا ۱۳ ساعت کاری بعدظهر :۱۵تا ۱۹ در ضمن تایم ناهار و جا برای استراحت هم داریم . ...
مریم نذری
با سلام  منم خیلی احتیاج ددارم
10:28
1 پاسخ
1403/07/02
محمد صمدی
مریم نذری
با سلام منم خیلی احتیاج ددارم
21:52
1403/07/09
فاطمه حبیبزاده
سلام  من مازندران  هستم وبه یه کار در منزل احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
18:12
تعدادی کارگرساده خانم و آقا
جهت کار در♦️رستوران♦️بسته بندی پوشاک ♦️نجاری♦️ام دی اف سازی♦️کارواش ♦️خیاطی♦️کارخانه موادغذایی ♦️جوشکار آرگو♦️خدمات هتل♦️آشپز♦️کارگرساده رستوران و ❎نگهبانی ❎ ♦️فضای سبز♦️نانوا ♦️ ️۲۰ تا ۵۵ سا ل جای ...
1403/07/20
هدی فرخی
سلام من تهران هستم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم اطلاع بدید
15:10
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0**** 
17:40
1 پاسخ
1403/07/23
نیازمند به کار درمنزل شریف اباد تهران
10:11
آقای جوان با سابقه کار در ( تولیدی پوشاک)
به ۱ نفر آقا جهت کار در تولیدی‌پوشاک جهت همکاری ( پرس چاپ ، کمک به برشکار ، بسته بندی ) نیاز داریم محدوده ‌خیابان فردوسی ساعت‌ کاری : ۸:۳۰ الی ۱۹:۳۰ حقوق ۱۸‌ میلیون + عیدی + بیمه
1403/07/25
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون 
07:33
1 پاسخ
1403/08/05
سلام خانم 30 ساله هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم 
10:04
1403/08/08
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
17:36
1 پاسخ
زیگزال و میاندوز و راسته و وسطکار نیازمندیم
به تعدادی زیگزال دوز میاندوزکار راسته دوز وسطکار بسته بندی در تولیدی پوشاک زنانه و مردانه نیازمندیم
سلام خانم خانه دارهستم نیازکاردرمنزل همدان هستم
19:39
1403/08/11
مریم میرزایی
سلام خسته نباشید من دنباله کار در منزلم خیلی تو خونه حوصله ام سر میره 
13:50
2 پاسخ
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل میگردم به پولش نیاز دارم در شهر قنوات هستم
13:51
خیاط ماهر و نیمه ماهر
فرصت شغلی بینظیر در گروه کارخانجات پوشاک شادی گروه تولیدات پوشاک شادی واقع در شهریار جهت تکمیل کادر خود در سال ۱۴۰۴ در واحدهای مختلف دعوت به همکاری مینماید . ✅ خیاط حرفه ای و ماهر ✅ زیگزال دوز ✅ می...
1403/08/13
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد 
سه سلام مزون کار کردم 
یک سال هم مشاور درمان بودم 
الان به کار در منزل نیاز دارم 
13:02
1 پاسخ
1403/08/16
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
10:09
1 پاسخ
1403/08/17
افسانه شفیعیی
سلام نیاز‌به‌کار‌در‌منزل‌دارم‌‌اگه‌کاری‌هست‌بهم‌خبر‌بدی‌بومهن
13:22
کمک انبار دار آقا حقوق ماهانه 17 میلیون
لطفا آگهی رو دقیق مطالعه فرمایید و سپس سوالی اگر بود بفرمایید. تولیدی پوشاک مادام از آقایان با سلامت فیزیکی کامل و ظاهر آراسته برای همکاری به عنوان کمک انبار دار دعوت به همکاری میکند. حقوق 17 میلیون ت...
افسانه شفیعیی
سلام‌کار‌درمنزل‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌از‌بومهن
13:24
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
19:59
1 پاسخ
صدی ناطمی
از اردکان یزد 
20:00
استخدام زیگزال دوز ماهر و بسته بندی
به چند نفر زیگزال دوز ماهر و تمیز دوز و همچنین نیروی بسته بندی و اتوکار خانم جهت کار در تولیدی پوشاک تریکو مردانه نیازمندیم گروه تولید و پخش آرکا
1403/12/03
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:07
صدیقه شریعتی
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
صدیقه شریعتی
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
تولیدی پوشاک تات
تولیدی پوشاک تات برای تکمیل پرسنل خود نیازمند چرخکار،وسط کار،بسته بندی کار،اتو کار می باشد
صدیقه شریعتی
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد سه سلام مزون کار کردم یک سال هم مشاور درمان بودم الان به کار در منزل نیاز دارم
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
صدیقه شریعتی
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
بسته بند شلوار جین حوالی چهار دانگه مطهری
بسته بند خانم یا آقا جهت تولیدی پوشاک شلوار لی . سرنخ زنی با دستگاه . میخ و پرچ و دکمه با دستگاه اتومات بدونه دخالت دست . کارت چسبان با دستگاه قلچیق. بسته بندی با دستگاه وکیوم . حقوق ماهیانه ۱۲ الی...
صدیقه شریعتی
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون
17:16
صدیقه شریعتی
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0****
17:16
1403/12/05
خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم از تهران
03:33
ریکالاکو
کمک انباردار - آقا
گروه پوشاک ریکالاکو در نظر دارد جهت تکمیل کادر انبار و لجستیک خود یک نیروی کار جوان و فعال، مسئولیت پذیر، منظم و علاقمند به کار تیمی جهت همکاری در انبار پوشاک نوزاد و کودک به عنوان انباردار استخدام کن...
1403/12/06
ميرزايي
سلام ارومیه هستم احتیاج به کار در منزل دارم 
21:36
1403/12/08
محمد پورمیرزا
سلام به کار در منزل احتیاج دارم 
21:32
1403/12/16
معصومه افتخاری
من خانم هستم  به کارمنزل احتیاج  دارم
14:14
استخدام نیروی جوان جهت بسته بندی و ارسال سفارشات
یک مجموعه پوشاک معتبر جهت تکمیل تیم انبار خود از افراد جوان و پرانرژی دعوت به همکاری می‌نماید. عنوان شغلی: نیروی بسته‌بندی و ارسال سفارشات محل کار: تهران نوع همکاری: تمام‌وقت ساعت کاری: 10 تا 18 (شنب...
1404/01/01
زهرا زمانزاده
سلام خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی باشه
17:49
1404/01/04
سلام وقت تون بخیر من می‌خوام کار انجام بدم 
17:13
1404/01/17
سلام من خانم چگینی من خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کاری هست اطلاع دهید 
17:52
راسته دوز واتوکارو بردست خانم
به تعدادی نیروی راسته دوز و بردست خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم (بردست وسط کار بسته بندی و اتوکار) تسویه ماهانه ساعت کاری 8 صبح تا 6عصر
1404/01/19
رقیه حق پناه
  سلام‌ یک خانوم‌ خانه‌ دار‌ هستم‌ 
درمازندران‌ 
دنبالم‌ کاربسته بندی در منزل خودم‌ هستم‌ خواهشن‌ پیدا شد خبرم‌ کنید 
البته‌ ارسالی رایگان‌ هم‌ داشته باشه وهزینه نخواد متشکرم
10:07
1404/01/28
ساره صفت الله زاده
سلام وقت بخیر منم احتیاج ب کار در منزل دارم جهت همکاری رو منم حساب کنین از رشت
04:29
1404/01/30
رباب عسگری
منم نیاز ب کار در منزل دارم بسته بندی یا پاک کردن حبوبات
واقعا نیاز دارم.از بندر عباس 
03:25
اتوکار و برشکار پوشاک زنانه نیمه وقت/تمام وقت
کارگاه تولید پوشاک زنانه (تریکو) جهت تکمیل کادر خود به یک نفرخانم یا اقاجهت اتو و بسته بندی و برشکاری بصورت نیمه وقت یا تمام وقت با شرایط زیر نیازمند است: شرایط شغلی: آشنا به برش انواع پارچه‌های تری...
1404/01/31
کیان عرب
ویدا نبوی
سلام خانم خانه دار هستم نیازبه کار در منزل دارم و شیراز زندگی میکنم 
04:21
کیان عرب
تاحالا اگه به کسی کار داده ممنون میشم بگه 
04:22
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
نیروی چکینگ در بخش بسته بندی پوشاک
یک مجموعه معتبر فعال در زمینه پوشاک در راستای گسترش تیم عملیاتی خود از یک خانم پر تلاش جهت همکاری در بخش بسته بندی جهت چکینگ و کنترل دعوت به عمل می آورد شرایط احراز -دقیق و مسئولیت پذیر -دارای سا...
1404/02/07
زهرا آشتاب
سلام جهت کار درمنزل  ، بسته بندی یا پاک کردن حبوبات، در تهران هستم 
ممنون میشم  اگر موردی  بود خبرم کنید
06:06
1404/02/08
فرشته میرانی
باسلام ب کار نیاز دارم میش کمکم کنید بسته بندی هرچ باش مشکل ندارم فقط در منزل باشه 
10:33
1404/02/11
شهلا تله بازلو شریفی
سلام خسته نباشید من شهلا شریفی هستم نیاز به کار دارم لطفا راهنمایی کنید
14:05
استخدام بسته بندی کار
به تعـدادی بستـه بنـدی کار خانم یا آقا جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم ( محدوده بــازار ) (تماس یکهفته ) 55895380
1404/02/12
سلام خانه دار هستم ممنون میشم اگه کار خانگی بود خبرم کنید ممنون از لطفتون
08:14
1404/02/18
سمانه نادری
سلام خانم خاندار هستم دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ما توشهرستان هستیم واقعا اینجا نیاز به کار هست لطفا اگه بود بهم بگین ممنون 
09:42
جمعه 20 اردیبهشت 1404، ساعت 12:29