اوستاکاربا20سال سابقه کارهستم دنبال کارهستم
اوستادکارساختمان با20سال سابقه کارهستم تمام کارهای ساختمان راانجام میدم هرکاری ازساختمان که باشه..کار به صورت متری هم انجام میدم
0**** اوستاکار20سال سابقه کاری درتمامی کارهای ساختمانی دارم
کار گر ساده
سلام
حراست ناجا هستم با 16سال سابقه کار دنبال کار هستم
خانوم هستم دنبال کار
اینا کار هستم کار نما سنگ انجام میدم با ده سال سابقه 0****
برای کجایین
اوستکار هستم 25 سال سابقه کار توی سنگ کاری دارم این شماره پسرمه 0**** ، تو واتساپ بهش پیام بدین یا تماس بگیرین ، پسرم بهم اطلاع میده (تهران)
آقا هستم 40 سالم بچه اهوازم دنبال کارم نگهبانی یا سرایه دار در واحدها یا طبقه ..تلفن 0****
سلام داداش اهل کجایین؟توساری کاردارم متری یاروزمزدبخوای کاردارم 0**** معافیم
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم دنبال کارم متولد ایران هستم 27 ساله با یک حقوق خوب و مناسب محدودیت اصفهان خیابان امام خمینی تماس 0****
سیف اله که خانم نمیشه
سلام برادران خسته نباشید من استا بنا هستم 15 سال کارمه ممنون میشم هرکی استا میخاد بهم زنگ میزنه قیمت کارم خیلی خیلی مناسبه شماره تماس 0**** کریم دلفی ساکن مسیر تصفیه قندوشکر 😚😙
گچکار هستم از تهران همه کار میکنم ابزار.کنج.سفید.لکی گیری....با20 سال سابقه کار با بهترین کیفیت 0****
در ضمن اکیپ کامل دارم چکی متری واحدی هم کار میکنم 0**** جواد هستم
سلام استاد کار سنگ کار نما کار کاشی و سرامیک کار هستم با بیشتر از 15 سال سابقه کار متری هم کار میکنم در صدرت نیلز با 0**** تماس بگیرید
سلام 4سال مونتاژ کار خط تولید 10سال به عنوان کمک انباردار کارخانه معتبر کار میکردم به ورود اقلام و خروج جنس از انبار انبارگردانی و چیدمان و شمارش تسلط دارم سنم 42سال
سلام ابراهیم هستم استاد کار کاشی و سرامیک تهران ری باقر شهر 0****
دنبال کارم تو فرودگاه کار میکنم تعدیل نیرو کردن چند روزه
محمد رضا استاد کار فایبر گلسم با 20 سال سابقه 0****