دنبال کن

بسته بندی لوازم تحریر پاپیروس

بسته بندی لوازم التحریر

1402/08/03
زینب ظاهری
من دوماهه ثبت نام کردم ولی هیچ بسته بندی پاپیروس برام نفرستادخیلی ناراحتم یعنی سرکاری بودم
05:39
1 پاسخ
استخدام نیرو آقا خانم تولید بسته بندی
استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر و بزرگ تولید کارخانه لوازم التحریر ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده،راننده لیفتراک، پایه ۲و۱ و حراست آقایان ایرانی خانم های ایرانی ✅پذیرش سنی کارگر ساد...
ف پیریایی
به من گفتن 1 ابان میفرستیم ولی هنوز چیزی نفرستادن 
06:24
1 پاسخ
1402/08/04
بنیادی
خداازشون نگذره.ازمن پول هم گرفتن ... حالا کلا کانال تلگرام رابستن.که کسی پیام نده.
08:59
مریم فرجی
سلام وقت همگی بخیر
معلومه کلاهبرداری بوده من هم ثبت نام کردم و گفتن 5 آبان ارسال جوری که معلومه همه شاکی هستن و هیوقت کالایی دریافت نخواهیم کرد و خیلی راحت و ساده از ما اخاذی کردند. خدا ازشون نگذره ان شاالله چوب خدارو میخورن.
16:45
نیروی کار جهت بسته بندی و چسب کاری آقا یا خانم
یک کارگاه کوچک لوازم التحریر نیاز به یک نیروی جوان جهت امور بسته بندی وصحافی دارد . افراد کارگاه اکثرا دانشجو وزیر ۲۵سال میباشند. حقوق ماهانه بین ۱۰ تا ۱۴ میلیون است. مکان کارگاه روستای باحال سیاه کلا...
1402/08/05
مینا تراهی
منم پاپیروس ثبت نام کردم گفتن 5آبان ولی الان کانال تلگرامشون بستن انگار این مملکت صاحب نداره
11:36
1402/08/06
نسیم نواب
سلام وقت بخیر 
منم ثبت نام لوازم تحریر پاپیروس کردم گفتن ارسال میکنن ولی تاالان ارسال نکردن
16:39
1402/08/07
F M
منم 1 ماهعع ثبت نام کردم پول هم دادم بستع هارو نگرفتم تلگرام رو بستن 
09:38
بسته بندی و مونتاژ
با سلام و احترام یک مجموعه تولیدی در منطقه صنعتی دولت آباد نیازمند نیروی کار خانم برای فعالیت در زمینه بسته بندی و مونتاژ اسباب بازی، لوازم التحریر، کالاهای دکوراتیو با شرایط ذکر شده می باشد ساعت کار...
1402/08/08
نعیمه ظرافت
الهی خدا ازش نگذره حق دوتا بچه یتیم منو خورد و کار ارسال نکرد خدا خودش تقاس میگیره از عزیزترین کسشون عیب نداره
19:30
1 تایید
1402/08/11
زینب ظاهری
من دوماهه ثبت نام کردم ولی هیچ بسته بندی پاپیروس برام نفرستادخیلی ناراحتم یعنی سرکاری بودم
سلام منم ثبت نام کردم ولی متوجه شدم کلاهبرداریه
منم واقعا ناراحت شدم تمام پی اما تو تلگرام حتی کانالشونو هم پاک کردن تو برنامه دیوار هم منو بلاک کردن 
13:40
ف پیریایی
به من گفتن ۱ ابان میفرستیم ولی هنوز چیزی نفرستادن
برای من قرار بود 30مهرماه روز جمعه بفرستن ولی نفرستادن 100تومن هم براشون واریز کردم گفتن بابت ثبت نام و آموزش 
13:43
پذیرس کارگر ساده خط تولید/بسته بندی اقا/ خانم
کارخونه معتبر تولید لوازم التحریر در بخش ها وقسمت های بسته بندی ،خط تولید ،راننده پایه 2نیازمند می باشیم(شروع به کار از روز اول ) (اتباع اقا و خانم پذیرش داریم) ✔سرویس رفت و برگشت رایگان ،اندیشه،قدس...
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 13:08