دنبال کن

چجوری مدلینگ بشم

مدلینگ

1402/06/30
شیوا نوری
سلام من علاقه به مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنید 
16:04
4 پاسخ
3 تایید
مدلینگ
مدل بدون چهره فقط خانوم تا 40 سال
محمد صمدی
شیوا نوری
سلام تماس 0**** بگیرید
16:21
2 تایید
1402/07/02
نسترن امیرخانی
شرایط مدلینگ عروس 
11:15
2 پاسخ
1 تایید
1402/08/03
محمدی
تماس بگیرد 0****  
23:23
مدلینگ
مدلینگ خانم بصورت پاره وقت ( بصورت آفیش و پروژه ) نیازمندیم. پروژه عکاسی، تیزر ، پوشاک ارجینال و لوازم برقی و زیبایی و... مشخصات خود را بهمراه راه ارتباطی ارسال کنید . حقوق روزانه تسویه می گردد .
1402/08/26
پویا محمدی
شیوا نوری
9@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
21:10
2 پاسخ
4 تایید
1402/08/27
شکیلا رجبیان
پویا محمدی
9@afaf140201 آیدی تلگرام و ایتا سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان تلگرام یا ایتا پیام بدید تشکر
سلام من علاقه ب مدلینگ دارم از کجامیشه اقدام کرد من ساکن گیلان هستم
08:50
2 پاسخ
2 تایید
1402/09/03
سلام. میخواهم مدلینگ بشوم. ساکن قم 24 ساله با قد 165 و وزن 53 با چهره ی زیبا. لطفا راهنمایی کنید
19:12
1 پاسخ
مدلینگ
استخدام مدل جهت عکسایی لباس زنانه در هفته یک یا دو روز قد حدود ۱۶۵ لطف قد سایز مشخصات خودتون ارسال کنید
1402/09/04
رها حدادی
سلام من مدلینگ خانم میشم در مشهد سن 18 قد 173 و وزنمم 50 هست خوش استایلم هستم 🙂
10:52
4 پاسخ
3 تایید
1402/09/05
شاهین نصیر نژاد
من پسر هستم وعلاقه به مدلینگ

09:28
1402/09/07
سلام. میخواهم مدلینگ بشوم. ساکن قم 24 ساله با قد 165 و وزن 53 با چهره ی زیبا. لطفا راهنمایی کنید
09:48
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
با عرض سلام و‌خسته نباشید به چند نفر همکار خانوم جهت مدلینگ در حوزه لباس اسپرت و مجلسی نیازمندیم . شرایط : سن ۱۸ تا ۳۵ سال مبتدی و حرفه ای استایل پر و ظریف فرم مناسب درشت اندام و لاغر (هر دو مو...
1402/09/08
پرستو فریدونی
سلام من یه دختر هستم وعلاقه  به مدلینگ  هستم میشه راهنمایی کنید
09:13
3 پاسخ
1 تایید
1402/09/24
حسین فتحی
با سلام ..من پسر هستم و علاقه به مدلینگ دارم قدم185 سنمم 18 وزنمم 63 با رنگ موی بور لطفا برای کار پیام بدین ساکن آمل
 0**** 
16:11
1402/09/27
حمیدرضا خدابخشی
پویا محمدی
9@afaf140201 آیدی تلگرام و ایتا سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان تلگرام یا ایتا پیام بدید تشکر
سلام داداش من میخام مدلیگ بشم مشهد هستم کارشو دوست دارم فیسش رو هم دارم قدم 185 وزنم 71  
میشه راهنمایی کنین کلاس داره اژنس مشهد دارین یا دفتر
21:03
مدلینگ
مدلینگ جوراب شلواری سایز ۳۶ تا ۴۸
حمیدرضا خدابخشی
من مشهد هستم مدلیگ علاقه دارم میخام شروع کنم فیسش هم دارم قدم 185 وزنم71 کسی هست که مشهد کلتس یا آژانس مدلیگ داشته باشه اگه هست 0****  راهنمایم که با این شماره خودم تماس بگیره.
21:05
1402/10/10
سمانه اکبری
سلام میخاستم مدلینگ بشم باید کارباید بکنم
14:49
6 پاسخ
1 تایید
1402/10/18
مائده فرخنده
سلام من علاقه زیادی به مدلینگ لباس دارم میشه راهنمایی کنید 
مشهد 
16:37
3 پاسخ
1 تایید
تهران، تهرانپارس غربی
استخدام مدلینگ خانم
1402/12/13
سامی بیگی
سلام من قیافه و صورت خوبی دارم و بدنسازی حرفه ای هستم من رو راهنمایی کنید مدلینگ بشم 0**** سامی
14:43
1402/12/18
شیوا نوری
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:57
نسترن امیرخانی
شرایط مدلینگ عروس
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
مدلینگ
یک نفر خانم جهت مدل پوشاک و لباس برای عکس ژورنال و ارائه به گالری های زنانه و معتبر تهران نیازمندیم. هفتگی طی یک الی دو جلسه یک ساعته عکاسی انجام میگیرد.
رها حدادی
سمانه اکبری
22:58
پرستو فریدونی
سلام من یه دختر هستم وعلاقه به مدلینگ هستم میشه راهنمایی کنید
استخدام مدلینگ
مدلینگ لباس زنانه – همکاری حضوری و ریموت در کل استان گیلان سن مورد نیاز ۱۸ الی ۳۵ و سایز مورد نیاز ۳۶ الی ۴۰ برندی باسابقه و معتبر در راستای تولید و عرضه پوشاک زنانه، با بیش از ۱۱ سال تجربه و جواز رسم...
نسترن امیرخانی
شرایط مدلینگ عروس
22:59
1 پاسخ
1403/01/06
الهه همتی
سلام شرایط مدلینگ شدن رو دارم ساکن یزد هستم و 16 سالمه دخترم لطفا با شماره  0****    تماس بگیرین 
23:20
3 پاسخ
1 تایید
تیم مدلینگ بانوان مارکت پاور
### تیم مدلینگ حرفه‌ای بانوان | اجرای صفر تا صد پروژه‌های تبلیغاتی یک تیم مدلینگ بانوان با چهره‌های منتخب، استایل حرفه‌ای و سابقه حضور در پروژه‌های تجاری و تبلیغاتی تشکیل شده است. اعضای تیم دارای تجر...
1403/01/07
شیوا نوری
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
12:37
مائده فرخنده
سلام من علاقه زیادی به مدلینگ لباس دارم میشه راهنمایی کنید مشهد
12:37
مائده فرخنده
12:39
جذب نیروی مدلینگ
مجموعه رمان با بیش از ۱۰ سال سابقه رسمی در حوزه پوشاک زنانه و دارای جواز کسب از اتحادیه، جهت تکمیل تیم مدلینگ خود دعوت به همکاری می‌نماید.(فقط بانوان) همکاری به‌صورت غیرحضوری است؛ لباس‌ها ارسال می‌شود...
سمانه اکبری
پرستو فریدونی
12:40
مدلینگ لباس زنانه
با سلام به یک مدل لباس زنانه برای عکاسی با حقوق عالی ساعت کاری کم نیازمندم سن ۱۸تا ۳۰سال
رها حدادی
1403/01/22
شادن میرزامرجانی
سلام من ساکن ایلام هستیم و می خوام مدلینگ شم فقط نمیدونم چه. کار کنم
18:37
5 پاسخ
1 تایید
استخدام مدل شلوار و لباس ورزشی ۲۰ ملیون
مدلینگ شلوار و لباس اورجینال ورزشی برند. استخدام دائمی بدون بیمه.بدون چهره. حقوق ۲۰ الی ۲۵ ملیون بسته به حجم کار. پاره وقت هفته ایی ۳ جلسه صبح الی ظهر. اراستگی پاها و خوش فرم بودن الزامیست. بدون محدو...
1403/01/24
حکیمه باقری
سلام من واقعا به مدلینگ شدن علاقه دارم توی اصفهان زندگی میکنم میشه راهنمایی کنید چطور مدلینگ شم ؟
12:53
4 پاسخ
2 تایید
1403/01/29
محمد صمدی
حکیمه باقری
سلام من واقعا به مدلینگ شدن علاقه دارم توی اصفهان زندگی میکنم میشه راهنمایی کنید چطور مدلینگ شم ؟
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:28
سعیده فکور
سلام من علاقه ب مدلینگ بدون چهره دارم
14:17
3 پاسخ
2 تایید
استخدام مدلینگ پا خانم جهت آنلاین شاپ کفش
استخدام مدلینگ پا خانم جهت فروشگاه کفش نیاز به ظاهر پا آراسته دارد عکس در آتلیه گرفته می شود پاره وقت حقوق توافقی به ازای هر کار دو روز در هفته جهت همکاری نمونه عکس از پا رو به چت دیوار ارسال کنید...
1403/02/12
مریم بوکان
سلام من علاقه دارم به مدلینگ ساکن بندرعباس هستم
12:29
1 پاسخ
1 تایید
1403/02/16
پویا محمدی
شادن میرزامرجانی
11:36
پویا محمدی
شادن میرزامرجانی
مدلینگ لباس
مدلینگ لباس خانم برای عکاسی بدون فیس باحقوق بالاتسویه روزانه
پویا محمدی
حکیمه باقری
پویا محمدی
سعیده فکور
پویا محمدی
مریم بوکان
سلام من علاقه دارم به مدلینگ ساکن بندرعباس هستم
همکاری مدلینگ (قراردادی- فن بیان قوی و بلاگری)
مجموعه ما جهت تکمیل تیم تولید محتوا، از یک مدل خانم با توانایی گویندگی دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط مورد نظر: فن بیان قوی و صدای رسا اعتماد به نفس بالا مقابل دوربین ظاهر آراسته و مناسب اجرای تصویری ...
1403/02/28
پویا محمدی
سعیده فکور
23:16
پویا محمدی
حکیمه باقری
پویا محمدی
شادن میرزامرجانی
استخدام مدلینگ لباس خانم
به 3نفر مدلینگ نیازمندیم در تمامی لاین ها و سایز ها با افیش فوق بالا اعزام به تمامی کشور ها در رده سنی18تا35 جهت اطلات بیشتر واتساپ پیام بدین با تشکر.
1403/03/22
آرتین سقایی
سلام من پسرم 8سالشه و دوست داره مدل لباس بچگانه بشه باید چیکار کنه؟
21:57
1 پاسخ
1403/03/31
سارا نصیری
سلام من دختر هستم علاقه به مدلینگ شدن لباس دارم ساکن رشت هستم سنم 18 🙏
14:16
3 پاسخ
1403/04/17
پویا محمدی
سارا نصیری
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:41
راهنمای خانم های جویای دستیار شبانه روزی/ مدلینگ
سلام من به تازگی راهی پیدا کردم که میتونی از یک کار پاره وقت، بیشتر از کار تمام وقت در حد روزی ۵ تا ۱۰ تومان درآمد کسب کنی؛ اگر میخوای برات توضیح بدم! امکان کارپاره وقت،دورکاری، افراد مبتدی ودانشجویا...
پویا محمدی
آرتین سقایی
سلام من پسرم 8سالشه و دوست داره مدل لباس بچگانه بشه باید چیکار کنه؟
08:41
1403/04/18
پویا محمدی
سارا نصیری
23:10
پویا محمدی
سعیده فکور
23:10
مدل (مدلینگ) خانم جهت عکاسی استایل و پروژه شخصی
مدل خانم خوش استایل (مبتدی) بدون چهره نیازمندم سن ۱۸ تا ۴۰ سال برای تمرین پروژه عکاسی استایل و پروژه شخصی تسویه روزانه ساعتی ابتدا عکس و مشخصات تون رو در (واتساپ و تلگرام) ارسال کنید و بعد تماس ...
پویا محمدی
حکیمه باقری
23:11
پویا محمدی
شادن میرزامرجانی
پویا محمدی
الهه همتی
سلام شرایط مدلینگ شدن رو دارم ساکن یزد هستم و 16 سالمه دخترم لطفا با شماره 0**** تماس بگیرین
مدلینگ،همکاری در کار گمرکی
کار در گمرک،با حقوق عالی.
پویا محمدی
مائده فرخنده
پویا محمدی
سمانه اکبری
پویا محمدی
پرستو فریدونی
استعدادیابی بازیگری کارگردانی گویندگی نویسندگی
اگر به هنر های زیر علاقه دارید ، اینجا بهترین فرصت برای درخشش هست . عکاسی و فیلمبرداری گویندگی و صداسازی بازیگری نویسندگی کارگردانی مدلینگ استعدادیابی کاملا رایگان ، فرصتی استثنائی
پویا محمدی
23:12
پویا محمدی
رها حدادی
23:12
1403/04/20
یلدا زالی زاده
سلام  من میخوام مدلینگ بشم. سن 18قد 170
10:45
3 پاسخ
2 تایید
عکاسی محصول اکسسوری سفر برای اینستاگرام
سلام میخوام از محصولم عکس و فیلم داشته باشم برای پیج اینستاگرام محصولات من در زمینه اکسسوری سفر هست شامل( کاور فانتزی چمدان، نظم دهنده چمدان،جا پاسپورتی و…)
1403/04/22
پویا محمدی
شکیلا رجبیان
@aaaaaa1403سلام به این آیدی پیام بدید ممنون 
15:18
پویا محمدی
رها حدادی
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:19
پویا محمدی
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:19
مدلینگ خانوم بدون چهره با اموزش
خانوم رنج سنی۱۷تا۳۰سال سایز۳۶تا۴۶ استایل متناسب جهت لاین لباس بدون چهره وعکاس خانوم دراستدیو تسویه روزانه وهفته ای ۲روزکاری روزی سه ساعت با افیش ساعتی۵به بالا ،هزینه رفت وبرگشت بامجموعه ،عکسها جهت ژور...
پویا محمدی
سمانه اکبری
15:20
پویا محمدی
الهه همتی
سلام شرایط مدلینگ شدن رو دارم ساکن یزد هستم و 16 سالمه دخترم لطفا با شماره 0**** تماس بگیرین
پویا محمدی
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
همکاری و جذب در حوزه بلاگری، مدلینگ و بازیگری
مزون فینو برند، جهت تکمیل تیم خود از افراد واجد شرایط برای مدلینگ دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط همکاری آراستگی ظاهری و تناسب اندام نظم و مسئولیت‌پذیری سابقه فعالیت در حوزه مرتبط مزیت محسوب می‌شود ام...
پویا محمدی
سارا نصیری
15:22
پویا محمدی
یلدا زالی زاده
سلام من میخوام مدلینگ بشم. سن 18قد 170
15:22
1403/04/24
زهرا احمدی
علاقه به مدلینگ دارین داخل تلگرام به این آیدی پیام بدین لطفا 
@Shooopp2121
07:35
سنه نفر مدلینگ دونفر فروشنده و مدیرت
سه نفر مدلینگ لازم داریم دو نفر فروشنده دونفر مدیرت نظافت
زهرا احمدی
یلدا زالی زاده
داخل تلگرام پیام بدین 

@Shooopp2121
07:36
1403/05/28
الناز اینانلو
سلام من میخوام مدل بشم چطوری باید اقدام کنم؟
16:20
1 پاسخ
1 تایید
1403/05/29
مبینا وثوقی
سلام من علاقه ب مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنین
01:05
1 تایید
استخدام مدلینگ
سلام استخدام مدلینگ در ایران و استانبول شرایط کاری به صورت حضوری و غیرحضوری خانم‌های عزیزی که مایل به همکاری با انواع لباس‌ها هستند شرایط کاری را رعایت می‌کنند. برای طراحی لباس و پروژه‌ای که کار می‌کن...
مبینا وثوقی
سلام من 16 سالمه ساکن تهران قرچک میرزایی قدم 175 وزنمم 45
01:08
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
مبینا وثوقی
سلام من 16 سالمه ساکن تهران قرچک میرزایی قدم 175 وزنمم 45
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:52
پویا محمدی
الناز اینانلو
سلام من میخوام مدل بشم چطوری باید اقدام کنم؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:53
استخدام مدلینگ خانم
شرکت کندو در شهر تبریز از خانم های علاقه مند به حرفه مدلینگ یا مجری گری برای محصولات آرایشی و بهداشتی ، زیورآلات ، شال و روسری و عینک دعوت به همکاری می نماید دستمزد ثابت + پورسانت + پاداش و بیمه جه...
پویا محمدی
یلدا زالی زاده
15:53
1403/06/18
پویا محمدی
شادن میرزامرجانی
22:44
1403/06/23
ثنا شکری
من علاقه به کار مدلینگ دارم.ساکن امل هستم سن 13 قد 155 وزن 48 میشه راهنمایی کنید
11:56
1 پاسخ
1 تایید
به یک فروشنده خانم نیازمندیم برای پوشاکی
❌فقط برای شیفت صبح فروشنده نیاز داریم❌ به یک فروشنده خانم مجرد برای لباس فروشی زنانه نیازمندیم ادرس مغازه خیابان شهدای محراب سابقه کاری حداقل یک سال حقوق ماهانه 4میلیون برای شیفت صبح ساعت کاری 9صبح...
ثنا شکری
سلام علاقه به کار مدلینگ دارم ساکن امل سن 13 قد 156 وزن 49 راهنمایی میکنید 
11:57
1 پاسخ
1 تایید
1403/07/01
النا یعقوبی
سلام من دختر نوجوان هستم با قد 160 و وزن 37 14 سالهو بسیار هم به مدلینگ علاقه دارم  
18:22
2 پاسخ
1 تایید
1403/07/17
فاطمه بهبودی
فاطمه ام 26 ساله علاقه به مدلینگ
13:26
2 پاسخ
1 تایید
استخدام مجری ویدیویی
شرکت کندو در شهرستان تبریز از علاقه مندان به مجری گری در فضای مجازی و گویندگی و مدلینگ دعوت به همکاری می کند. با حقوق ثابت+ پورسانت + پاداش + بیمه لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در برنامه دیوار پیام بف...
1403/07/18
پویا محمدی
فاطمه بهبودی
14:46
پویا محمدی
النا یعقوبی
سلام من دختر نوجوان هستم با قد 160 و وزن 37 14 سالهو بسیار هم به مدلینگ علاقه دارم
پویا محمدی
ثنا شکری
سلام علاقه به کار مدلینگ دارم ساکن امل سن 13 قد 156 وزن 49 راهنمایی میکنید
مدل خانم برای مدلینگ نیازمندیم
مدلینک خانم نیازمندیم قد 160به بالا تا 180
1403/08/17
مبینا عارفیان
سلامم من علاقه به کار مدلینگ دارم  میشه راهنمایی  کنید ساکن مشهد هستم 
05:34
2 پاسخ
2 تایید
1403/08/24
سلام من میخام مدلینگ بشم تو کرج فردیس باشه بهتر چیکار باید کنم؟
00:17
2 پاسخ
1 تایید
1403/08/27
آزیتا شاقلانی
سلام من علاقه زیادی به مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنید 
12:44
1 پاسخ
1 تایید
(خانوم ها) بیان مدل و مدلینگ لباس و بیوتی شوند
سلام خانوم های خوش چهره و خوش استایل جهت کار (مدلینگ)لباس و ارایش و کلیپ و عکاسی و .... و کارای مختلف هنری نیازمندیم ....بصورت پاره وقت هم کار مدلینگ یاد میگیرین هم معروف میشید کار عکاسی و فیلم ...
1403/09/12
پویا محمدی
آزیتا شاقلانی
سلام من علاقه زیادی به مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنید
13:59
پویا محمدی
13:59
پویا محمدی
مبینا عارفیان
سلامم من علاقه به کار مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنید ساکن مشهد هستم
14:00
مدلینگ خانم
دو نفر مدلینگ خانم جهت لاین های مختلف لباس و پوشاک سن ۱۸ الی ۳۰ ترجیحا مجرد ساعت کاری پاره وقت حقوق و مزایا مناسب
پویا محمدی
فاطمه بهبودی
پویا محمدی
النا یعقوبی
پویا محمدی
ثنا شکری
من علاقه به کار مدلینگ دارم.ساکن امل هستم سن 13 قد 155 وزن 48 میشه راهنمایی کنید
استخدام مدلینگ لباس خانم
به تعدادی مدل خانم نیازمندیم در تمام لاین ها و سایز ها با افیش فوق بالا بدون نیاز به سابقه رده سنی17تا35 جهت اطلات بیشتر واتساپ پیام بدین
1403/09/17
پویا محمدی
مبینا عارفیان
سلامم من علاقه به کار مدلینگ دارم میشه راهنمایی کنید ساکن مشهد هستم
آموزش داریم رایگان این هفته 
21:17
1403/09/20
اتنا جعفری
سلام من میخام مدل بشم قدم 160 وزن 45 تا 50 مدل برای کیف و کفش ساکن اندیمشک ام دزفول ام میتونم بیام
09:40
1 تایید
اتنا جعفری
سلام من 18 سالمه قد 160 وزن 50 میخام مدل کیف کفش بشم ساکن استان خوزستان اندیمشک دزفول ام میتونم بیام
09:42
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم
درود به یک مدلینگ بانو بالای 30سال نیازهست
1403/09/21
پویا محمدی
اتنا جعفری
سلام من 18 سالمه قد 160 وزن 50 میخام مدل کیف کفش بشم ساکن استان خوزستان اندیمشک دزفول ام میتونم بیام
17:34
پویا محمدی
17:36
1403/09/24
فاطمه عابدین نژاد
سلام عابدینی ام
17سال، ساکن پاکدشت
قد171
وزن56
جهت مدلینگ
بدون سابقه کاری 

ایدی تلگرام: @mhyaabedini
10:08
06:40
1 تایید
استخدام مدلینگ عکاسی
استخدام مدل(لباس محلی،مجلسی و اسپورت)برای عکاسی فضای باز
1403/09/25
سلام خانوم هستم جهت مدلینگ لباس مجلسی عروس و لباس های مجلسی و......
06:35
1403/09/28
ریحانه لطف الهی
سلام علاقه به مدلینگ دارم قدم 165 وزنم 57 
19 سالمه چجوری میتونم اقدام کنم
06:19
2 تایید
1403/10/15
عاطفه زارع
سلام. من علاقه به مدلینگ شدن دارم. ساکن شیرازم. میشه راهنماییم کنید؟ تجربه نداشتم 
15:51
1 تایید
فیلم برداری و عکاسی
برای فردا یک فیلم برداری به همراه عکاسی از کلاس اموزشی 8 تا 3 بعد از ظهر محدود دربند با مبلغ 5 تومن
1403/10/17
سامی مرادی
سلام من علاقه دارم مدلینگ بشم راه نمایی میکنید ♥️
15:41
1403/10/25
مژده جعفری
سلام وقتتون بخیر. خانم 22 ساله هستم. ساکن یزد
چجوری میتونم مدل بشم؟
13:24
1 پاسخ
1 تایید
1403/11/14
امیرصالح خوشه
سلام و وقت بخیر . در زمینه مدلینگ نوجوانان در مشهد ممکنه راهنمایی بفرمایید. مچکرم.
18:50
استخدام مدل / مدلینگ خانم حرفه ای و مبتدی
استخدام مدل خانم حرفه ای و مبتدی لباس و اکسسوری سن 18 تا ۳۵ ساعت کاری توافقی تسویه روزانه محیط مناسب پیشرفت شغلی پرداخت حقوق روزانه و توافقی فقط از طریق تلگرام پاسخگو هستم
1404/05/17
مهسا
سلام وقت بخیر علاقه به کار مدلینگ دارم، کرمان هستم از کجا باید شروع کرد. قدم 173 و وزن 59 
13:50
1 تایید
1404/06/06
مهر محمدی
سلام من 16سالمه أهل بانه کردستان علاقه به مدلینگ دارم اسمم مهر اگه موردی هست ممنون میشم به این شماره زنگ بزنید 0**** 
18:49
1 تایید
1404/07/01
ریحانه سلاحی
سلام من به کار مدلینگ علاقه دارم 14 سالمه
11:34
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم پوشاک
مدل خانم برای پوشاک هر جلسه یک ساعت بدون چهره بدون نیاز به سابقه کاری مرتبط افیش به صورت ماهانه و یا روزانه در صورت تمایل امکان پوشش بیمه تامین اجتماعی برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید حداکثر سن ۳...
1404/07/17
داود خزلی
من علاقه ب مدلینگ دارم و نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم
17:11
1404/08/03
محمد طاها قدیمی
سلام پسر خوشتیپ وخوش قیافه درام علاقه زیادی به مدلینگ شدن داره لطفاً راهنمایی کنید.
06:41
1404/08/05
سلام من میخام مدلینگ بشم قد 165 وزن 60 چهره زیبا ساکن سیرجان 18 ساله لطفا راهنمای کنید و ب حقوقش احتیاج دارم مچکرم🫶🏻
13:56
1 پاسخ
منشی و مدلینگ لباس خانم
نیازمند منشی و مدل لباس خانم هستم . رزومه به صورت عادی و وات ساپ ارسال گردد.
1404/08/15
مریم رحمانی
سلام من می‌خوام مدل بشم ولی چیز زیادی دربارش نمی‌دونم میشه راهنمایی کنید
15:56
1 تایید
مریم رحمانی
سلام من قدم 173 هست وزنم 54 و ساکن شیراز هستم  علاقه زیادی به مدل شدن دارم ولی چیزه زیادی نمی‌دونم میشه راهنماییم کنید 
15:57
1 تایید
1404/09/20
برای مدل در نجف آباد چجوری میتونم استخدام بشم بدون چهره 
03:51
1 تایید
مدلینگ خانم پوشاک تولید محتوا
مدل خانم برای پوشاک هر جلسه یک ساعت بدون نیاز به سابقه کاری مرتبط افیش به صورت ماهانه و یا روزانه در صورت تمایل امکان پوشش بیمه تامین اجتماعی برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید
1404/09/24
شقایق مرادی
سلام میخواستم مدلینگ بشم چکار باید بکنم 
22:39
1 تایید
1404/10/07
پریا فرد
سلام من  میخوام مدلینگ بشم ساکن بابلم  18سالمع با قد ، 162. وزنم 62 چهره زیبا
00:39
1 پاسخ
1 تایید
1404/11/03
سلام
شکیلا رجبیان
@Aaaaaaa2026ایدی اینا برای همکاری دوست عزیز 
22:50
دیجی کالا
کارشناس تولید محتوای تصویری هوش مصنوعی (AI Photographer Freelancer)
مسئول تولید و ویرایش تصاویر لایف‌استایل و مدلینگ محصولات با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین تولید تصویر است مسئولیت‌های کلیدی تولید و ویرایش تصاویر لایف‌استایل و مدلینگ محصولات با است...
سلام
پریا فرد
سلام من میخوام مدلینگ بشم ساکن بابلم 18سالمع با قد ، 162. وزنم 62 چهره زیبا
@Aaaaaaa2026ایدی اینا برای همکاری دوست عزیز 
22:50
1404/11/08
سامان زنگنه
سمانه اکبری
سلام وقت بخیر لطفا با این شماره تماس بگیرید 
0**** 
00:55
سامان زنگنه
الهه همتی
شماره تماس دیده نمیشه 
اگه صلاح دونستی زنگ بزن درمورد کار صحبت کنیم 
0**** 
00:59
عکاسی حرفه‌ای از روتختی در لوکیشن اتاق خواب
ما یک مجموعه تولید روتختی هستیم میخواییم از محصولاتمون به صورت کشیده شده روی تخت و در لوکیشن اتاق خواب عکاسی بشه مانند نمونه گذاشته شده.حتی اگر اتاق خوابی داشته باشید که فضای مینیمال و قشنگی هم داشته ...
1404/11/09
میلاد جباری
سلام من پسر هستم علاقه به مدلینگ دارم میشه راهنماییم کنید
13:20
1404/11/15
خلیل فروتن
سلام من استعداد مدلینگرو دارم میشه آشنام کنید در جاهای مهم 
17:17
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 05:33