حقوق دستیار دندانپزشک در ماه با مدرک جهاد دانشگاهی چقدر است
19:23
2 پاسخ
1 تایید
دستیار دندانپزشک
به یک خانم دستیار منظم و مسئولیت پذیر جهت کار در مطب دندانپزشکی به صورت دو شیفت با حقوق و بیمه ی تمام وقت با شرایط زیر نیازمندیم :
۱) سن بین ۲۲ تا ۳۲ سال
۲) در حال تحصیل نباشد
۳) مجرد و یا متاهل بدو...
حقوق دستیار دندانپزشک در ماه با مدرک جهاد دانشگاهی چقدر است
😕میشه بگین چقدرع؟؟
20:03
1 پاسخ
1 تایید
1401/03/23
فاطمه کریمی
من دستیار دندانپزشک بودم و ساعتی 12هزار تومن به من میدادن...انقدر کم و در ماه حدود 900تومن میشد☹️
13:17
2 پاسخ
1 تایید
فاطمه کریمی
😕میشه بگین چقدرع؟؟
من گفتم
13:17
دستیار دندانپزشک
نیاز به دستیار خانم با سابقه و اشنا به دستگاه رادیوگرافی، اراسته و منظم و وظیفه شناس و مسئولیت پذیر و زیر ۳۰ سال.
برای ۳ شب در هفته .
کلینیک شبانه روزی در محدوده صادقیه.
در صورت عدم پاسخگویی تلفن ، ل...
نیازمند دستیار دندانپزشک خانم، مجرد، منظم ،خوش برخورد و مسلط به امور دستیاری و ترجیحا با مدرک معتبر دستیاری دندانپزشکی
ساعات کاری همه روزه از ساعت,13,30 تا 20،30 به جز روزهای جمعه
ن والا من الان کرمانشاه زندگی میکنم همینقدر میدن نسبت ب درامد دندان پزشک خیلی کم میدن اصلا ارزش نداره انصاف ندارن
19:00
1401/09/15
مژده دورودی
کار دستیاری خیلی زیاده حقوقا واقعا کم دکترا درامد خیلی زیاد دارند ولی حاضر نیستن پرسلن راضی نگه دارن
14:44
دستیار دندانپزشک
استخدام دستیار دندانپزشکی
( خانم )
لطفا رزومه رو در پیام ارسال کنید باهاتون تماس گرفته میشه
داشتن سابقه کار دندانپزشکی در اولویت هست
تایم کاری دو شیفت
حقوق هم از نزدیک صحبت میشه
به هیچ سوالی ...
سلام حقوق دستیار دندانپزشک الان ساعتی 70تومن هست کسی باباعلی 12یا25 تومن میره وقت تلف کردنه حقشومیخورن
19:29
1403/10/27
فاطمه امجد
من دستیار بودم وهستم تو نواب ماهی 15 تومن میگرفتم هم عمومی هم اطفال وامیستادم هم ارتودنسی
02:26
1 تایید
دستیار دندانپزشک
به یک نیروی منظم و مسئولیتپذیر جهت همکاری بهعنوان دستیار دندانپزشک نیازمندیم. توانایی انجام امور پذیرش و همکاری بهعنوان دستیار دندانپزشک در مواقع لزوم، تسلط به کامپیوتر، روابط عمومی قوی و توانایی ک...