سلام محترم من شهروند افغانستان هستم ازدانشگاه کامپوتر ساینس فارغ شدم چطور یک برنامه نویس ماهر شوم همکاری نماید ساکن ایران نم
07:19
مبتکر تدبیر یکتا نوین طب
برنامه نویس
جنسیت: آقا و خانم مقطع تحصیلی: کارشناسی رشته تحصیلی: کامپیوتر حقوق: توافقی استان مورد نیاز: آذربایجان شرقی شهر مورد نیاز: تبریز دارای سابقه کار مفید نوع همکاری : تمام وقت یا پروژه ای خلاق و دارای روحی...
سلام من دیپلم علوم تجربی هستم چطوری میتوانم برنامه نویس شوم
16:45
1401/09/02
اشرف سیدزاده
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
06:39
2 پاسخ
1401/11/15
مهناز سلطان پور
سلام وقت بخیر 🌹 فرصت استثنایی 🛑 دوستان توجه کنید یه سایت فروش استخدام می کنه برای پشتیبانی از سایت علاقه مندان به شمار ه 0**** روبیکا، مراجعه کنید
19:11
برنامه نویس
مسلط به vb6
asp net core web api
crystal reports
sqlserver
stimulreport
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
مجتمع فنی تهران
20:17
امیرحسین سیدی نسب
اشرف سیدزاده
فنی حرفه ای دوره ادواری امتحان بدهید و مدرک بگیرید .