دنبال کن

چطور یک برنامه نویس ماهر شویم؟

برنامه نویس

1400/08/29
Kheyal muhammad jalily Jalily
سلام محترم من شهروند افغانستان هستم ازدانشگاه کامپوتر ساینس فارغ شدم چطور یک برنامه نویس ماهر شوم همکاری نماید ساکن ایران نم
07:19
برنامه نویس مسلط به ری اکت
عرض ادب و احترام پیاده سازی داشبورد سمت کاربر و داشبورد سمت ادمین با زبان ری اکت اگر به برنام نویسی ری کت تسلط دارید و پروژه پیاده سازی کردید لطفا موارد زیر رو مطرح کنید: 1 - به ری اکت تسلط دارید ؟ در...
1400/12/13
نادر حویزی
سلام من دیپلم علوم تجربی هستم چطوری میتوانم برنامه نویس شوم
16:45
1401/09/02
اشرف سیدزاده
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
06:39
2 پاسخ
1401/11/15
مهناز سلطان پور
سلام وقت بخیر 🌹 فرصت استثنایی 🛑 دوستان توجه کنید یه سایت فروش استخدام می کنه برای پشتیبانی از سایت علاقه مندان به شمار ه 0****  روبیکا، مراجعه کنید 
19:11
لُجیمایند | LogiMind Technologies
استخدام برنامه نویس (دورکاری)
علاقه جدی به استارتاپ و ساخت محصول از صفر توانایی کار تیمی، مسئولیت‌پذیری و نظم انگیزه بالا برای یادگیری و رشد در حوزه AI و Logistics Tech توانایی حل مسئله و تفکر سیستمی تجربه یا آشنایی با یکی از حوزه...
1404/01/23
امیرحسین سیدی نسب
اشرف سیدزاده
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
مجتمع فنی تهران  
20:17
امیرحسین سیدی نسب
اشرف سیدزاده
فنی حرفه ای دوره ادواری امتحان بدهید و مدرک بگیرید .
20:18
1404/07/14
کارپیشه دوم
باید برنامه نویسی را اصولی و از پایه درست یاد بگیرید تا بعدا بتوانید روی این پایه ی قوی زبان های برنامه نویسی دیگر هم پیاده کنید پس مبانی برنامه نویسی رو خوب یاد بگیرید دوره هایی مثل  دوره ی 12 قدم برنامه نویسی برای این مورد عالی هستند
20:59
برنامه نویس
استخدام برنامه نویس متعهد و متخصص با حقوق ماهیانه صد میلیون و پورسانت مزایا به حدکافی
جمعه 24 آبان 1404، ساعت 18:45