سلاممنجویایکارهستم
0****
سلام از تهران باقرشهردنبال کارم
سلام-ازکرچ-شهروحدت-تکارستان-به-کارتپاردارم-ابراهبم عموشاهی-هستم-0**** چتدپارپپام-دادم-کاردرامور میوه فروشی-ماهرم-چون-من-ازکودکی-کارم-همپن،بودند-من،متولد سال،1340،هستم-اکرگسی-خواست،خبربده-وهرکاری-شدمراباحبرکن-،ممنوتم-
کارگر برای کاشیکاری گنبد کاووس روزی 200 لازم دارم شاگرد لازم دارم استا خودمم
سلام کارگر فنی وماهر می باشم آمادگی هرنوع کاری را دارم لطفا درصورت تمایل بااین شماره تماس بگیرید البته خوابگاه ندارم 0****
سلام من کارگر ساده هستم 1ماهه که بیکارم بد جوریم مشکل مالی دارم توروخدا یکی یه کار برای من درست کنه
0**** با سلام من الان 1ماهه بیکارم مشکل مالی شدیدی دارم تورو خدا یکی به من کار معرفی کنه ساکن فردیس هستم کاریم منظم وقت شناس
سلام،3نفر برای اجرای نصبگلخانه نیازمندم(نیمه ماهر) محل پروژه زنجان هست،0****
سلام در بومهن هستم به کار نیاز دارم
سلام من جویای کارهستم کارگرفنی یاساده استان اردبیل0****
سلام خانم احتیاج کار دارم کارگر ساده بسته بندی بومهن
سلام دنبال کار میگردم از کرج
سلام منم جویای کارماگه کاری دارین باهم تماس بگیرین تو نسیم شهر یا اطرافش 0****
سلام دنبال کار هستم شاگرد گچکاری بود در خدمتم 0**** شهرستان نهاوند
سلام در نسیم شهر هستم به کار نیاز دارم
0****
سلام جویای کاردرمنطقه ویژه ماهشهروعسلویه هستم علی هیودی39ساله ساکن شهراهوازلیسانس علوم اجتماعی هستم 0**** منتظره خبرواطلاعتان پیمانکاران وکارفرمایان هستم باتشکر
سلام
سلام
سلام
من دنبال ی نیرو برای خشکشویی هستم در یاسوج کسی بود ب این شماره زنگ بزنه0****
یاسوجی
سلام جویای کاردرشهراصفهانم
سلام من دنبال کار هستم از رشت 39 مجرد25 سال سابقه کار دارم 16 سال بیمه.ضعف کار ندارم دنبال یک جایی خوب هستم ممنون اس بیدید 0****
سلام
بروجرد
سلام لطفا شماره تماس بدیم کجا ساکنین
با این شماره تماس بگیر 0****
سلام من در الیگودرز نیاز به کار دارم
سلام کارگر ماهر هستم شماره ام 0**** سعیدی
کدوم شهر هستید
سلام جویای کار هستم گواهینامه پایه 2.کارگر ساده. 0**** ....ساکن اهوز... ممنون میشم...
سلام من یک ماه بیکار شدم تورو خدا یکار برام پیدا کنید تو شرکت سنگ زنی هم کار کردم ممنون 0****
سلام من ار سال 1390فارکس(بورس حهان)کار میکنم خواستین میتونم یادتون بدم 10درصد سود روزانه حداقل داره
سلام من ار سال 1390فارکس(بورس حهان)کار میکنم خواستین میتونم یادتون بدم 10درصد سود روزانه حداقل داره 0**** تماس روبیکا
دنبال کارگر جهت کار آرماتور بندی هستم...منطقه تنکابن 0****
سلام دنبال کارگر ساده هستم اتباع م مشکلی نداره کار ما قهوه خونه ست وسط کار میخوایم حقوق روزانه 200 شماره تماس 0**** آدرس تهران گمرگ(رازی)
سلام ببخشید مزاحمتون میشم من دنبال کار میکردم سال32هستم کارسبک میخواهم بیمه پدرم بیمه نمیخواهم از شما تشکر میکنم
سلام جویای کارهستم درمنزل بسته بندی هرچیزی اهواز
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم نیاز به کار دارم پنج سال سابقه کار در انتشارات دارم کار کارگاهی بسته بندی و ... نیز انجام میدم ساکن خمینی خمینی شهر اصفهان
سلام وقت بخیرخانم 27ساله متاهل دنبال کارهستم
سلام من گاوداری دارم حاضری توگاوداری کارکنی؟ خونه واب برق وگاز شیر رایگان حقوقش 6 میلیون مشهد شهرستان کاشمر فقط متاهل هم باید باشی
سلام صندوقدار سوپر مارکت احتیاج داریم ساعت کاری 7 الی15 ادرس: بابلسر، باقرتنگه ، شهدا 9 حقوق : 5٫500٫000
سلام من جویای کار بسته بندی و خط تولید هستم لطفا در ساوه باشه. فقط روز مزدی میخوام
بچهای دنبال کار دیپلمه یا بی دیپلم آقا و خانم شرکت کروز داره نیرو میگیره تماس بگیرید شرکت کروز 0****
0**** اگر تهرانی تماس بگیر شرکت کروز قطعات خودرو هستش
اگر دنبال کار هستی با شماره0**** تماس بگیر برای رستوران
سلام جویای کار هستم در نسیم شهر تازه از شهرستان اومدم
اگه کاری بود در هتل ویا تالار با این شماره تماس بگیرین 0****
سلام وقت بخیر کار چی حقوق در ماه چقد و جا جواب داری بیمه چه
مشتاق کار در داروخانه هستم0****
فوری فوری فوری به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2**** اسماعیلی
سلام ما سه نفری بیکار هستیم خیلی خیلی نیازمالی داریم دزفول هستیم تورو خدا یکی ی کاری بارمون درست کنه
کارگر ساده ما سه نفریم یکی برامون کارپیداکنه بخدا خیلی احتیاج داریم دزفول هستیم
سلام کارگر واستادکاربرای نصب داربست تو کرج نیاز دارم کار کارگر تو ارتفاع نیست. تماس بگیرین
دنبال کارم کاشمر
سلام
دنبال کارم کاشمر
سلام مهدی مجرد دیپلم فنی .39ساله ساکن. گلشهر کرج . دنبال کار میگردم. لطفا. تماس بگیرید 0****
سلام مرادقلی هستم دنبال کارمیگردم بنایی بنده اهل استان گلستان شهرستان فاضل اباد هستم جناب اگکاربنایی داشتین لطف کنین خبرمنوبگیرین 33سالمه
سلام بزنگ 0****
سلام بزنگ 0****
سلام راننده لیفتراک هستم درقزوین اگر شغلی مناسب باشه معرفی کنید ممنون میشم