درآمد یک کارگر ساده چقدر است؟
درآمد یک کارگر ساده چقدر است؟
نظری ندارم
سلام حقوق جدیدی مجردچقدردرمیاد
سلام من دنبال کار میگردم
کار ساده باشه
کسی هست هست کارگر ساده بخواد
اگه لازم داشتین زنگ بزنین 0****
کار طلا هم باشه انجام میدم استا کار طلام
کچکاری باشه اشکال ندره
سلام دنبال کارهستم.رنگ کارچوب درب ساختمان نیمه واردهستم...دادزن ماهر هم هستم.0**** تیموری.تهرانم
سلام کاگر ساده هستم
در نورین
سلام دنبال کار هستم در تهران کار بنایی همه کار واردم0****
سلام کارگر ساده هستم متاهل هم هستم اگه کاری باشه انجام میدم مثل پرستاری از پیرمرد یا نظافت کاری درمنزل یاکارگری یا نگهبانی از ویلاه یا نگهبانی از خونه اینم شمارم خوزستان دزفول هستم شماره تماس 0****
کار گراهستم
س کارساده باجای خاب میخاید
سلام شاطر لواش هستم و جویای کار سابقه بالای ده سال دارم
سلام من گچکارم دنبال کار میگردم
بله
سلام دنبال کار هستم جوش کاری بلدم کشاورزی بلدم وغیر 0****
سلام دوستان کار شرکتی هستش تو صفادشت که پایان خدمت نخواد.
سلام جویاکارهستم کاربلوک زنی بــــــلو ک . زنــــــی
سلام کسی هست کارگر بخواد
30ساله مه کارهاست اینمشماره ام0****
سلام کمال سنگوریان صویلاتی هستم از سربندرکارگر ساده هستم باقدرت بدنی ورزش کارم و قدرت کلام وفکری بالا هستم وهر کاری باشه واسه شرکت انجام میدم دنبال کارم 0****
2تا3
سلام کارگر ساده هستم دمبال کار میکردم فرقی نمیکنه چه کاری باشه جای خواب داشته باشه مرسی 0****
سلام دنبال کار شرکتی ام 8تا 5ساعت کاریش
سلام من دنبال کارم
سلام نقاش ساختمان هستم نقاش خواستید زنگ بزن 0****
سلام دوستان عزیز مدتیه بیکارم دنبال کار میگردم در تهران اهل کردستان هستم جوری باشه جای خواب و سه وعده غذا داشته باشد کارهایی مثل کارخانه های تولیدی و رستوران باشه باتشکر اینم شمارمه 0****
سلام من دنبال کار درست. حسابی ام حقوق هفت تا هشت میلیون باشه آبداراچی
بیمه داشت باشه
0****
آقا. ااگهی. حذف. کنکن دروغ. ممگین
سلام.من.دنبال.کارهستم.اگه.کارهست.بااین.شماره.تماس.بگیریدممنون.میشم
سلام من کارگر ساده استم دنبال کار میگردم
سلام خسته نباشید سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم 27 ساله دنبال ی کار خوب هستم با حقوق خوب و مناسب تماس 0**** محمدی
خودم تو خیابان امام خمینی زندگی میکنم
خودم تو اصفهان زندگی میکنم
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم دنبال کارم متولد ایرانم هستم 27 ساله از اصفهان با یک حقوق خوب و مناسب محدودیت خیابان امام خمینی کمی هم دور باشه اشکال نداره تماس 0**** محمدی
سلام خسته نباشید عزیزان دل سال نوتان مبارک دنبال کار میگردم اتباع افغانی استم در سیرجان کار با کمپیوتر هم بلدم تا حدی هر کاری باشه اشکال ندارد باغ رستوران سوپر مارکت یا هر چه باشه
اینم شماره ام
0****
بله
اگ هست لطفا
0****
سلام کارگر ساده در ارومیه
دنبال کارهستم متاهلم یک بچه دارم کاریگر ساده هستم کسی نگهبان لازم داشت به همین شماره تماس بگیره 0**** خزان
س
مجرد 30ساله دیپلم برق صنعتی کاملا فنی و باهوش قبلا تابلوهای تبلیغاتی ال ای دی می ساختم.مکانیمی خودرو و موتور هم واردم ،بزار خلاصه کنم اچارفرانسه هستم،دنبال کار میگردم با جای خواب ،مهم نیست کدوم شهر باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه از نقاشی ساختمان وتاسیسات گرفته تا تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی،از مکانیکی خودرو گرفته تا اورهال پالایشگاه (تعمیر مبدل )،از ساخت تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا برقکشی ساختمان،از ساخت چراغ های اسپرت خودرو گرفته تا نصب درب و پنجره دو جداره .هر کاری هم که بلد نباشم فقط یبار کافیه مراحل کارو بهم بگی. دنبال کار هستم فرقی ندارع چ کاری باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه .ممنون میشم
سلام دنبال کار نیمه وقت در تهرانم
سلام کارای حراست میشم 0****
4میلیون تومان
کمتراز4میلیون نباشه
سلام.کارگرفنی جهت کارخانجات وکارگاها 32 ساله.متاهل.ساکن قرچک.فوق دیپلم.
سلام نظری هستم کاری بسته بندی درخونه میخواستم مجیدیه 0****
سلام کارگر افغانی هستم در اصفهان وارد کار هستم کار کردم تو کارگاه مواد شوینده اسید اب جاول هرکسی کارگر مخاد به کارخانههای تولید مواد شوینده یا دستگاههای تزریق بادی پلاستیک به این شماره تماس بگیرد 0****
کارگر ساده تولیدی فروشگاه یا هر کاری کاری که باشه توانایی آن را دارم سابقه کار کردن توی پلاستیک سازی و کارهای ساختمانی را دارم
مهدی رحمانی
سلام بنده دنبال کار هستم در ماهدشت صفادشت کیانمهر اشتهارد هر کاری که باشه توانایی آن را دارم 0****
آره میتونی زنگ بزنی 0****
اسلام احمدرضا جغتایی هستم دنبال کار شرکت یاکارخانه درمشهد
جغتای اینم شماره تماس 0****
مکانیکی یا کارباطریسازی بلدی به این شماره از واتساپ پیام بدید 0**** جای خواب هم هست