دنبال کن

درآمد یک کارگر ساده چقدر است؟

کارگر ساده

1400/07/30
07:48
1 پاسخ
3 تایید
کافه قلیان
کارگر ساده
استخدام کارگر آقا حداکثر سن 24 سال حقوق تا 15 میلیون تومان به همراه صبحانه، ناهار، شام جای خواب داریم محل کار خیابان طالقانی تهران از سایر شهرها هم استخدام داریم. بدون نیاز به سابقه کار و کارت پایان خ...
نظری ندارم
07:49
1 تایید
سجادح
سلام حقوق جدیدی مجردچقدردرمیاد
09:20
1 تایید
1400/08/15
نصیر احمد داودی فرد
سلام من دنبال کار میگردم
18:03
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده برای سرایداری نیاز است.
نصیر احمد داودی فرد
کار ساده باشه 
نصیر احمد داودی فرد
کسی هست هست کارگر ساده بخواد
18:04
نصیر احمد داودی فرد
اگه لازم داشتین زنگ  بزنین 0**** 
18:05
خدمات ام دی اف قائدی
ام دی اف کار
خدمات ام دی اف قائدی در راستای تکمیل کادر پرسنلی خود نیازمند نیروی ماهر و نیمه ماهر جهت کار در کارگاه خدمات ام دی اف میباشد جهت تکمیل رزومه و تعیین سطح حقوق به آدرس بلوار ماذون قشقایی ک2 مجتمع پارس از...
نصیر احمد داودی فرد
کار طلا هم باشه انجام‌ میدم استا کار طلام 
18:05
نصیر احمد داودی فرد
کچکاری  باشه اشکال ندره
18:06
1400/08/16
یاشار تیموری
سلام دنبال کارهستم.رنگ کارچوب درب ساختمان نیمه واردهستم...دادزن ماهر هم هستم.0**** تیموری.تهرانم 
کارگر ساده
سلام آقا هستم جویای کار با دستمزد بالاو جای خواب چون شهرستانیم متولد 59 هستم هر کاری باشد انجام میدم با سپاس از شما
1400/09/18
سعید ایزدی
سلام کاگر ساده هستم 
10:43
1 پاسخ
سعید ایزدی
در نورین
10:44
1400/09/21
سلام  دنبال  کار هستم  در تهران کار بنایی همه کار واردم0**** 
16:04
مجموعه فعال در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی
کارگر ساده
یک شرکت معتبر جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 7:30 الی 19:30 ...
1400/10/04
ایمان نادری
سلام کارگر ساده هستم متاهل هم هستم اگه کاری باشه انجام میدم مثل پرستاری از پیرمرد یا نظافت کاری درمنزل یاکارگری یا نگهبانی از ویلاه یا نگهبانی از خونه اینم شمارم خوزستان دزفول هستم شماره تماس 0**** 
22:58
1400/10/07
محمد بوالحسنی
سعید ایزدی
سلام کاگر ساده هستم
کار گراهستم
10:31
1400/10/08
گلنازانصاری
س کارساده باجای خاب میخاید
07:55
5 پاسخ
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی صنعتی نیازمندیم
مهدی پورصادق
سلام شاطر لواش هستم و جویای کار  سابقه بالای ده سال دارم 
15:24
1400/10/09
ابوالفضل باقری
سلام من گچکارم دنبال کار میگردم
18:10
ابوالفضل باقری
گلنازانصاری
بله
18:11
کارگر ساده
به یک کارگر ساده آقا جهت مونتاژ و بسته بندی شیرآلات نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی بعداز۳ماه اتباع پذیرش نداریم سن حداکثر ۴۰سال
1400/10/15
سلام دنبال کار هستم جوش کاری بلدم کشاورزی بلدم وغیر 0**** 
14:01
سلام دوستان کار شرکتی هستش تو صفادشت که پایان خدمت نخواد. 
16:49
1 پاسخ
1400/10/21
محمود
سلام   جویاکارهستم کاربلوک زنی 

بــــــلو ک . زنــــــی
17:30
کارگر ساده
یک شرکت معتبر تولیدی جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: کارگر ساده آقا سن زیر 30 سال تسهیلات...
1400/10/22
مقداد رجبی
سلام کسی هست کارگر بخواد
20:28
مقداد رجبی
30ساله مه کارهاست اینمشماره ام0**** 
20:30
کمال سنگوریان صویلاتی
سلام کمال سنگوریان صویلاتی هستم از سربندرکارگر ساده هستم باقدرت بدنی ورزش کارم و قدرت کلام وفکری بالا هستم وهر کاری باشه واسه شرکت انجام میدم  دنبال کارم 0**** 
23:35
لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان
کارگر ساده
استخدام لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان لاستیک سازی شکیب صنعت سپاهان در استان اصفهان (اصفهان، منطقه ۲، رسالت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا...
1400/11/01
علی صدیقی ازشهرستان نیشابور روستایه گرینه
2تا3
19:29
1400/11/16
امید صادقی
سلام کارگر ساده هستم دمبال کار میکردم  فرقی نمیکنه چه کاری باشه  جای خواب داشته باشه  مرسی 0**** 
05:58
سلام دنبال کار شرکتی  ام  8تا 5ساعت کاریش
14:55
کارگر ساده
حداقل تحصیلات : سیکل مودب، خوش برخورد و پرانرژی دارای روحیه کار تیمی منظم در حضور و غیاب منظم و دقیق در انجام وظایف محوله پرتلاش در انجام مستمر نظافت و امور خدماتی محل کار حقوق و مزایا : 13 میلیون توم...
1400/11/27
سعید باباخانی
سلام من دنبال کارم
18:35
سلام نقاش ساختمان هستم نقاش خواستید زنگ بزن 0**** 
21:46
1400/11/30
سلام دوستان عزیز مدتیه بیکارم دنبال کار میگردم در تهران اهل کردستان هستم جوری باشه جای خواب و سه وعده غذا داشته باشد کارهایی مثل کارخانه های تولیدی و رستوران باشه باتشکر اینم شمارمه 0**** 
09:30
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
1400/12/11
احمد نوحی
سلام من دنبال کار درست. حسابی ام حقوق هفت تا  هشت میلیون  باشه آبداراچی 
07:36
احمد نوحی
بیمه داشت باشه 
07:38
احمد نوحی
0**** 
07:53
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده در یک شرکت بتنی معتبر واقع در ماهدشت کرج نیازمندیم پرداخت حقوق به موقع اضافه کار ناهار حداکثر سن ۴۰سال
احمد نوحی
آقا. ااگهی. حذف. کنکن دروغ. ممگین
07:55
1400/12/16
مرضیه.اذری
سلام.من.دنبال.کارهستم.اگه.کارهست.بااین.شماره.تماس.بگیریدممنون.میشم
10:30
1401/01/05
سلام من کارگر ساده استم دنبال کار میگردم
13:05
کارگر ساده
به یه نیرو کارگر ساده تراشکاری خدمات خودرو نیازمندیم
1401/01/06
سلام خسته نباشید سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم 27 ساله دنبال ی کار خوب هستم با حقوق خوب و مناسب تماس 0****  محمدی

11:38
1 پاسخ
سلام خسته نباشید سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم ۲۷ ساله دنبال ی کار خوب هستم با حقوق خوب و مناسب تماس ۰۹۱۳۹۳۶۴۳۵۸ محمدی
خودم تو  خیابان امام خمینی زندگی میکنم 
11:43
1 پاسخ
خودم تو خیابان امام خمینی زندگی میکنم
خودم تو اصفهان زندگی میکنم
11:46
ماهی پت
کارگر ساده
استخدام ماهی پت ماهی پت در تهران (منطقه ۱۰، مرتضوی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط ا...
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک  اتباع افغانی هستم دنبال کارم متولد ایرانم هستم 27 ساله از اصفهان با یک حقوق خوب و مناسب محدودیت خیابان امام خمینی کمی هم دور باشه اشکال نداره تماس 0****  محمدی
11:52
1401/01/13
سلام  خسته نباشید عزیزان دل سال نوتان مبارک 
دنبال کار میگردم اتباع افغانی استم در سیرجان کار با کمپیوتر هم بلدم تا حدی هر کاری باشه اشکال ندارد 
باغ رستوران سوپر مارکت یا هر چه باشه
13:34
اینم شماره ام
13:35
کارگر ساده
استخدام گروه تولیدی رویال پایپ یک شرکت معتبر تولیدی به منظور تکمیل کادر کارخانه به چند کارگر ساده آقا با شرایط ذیل نیاز دارد. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: حداقل مدرک تحصی...
0**** 
13:35
1401/01/21
امیر حسین امیری
گلنازانصاری
بله
21:21
امیر حسین امیری
گلنازانصاری
اگ هست  لطفا 
21:26
کارگر ساده
کارگر ساده اقا جهت کارگاه تولیدی شیشه لمینت(کارگر ساده برای تمیز کردن و جابجایی شیشه سکوریت) تک شیفت ۸/۵ تا ۱۷ ۱۴/۰۰۰/۰۰۰ تک شیفت ۱۷ تا۱/۵ ۱۴/۰۰۰/۰۰۰ دو شیفت ۸/۵ تا ۲۲ ۲۴/۰۰۰/۰۰۰ اضافه کاری دارد جای خ...
1401/01/22
گلنازانصاری
0**** 
00:17
سلام  کارگر ساده در ارومیه  
07:01
دنبال کارهستم متاهلم یک بچه دارم کاریگر ساده هستم کسی نگهبان  لازم داشت به همین شماره تماس بگیره 0**** خزان
09:10
کارگر ساده
نظافت کمک به آشپز
1401/01/23
مهدی
گلنازانصاری
س
06:57
محمد خرم ابادی
مجرد
30ساله
دیپلم برق صنعتی
کاملا فنی و باهوش
قبلا تابلوهای تبلیغاتی ال ای دی می ساختم.مکانیمی خودرو و موتور هم واردم ،بزار خلاصه کنم اچارفرانسه هستم،دنبال کار میگردم با جای خواب ،مهم نیست کدوم شهر باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه از نقاشی ساختمان وتاسیسات گرفته تا تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی،از مکانیکی خودرو گرفته تا اورهال پالایشگاه (تعمیر مبدل )،از ساخت تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا برقکشی ساختمان،از ساخت چراغ های اسپرت خودرو گرفته تا نصب درب و پنجره دو جداره .هر کاری هم که بلد نباشم فقط یبار کافیه مراحل کارو بهم بگی.
 دنبال کار هستم فرقی ندارع چ کاری باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه .ممنون میشم 
22:14
1 پاسخ
1401/02/02
علی رضا
سلام  دنبال کار  نیمه وقت در تهرانم
09:43
ساختمانی یاران بهار گلستان
کارگر ساده
استخدام ساختمانی یاران بهار گلستان شرکت یاران بهار گلستان، در جهت تکمیل کادر نیروی انسانی در فازهای توسعه ای خویش از افراد پویا و با تجربه ی واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده جنسیت:...
1401/02/10
میلاد غیبی
سلام کارای حراست میشم 0**** 
08:06
میترا عمروابادی
4میلیون تومان 
15:44
میترا عمروابادی
کمتراز4میلیون نباشه
15:47
کارگر ساده
با سلام و احترام کارگر ساده جهت کار در فست فود
1401/02/14
سلام.کارگرفنی جهت کارخانجات وکارگاها
32 ساله.متاهل.ساکن قرچک.فوق دیپلم.
11:34
1401/02/31
سلام نظری هستم کاری بسته بندی درخونه میخواستم مجیدیه 0**** 
08:41
1401/03/03
سلام
کارگر افغانی هستم در اصفهان
وارد کار هستم کار کردم تو کارگاه مواد شوینده اسید اب جاول
هرکسی کارگر مخاد به کارخانه‌های تولید مواد شوینده یا دستگاههای تزریق بادی پلاستیک
به این شماره تماس بگیرد
0**** 
07:34
چای سوفیا
کارگر ساده
استخدام چای سوفیا چای سوفیا جهت تکمیل کادر خود در استان تهران (شهرک صنعتی شمس آباد) از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: جنسیت: آ...
1401/03/11
کارگر ساده  تولیدی  فروشگاه یا هر  کاری کاری که باشه توانایی آن را  دارم سابقه کار کردن توی پلاستیک سازی و کارهای ساختمانی را دارم 
09:52
مهدی رحمانی 
09:53
سلام بنده دنبال کار هستم در ماهدشت  صفادشت  کیانمهر اشتهارد  هر کاری که باشه توانایی آن را دارم
0**** 
09:56
لوازم خانگی آشپزخانه درسا
کارگر ساده
استخدام لوازم خانگی آشپزخانه درسا لوازم خانگی آشپزخانه درسا جهت تکمیل کادر خود در استان البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احرا...
1401/08/23
مددی
سلام دوستان کار شرکتی هستش تو صفادشت که پایان خدمت نخواد.
آره میتونی زنگ بزنی 0**** 
06:20
1401/08/24
احمد ضاجغتایی
اسلام احمدرضا جغتایی هستم دنبال کار شرکت یاکارخانه درمشهد
15:01
احمد ضاجغتایی
جغتای اینم شماره تماس 0**** 
15:02
کارخانجات دسترنج رضا بافت
کارگر ساده
کارخانجات دسترنج رضا بافت جهت تکمیل کادر خود در استان قزوین از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده کارگر ساده جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام وقت سن کمتر از 45 تکنسین مکانیک تکنسین ...
1402/04/20
رامین نوری
محمد خرم ابادی
مجرد ۳۰ساله دیپلم برق صنعتی کاملا فنی و باهوش قبلا تابلوهای تبلیغاتی ال ای دی می ساختم.مکانیمی خودرو و موتور هم واردم ،بزار خلاصه کنم اچارفرانسه هستم،دنبال کار میگردم با جای خواب ،مهم نیست کدوم شهر باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه از نقاشی ساختمان وتاسیسات گرفته تا تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی،از مکانیکی خودرو گرفته تا اورهال پالایشگاه (تعمیر مبدل )،از ساخت تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا برقکشی ساختمان،از ساخت چراغ های اسپرت خودرو گرفته تا نصب درب و پنجره دو جداره .هر کاری هم که بلد نباشم فقط یبار کافیه مراحل کارو بهم بگی. دنبال کار هستم فرقی ندارع چ کاری باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه .ممنون میشم
مکانیکی یا کارباطریسازی بلدی به این شماره از واتساپ پیام بدید 0**** 
جای خواب هم هست
14:25
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:34