مزایای شغل راننده لیفتراک چیست؟
حق مسولیت.. پایه حقوق بالا. حق شیفت
هر کسی میخواد حق مسولیت بالا بگیره بیا شرکت ما 150 هزارتومان میده
سلام راننده لیفتراک هستم با گواهینامه 30 سالمه و 5 سال سابقه کاری دارم ساکن قزوین هستم ، روزهای یک شنبه، سه شنبه، پنج شنبه از ساعت 14:30 به بد نیستم کلاس فنی حرفه ای دارم ولی بقیه روزها ساعت کاری مهم نیست . اگر با این شرایط کسی قبول میکنه درخدمتم
سلام مرتضی خدائی هستم راننده لیفتراک با گواهینامه وانباردار با مدرک 42 سالمه.آماده همکاری با سازمانها وشرکتهای در تهران...
سلام ،راننده لیفتراک هستم با ده سال سابقه کار با انواع لیفتراک سبک و سنگین و آشنایی با انواع بار،فعلا بیکارم اگه کسی کار خوب با حقوق مکفی داره بنده در خدمتم،ساکن مهر شهر 0**** ایمان نعامی
سلام محسن مختاری هستم 36 ساله اهل اصفهان دارای گواهینامه لیفتراک و جویای کار
راننده لیفتراک هستم با سه سال سابقه اطراف مهرشهر یا قزلحصار ساکنم
کسی که سابقه نداره چیکار کنه
هرجا میرم میگن سابقه، من خودم لیفتراک بخرم باهاش تمرین کنم تا سابقه ایجاد شه؟ کارفرمای محترم - یا اینکه توی محله و آشناهای شما، راننده لیفتراک ها از موقع تولد راننده لیفتراک بدنیا آمدن؟ ممنون میشم پاسخ بدن😅
اماده همکاری هستم
سلام محسنسبحانی مقدم هستم دارای گواهینامه لیفتراک جویای کار هستم سابقه 3 سال
راننده لیفتراک 14سال سابقه کاراز 3تن تا28تن کار کردم حقوق توافقی 12ساعته
راننده لیفتراک هستم تصدیقم از المان گرفتم بصورت تمام وقت اماده به کار هستم در ضمن پایان خدمت هم دارم.0**** مهدی
راننده لیفتراک ساکن ساوه تمام وقت وشیفتی شماره تماس 0****
راننده لیفتراک ساوه سابقه بالا
راننده لیفتراک هستم ومدارک دارم ولی سابقه ندارم.
سلام راننده لیفتراک وبیل بکهو هستم تمام وقت درخدمتم
شماره تماس 0****
راننده ویژه لیفتراک هستم 18ساله که سابقه دارم سن 45
محسن سبحانی مقدم هستم دارای گواهینامه رانندگی لیفتراک جویای کار هستم
سلام راننده لیفتراک هستم و تعمیر کار لیفتراک باتجربه از اسلامشهر
0****
سلامدارایگواهینامهپایهدومولیفتراکوتراکتورباسابقهکارجویایکارهستمدرشرکتمعتبرازمازندرانمزاحممیشماگرشرکتیدراستانهایدیگرجایخوابداشتهباشهمشکلیندارم
سلامدارایگواهینامهپایهدومولیفتراکوتراکتورباسابقهکارهستمازمازندرانجویایکاردرشرکتهایمعتبردرایرانهستماگرجایخوابداشتهباشنمشکلیندارم0****
س
من راننده لیفتراک هستم با چند سال کار کرد ولی بیکار هستم
عباس درستی راننده لیفتراک
سلام راننده لیفتراک هستم با مدارک بوشهر برازجان آماده همکاری
سلام راننده لیفتراک هستم با سابقه و باسلیقه ساکن پیشوا 0**** کارت پایان خدمت سن42
بنده مرتضی جهانی از خراسان شمالی راننده لیفتراک حدود یه دوسال گواهینامه دارم تو شرکتهای مختلف کار کردم
سلام داداش آموزشگاه لیفتراک خوب توتهران که خوب یادبده شماره داری بیزحمت بدی 0**** شمارمه ممنون میشم جواب بدی؟
سلام راننده لیفتراک هستم با 16 سال سابقه ساکن غرب تهران شهر قدس
سلام راننده لیفتراک هستم اگه استخدام در خرمشهر من در خدمتم
سلام اسماعیلی هستم 41سالمه اهل تبریز دارای گواهینامه لیفتراک با چند سال سابقه جویای کار در پالایشگاه تبریز هستم ممنون
سلام حسین علی طاهری ساکن مهیار شهرضا راننده لیفتراک هستم جویای کار در شهرک صنعتی راضی و شهرک صنعتی مبارکه هستم