دنبال کن

سلام خیاط هستم به کار در منزل نیاز دارم

خیاط

1402/08/17
خیاط
به تعدادی زیگزال دوز راسته دوز میاندوز کار آقا و خانوم نیاز مندیم خطی ۳۰۰ کارامونم تریکو زنانه و مردانه ساده
شیرین پورکار
سلام خیاط هستم به کار در منزل نیاز دارم کارگاه هم دارم در منزل
15:21
3 پاسخ
خیاط
با سلام جهت کار در کارگاه مبل سازی شهرک صنعتی فاز دو به 5نفر خیاط ماهر و نیم ماهر نیازمندیم
1402/08/21
زمانی
شیرین پورکار
نمونه کار دارید؟
19:44
1402/08/29
لیلا ذوالفقاری
سلام من یه دختر27ساله هستم هشت سال سابقه ی کار دارم در تولیدی لباس مردانه هم زیگزال پنج نخ دارم و هم راست دوز جک نیاز دارم به کار توی خونه شرایط نقل مکان ندارم یا بیام شاهرود کار کنم من تو روستای فرومد زندگی میکنم تا شاهرود دوساعت راهه ممنون میشم اگه لطف کنید برای کار و همکاری زنگ بزنید🥺
12:55
1402/09/04
مصطفی اکبری
سلام خیاط استم. 5کله چرخ خیاطی دارم و کارم لباس مجلسی زنانه است.اگه کسی خیاط لازیم داشت من درخدمت تو استم.بااحترام
12:18
خیاط
به تعدادی خیاط ماهر راسته دوز برای دوخت پیراهن مردانه در کارگاه نیازمندیم کار به بیرون بر هم داده میشود.
1402/09/14
جوادسفیدپور
میشه شماره بدید من نیازبه خیاط دارم خودم خانم هستم
21:22
1402/09/16
سلام‌من خیاط هستم  از تولیدی لباس میارم میدوزم  راسته دوز و سردوز گرفتم کار میکنم بچه هم کوچیکه نمیتونم بیا م کارگاه خياطی کنم  به بیرون میدن بدوزم 
11:47
1402/09/20
فاطمه نوروزی
سلام من خیاطم ازاستان گیلان استانه
کارتولیدی زدم توپارکینگ خونه ی کارگاه زدم دارم کارمیکنم همه ابزارخیاطیم دارم نیازبه کاردارم بچه دارم نمیتونم بیرون برم اگه کسی نیازداره لطفا بمن بگید
17:03
گروه تولیدی پارسینا
خیاط
استخدام گروه تولیدی پارسینا شرکت پارسینا در اصفهان (منطقه شهر ابریشم) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان استخدام می‌نماید. خیاط جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: آ...
زهراغلامی
سلام تولیدی شلوار دارم ب 3 4 نفر خیاط بیرون بر نیازمندم در محدوده پیشوا ورامین 
19:59
1402/09/27
سپیده صدیقی
سلام من خیاطم می‌خوام یه کارگاه کوچلو راه بندازم از کجا شروع کنم لطفاً راهنمایی کنید
09:28
1402/10/07
سارا
شیرین پورکار
سلام .کدوم شهر ساکن هستین
21:10
خیاط
یک شرکت تولید معتبر در زمینه تجهیزات پزشکی جهت تکمیل نیروی کار نیازمند خیاط خانم/آقا می باشد مزایا: حقوق- بیمه- پاداش ساعت کاری شنبه تا پنجشنبه محل کار پردیس شهرک صنعتی خرمدشت
1402/10/16
حمیده رزاقیان
شیرین پورکار
سلام و احترام با شماره 0**** تماس بگیرید
13:21
1402/11/09
سمیه علیپور
سلام خیاط هستم میخوام تولیدی کوچک بزنم پارچه برش خورده از کجا تهیه کنم
22:22
سمیه علیپور
سلام خیاط هستم دنبال کار میگردم 
22:25
مزون نازنین
خیاط
جنسیت: خانم سابقه کاری: ۴ سال حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران دوخت تمیز و مزونی منظم ووقت شناس حداقل سابقه کار 4 سال غیرسیگاری درمحیط کاملا تمیز و آرام، بدون حضور آقا
شنبه 1 دی 1403، ساعت 17:05