دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک سرآشپز چیست؟

سرآشپز

1401/12/01
حمید نجفی
سلام.
خروجی سر وقت.
خروجی با کیفیت ومناسب هر طعم غذایی.
کنترل تمام اقلام و نیروها در محل کار.
مدیریت عالی در کار تیمی.بسیار مهم است.
06:45
سرآشپز
به آشپز ماهر که همه غذاهای خورشتی و کبابی استاد وحرفه ای باشه خواهشا اگه تو کارت حرفه ای وماهر نیستی زنگ نزنید چون آشپز میاد میگه ما بلدیم بعد وقت مارا میگیرن چیزی حالیش نیست حقوقی ماهی ۴۰ میلیون و ب...
پنج‌شنبه 4 بهمن 1403، ساعت 14:38