دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک سرآشپز چیست؟

سرآشپز

1401/12/01
حمید نجفی
سلام.
خروجی سر وقت.
خروجی با کیفیت ومناسب هر طعم غذایی.
کنترل تمام اقلام و نیروها در محل کار.
مدیریت عالی در کار تیمی.بسیار مهم است.
06:45
سرآشپز ، کمک آشپز ، منقل کار
رستوران میلی لانژ به تعدادی اشپز و کمک اشپز و منقل کار با اخلاق و مسولیت پذیر نیازمند میباشد حقوق اشپز بین ۲۰ تا ۲۵ حقوق کمک آشپز بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت کاری و جزییات بصورت حضوری خدمتتون اعلام میشه
دوشنبه 3 دی 1403، ساعت 00:11