دنبال کن

حقوق پرستار بچه چ

پرستار بچه

1400/08/17
سلام ب یک پرستار بچه چهار ماهه نیاز مندیم در دانشگاه
16:05
8 پاسخ
15 تایید
پرستار بچه
متن با دقت مطالعه کنید بعد تماس بگیرید. به یک خانوم با حوصله و تمیز جهت نیروی کمکی کنار خانوم خونه نیازمندیم مادر تمام وقت در منزل حضور دارن برای بازی با دختر ۲سالم و کمک در کارهای منزل کار خیلی سب...
1400/08/24
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
11:10
3 پاسخ
10 تایید
1400/09/30
زهره امیری
من خدمم بچه دارم قبول میکنین 
07:45
1 پاسخ
1 تایید
1400/10/03
اذر
من هجده سالمه و خیلی تجربه دارم خیلی خوب بلدم این کارو
06:49
8 پاسخ
3 تایید
پرستار بچه
به یک مادریار جهت نگهداری از کودک ۲۱ ماهه سه روز در هفته روزهای زوج نیاز دارم با حضور مادر در منزل ترجیحا همین محدوده باشد روزی ۸۰۰ هزار تومان ساعت تماس ۱۰ صبح تا ۴ بعداز ظهر
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
06:50
3 پاسخ
1400/10/09
حسن
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
سلام
چه جوری با شما هماهنگ بشم؟
17:19
1 تایید
اذر
سلام من نیاز دارم 
17:46
2 تایید
نیازمند پرستار بچه(کودک)
نیازمند یک پرستار خانوم ترجیحا با داشتن سابقه جهت مراقب از کودک به صورت پاره وقت
پرستار بچه نیازمندم شماره تماس بزارین زنگ میزنم
19:45
5 پاسخ
4 تایید
1400/10/13
نیاز به پرستار کودک دارم شهرک قدس هستم 
11:26
1 تایید
1400/10/28
امين زارعيان
سلام براي مراقبت از كودك يكساله و كمك در كاراي منزل حقوق ماهانه5ميليون شماره تماس 0**** 
21:59
4 تایید
پرستار بچه پرستار کودک اسکان
سلام کودک 6ساله پسر مادر نداره ببشتر افرادی که اسکان میخوان پیام بدن نظافت آشپزی آموزش بازی مهربان و خوش برخورد با اعصاب و حوصله نهایت 35سال مجرد لطفا دنبال حاشیه نیستم
1400/11/12
سلام دنبال ی پرستار برای بچہ 7 سالہ
07:19
1 پاسخ
5 تایید
1400/12/20
Faeze Eftekhari
سلام من خودم این کارو میخوام  
06:53
1401/01/07
رضا امینی
اذر
سلام 
نگهداری از کودک 1/5ساله انجام میدین!؟
13:20
پرستار نوزاد ۷ ماه
ببینید پرستار نوزادی میخوام برای بچه ۷ ماه هست در جای کاملا امن همیشه خودم یا پدرش هستیم کار منزل ندارین من یه سری روزها در حد کار بیرون خرید دارم ایشون تو این تایم با من بتونن مثلا پارک پاساژ جایی ...
1401/03/27
سلام من 16سالمه ولی روابط خوبی دارم باسالمند ها و همینطور بچه های کوچیک و ب صورت شبانه روزی کار میکنم تجربه هم در اشپزی و نظافت منزل دارم 
05:51
5 پاسخ
1401/04/05
سلام بنده 33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم 3سال سابقه کار با کودکان توانبخشی رو دارم متاهلم دختر دارم.به دنبال کار پرستاری میگردم
17:39
0**** سلام33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم متاهلم و سه سال سابقه کار با کودکان
17:43
پرستاری از سالمند
سالمند خانم بدون بیماری خاص. راه رفتن با واکر . پرستار ۲۴ ساعته. پرستار ترجیحا مجرد و یابدون بچه. حقوق ماهیانه۱۰ میلیون
1401/04/06
میرابو
سلام برای بچه 8 ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم

10:49
2 پاسخ
4 تایید
1401/04/17
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله 
خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم 
19:50
3 پاسخ
1401/04/20
سلام خسته نباشید خانومیم 33ساله مدرکم کارشناسی روان شناسی کودک 5سال سابقه کار باکودکانو دارم متاهلم دختر دارم.بچه داری رو کامل بلدن مایبیبی کردنو شیر خشک درست کردنو و هر آنچه که در مورد بچه باشه
12:12
پرستار کودک
لطفا به یک خانم محترم بدون حاشیه و مجرد، خدا ترس و مهربان و خوش اخلاق با ایمان جهت پرستاری و نگهداری از دو بچه نیازمندیم ، و روزانه 800هزار تومان پرداخت میشه
1401/04/21
مرضیه اکرمیه
سلام من 16سالمه ولی روابط خوبی دارم باسالمند ها و همینطور بچه های کوچیک و ب صورت شبانه روزی کار میکنم تجربه هم در اشپزی و نظافت منزل دارم
سلام وقت بخیر میشه لطفا شماره تلفن ارسال کنید باهاتون صحبت کنم
17:59
2 پاسخ
1401/05/04
آنیا رادمنش
مرضیه اکرمیه
سلام من اینجا نمیتونم شماره تلفن بدم اگه شما میتونید بدید من باهاتون تماس بگیرم 
14:50
1 پاسخ
1401/05/05
مینا سادلت موسوی فر
سلام  پرستا کودک هستم متاهل  42 ساله برای پنج شنبه وجمعه میتونم  برای نگهداری  کودک بیام 
12:40
پرستاری پسر هفت ساله معلول
پسرم هفت سالشه معلولیت نیمه شدید دارد احتیاج به کار درمانی و گفتار داره کلاس آموزشی می‌ره نمیتونه غذا بخوره پوشاکی هستش به یک خانم حداقل بیست تا 40سال باشه نیاز داریم تمام کارهای بچه مربوط به پرستار م...
1401/05/09
سجاد سلیمانی
پرستاری از نوزاد 8ماهه پسر
خودم معلم غیرانتفاعی هستم و حقوقم کمه
بیش از 500هزار تومان در توانم نیس کار خونه ندارم
شنبه تا چهارشنبه 8تا13
04:09
2 تایید
1401/05/25
0**** مبشری
06:28
1 تایید
سلام 3سال سابقه هکاری دارم0**** مبشری
06:31
پرستار و خانه داری از پدر و مادر
سلام پرستاری از پدر و مادر و خانه داری هیچ کدوم پوشکی نیستن و مادر توان پخت و پز و امورات خانه داری ندارد بسیار مهربون و خوش اخلاق هستن در ضمن خانواده و خانم بچه دار پذیرش نداریم.
1401/07/19
سحر
0**** 
07:59
1 پاسخ
1 تایید
سحر
سلام پرستارکودک هستم باسابقه 4 سال مربی مهد کودک ساکن شاهین شهر اصفهان هم نزدیکم باشه میتونم برم ساعات کاری فقط صبح تاظهر درصورت نیاز باهام تماس بگیرید 
0**** 
08:01
1 تایید
1401/08/06
سلام من 18سالمه دنبال پرستاری کودک هستم نیمه وقت به درسش هم میتونم کمک کنم اشپزی هم بلدم0**** 
21:27
1 پاسخ
1 تایید
پرستار کودک
با سلام به یک مراقب برای کودک ۴ ساله پسر در فاز یک ماهشهر با شرایط ذیل نیازمندیم: ۱. با سواد و فارس زبان ۲. متعهد به کار و دلسوز و عاشق بچه ها ۳. مسلط به انجام کار آموزشی مربوط به مهدکودک ۴. ساکن ماهش...
1401/08/07
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری احتیاج داریم 0****  تماس بگیرن
13:36
احسان کاووسی
خانم باشن کار بلد 
13:40
1401/08/08
احسان کاووسی
سلام با من تماس بگیرین 0****  پرستار خانم
15:48
پرستار کودک
پرستار پسر بچه ۲ ساله از ۸ صبح تا ۸ شب همراه با امور منزل با حقوق ۲۵ میلیون،از شنبه تا جمعه در شهربابک
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری در منزل احتیاج داریم کار بلد باشد 
15:49
1401/08/23
زینب, غمیلویی
میرابو
سلام برای بچه ۸ ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم
سلام وقت بخیر 25سالمه مربی کودک هستم و 3 سال سابقه کار دارم،دانشجو هستم باهام تماس بگیرید لطفاً
03:16
1 پاسخ
1401/11/12
میرابو
سلام برای بچه ۸ ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم
سلام من خودم رشته مربی کودک بودم میتونم بچه مراقب کنم  هم چیزی یاد بهش بدم
20:28
1 پاسخ
استخدام پرستار تحصیل کرده مراقبت از دختر ۳ ساله
سلام وقت بخیر استخدام خانم دارای ۱-تحصیلات دانشگاهی ‌۲-بدون لهجه محلی (مسلط به گویش فارسی) ۳- مراقبت از دختر بچه ۳ ساله ۴-طبخ غذا (یک روز در میان، هفته ای ۳ مرتبه) ۵-نظافت بسیار تمیز هر روز تایم کا...
1401/11/16
المیرا یعقوبی
سلام نیازمند پرستار کودک برای پسر 7ساله و 4ساله فقط بابت انجام تکالیف و درس و آموزش به صورت پاره وقت از ساعت 13.30 الی 18 به جز پنجشنبه و جمعه محدوده سید خندان (تهران) قیمت 3.5
16:32
المیرا یعقوبی
سلام من خودم رشته مربی کودک بودم میتونم بچه مراقب کنم هم چیزی یاد بهش بدم
شما ساکن تهران هستید؟
16:36
شکیبا علیشاهی
سلام وقت بخیر به پرستار در منزل جهت نگهداری از کودک و امور منزل نیاز دارم
17:16
پرستار شیرخوار ۷ ماهه
وقت بخیر بنده مادر هستم و شاغلم نیازمند پرستار برای شیرخوار ۷ ماه و نیم پسر محدوده سنی بین ۲۵ الی ۳۸ ترجیحاً دارای سابقه پرستاری از شیرخوار باشن چون باید با بچه ارتباط برقرار کنن تا در نبود من اذیت...
شکیبا علیشاهی

نیازمند به یک پرستار متعهد و دلسوز، با حوصله، مهربان و خوش اخلاق، با ایمان و اعتقاد، رعایت مسائل بهداشتی و اخلاقی بسیار مهم می باشد...
 برای مراقبت و نگهداری از کودک کارسبک در منزل خودم در شهریار . نظافت و رسیدگی به خورد و خوراک کودک  در اولویت برای من است
17:19
1401/11/18
مریم رجبی
 سلام پرستاری کودک هستم شبانه روزی میتونم باشم خیلی ب این کار نیاز دارم لطفا خواستید پیام بدید
18:02
3 پاسخ
1402/01/24
سهیلا پورنجمی
سلام من مربی مهد کودک 10 سال تجربه کار با کودک دارم از شیر خوار گرفته تا پیش دبستانی عاشق بچه ها هستم با حوصله و دوستدار بچه ها البته مهد کودک در تهران میرداماد کار میکردم اما الان بابلسر هستیم حالا دوستان عزیز اگه نیاز دارید برای نگهداری کودک و آموزش های لازم بنده  در خدمتتون هستم
12:59
استخدام پرستار خانم برای سالمند خانم
نیازمند به پرستار خانم برای همراهی در کنار خانم سالمند به صورت تمام وقت با مرخصی توافقی هستیم همه موارد به صورت توافقی انجام خواهد شد سالمند مشکلی ندارد فقط بخاطر تنهایی و کمک بیشتر نیاز داریم تر...
1402/03/21
مریم رجبی
سلام پرستاری کودک هستم شبانه روزی میتونم باشم خیلی ب این کار نیاز دارم لطفا خواستید پیام بدید
اگر تهران هستید با بنده تماس بگیرید
0****  
00:52
پرستار نیمه وقت یا شبانه روزی جهت نگهداری دوکودک 7 و 9 ساله نیازمندیم محدوده ستارخان خسرو شمالی شماره تماس
0****  راسخی 
00:56
1 تایید
1402/03/26
سپیده اولادی
سلام من خانمی هستم متاهل کار با بچه و نوزاد  زیاد بود م خودم هم هم یه دختر دارم کسی دوس داشت با هم هم اشنا بشیم 0**** 
11:08
1 پاسخ
نیازمند پرستار کودک دختر ۱۱ ساله
سلام و عرض ادب ‍نیاز به پرستار کودک جوان با حوصله و خوش برخورد با اخلاق و غیر سیگاری ‍ ساکن تهران بصورت شبانه روزی از شنبه تا چهارشنبه صبح ( چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه استراحت ) با توجه به اختلاف سنی...
1402/04/09
حسن خالی پور
سلام من 34سالمه متاهلم پرستاری بچه رو به خوبی انجام میدم 
15:30
محمد صمدی
اذر
سلام 0**** تماس 
16:57
1 تایید
محمد صمدی
مرضیه اکرمیه
0**** شمارم
17:00
نیازمند پرستار خانم شبانه روزی
جهت پرستاری از بیمار آقا ضایعه نخاعی به یک پرستار خانم غیر متاهل ترجیحا تا ۴۵ سال بدون بچه بصورت شبانه روزی درطبقه مجزا مستقل نیازمندیم. شرح کار : نیم ساعت تاچهل وپنج دقیقه نرمش روزانه هفته ای یکبار ...
محمد صمدی
مریم رجبی
سلام 0**** تماس 
17:04
محمد صمدی
سپیده اولادی
سلام من خانمی هستم متاهل کار با بچه و نوزاد زیاد بود م خودم هم هم یه دختر دارم کسی دوس داشت با هم هم اشنا بشیم ۰۹۳۳۲۷۲۸۰۵۷
سلام 0**** تماس 
17:05
1402/04/11
سلام  منمیه مادر هستم ولی الان بزررگ شدن ودنبال پرستاری از کودک ویا پرستاری از یه خانم فقط شیفت شب باشد  در محدوده ی شاهگلی در خدمتم سارا
10:26
پرستار سالمند خانم بدون بچه
نیازمند پرستار خانم صبور و با حوصله برای رسیدگی به امور سالمند خانم (در حال حاضر نیاز به پوشک دارد).تایم کاری ۱۰صبح تا ۱۰شب .به صورت توافقی ۲ روز درماه مرخصی .سالمند کار زیادی در طی روز نداره استحمام ...
1402/04/13
فاطمه کرندقی
سلام من 36ساله هستم با تجربه  خیلی بالا 
کدوم دانشگاه ادرس دقیق لطف کنید
07:47
1402/04/27
اکرم براز
سلام من یک مادر هستم بچه هام بزرگ شدن دنبال پرستاری از کودک هستم متاهل متولد 57 ساعت کاری8صبح تا 16 بجز روزهای تعطیل  پردیس 0**** 
17:01
1402/05/10
فاطمه زیبنده
سلام 8ساله کودک میکنم 52 سال باتجربه هستم 8ساعت میتونم 9 تا5 عصرحقوقم 5 تومن
10:43
پرستار کودک
خانم با تجربه در زمینه بچه داری ، ترجیحا سن از 45 به بالا
1402/05/18
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
09:15
شاهین
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم محمدی برای کارت 
12:17
شاهین
اذر
0****  تماس بگیرد محمدی هستم 
13:01
پرستار کودک
جهت نگهداری دختر بچه مهربان شش ساله پرستار نیاز داریم که دارای سلامت جسمی و روحی باشه متعهد به کار،دلسوز، باحوصله، مهربان و دوستدار کودک و مهمتر از همه بی حاشیه باشه علاقه مند به کار، بازی، آموزش و گف...
شاهین
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
سلام تماس بگیرید ممنونم 
شاهین
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
0****  
شاهین
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم محمدی 
پرستار کودک در منزل
به نام خدا ۲ تا بچه یکساله دارم از ساعت ۱۰ صبح تا اذان مغرب به یه پرستار متعهد و دلسوز که کار خودش رو به نحو احسن انجام بدهد نیاز داریم لطفاً کسانی که به فکر تنبلی و خوابیدن هستند و یا اینکه تل...
شاهین
زینب, غمیلویی
سلام وقت بخیر ۲۵سالمه مربی کودک هستم و ۳ سال سابقه کار دارم،دانشجو هستم باهام تماس بگیرید لطفاً
شماره تلفن 0****  محمدی هستم تماس بگیرد 
13:05
شاهین
مریم رجبی
0****  تماس بگیرد 
13:06
شاهین
آنیا رادمنش
سلام من اینجا نمیتونم شماره تلفن بدم اگه شما میتونید بدید من باهاتون تماس بگیرم
0****  محمدی هستم 
13:30
پرستار سالمند با شرایط ویژه
نگهداری از سالمند خانم با شرایط زیر یک واحد آپارتمان مجزا جهت اسکان پرستار همراه با خانواده پرستار تامین میگردد . خانواده بدون حاشیه منزل محدوده خیابان فروغی ظهیر الاسلام است خانواده با بچه خرد...
1402/05/19
شاهین
اذر
سلام خوبید وقت بخیر 
بنده یک پرستار میخوام برای بچه تماس بگیرید 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم باحقوق عالی
13:48
1402/05/28
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
سلام من نیاز ب کار دارم خودم سه تا بچه بزرگ کردم 
21:55
1402/06/01
سلام من خودم دوتابچه دارم کارموخوب بلدم فقط میخوام منزل خودم باشه 
20:48
نیازمند پرستار
با سلام نیازمند پرستار شبانه روزی در بوشهر برای دختر بچه ۷ ساله سن زیر چهل سال ،بدون همراه و داشتن صبر و حوصله و خوش اخلاق در صورت دارا بودن شرایط تماس یا پیام لطفا جهت اطلاعات بیشتر باتشکر از عوام...
1402/06/04
افشین ح
سلام  اگه شبانه روزی میتونین باشماره زیرتماس بگیر بچم پسره4ساله
0**** 
13:49
افشین ح
اذر
سلام بااین شماره تماس بگیرید
0**** 
13:58
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی
15:59
پرستار دو کودک
کمک به خانمم در نگهداری از بچه ها و نظافت ۳ساله و ۶ماهه مشخصات خود را در چت دیوار ارسال کنید. بعد از بررسی باشما هماهنگی لازم انجام میشود.
شاهین
اذر
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 
16:00
1402/06/10
سحر
۰۹۱۳۸۳۳۵۳۰۱
سلام 0**** خانم نادری
14:18
1402/06/12
شاهین
سلام یک پرستار کودک میخوایم با حقوق عالی برای تهران و جای سکونت داده میشه فقط خانوم های از سن 16تا 40 متاهل نباشه بهتر چون شاید سفر بریم با کودک پرستار بیاد محمدی هستم 
23:33
پرستار کودک
به یک خانم متعهد و مسئولیت‌پذیر جهت نگهداری از دو کودک هفت و نه ساله نیازمندیم پختن یه وعده غذا و کاهای معمولی منزل یه هفته از 7 صبح تا 12 ظهر و یه هفته از 12 تا 6 بعدظهر منزل در طبرسی شمالی 38،ده متر...
شاهین
0****  
23:33
1402/06/15
امینی
من دنبال کار پرستار بچه هستم 
البته خودم ی بچه 7ماه دارم  میخام بچه خودمم تنها نباشه
10:32
1402/06/18
محمدی
P_M
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم مرسی بگید از کار پیشه  آمدید تشکر 
23:01
پرستار و انجام امور منزل
به یک خانم موجه حداکثر۴۵ سال جهت انجام امور یک منزل ۳نفره شامل(آشپزی نظافت، مرتب کردن و تمامی امور منزل)و کمک به بچه ها در امور درسی نیازمندیم. خودم اقا هستم و با ۲پسر ۸و ۱۰ ساله زندگی میکنیم. جهت ارت...
1402/08/26
پویا محمدی
1402/08/27

@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
21:17
پویا محمدی
سلام من 18سالمه دنبال پرستاری کودک هستم نیمه وقت به درسش هم میتونم کمک کنم اشپزی هم بلدم0****
1402/08/27

@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
21:18
1402/09/03
فاطمه سعادتی
من دنبال کار پرستاری هفته سه روز هستم 36 ساله  
11:33
1 پاسخ
نیازمند پرستار سالمند آقا
نیازمند پرستار برای سالمند تعویض پوشک، ورزش‌های لازم بیمار، پختن غذا و امور روزمره بیمار و منزل از ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر با ناهار حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان لطفا اگر مقید به زمان هستید و تعهد کاری د...
1402/11/10
نازنین ‌ اسکندری.
سلام پرستار مومن و متعهد و دلسوز برای کودک 10 ماهه میخوام
04:17
1 پاسخ
2 تایید
1402/11/21
مجتبی طاهری فر
سلام معصومه زرقانی هستم
این شماره‌ی منه 0****  
10:12
1402/12/05
زهرا نورا
0**** 
23:00
استخدام مربی، معلم، پرستار
مجموعه کودکستان و دبستان در محدوده خاوران مربی خانم و معلم دبستان دارای مدرک لیسانس مرتبط وپرستار مهربان دلسوز متعهد و کاربلد بدون بچه کوچک استخدام می‌نماید در صورت تمایل به همکاری رزومه خود را پیا...
مهناز نفر
سلام من میتونم ازش نگهداری کن
23:48
1402/12/19
سلام  پرستار  بچه هستم اگر نیاز دارید تماس بگیرید0**** 
03:31
1402/12/22
پرستار کودک 
اگر نیاز ب پرستار کودک دارید 4سال هم مربی پیش دبستانی بودم و 23سال و بابل باشه 
20:06
استخدام پرستار کودک
استخدام پرستار کودک فقط و فقط در منزل خودم فقط وظیفه نگهداری و آموزش از بچه را در منزل عهده دار میباشید بچه ۵ ساله و پسر میباشد حقوق ۶ میلیون منزل حافظ شمالی میباشد و خواهشمند است در صورت نزدیکی به م...
1403/01/05
بلی من میخام
10:10
8492
10:11
نازنین ‌ اسکندری.
سلام پرستار مومن و متعهد و دلسوز برای کودک 10 ماهه میخوام
من میخوام 
10:12
به یک پرستار خانم جهت نگهداری پسر بچه ۷ساله
جهت نگهداری پسربچه ۶ساله یک خانم مجردجهت نگهداری تمام وقت یا پاره وقت اگر فرزندی هم داشته باشه مشکلی نیست باتجربه باشه فقط وظیفه نگهداری بچه وغذا درست کردن برای خودشون ودرس کارکردن کاردیگه ای نیست س...
من یه ازاینا یکی میخام
10:14
سلام میخاهم
10:27
سلام من شهرستان ساوه هستم این کارخوب بلدم 0**** 
11:07
پرستار نوزاد
سلام ... نیازمند یک خانم جهت پرستاری از نوزاد دختر ۴ ماهه .... خودم هم خونه هستم،،میخوام تو نگهداری از نوزادم کمکم باشه ... جمعه ها تعطیل است... ساعت کاری روزها از ساعت ۴ بعدازظهر تا ۱۰ شب ....۶ ساعت ...
1403/02/12
آناهیتا جانشین
سلام کدوم دانشگاه میشه بیشتر اطلاعات بدهید لطفا🙏🏻
12:13
1 تایید
1403/04/07
آنیسا فیروزی
سلام من میتوم از بچه مراقبت کنم پرستار خوبی هستم 16 سالمه اگر کسی پرستار بچه میخوادااطلاع بده
15:15
1 پاسخ
1403/04/08
محمد رحیمی
من شماره گذاشتم  الان میتونی تماس بگیرین0**** 
19:21
1 تایید
پرستاری از سالمند
یک خانوم سالمند پوشکی هستن که با شوهرشون زندگی میکنن فقط خانوم‌احتیاج ب پرستار دارن غذا درست کردن و تمیز کردن خونه و نظافت سالمند به صورت شبانه روزی فقط یک خانوم تنها باشه بدون بچه شرایط داشتین شمار...
1403/07/02
سلام 20 سالمه عاشق کودکم همه روزها در خدمتم ولی روز چهارشنبه و پنجشنبه  نیستم ولی بقیه روزها هستم لطفا داخل خود نوروزیان باشه 
همه کارها بچه ها بلدم 
17:50
1403/08/12
فتحی
سلام من آمادگی این کارو دارم وبچه ها را خیلی دوست دارم وبا حوصله ،چه جوری با شما تماس بگیرم  آدرستون کجاست
07:12
1403/08/22
پویا محمدی
آنیسا فیروزی
سلام من میتوم از بچه مراقبت کنم پرستار خوبی هستم 16 سالمه اگر کسی پرستار بچه میخوادااطلاع بده
سلام کدوم شهری 
22:39
پرستارکودک -پرستار-نگهداری بچه
با سلام به یک نفر خانم حداکثر ۴۵ساله آشنا به زبان فارسی جهت نگهداری کودک۵ساله دوقلو پسر در محدوده نصف راه نیازمندیم؛فقط نگهداری کودک میباشد و تمیزکاری و آشپزی ندارد:کلیه تعطیلات رسمی تعطیل میباشد:۱هف...
پویا محمدی
فاطمه سعادتی
من دنبال کار پرستاری هفته سه روز هستم 36 ساله
@afaf140201  آیدی
 ایتا پیام بدید تشکر
22:41
1 تایید
1403/09/15
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
من  میتونم پرستار خوبی باشم 
10:34
1403/10/03
زهرا زاغیان
سلام من خانمی 59 ساله هستم ودرکیش ساکنم وتجربه نگه داری کودک را درمهدکودک ومنزل درتهران را داشتم 
10:22
پرستار کودک
جهت نگهداری از کودک ۲نیم ساله (دختر بچه)نیازمند همکاری خانمی باتجربه،مهربان و دلسوز با حداقل سن۳۸ سال هستیم،حقوق ۸میلیون تومان ،ساعت کاری ۷نیم تا ۲می باشد،سفته اخذ خواهد شد(کار منزل آشپزی)،لطفا درصورت...
1403/10/30
فریده جدیدی
سلام دنبال ی پرستار برای بچہ 7 سالہ
سلام من 43 سالمه خودمم یه بچه ی 7ساله دارم میتونم خونه ی خودم پرستاری فرزند شما رو هم انجام بدم
04:48
2 پاسخ
1403/11/05
8سلام آدرس لطف کنیدبدیدمن میام
13:00
1403/11/20
سلام
فریده جدیدی
سلام من 43 سالمه خودمم یه بچه ی 7ساله دارم میتونم خونه ی خودم پرستاری فرزند شما رو هم انجام بدم
سلام خوبید وقت بخیر آیدی تلگرام ام هست پیام بدید تشکر 
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:27
پرستار کودک (دوقلو چهار سال)
نیازمند پرستار کودک برای دوقلو دختر و پسر با سن چهار سال هستم.پرستار با محدوده سنی 25 تا 45 سال باشد حتما.مسلط به بازی های متنوع با بچه ها و صبور و مهربان.همچنین آماده کردن صبحانه و نهار و نظافت بچه ه...
1403/11/27
مینا صالحی
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
سلام کدوم  شهرهستید؟
16:08
1403/11/28
مهران ملکی
زهره امیری
من خدمم بچه دارم قبول میکنین
نوزاد بیست و نه ساله هم قبول میکنی 
صفر نهصد و نوزده سیصد و نود و شش چهل و نه بیست و پنج 
11:36
مهران ملکی
فریده جدیدی
پرستاری بچه بیست و نه ساله رو قبول میکنید 
صفر نهصد و نوزده سیصد و نود و شش چهل و نه بیست و پنج 
11:37
پرستار کودک و کارهای منزل
سلام ما نیاز داریم به خانم با سن بالای ۴۵ سال برای نگهداری بچه ۳ ساله و کارهای روزانه منزل .. اگر واجد شرایط هستید تماس بگیرید .
1403/12/03
سیده اعظم درویش هندی
 سلام خوب هستین من 32سالمه متاهلم بچه هاروخیلی دوست دارم بچه تامنومیبینه زودی باجورمیشه خیلی زودجذبم میشن
11:07
سیده اعظم درویش هندی
  خیلی گیرم شب عیده دستمون خالیه توروخداقبول کنیدپیش خدام نمیشه پدرم ندارم بچه یتیمم 
11:09
احسان نعیمی
سلام پرستار میخواهم خانم کسی هست جواب بده
22:24
پرستار کودک شبانه روزی
با سلام به یک خانم مجرد، ترجیحا شهرستانی، با محل اسکان، مادر حضور ندارند برای کودک پسر بچه ی ۶ساله نیازمندیم توجه داشته باشید، رزومه خود را فقط به پیام رسان تلگرام یا واتس آپ ارسال نمایید، با تشکر
احسان نعیمی
به یک خانم جوان جهت پرستاری حضوری نیاز دارم 0**** زنگ بزنین 
22:26
احسان نعیمی
0**** به یک خانم جوان جهت پرستاری حضوری نیاز دارم زنگ بزن
22:28
دوشنبه 26 فروردین 1404، ساعت 02:05