دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بطری‌های سرکه سیب و سکنجبین
طراحی لیبل برای محصول سرکه سیب و سکنجبین که به صورت بطری هست محصول خروجی لایه باز و jpg باشه
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
بسته بندی
به دو نفر خانم زرنگ و کاری در بسته بندی آلوچه نیازمندیم ،دستمزد روزانه ۴۰۰تومان محیطی کاملازنانه و امن ،، کار به منزل داده نمیشود و فقط در کارگاه انجام میشه ،کسایی که واقعا نیاز به کار دارن در چت دیو...
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
حمزه حسین پور
فوری ...کار در منزل بسته بندی میخوام و انجام میدم
کار در منزل انجام میدم شرایط بیرون کار کردن رو ندارم اگر کار زیاد هست ما دو نفریم بسته بندی حبوبات و لوازمات انجام میدیم در منزل خودمون
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
استخدام کارگر ساده خط تولید
استخدام نیرو آقا و خانم جهت اشتغال در خط بسته بندی مواد شوینده و تولید پلاستیک ساعت کاری: ساعت کاری 7 الی 16 بعد از آن اضافه کاری وابسته به محل استقرار اضافه کاری متفاوت است حداکثر تا ساعت 19 پنج...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
کار در منزل بسته بندی کش مو
فرصت استثنایی شغل خانگی – بسته‌بندی کش مو آیا دنبال یک شغل آسان، بدون نیاز به تجربه و پرداخت عالی در منزل هستی؟ همین حالا به جمع تیم ما بپیوند و از مزایای ویژه بهره‌مند شو! ✅ ویژگی‌ها و مزایا: کار سا...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
استخدام نیرو (ادمین فروشنده )فروشگاه خورشید
استخدام نیرو‌ فروشگاه خورشید ادمین حضوری (پاسخدهی بسته بندی) ادمین سایت (حضوری ) فروشنده (کیف و کیف و صندل ) حقوق ۱۰/۱۲تومن با پور سانت شرایط سنی ۱۸الی۲۸سال اشنایی با محیط کاری اگر سابقه کاری داشت...
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
درآمد میلیونی با گوشی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
کار در کارگاه جوراب بافی
به تعدادی کارگر جهت کار در تولیدی جوراب بافی در قسمت بسته بندی نیاز مندیم خانم/آقا
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
سورتینگ و بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در سورتینگ و بسته بندی نیاز داریم ،
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
اتوکار وبسته بند
تعداد ۲نفر نیروی جوان و با سابقه (نیروی خانم)جهت فعالیت در تولیدی پوشاک کودک در بخش اتو و بسته بندی نیازمندیم ترجیحًا مسلط و اشنا با محیط تولیدی حداکثر تا ۳۵ سال محدوده گلشهر ،قاسم اباد همراه با...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
استخدام نیروی کار
به یک آقا یا خانم برای بسته بندی میوه ودو خانم برای کار در کارگاه قنادی درفروشگاه فامیلی شعبه امیرکبیر نیازمندیم
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
استخدام اقا
به نام خدا جذب نیرو جهت کار در خط تولید و بسته بندی و ... شرایط لازم : سن از 18 تا 30 اقا ترجیهی مجرد دارای بیمه و سنوات و پاداش سرویس رفت و امد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
دوشنبه 18 آذر 1404، ساعت 11:46