دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
نستله ایران | Nestle Iran
دستیار مدیر برند - نسکافه | Assistant Brand Manager - Nescafe
دستیار مدیر برند عکس لحظه ای موقعیت موقعیت: تهران /ایران شرکت: نستله تمام وقت. خلاصه موقعیت: پشتیبانی از فعال سازی استراتژی و برنامه ها و هماهنگی/ اجرای ابتکارات تعامل مصرف کننده • فعال در زندگی ...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
استخدام آقا حراست و ساده با جای خواب(قطعه سازی)
به تعدادی کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه قطعات ریز خودرو در قسمت بسته بندی،پرس ،پشت دستگاه و ...نیازمندیم ✅️ ۸ساعت کار میباشد ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ✅️دارد(بیمه بازنشستگی دارد)...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
ayhan
جویای کار در منزل هستم
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات ادویه و… کلا کاری که بشه در منزل انجام داد قبول میکنم
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
چهارشنبه 9 بهمن 1404، ساعت 05:29