دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی کار در منزل
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
1 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام آشپز(غذای گرم)
مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه: 5سال شرح وظایف: - تولید غذای مورد نیاز پروازها طبق برنامه اعلامی. - تهیه غذای مورد نیاز مهمانهای شرکت. - جلوگیری از اتلاف مواد اولیه در اختیار بارعایت دقت و کنترل لازم وتلاش...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
کارمند خانم جهت بسته بندی
شرکت لوازم خانگی کارمند خانم جهت بسته بندی لوازم آشپزخانه ساعت کار8تا5 حقوق روزانه 500تومن حتما خانم
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
کارگر خط تولید و بسته بندی
شرکت صنایع غذایی مهر مام آرین (تاپ تام) تولید کننده انواع رول ویفر از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر خط تولید صنایع غذایی جنسیت: خانم سوابق تحصیلی: فرقی ندارد سوابق کاری: مهم نیست...
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
کارگر ساده اتباع افغان
کارگر ساده افغانی با مدارک جهت همکاری به صورت دایمی در کارگاه تولید و بسته بندی و انبار مواد غذایی با حقوق ثابت ماهیانه نیازمندیم. ✅ محیط کار و جای خواب تمیز و مناسب ✅ حقوق ماهیانه ✅ وعده غذایی ✅ جا...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
استخدام نیروی خانم و اقا
با سلام استخدام چند نیروی ساده خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی خانم:درآمد ماهیانه از ۱۲ تا ۱۸ تومان خانم:سن از ۱۸ تا تا۳۵ اقا: حقوق ۱۵ میلیون،سن تا ۳۰ سال مجرد با جای خواب تایم کا...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
استخدام نیروی سالن تولید
یک شرکت تولیدی نایلون شرینگ و بسته بندی واقع در شهرصنعتی لیا جدید به چند نفر نیروی آقا جهت کار در سالن تولید نایلون نیاز دارد کار به صورت دو شیفت ۱۲ ساعته (یک هفته روزکار و یک هفته شبکار) می باشد و از...
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
استخدام نیروی تولید جهت کارخانه فوم بسته بندی
نهار ، شام، هزینه ایاب و ذهاب ، حقوق بالاتر از وزارت کار
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
استخدام و کار در منزل
درامد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی باحق بیمه٫پاداش و مزایا و ع...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
نیروی خانم برای کاردرسوهان پزی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی سوهان وآخر کار نظافت جزئی ((((تا وقتی آگهی هست نیرو میخواهیم)))) نیروی پاره وقت ۱۲ظهرتا۱۸ عصر حقوق ۳۰۰هزارتومان اتباع فقط با کارت کار معتبر (از اداره کار باید بگیر...
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
نیازمند نیروی کارگاه قنادی
*نیازمند نیروی کارگاه قنادی جهت تولید. و بسته بندی شیرینی بصورت تمام وقت نیروی خانم و اقا حقوق اداره کاری و بیمه مصاحبه حضوری محیط سالم و تمیز محدوده هشت بهشت غربی انتهای ملک شمالی مصاحبه حضور...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
کار گر ساده
به یک کارگر ساده. با روابط عموی بالا. سن حدودا 20الی 30سال جهت کار در کبابی نیازمندیم ساعت کاری 10صبح الی 10شب همراه با صبحانه و نهار. واسه ظرف شستن. و نظافت و بسته بندی غذا. دانش اموز و محصل ...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
جذب نیروی خانم و آقا
شرکت امکان چاپ اثباب در زمینه چاپ و بسته بندی به تعدادی نیروی خانم و آقا فوراً نیازمند است. ✨محیط کار سالم با امنیت بالا و بدون تعدیل نیرو✨
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 11:12