دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
بسته بندی
به یک فرد اقا یا خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی شلوار نیازمندیم که حتما بلده کار باشه زیر ۳۰ سال ساعت کاری ۹ صبح تا ۷ شب پنج شنبه تا ۲ ظهر یک ساعت ناهاری حقوق ماهیانه ۲۰ میلیون
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
بسته بندی
بسته بندی غذا و نظافت بحش کاری تایم کاری۷ الی۱۶ حقوق و مزایایی خووب
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
بسته بندی
کار درمنزل نبات برای اطلاعات بیشتر دایرکت پیام بدین
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
طراحی لیبل بسته بندی
با درود ارادت ما نیاز داریم یک تصویر سازی مزرعه و باغ که نمونه آن را داریم انجام دهیم. این تصویر سازی به صورت کارتونی میباشد. برای لیبل بسته بندی خواهد بود
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
طراحی بسته بندی محصول
برای پاکت های 20 کیلویی چسب کاشی و سرامیک و چسب های ساختمانی طراحی حرفه ای میخوام فقط افرادی که نمونه کار دارند پیام بدند نمونه کار از شرکتی که براشون طراحی انجام دادید ، استعلام گرفته میشه نمونه پ...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
بسته بندی
کار فقط مخصوص خانومای عزیز می‌باشد آقایون لطفاً پیام نزارید پذیرش از کل تهران رباط کریم پرند پیشوا ورامین کرج شهریار
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت با ابعاد ۸*۱۶ میلیمتر طول فتوسل ۲۲۰ میلی متر عرض رول ۱۳۶ میلیمتر جنس فیلم مات متالایز هیت سل با الهام از بیسکوئیت های لوتوس خارجی
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
بسته بندی
باسلام نیاز به یک خانم جهت بسته بندی پاره وقت نیازمندیم
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
بازطراحی جعبه پرینتر
سلام نیاز خیلی فوری به باز طراحی یک طرح دارم که البته دارای المان های نسبتا ساده ای هست عکس و فایل اسکن شده ی یک جعبه ی پرینتر را دارم هزینه خیلی خوبی حاضرم برای این کار بکنم
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
مونتاژ و بسته بندی لوازم برقی
به تعدادی نیرو خانم و آقا برای مونتاژ و بسته بندی لوازم برقی نیازمندم حقوق بالاتر از وزارت کار همراه بابیمه سرویس رفت برگشت فقط ایرانی 0993XXX0378(نمایش کامل)
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
استخدام وکار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
استخدام کارگر ساده
نیاز به نیروی کار ساده برای کار در فروشگاه اینترنتی جهت بسته بندی و جابجایی اقلام
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
کارمجازی
بدون نیاز به سابقه کاری خاص امکان فعالیت به‌صورت دورکاری ⌛ ساعات کاری انعطاف‌پذیر آموزش رایگان درآمد تصاعدی ✅ درآمد واقعی از خونه ✅ رشد شخصی و یادگیری ✅ حس تعلق به یه تیم پرانرژی ✅ حمای...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
استخدام کارگرخانم
به چند نفر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم مسیر کارگاه سه راه اهر هستش فقط ساکنین باغمیشه مرزداران باسمنج تماس بگیرن کار در منزل نداریم لطفا سوال نکنید فقط تماس پاسخگو هستیم لطفا پیام ندهید ...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
استخدام طراح آشنای به ایلستریتور
یک شرکت معتبر در شهرک صنعتی توس جهت تکمیل نیروی خود آقا یا خانم با شرایط زیر استخدام میکنید. آشنا به هنر نقاشی آشنا به ایلستریتور و فتوشاپ آشنا به طراحی بسته بندی لطفا نمونه کارها و رزومه خودتان ...
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
یک‌شنبه 5 آبان 1404، ساعت 21:17