دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
ادیت لیبل برچسب خواص
درود خداقوت جهت ادیت دو عدد لیبل کوچک نیازمند طراحی هستیم
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
طراحی لیبل برای دانه قهوه
جمعا 5 عدد لیبل برای طراحی میخوام 4 عدد لیبل برای دانه قهوه که روی بسته باشه به ابعاد 8.5*8.5 که شامل کد های قهوه 100% ربوستا نام کد قهوه فول کافئین، 100% عربیکا نام کد قهوه کلمبیا، 70% ربوستا نام کد ...
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
داروکده | Darukade
استخدام کارمند واحد سفارشات (آقا)
- مناسب برای دانشجویان به صورت نیمه وقت شرح شغل: جمع آوری و بسته بندی سفارشات مشتریان فروش اینترنتی مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - هدایای مناسبتی - امکان ...
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
فردین کشت | Fardinkesht
استخدام مسئول ارسال سفارشات (آقا-کرج)
شرکت فردین‌کشت با بیش از یک دههه سابقه درخشان فعال در حوزه بذر و نهاده‌های کشاورزی، جهت تکمیل تیم لجستیک خود از افراد مسئولیت‌پذیر، دقیق و متعهد دعوت به همکاری می‌نماید. شرح موقعیت شغلی این موقعیت شا...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
بسته بندی
به تعدادی خانم و آقا جهت بسته بندی در نان و شیرینی نیازمندیم(فاقد شرایط سنی).لطفا جهت هماهنگی لطفا تماس گرفته شود.
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
طراحی بگ (ساک دستی) در حوزه ساخت قطعات نفت گاز
یک طرح برای بگ شرکتی میخوام شرکتی که در حوزه ساخت قطعات نفت گاز و پتروشیمی فعال هست میخوام در عین سادگی جذاب باشه
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
طراحی روی بسته بندی قهوه
سلام و عرض ادب میخاستم روی بسته بندی پاکت ایستاده (پوچ باکس) قهوه ی طرح با لوگوی شرکت و اطلاعات تماس و ی طرح مشتری پسند زحمت بکشید سپاسگزارم
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
بسته بندی
با سلام دعوت به همکاری به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی شال نیازمندیم محیط کاملا زنانه تصویه ماهانه سرویس رفت برگشت اتباع پذیرفته میشه کاشان بلوار بوستان علمدار ۱۹ جنب مدرسه علی ابن ابیطالب
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
فروشنده
فروشگاه تخصصی تجهیزات کوهنوردی برای تیم فروش خود به خانم/آقا با فن بیان قوی و انگیزه بالا نیاز دارد. (آموزش کامل محصولات داده میشه) حقوق ثابت + بیمه + پاداش ماهانه محیط جوان و ورزشی فرصت رشد شغلی +...
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
بسته بندی میوه و سبزیجات
با سلام به تعدادی کارگر خانوم برای بسته بندی میوه و سبزیجات نیازمندیم با سرویس رفت برگشت محیطی کاملا زنانه در ضمن از اتباع با مدارک دار پذیرفته می شود لطفاً محدود کمالشهر، خرمدشت، پیشاهنگی ، حصارک، س...
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
نیروی بسته بندی و انبار
مجموعه فام‌لند، فعال در حوزه محصولات سالم، آجیل، خشکبار و مواد غذایی، برای تکمیل تیم تولید و انبار خود به نیروی بسته‌بندی دقیق، منظم و قابل‌اعتماد نیاز دارد. شرح وظایف بسته‌بندی انواع خشکبار، آجیل ...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
کارگر ساده برای رستورام
کارگر ساده برای بسته بندی غذا و نظافت کمک اشپز همراه با صبحانه و ناهار ساعت کاری ۸ صبح تا ۴:۳۰
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
برش ، چاپ ، دوخت و بسته بندی پوشاک ورزشی
به یک کارگاه حرفه ای و تمیز دوز برای انجام ۰ تا ۱۰۰ کار ورزشی نیازمندیم پارچه و ملزومات تحویل شما داده میشود و کار نهایی رو ما تحویل میگیریم اجرت بالا به شرط کیفیت خوب
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
کارمند خانم جهت بسته بندی خوشبو کننده های محیط
ساعت کاری ۹ صبح الی ۶ بعد از ظهر حقوق ۱۲ ادرس : صالح اباد غربی میدان کلهر ، خ رحیمی خرسندی ، نبش کوچه صالح ابادی ، ساختمان مارکوپولو
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
بسته بندی سفارشات
فروشگاه کنگان هوم جهت تکمیل تیم خود به نیروی بسته‌بندی آقا نیازمند است. شرح کار: • بسته‌بندی سفارش‌های آنلاین • آماده‌سازی بسته‌ها برای ارسال • نگهداری و نظم‌دهی به انبار شرایط: • آقا حداکثر تا ۳۰ سال...
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
یک‌شنبه 26 آبان 1404، ساعت 10:06