دنبال کن

خیاط

خیاط

1401/08/19
علی حسینی
سلام من کار گاهی خیاطی دارم با 10 کلگی چرخ 2سر دوز اگه کار باشد در خدمت هستم
08:03
6 پاسخ
6 تایید
مجموعه تولیدی میلانی
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده افغانی دارای مجوز قانونی تمام وقت فقط مرد به یک کارگر با پتانسیل بالا، باانرژی، خوش رفتار و متعهد جهت همکاری در کارگاه تولیدی نیازمندیم. سن از ۱۹ سال تا حداکثر ۳۰ سال. اخلاق حرفه‌ا...
1401/09/01
سمیه سهراب
سلام من کارگاه خیاطی دارم درامیریه شهریار با6راسته و4 زیگزال وبیشتر کار نساجی ولباس بچه گانه میدوزم اماده همکار هستم
10:41
4 پاسخ
3 تایید
فاطمه بیدارمغز
سلام من کارگاه خیاطی دارم با 6 نفر نیرو 
آماده همکاری هستم.
19:48
8 پاسخ
4 تایید
1401/09/03
عبدی
علی حسینی
سلام من کار گاهی خیاطی دارم با ۱۰ کلگی چرخ ۲سر دوز اگه کار باشد در خدمت هستم
سلام من چرخ راسته دارم تو خونه پیراهن مردانه کار کردم کاری داری برای من
21:50
کارگاه خصوصی زنانه پیراهن نامزدی و عروس
استخدام خیاط خانم پیراهن شب و عروس
استخدام خیاط حرفه‌ای مجلسی خانم (تمام‌وقت) کارگاه تخصصی دوخت لباس شب و عروس در محدوده شهناز تبریز، جهت تکمیل تیم خود از بانوان توانمند و باتجربه دعوت به همکاری می‌نماید. ▪️شرایط همکاری: • مهارت کا...
عبدی
سلام من یه چرخ راسته کامپیوتری تو خونه دارم قبلا پیراهن مردانه کار کردم مسلط به پیش مچ یقه  قبلا کارگاه خیراطی داشتیم اگه کاری باشه تو خونه کار میکنم ممنون از شهر قدس بلوار امامزاده 
21:53
1 پاسخ
1401/09/20
ذوالفقار
سلام خوبید من یک قیچی کار هستم شلوار لی و روکش صندلی کار کردم ولان بیکار هستم اینم شماره من 0**** 
13:25
1401/09/23
فرزانه یوسفی
سلام من خیاط تازه وارد هستم از شیراز لطفا بامن هم همکاری کنید 
20:54
1 پاسخ
1 تایید
تولیدی پیراهن
استخدام مزدی دوز یقه دوز
به تعدادی یقه‌دوز و وسط‌کار (خانم) جهت همکاری در تولیدی پیراهن نیازمندیم. امکان دورکاری نیز وجود دارد.
1401/09/24
سلام من چرخ کار حرفه ای هستم جویا کار خواستین خبر بدین ممنو
16:25
1 پاسخ
1401/10/04
مریم صادقی
علی حسینی
سلام پخش کار انجام میدم 0**** 
09:20
1 تایید
مریم صادقی
فاطمه بیدارمغز
سلام من کارگاه خیاطی دارم با ۶ نفر نیرو آماده همکاری هستم.
سلام پخش کار انجام میدم 0**** 
09:21
1 پاسخ
1 تایید
میدان فردوسی
استخدام خیاط برشکار
به یک نفر نیروی برشکار مسط به الگو سازی و نرم افزار جک خانم یا آقا جهت کار در تولیدی تریکو مردانه نیازمندیم حقوق توافقی طبق مهارت شما مزایا یک پایه حقوق عیدی
1401/10/21
مسعود
آموزش
13:44
مسعود
فاطمه بیدارمغز
سلام
13:47
غلام یحیی نبی زاده
سلام من کارگاه خیاطی دارم، با 6کلگی چرخ، 1 سردوز، اتو مکش، الان کارگاهم فعال هست، چندین تا بیرون بر هم دارم. 
چون کار از کارگاهای داخلی میاورم، نمی صرفه، اگه کس لباس های محفلی، ساحلی، مانتو، شومیز داشت، آماده همکاری هستم، کت نمیتونم، مادگی ندارم. 
شماره تماس 0**** 
15:06
گروه صنعتی گلفام البرز
استخدام چرخکار
چرخکار جان، جات پیش ما خالیه اگه با چرخ خیاطی رفیقی و دلت می‌خواد تو یه جای آروم و بی‌دردسر کار کنی، بدون که جات پیش ما خالیه , یه تیم جمع‌وجور و صمیمی هستیم، نه گیر بی‌خودی می‌دیم، نه سخت می‌گیریم...
1401/10/25
سلام من خیاطم و چرخ راسته و سردوز دارم اگه کسی از قم کار تولیدی داشت انجام میدم 
23:46
2 پاسخ
1401/10/27
علی حسینی
سلام  تماس لطفا 0**** 
14:52
فاطمه بیدارمغز
سلام  تماس لطفا 0**** 
14:55
خیاط
بیرون بر خانم کاپشن دوز با تسویه نقدی **********
سلام خیاط یا کارگاه خیاطی بیرون بر و مزدی دوز نیاز داریم در محدوده پردیس هستیم 0**** 
14:56
2 پاسخ
1 تایید
1401/10/30
سلام من کار خیاطی بلدم یک سال و نیم  سابقه دارم زیگزاگ و راسته و سردوز بلدم با چرخ های ژانومه مارشال و راسته دوز هم کار کردم
جویای کار هستم درمحدوده غازیان 
شماره تماسم:0**** 
12:23
1 پاسخ
1401/11/05
صادقی
علی حسینی
سلام چرخ سردوز پایه ژور دارید؟
19:55
خیاط
با سلام به تعداد خیاط بیرون بری وردست چرخکار اتو کار لازم دارم آقا یا خانم
1401/11/08
فاطمه فضلی
سلام ، من به یک خیاط ماهر و تمیزدوز برای دوخت پیراهن/شومیز نیاز دارم 
برای همکاری تماس بگیرید 
0**** 
19:55
1401/11/20
سروش
سلام . لطفا با این شماره تماس بگیرید 
0**** 
19:58
1401/11/28
بهروزی
سلام  من خیاط هستم نیاز به کار در منزل دارم شلوار کار لباس تریکو لباس کودک برای کارهای ساده  
10:50
3 پاسخ
خیاط
باسلام تولیدی پوشاک جین رادموس در نظر دارد تعدادی خیاط آشنا با چرخ صنعتی تعدادی میانکار و نیروی ساده جهت همکاری استخدام نماید. آدرس بلوار فرودگاه.کوچه شرکت اتان گاز.خیابان سرافراز. تولیدی پوشاک رادم...
1401/12/02
محمد علیزاده
سلام من کار خیاطی بلدم یک سال و نیم سابقه دارم زیگزاگ و راسته و سردوز بلدم با چرخ های ژانومه مارشال و راسته دوز هم کار کردم جویای کار هستم درمحدوده غازیان شماره تماسم:۰۹۰۲۸۷۵۱۹۴۸
سلام آقا هستین؟
11:10
1401/12/08
خانم خنار
علی حسینی
سلام من چندسال پیراهن مردونه میدوزم کار در منزل دارین ؟؟ 
11:34
خانم خنار
مریم صادقی
سلام پخش کار انجام میدم 09186090784
سلام. کار در منزل میدین؟
11:36
خیاط
به خیاط تمیز دوز ومرتب جهت دوخت شومیز و مانتو کار تکمیلی تسویه نقد و به موقع کار دائم نیازمندیم محدوده شهرری بیرون بر نداریم لطفا فقط تماس چت پاسخگو نیستم ممنونم شهرری محدوده گذر نامه
محمد یاسین نیازی
سلام وقت بخیر دوستان و همکاران
بنده کارگاه دارم در اصفهان با 15 نیروی داخلی و بیرونی اماده همکاری دربخش شلوار زنانه ویا مردانه هستم
تولید شلوار مجلسی هفته 800الی 1000 دست کار تمیز و ب موقع 
0****  
21:01
1401/12/11
حسین مسعودی
بهروزی
سلام من خیاط هستم نیاز به کار در منزل دارم شلوار کار لباس تریکو لباس کودک برای کارهای ساده
تماس بگیرید 0**** 
17:42
حسین مسعودی
سلام من چرخ کار حرفه ای هستم جویا کار خواستین خبر بدین ممنو
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:44
خیاط
نیازمند یک خیاط خانم به ادرس : خیابان کمیل بین کمیل ۳۸ و ۴۰ .... تایم کاری : صبح ها از ۹ تا یک ظهر عصرها از ساعت ۴ تا ۹ شب الویت با کسی هس ک محل زندگی نزدیک باشد پیام پاسخگو نیستم لطفا تماس بگیرید
حسین مسعودی
نیازمند میاندوز و زیگزاک کار پاره وقت یا تمام وقت همره با بیمه محدوده جمهوری مترو نواب 
تماس 0**** 
17:46
1401/12/15
۲۶۸۴
فاطمه بیدارمغز
سلام شماره تماس لطف کنیپ
10:10
1402/01/19
غلام یحیی نبی زاده
سلام 
کارگاه خیاطی دارم با 8 کله چرخ آماده همکاری با تولید کنندگان 
09:32
3 پاسخ
خیاط
برای تعمیرات لباس برای شیفت صبح
پریسا تاجیک
سلام من به تعدادی چرکار داخل منزل نیاز دارم ترجیح محدوده ورامین باشه
15:32
1402/01/20
سلام کارگاهی خیاطی دارم   من 5 تا چرخ دارم کالسگه دوز ساک دوز هستم 2 تا زیگزال اگه ازین کارا باشد من در خدمتم 0**** 
20:31
1 پاسخ
سلام خیاط یا کارگاه خیاطی بیرون بر و مزدی دوز نیاز داریم در محدوده پردیس هستیم 09121779470
 سلام کار تون چی هست 
20:32
خیاط
سلام خدمت همشهری های گرامی لطفا با دقت بخونین به چند نفر خانم خیاط حرفه ای با سابقه دوخت حداقل یک سال برای دوخت کاور مبلمان نیازمندم ...... محیط امن و کاملا سالم پرداخت به صورت دستی.... لطفا اگر ...
1402/01/26
جلیل داوربناه
فرزانه یوسفی
سلام من خیاط تازه وارد هستم از شیراز لطفا بامن هم همکاری کنید
سلام  وقتتون بخیر. 0****  تماس بگیرید.. تا راهنماییتون کنم 
10:48
1402/02/04
حیاتی
سلام شماره تماس بی زحمت ارسال کنید بهر0****  ما تولیدی کننده پوشاک تریکو بچه گانه هستم  نیاز به کارگاه خیاطی دارم 
12:39
1402/02/10
سمیه سهراب
سلام من کارگاه خیاطی دارم درامیریه شهریار با۶راسته و۴ زیگزال وبیشتر کار نساجی ولباس بچه گانه میدوزم اماده همکار هستم
سلام  قبلا راسته  دوزی  کار کردم  ابزار خیاطی  دارم  جهت  سفارش  در  خانه  دارم 
20:03
مدنا برتر
استخدام راسته دوز خانم
به تعدادی چرخکار خانم ماهر و نیمه ماهر در محیطی کاملا زنانه،جهت همکاری در دوخت مانتو،پالتو،شومیز،....نیازمندیم
سلام   من  خیاط  هستم   چرخ راسته  و سردوز دارم اگر  کسی   از  کرمان  سفارش  داشت  درخدمتم. 0**** 
20:13
1402/02/15
سلام من خیاط هستم بصورت برش خورده کار میدوزم با چرخ و همراه با سردوز 5نخ دزفول هستم اگه کار باشه سابقه کار با تولیدی هم دارم سفارش از شهرای دیگ هم میگیزم
20:22
1402/02/18
فاطمه بیدارمغز
سلام وقت بخیر شماره من 0****  هست برای سری دوری مانتو میخواستم جسارتا کارگاه کجاست؟
11:06
خیاط
نیازمند به یک خیاط جهت کار در تولیدی
سلام ،به دنبال چرخکار مانتو شلوار و کت زنانه می‌باشم در منزل ،ممنون
11:08
غلام یحیی نبی زاده
سلام کارگاه خیاطی دارم با 8 کله چرخ آماده همکاری با تولید کنندگان
سلام کدام منطقه هستید
11:11
1402/02/25
صفيه كريمي
سمیه سهراب
سلام من کارگاه خیاطی دارم درامیریه شهریار با۶راسته و۴ زیگزال وبیشتر کار نساجی ولباس بچه گانه میدوزم اماده همکار هستم
سلام اگر امكان دارد صحبت كنيم شماره تماس شما را نديدم من توليد كننده هستم 0**** 
08:14
کارگاه
استخدام چرخکار ماهر
استخدام خیاط، چرخکار و اتوکار ماهر کارگاه تولیدی پوشاک جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی ماهر و بااخلاق حرفه‌ای نیازمند است. شرایط و مزایا: حقوق و مزایا عالی پرداخت ثابت ماهیانه یا کنترات توافق...
صفيه كريمي
فاطمه بیدارمغز
توليد كننده هستم تماس بگيريد 0**** 
08:17
صفيه كريمي
علی حسینی
توليد كننده هستم شماره تماس نديدم تماس بگيريد 0**** 
08:19
صفيه كريمي
غلام یحیی نبی زاده
سلام کارگاه خیاطی دارم با 8 کله چرخ آماده همکاری با تولید کنندگان
سلام توليد كننده هستم شماره تماس نديدم تماس بگيريد لطفا 0**** 
08:23
خیاط
خیاط،وسط کار برای تولید پرده حقوق عالی و بیمه فروشگاه پرده استور
صفيه كريمي
سلام کارگاهی خیاطی دارم من ۵ تا چرخ دارم کالسگه دوز ساک دوز هستم ۲ تا زیگزال اگه ازین کارا باشد من در خدمتم 09025423700
08:25
صفيه كريمي
فاطمه بیدارمغز
08:29
صفيه كريمي
سمیه سهراب
08:31
خیاط
به خانوم خیاط ( تمیزکار) و اشنا به سری دوزی در زمینه کار کودک نیازمندیم.هم بیرون بر و داخل کارگاه نیروی خیاط لازم داریم.لطفا فقط اگر تمیز دوز هستید پیام بدین.تسویه بلافاصله بعد از هر سری تحویل کار.نحو...
1402/02/26
مهدی نعمتی
فاطمه بیدارمغز
جهت همکاری با ما تماس بگیرید
0**** 
23:29
1402/02/28
پوریا شیرمحمدی
سلام تولیدی پوشاک زنانه در زمینه دوخت مانتو و شلوار در محدوده ی سرحد آباد نیازمند چرخکار ماهر و نیمه ماهر 
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 
0**** 
10:02
1402/02/29
مزگان میرزاعربی
سلام خیاط راسته دوز هستم سردوزی هم بلد هستم نیاز به کار در منزل دارم
08:05
خیاط
همکار خانم یا آقا جهت وسط کاری در کارگاه خیاطی نیازمندیم
علی احمدی
سلام من خیاط هستم تیتث
12:57
علی احمدی
هست
12:57
1402/03/09
یاسمن روشنی
سلام تولیدی لباس نظامی در شهرک تاجیک نسیم شهر دارم به چند نفرراسته دوز ماهر و نیمه ماهر نیاز دارم،اگر مسیر دور بود سرویس میزاریم برای رفت وآمدتون،فقط وفقط خانم
19:45
1 پاسخ
خیاط
به یک راسته دوز خانم مسلط به زیگزال دوز جهت کار در تولیدی تریکو نیازمندیم محیط کاملا زنانه میباشد زیگزال خطی حساب میشود راسته دونه ای حساب میشود
1402/03/16
هاجر محمودیان
سلام به تعدای چرخ کار در حد ساده دوزی نيازمنديم 
18:14
3 پاسخ
1402/03/19
فرشته کاکاوند
هاجر محمودیان
سلام من تهران هستم میتونم همکاری کنم؟
21:33
فرشته کاکاوند
هاجر محمودیان
آی شماره مه0**** 
21:33
1 پاسخ
خیاط
دوخت فیلترهای صنعتی
فرشته کاکاوند
یاسمن روشنی
سلام تولیدی لباس نظامی در شهرک تاجیک نسیم شهر دارم به چند نفرراسته دوز ماهر و نیمه ماهر نیاز دارم،اگر مسیر دور بود سرویس میزاریم برای رفت وآمدتون،فقط وفقط خانم
من صباشهر هستم چرخ راسته دارم میتونم دوخت کنم؟این شماره 0**** 
21:36
1402/03/25
با سلام وعرض ادب 
خانم نوری هستم ی کارگاه خونگی کوچیک جهت کار در منزل دارم 
عبا دوز و مجلسی دوزی وبچگانه دوزی کردم و6سال تجربه دوخت وطراحی دارم 
ممنون میشم جهت ارائه کار وهمکاری هماهنگ کنید
06:39
سمیه سهراب
سلام . وقت بخیر. دوخت تریکو انجام میدید ؟
10:27
خیاط
به تعدادی خیاط دکمه مادگی واتو بسته بندی کاربا حقوقی مکفی جهت کار در تولیدی نیازمندیم
1402/03/27
مجید نوروزی
بهروزی
سلام من خیاط هستم نیاز به کار در منزل دارم شلوار کار لباس تریکو لباس کودک برای کارهای ساده
سلام از کجا؟
10:57
1402/04/03
مزگان میرزاعربی
فرشته کاکاوند
آی شماره مه۰۹۰۵۳۰۱۷۴۴۹
سلام شماکجاییید
17:42
1402/04/19
مددی
خیاط هستم . دارای سابقه کار .چرخ راسته و زیگزال دارم . جویای کار هستم خیاطی در منزل انجام بدم . ساکن کرج . چهارراه مصباح 
03:41
خیاط
به چند خیاط بیرونبر که مهارت کامل در دوخت سرویس آشپزخانه دارن نیازمندیم
1402/04/28
مریم عباسی
سلام من خیاط هستم سری دوزی هم بلدم لگ زنانه سری خیلی دوختم تو خونه کار میکنم راسته و سردوز 4 نخ هم دارم استان قزوین شهر الوند 0**** 
06:53
1402/04/31
حسن حسینی
سلام خیاط هستم کتشلوار پالتو دختم  مدت 5برچ کار کردم جویایی کار هستم اصفهان زینبیه 0**** 
05:22
1402/05/10
آرزو نوری
بهروزی
سلام من خیاط هستم لباس بچه زیاد دوختم چرخ راسته دارم ولی زیگزال ن اگ کاری هست من انجام میدم هشتگرد هستم شهر حدید فاز7
08:12
خیاط
به تعدادی نیرویی چرخکار‌. وردست چرخکار‌. تکمیلی دوز . وسط کار پر انرژی نیاز مندیم۰ تسویه هفته ای کار تیراژ بالا با قیمت مناسب کار در تولیدی و بیرون بر
آرزو نوری
هاجر محمودیان
سلام من چرخ راسته دوز دارم یک سال هم سابقه مار در کاگاه دارم هشتگرد هستم تماس بگیرین لطفا اگر کاری هست
08:18
1402/05/15
.... ......
سلام خیاط یا کارگاه خیاطی بیرون بر و مزدی دوز نیاز داریم در محدوده پردیس هستیم 09121779470
سلام اهل کجایی هستین؟
12:22
1402/05/16
فرشته منوری
عالی
07:24
چرخکار ماهر و خیاط ماهر خانوم و وسط کار خانوم
■ استخدام تعدادی چرخکار و خیاط ماهر خانوم و ■ وسط کار خانوم برای کار در کارگاه تولیدی لباس زنانه . ☆☆ شرایط همکاری : ● ناهار ، ● سرویس رفت و برگشت فقط داخل شهر ساوه ، ● ساعات کاری : 8:30 صبح الی 6 ب...
1402/05/17
Ahmad Amiri
سلام کارگاه خیاطی با ده کله چرخ اماده همکاری با عمده فروشان عزیز با ده سال سابقه درخشان 😊
0**** 
01:10
1402/07/08
عبدی
سلام من یه چرخ راسته کامپیوتری تو خونه دارم قبلا پیراهن مردانه کار کردم مسلط به پیش مچ یقه قبلا کارگاه خیراطی داشتیم اگه کاری باشه تو خونه کار میکنم ممنون از شهر قدس بلوار امامزاده
میشه ادرس بدی؟
08:37
1402/07/11
عاطفه صالحی
سلام من خیاطم چرخ سردوز و راسته و اتو دارم
حوله تن پوش نخی و حوله استخری دوخت میکنم با بسته بندی اگه کسی خواست براش کار انجام میدم
08:21
خیاط خانم حرفه ای
به تعدادی محدود خیاط خانم با سابقه کار جهت خیاطی داخل مزون حتما خیاط حرفه ای و هم بیرون بر • محدوده سعادت اباد •محیط دوستانه • تسویه به موقع •امکان پیشرفت کاری شرایط کار: ساعت کاری ۹ صبح تا ...
جمعه 29 آذر 1404، ساعت 05:49