دنبال کن

استخدام کار بسته بندی در منزل

بسته بندی

1402/02/31
مریم میرزایی
ممنون میشم که بهم کمک کنید با علاقه کارمیکنم ووقتم آزاده 🙏
13:14
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
یاسین منوچهری
تو رو خدا کار در منزل معرفی کنید تو خونه پوسیدیم 
23:12
2 تایید
1402/03/02
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید0**** 
11:55
1 پاسخ
1402/03/03
سکینه گلی
تو خونه شما
13:46
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:43
1 پاسخ
2 تایید
1402/03/04
قاسم عبدلی
سلام وقت بخیر تو رو خدا هر کی کار بسته بندی تو خونه سراغ داره بهم معرفی کنه که تو خونه خودم حداقل یه کمک خرجی به خاطر بچه هام باشم لطف بزرگی در حقم میکنید ممنون میشم
05:11
مریم فاضلی
سلام توکرمانشاه کارتمام وقت درمنزل سفارش داشتین میپذیرم
17:44
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1402/03/05
حمیدرضا کمالی
سلام  خدا خیرتون بده کار تو منزل بهم معرفی کنید دستم تنگه کرایه خونه دارم قسط دارم مهریه میدم حیرونم 0**** این شماره من هست کاردرخونه بسته بندی ممنون میشک
08:38
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون 
09:39
1 پاسخ
سلام کار در منزل میخوام لطفا.. اصفهان هرند
13:02
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1402/03/06
محمد شیرمرادی
من دنبال کار هستم برای بعدازظهر هام البته کار ماساژ درمانی هم انجام می دم 
0**** 
22:12
1402/03/07
فاطمه جعفری
سلام من کار منزل میخواستم برا بسته بندی اگه کار هست به من هم بدهند در خمینی شهر هستم 0****  برا بسته بندی در خانه
05:18
1402/03/08
معصومه‌محمدپور
تورا‌ خدا‌ کار‌ در‌ منزل‌ میخواستم
11:01
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
سلام دنبال کار هستم در منزل خودم بتونم بسته بندی حبوبات کنم
13:10
کار بسته بندی درمنزل میخ‌ام
15:42
سمیرا حسنزاده
سلام خسته نباشید کار بسته بندی در منزل می خوام واقعا احتیاج دارم 
17:06
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
من دنبال کار در خانه هستم 
17:44
1402/03/09
بهناز اعلم نژاد
سلام اسلامشهر هستم اگه کاردرمنزل سراغ دارید بهم بگید بسته بندی باشه ممنون 
11:07
1 تایید
معصومه نصیری
سلام شال بسته بندی میخوایین
11:29
2 پاسخ
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
هانی
معصومه نصیری
سلام خسته نباشید ببخشید برا کدوم شهر هست
13:48
هانی
سلام آستارا هستم اگه کار درمنزل بسته بندی یا دوخت عروسک باشه ممنون میشم
13:50
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم
0**** 
14:18
1 پاسخ
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
مجید حسن دائی
نیازمندکاربسته بندی لباس درمنزل هستم ازکارافرینهای عزیزتقاضای کمک دارم مرسی
14:23
1 تایید
مجید حسن دائی
اصفهان کاربسته بندی لباس میکنم ومحیطی جداگانه برای کاردارم ازتولیدکنندگان عزیز تقاضای کمک دارم
14:37
1402/03/10
سلام منم نیاز به کار درمنزل دارم لطفا آجرکاری هست به این شماره تماس بگیرین 0**** 
05:09
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
1402/03/12
زینب کنعانی
سلام کاردرمنزل میخوام توروخداکمکم کنید بسته بندی باشه آمل هستم 0**** لطفاتماس بگیرید
20:41
زینب کنعانی
اینم شماره منه*******ازآمل 2قلودارم نیازبه کاره بسته بندی خونه خودم انجام بدم ممنون
20:47
1402/03/13
سلام  کار در. منزل. چی است
11:35
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
حقوق  کار در منزل  چی قمیت است 
11:36
سیمین عبدالهی
سلام  کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
12:09
1 پاسخ
1402/03/14
س حسینی
سلام کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم لطف کنیدتماس بگیرید از شهرستان جرقویه
08:44
بسته بندی جدول بتنی
با سلام به ی نیروی ساده جهت بسته بندی (تسمه کشی)جدول بتنی روی پالت روزانه حدودا ۱۱۰الی۱۲۰ پالت ۶تایی بصورت حقوق ثابت یا پیمانکاری نیازمندیم
س حسینی
کاردرمنزل نیاز دارم بسته بندی لطف کنید تماس بگیریدازشهرستان جرقویه0**** 
08:45
1402/03/22
مهدی رزم دیده
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم همسرم قطع نخاع هست و برای کمک خرجی احتیاج به کارم دارم حالا هر کار بسته بندی باشه .
ممنون میشم اگر کاری بود خبر بدین .خراسان شمالی شیروان
07:04
1402/04/15
محمد صمدی
سکینه گلی
تو خونه شما
0**** شمارم زنگ  بزن 
14:55
استخدام کارخانه بزرگ بسته بندی چای ودمنوش
دعوت به همکاری از خانمها وآقایان جهت بسته بندی درکارخانه بزرگ ومعتبر بسته بندی چای ودمنوش صادراتی) درمحیطی کاملا سالم بدون تعدیل نیرو تا بازنشستگی با مزایا وشرایط عالی سرویس رفت برگشت حتی برای اضافه...
محمد صمدی
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم ۰۹۱۳۵۹۰۶۵۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:56
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون
0**** 
16:17
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون ۰۹۹۳۲۹۱۱۷۱۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
شرکت داروسازی و تجهیزات/راننده،لیفتراک،موزع،کارگر
شزکت معتبر صنایع داروسازی_تجهیزات پزشکی واقع در استان البرز تعداد 25 نفر نیروی کار اقا ایرانی و اتباع برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) /انبار / راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / ح...
محمد صمدی
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید۰۹۳۸۳۵۳۶۸۱۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:30
محمد صمدی
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/04/18
محمد صمدی
سیمین عبدالهی
سلام کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:27
شغل دوم در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
1402/10/11
سلام من خیلی خیلی به کار در منزل احتیاج دارم کمکم کنید 
06:11
1402/10/13
نادر جلالی
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم استان فارس هستم0**** 
11:01
1402/10/15
زهره کیائی
معصومه نصیری
سلام قیامدشت بارمیدید متقاضی هستم
22:19
صنایع بسته بندی به بند یزد
انباردار
استخدام صنایع بسته بندی به بند یزد صنایع بسته بندی به بند یزد در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کا...
1402/10/16
سلام کار در منزل بسته بندی یا هرچی باشه ممنون نیاز دارم
01:58
الناز پاکزاد
سلام من کار در خانه میخواستم حالا ازغذاهای موادش بگیر هر چی باشه فقط کاربران حقوقش که خوب باشه بهتر میشه
13:49
1402/10/18
پروین جعفری
من دنبال کار در منزل هستم میشه اگه بود بهم معرفی کنید 
0**** 
07:51
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در سالن بسته بندی و آماده سازی سفارش ها و کار با دستگاه بسته بندی نیاز به مهارت خاصی نیست و فقط با توجه به اینکه کار فیزیکی هم مثل بارگیری و تخلیه داریم از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد.
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من دنبال کار درمنزل هستم  ازخراسان رضوی شهرستان سرخس دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  شماره تماس 0**** 
18:59
1402/11/13
فاطمه اوشلی
سلام کار در منزل میخواستم اینم شماره من 0**** 
17:57
1402/11/14
زهرا درودی
سلام وقت بخیر  
من نیازمند کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید
09:22
کارگرساده خانم و آقا
شرکتی معتبر واقع در احمدآبادمستوفی به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا ( بخش های آلومینیوم بری،بسته بندی ،زیرکار و CNC)نیازمند است. شرایط احراز: حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم دقت و مسئولیت‌پذیری بالا مزایا: ب...
علی اصغر شیخ
سلام هشتگرد هستم  خدا خیرتون بده ممنون میشم یه کار پیشنهاد بدید سرپرست خانواده هستم
15:51
حدیثه شرفلی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره
16:16
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام میشه نشون بدید
22:35
1 تایید
صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس
کارشناس کنترل کیفی
استخدام صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس در استان خراسان رضوی (گلبهار) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارشناس کنتر...
1402/11/15
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
04:08
1 پاسخ
سلام من یک خانم خانه دارم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل ندارم و جویای کار در منزلم
17:53
کیان فتاح زاده
سلام بسته بندی جوراب هرکس در مرند خاست درخدمتم شماره همراه 0**** 
19:29
فراخان نیروی کاری اقا
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در تجهیزات پزشکی وداروسازی با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●  ...
1402/11/16
سودابه سپهوند
من ساکن خرم ابادم الان چند سالیه جویای کارم،مطلقه و بی سرپرستم،و واقعا به کار در منزل نیاز،دارم،چون مادرمو نمیتونم تنها بذارم،لطفا کمکم کنید ،واقعا به کار نیاز دارم.
11:50
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
19:46
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:52
استخدام نیروی ساده خانم جهت بسته بندی تخم مرغ
شرکت بسته بندی تخم مرغ شفق واقع در اسلامشهر شهرک صنعتی چیچکلو به تعدادی نیروی ساده خانم نیازمند است کار به صورت کاملا سرپایی بیمه + سرویس+ حقوق وزارت کار کار در منزل نداریم⛔️ سرویس از میدان قائم -...
محمد صمدی
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 07:45