دنبال کن

استخدام کار بسته بندی در منزل

بسته بندی

1402/02/31
مریم میرزایی
ممنون میشم که بهم کمک کنید با علاقه کارمیکنم ووقتم آزاده 🙏
13:14
طراحی پلاستیک برای پت شاپ
میخوام برای پت شاپ انلاینم پلاستیک طراحی کنم و میخوام خیلی جذاب باشه
یاسین منوچهری
تو رو خدا کار در منزل معرفی کنید تو خونه پوسیدیم 
23:12
2 تایید
1402/03/02
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید0**** 
11:55
1 پاسخ
1402/03/03
سکینه گلی
تو خونه شما
13:46
1 پاسخ
بسته بندی
به یک هم کار خانم جهت کار در مزون ( چاپ تیشرت) نیازمندیم،برای بسته بندی و پرس ،کار بسیار سبک می باشد، فضای کاملا دوستانه کار سبک حقوق سر موقع ( یا هر وقت بخواهید پرداخت میشه) ناهار داده میشود ✅ امکا...
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:43
1 پاسخ
2 تایید
1402/03/04
قاسم عبدلی
سلام وقت بخیر تو رو خدا هر کی کار بسته بندی تو خونه سراغ داره بهم معرفی کنه که تو خونه خودم حداقل یه کمک خرجی به خاطر بچه هام باشم لطف بزرگی در حقم میکنید ممنون میشم
05:11
مریم فاضلی
سلام توکرمانشاه کارتمام وقت درمنزل سفارش داشتین میپذیرم
17:44
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
1402/03/05
حمیدرضا کمالی
سلام  خدا خیرتون بده کار تو منزل بهم معرفی کنید دستم تنگه کرایه خونه دارم قسط دارم مهریه میدم حیرونم 0**** این شماره من هست کاردرخونه بسته بندی ممنون میشک
08:38
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون 
09:39
1 پاسخ
سلام کار در منزل میخوام لطفا.. اصفهان هرند
13:02
بسته بندی
با سلام دوستان اگه هم مسیر باشید حد نساب ۴سرویس میزاریم ۱ساعت ناهار تایم داره باتشکر از سایت دیوار
1402/03/06
محمد شیرمرادی
من دنبال کار هستم برای بعدازظهر هام البته کار ماساژ درمانی هم انجام می دم 
0**** 
22:12
1402/03/07
فاطمه جعفری
سلام من کار منزل میخواستم برا بسته بندی اگه کار هست به من هم بدهند در خمینی شهر هستم 0****  برا بسته بندی در خانه
05:18
1402/03/08
معصومه‌محمدپور
تورا‌ خدا‌ کار‌ در‌ منزل‌ میخواستم
11:01
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
سلام دنبال کار هستم در منزل خودم بتونم بسته بندی حبوبات کنم
13:10
کار بسته بندی درمنزل میخ‌ام
15:42
سمیرا حسنزاده
سلام خسته نباشید کار بسته بندی در منزل می خوام واقعا احتیاج دارم 
17:06
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
من دنبال کار در خانه هستم 
17:44
1402/03/09
بهناز اعلم نژاد
سلام اسلامشهر هستم اگه کاردرمنزل سراغ دارید بهم بگید بسته بندی باشه ممنون 
11:07
1 تایید
معصومه نصیری
سلام شال بسته بندی میخوایین
11:29
2 پاسخ
بسته بندی دنبه
نیازمند دو نیروی آقا و دونفر خانم تسویه بصورت هفتگی مبلغ روزمزد خانم ۳۰۰ آقایان ۴۵۰ ترجیحا دست به چاقو شرایط سنی ۲۰ تا ۴۵ سال آدرس محل کار شهرک صنعتی توس فاز۲
هانی
معصومه نصیری
سلام خسته نباشید ببخشید برا کدوم شهر هست
13:48
هانی
سلام آستارا هستم اگه کار درمنزل بسته بندی یا دوخت عروسک باشه ممنون میشم
13:50
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم
0**** 
14:18
1 پاسخ
حسابدار
به یک‌ نفر حسابدار اقا یا خانم آشنا به نرم افزار سپیدار جهت همکاری در کارخانه بسته بندی خشکبار نیازمندیم .ادرس محل کار کیلومتر ۱۵جاده مهاباد .محدوده سنی حداکثر ۴۵.
مجید حسن دائی
نیازمندکاربسته بندی لباس درمنزل هستم ازکارافرینهای عزیزتقاضای کمک دارم مرسی
14:23
1 تایید
مجید حسن دائی
اصفهان کاربسته بندی لباس میکنم ومحیطی جداگانه برای کاردارم ازتولیدکنندگان عزیز تقاضای کمک دارم
14:37
1402/03/10
سلام منم نیاز به کار درمنزل دارم لطفا آجرکاری هست به این شماره تماس بگیرین 0**** 
05:09
کارگر نگهبان. کارخانه نظافت ( ایرانی افغان)
❌کاریابی نیستیم شروع کار از روز اول مراجعه * توجه: تا۲ شب پاسخگو هستم ☑️ نگهبانی ساختمان مجتمع مسکونی افغان ✔️با حقوق ۲۵ الی ۳۰میلیون+پاداش و انعام ✔️همراه لباس کار و مرخصی دارد ✔️ جای خواب و غذ...
1402/03/12
زینب کنعانی
سلام کاردرمنزل میخوام توروخداکمکم کنید بسته بندی باشه آمل هستم 0**** لطفاتماس بگیرید
20:41
زینب کنعانی
اینم شماره منه*******ازآمل 2قلودارم نیازبه کاره بسته بندی خونه خودم انجام بدم ممنون
20:47
1402/03/13
سلام  کار در. منزل. چی است
11:35
طراحی لوگو و لیبل
طراحی لوگو لیبل و جعبه برای محصول پنیر پیتزا دو مدل
حقوق  کار در منزل  چی قمیت است 
11:36
سیمین عبدالهی
سلام  کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
12:09
1 پاسخ
1402/03/14
س حسینی
سلام کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم لطف کنیدتماس بگیرید از شهرستان جرقویه
08:44
جذب نیروی بسته بندی و اماده سازی مواد غذایی
فراورده های گوشتی ساویس از تعدادی نیروی با انگیزه و جوان جهت واحد بسته بندی و اماده سازی مواد غذایی با شرایط ذیل دعوت می نماید: حداکثر سن ۳۵ سال دارای گواهی عدم سوپیشینه حقوق مابین ۸ الی ۱۱ بیمه بعد...
س حسینی
کاردرمنزل نیاز دارم بسته بندی لطف کنید تماس بگیریدازشهرستان جرقویه0**** 
08:45
1402/03/22
مهدی رزم دیده
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم همسرم قطع نخاع هست و برای کمک خرجی احتیاج به کارم دارم حالا هر کار بسته بندی باشه .
ممنون میشم اگر کاری بود خبر بدین .خراسان شمالی شیروان
07:04
1402/04/15
محمد صمدی
سکینه گلی
تو خونه شما
0**** شمارم زنگ  بزن 
14:55
استخدام خیاط ماهر ، وسط کار و نیروی بسته بندی
گروه تولیدی هامین در سال جدید ، برای تکمیل خط تولید شلوار به تعدادی نیرو به شرح زیر نیازمند می باشد: - پنج نفر خیاط ماهر و با تجربه راسته دوز - شش نفر نیروی بسته بندی - چهار نفر وسط کار خیاطی .........
محمد صمدی
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم ۰۹۱۳۵۹۰۶۵۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:56
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون
0**** 
16:17
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون ۰۹۹۳۲۹۱۱۷۱۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
غرفه دار سبزی فروش
با سلام غرفه سبزی فروشگاه هومان یک نیرو لازم داره اولش ۷۵۰۰حقوق بعد که کار یاد گرفت۹الی۱۰ کارهایی که باید انجام بده فروشندگی سبزی خرد کردن با دستگاه بسته بندی سبزی اقا یا خانم مشکل نداره هر دو بل...
محمد صمدی
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید۰۹۳۸۳۵۳۶۸۱۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:30
محمد صمدی
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/04/18
محمد صمدی
سیمین عبدالهی
سلام کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:27
کارگر ساده
کارخانه پلیمر پارس آدرین واقع در شهرک صنعتی بزرگ شیراز جهت خط تولید و بسته بندی به تعدادی نیروی آقا نیازمند میباشد. شرایط: داشتن کارت پایان خدمت قابلیت کار در سه شیفت (۷-۱۵ ، ۱۵-۲۳ ، ۲۳-۷) حداکثر سن ...
1402/10/11
سلام من خیلی خیلی به کار در منزل احتیاج دارم کمکم کنید 
06:11
1402/10/13
نادر جلالی
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم استان فارس هستم0**** 
11:01
1402/10/15
زهره کیائی
معصومه نصیری
سلام قیامدشت بارمیدید متقاضی هستم
22:19
استخدام خشکبار وحبوبات
درود واحترام،، جهت تهیه و بسته بندی وفروش خشکبار نیازمند شخص کار بلد وبا تجربه جهت همکاری می‌باشم ، کارگرساده نمیخوام ، عزیزان که تجربه و سابقه کار تو این رسته دارند لطفا رزومه مختصر وشماره بزارید...
1402/10/16
سلام کار در منزل بسته بندی یا هرچی باشه ممنون نیاز دارم
01:58
الناز پاکزاد
سلام من کار در خانه میخواستم حالا ازغذاهای موادش بگیر هر چی باشه فقط کاربران حقوقش که خوب باشه بهتر میشه
13:49
1402/10/18
پروین جعفری
من دنبال کار در منزل هستم میشه اگه بود بهم معرفی کنید 
0**** 
07:51
کارگر ساده خانم وآقا
باسلام به تعداد ۱۰ نفر پرسنل خانم جهت کار در شرکت بسته بندی .با حقوق ۷ میلیون تومان نیازمندیم محیط سالم کار سبک .شرایط سن تا ۳۲ به تعداد پرسنل آقا جهت کار با دستگاه گلدوزی صنعتی نیازمندیم حقوق عالی بی...
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من دنبال کار درمنزل هستم  ازخراسان رضوی شهرستان سرخس دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  شماره تماس 0**** 
18:59
1402/11/13
فاطمه اوشلی
سلام کار در منزل میخواستم اینم شماره من 0**** 
17:57
1402/11/14
زهرا درودی
سلام وقت بخیر  
من نیازمند کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید
09:22
کارگر ساده رستوران
استخدام کارگر ساده ۲ نفر جهت نظافت و بسته بندی غذا و ... شنبه تا چهارشنبه از ۷ صبح تا ۵ عصر پنجشنبه ها تعطیل جمعه ها فقط چند ساعت آماده سازی و نظافت با جای خواب و غذا حقوق بین ۱۵ تا ۱۷ تومن + اضافه...
علی اصغر شیخ
سلام هشتگرد هستم  خدا خیرتون بده ممنون میشم یه کار پیشنهاد بدید سرپرست خانواده هستم
15:51
حدیثه شرفلی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره
16:16
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام میشه نشون بدید
22:35
1 تایید
بسته بندی پوشاک بچه گانه و اتو کاری
به همکار خانم جهت کار در تولیدی پوشاک بچه گانه
1402/11/15
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
04:08
1 پاسخ
سلام من یک خانم خانه دارم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل ندارم و جویای کار در منزلم
17:53
کیان فتاح زاده
سلام بسته بندی جوراب هرکس در مرند خاست درخدمتم شماره همراه 0**** 
19:29
کارگر ساده شرکت آجیل با جای خواب بیمه و غذا
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی آجیل و خشکبار ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق کامل ✔️دارای ۳وعده غذایی ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقوق ✔️دارای خواب تمیز و مرتب و م...
1402/11/16
سودابه سپهوند
من ساکن خرم ابادم الان چند سالیه جویای کارم،مطلقه و بی سرپرستم،و واقعا به کار در منزل نیاز،دارم،چون مادرمو نمیتونم تنها بذارم،لطفا کمکم کنید ،واقعا به کار نیاز دارم.
11:50
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
19:46
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:52
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ | Printing and Packaging Toojrang
مدیر مالی | Financial Manager
- حداقل 7 سال سابقه در سمت مدیر مالی - ترجیحا سابقه فعالیت در شرکتهای تولیدی و صنعتی - مسلط به جمع آوری و تحلیل صورتهای مالی - آشنایی با قوانین و سامانه های مرتبط ( مودیان ، جامع تجارت ، مالیات و تام...
محمد صمدی
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
پنج‌شنبه 15 فروردین 1404، ساعت 20:23