دنبال کن

استخدام کار بسته بندی در منزل

بسته بندی

1402/02/31
مریم میرزایی
ممنون میشم که بهم کمک کنید با علاقه کارمیکنم ووقتم آزاده 🙏
13:14
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
یاسین منوچهری
تو رو خدا کار در منزل معرفی کنید تو خونه پوسیدیم 
23:12
2 تایید
1402/03/02
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید0**** 
11:55
1 پاسخ
1402/03/03
سکینه گلی
تو خونه شما
13:46
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:43
1 پاسخ
2 تایید
1402/03/04
قاسم عبدلی
سلام وقت بخیر تو رو خدا هر کی کار بسته بندی تو خونه سراغ داره بهم معرفی کنه که تو خونه خودم حداقل یه کمک خرجی به خاطر بچه هام باشم لطف بزرگی در حقم میکنید ممنون میشم
05:11
مریم فاضلی
سلام توکرمانشاه کارتمام وقت درمنزل سفارش داشتین میپذیرم
17:44
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1402/03/05
حمیدرضا کمالی
سلام  خدا خیرتون بده کار تو منزل بهم معرفی کنید دستم تنگه کرایه خونه دارم قسط دارم مهریه میدم حیرونم 0**** این شماره من هست کاردرخونه بسته بندی ممنون میشک
08:38
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون 
09:39
1 پاسخ
سلام کار در منزل میخوام لطفا.. اصفهان هرند
13:02
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1402/03/06
محمد شیرمرادی
من دنبال کار هستم برای بعدازظهر هام البته کار ماساژ درمانی هم انجام می دم 
0**** 
22:12
1402/03/07
فاطمه جعفری
سلام من کار منزل میخواستم برا بسته بندی اگه کار هست به من هم بدهند در خمینی شهر هستم 0****  برا بسته بندی در خانه
05:18
1402/03/08
معصومه‌محمدپور
تورا‌ خدا‌ کار‌ در‌ منزل‌ میخواستم
11:01
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام دنبال کار هستم در منزل خودم بتونم بسته بندی حبوبات کنم
13:10
کار بسته بندی درمنزل میخ‌ام
15:42
سمیرا حسنزاده
سلام خسته نباشید کار بسته بندی در منزل می خوام واقعا احتیاج دارم 
17:06
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
من دنبال کار در خانه هستم 
17:44
1402/03/09
بهناز اعلم نژاد
سلام اسلامشهر هستم اگه کاردرمنزل سراغ دارید بهم بگید بسته بندی باشه ممنون 
11:07
1 تایید
معصومه نصیری
سلام شال بسته بندی میخوایین
11:29
2 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست. حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
هانی
معصومه نصیری
سلام خسته نباشید ببخشید برا کدوم شهر هست
13:48
هانی
سلام آستارا هستم اگه کار درمنزل بسته بندی یا دوخت عروسک باشه ممنون میشم
13:50
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم
0**** 
14:18
1 پاسخ
بسته بندی
مجید حسن دائی
نیازمندکاربسته بندی لباس درمنزل هستم ازکارافرینهای عزیزتقاضای کمک دارم مرسی
14:23
1 تایید
مجید حسن دائی
اصفهان کاربسته بندی لباس میکنم ومحیطی جداگانه برای کاردارم ازتولیدکنندگان عزیز تقاضای کمک دارم
14:37
1402/03/10
سلام منم نیاز به کار درمنزل دارم لطفا آجرکاری هست به این شماره تماس بگیرین 0**** 
05:09
بسته بندی
1402/03/12
زینب کنعانی
سلام کاردرمنزل میخوام توروخداکمکم کنید بسته بندی باشه آمل هستم 0**** لطفاتماس بگیرید
20:41
زینب کنعانی
اینم شماره منه*******ازآمل 2قلودارم نیازبه کاره بسته بندی خونه خودم انجام بدم ممنون
20:47
1402/03/13
سلام  کار در. منزل. چی است
11:35
طراحی لیبل دایره ای
طراحی لیبل 3 تایی مطابق پروژه اول فایل لایه باز مورد نیاز است
حقوق  کار در منزل  چی قمیت است 
11:36
سیمین عبدالهی
سلام  کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
12:09
1 پاسخ
1402/03/14
س حسینی
سلام کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم لطف کنیدتماس بگیرید از شهرستان جرقویه
08:44
بسته بندی
یک شرکت تولیدی و قطعه بندی مرغ واقع در تهران شریف اباد جهت بسته بندی و سورت محصولات مرغ نیاز به نیروی کار اقا دارد همراه با بیمه صبحانه نهار عصرانه و شام و خوابگاه
س حسینی
کاردرمنزل نیاز دارم بسته بندی لطف کنید تماس بگیریدازشهرستان جرقویه0**** 
08:45
1402/03/22
مهدی رزم دیده
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم همسرم قطع نخاع هست و برای کمک خرجی احتیاج به کارم دارم حالا هر کار بسته بندی باشه .
ممنون میشم اگر کاری بود خبر بدین .خراسان شمالی شیروان
07:04
1402/04/15
محمد صمدی
سکینه گلی
تو خونه شما
0**** شمارم زنگ  بزن 
14:55
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم کسانی ک تمایل ب همکاری دارند جهت راهنمایی و ثبت نام ب ایدی زیر در تلگرام پیام بدهند✅️ چت دیوار پاسخگو نیستم فقط در تلگرام آیدی تلگرام. : @...
محمد صمدی
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم ۰۹۱۳۵۹۰۶۵۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:56
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون
0**** 
16:17
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون ۰۹۹۳۲۹۱۱۷۱۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
طراحی لیبل مواد غذایی
با سلام من یک لیبل دو لت عمودی برای محصولات غذایی میخواستم شاکله اصلی طرح رو میفرستم براتون شبیه به اون میخوام برام درست کنید
محمد صمدی
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید۰۹۳۸۳۵۳۶۸۱۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:30
محمد صمدی
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/04/18
محمد صمدی
سیمین عبدالهی
سلام کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:27
بسته بندی
سلام. تعدادی نیروی خانوم جهت کار در بسته بندی پای مرغ نیازمندیم. ساعت کاری ۱۰ شب تا ۷ صبح (۸ ساعت کار). ۱ ساعت تایم استراحت و شام. اضافه کاری با نظر مسئول مجموعه در صورت نیاز اجباری میباشد.( ۱ الی ۲ ...
1402/10/11
سلام من خیلی خیلی به کار در منزل احتیاج دارم کمکم کنید 
06:11
1402/10/13
نادر جلالی
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم استان فارس هستم0**** 
11:01
1402/10/15
زهره کیائی
معصومه نصیری
سلام قیامدشت بارمیدید متقاضی هستم
22:19
ویرایش فایل psd
ویرایش فایل psd بابت چاپ روی گلاسه فایل لایه باز و میخوام با فونت مخصوص خودش ویرایش انجام بشه و عکس جایگذاری بشه داخلش
1402/10/16
سلام کار در منزل بسته بندی یا هرچی باشه ممنون نیاز دارم
01:58
الناز پاکزاد
سلام من کار در خانه میخواستم حالا ازغذاهای موادش بگیر هر چی باشه فقط کاربران حقوقش که خوب باشه بهتر میشه
13:49
1402/10/18
پروین جعفری
من دنبال کار در منزل هستم میشه اگه بود بهم معرفی کنید 
0**** 
07:51
شرکت قطعه سازی
باسلام استخدام وجذب کارگرساده وماهر درتولیدوبسته بندی قطعات خودرو +++شرایط استخدام حداقل مدرک تحصیلی دیپلم عدم سابقه کیفری عدم سوءپیشینه عدم اعتیاد بدونه نیازبه سابقه دارای رنج سنی 20الی 30 مجرد فقط ...
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من دنبال کار درمنزل هستم  ازخراسان رضوی شهرستان سرخس دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  شماره تماس 0**** 
18:59
1402/11/13
فاطمه اوشلی
سلام کار در منزل میخواستم اینم شماره من 0**** 
17:57
1402/11/14
زهرا درودی
سلام وقت بخیر  
من نیازمند کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید
09:22
کارخانه خط تولید بسته بندی نقل و آبنبات
استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر و بزرگ تولید کارخانه آبنبات ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده،راننده لیفتراک، پایه ۲و۱ و حراست آقایان ایرانی خانم های ایرانی ✅پذیرش سنی کارگر ساده اقا ۱۸...
علی اصغر شیخ
سلام هشتگرد هستم  خدا خیرتون بده ممنون میشم یه کار پیشنهاد بدید سرپرست خانواده هستم
15:51
حدیثه شرفلی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره
16:16
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام میشه نشون بدید
22:35
1 تایید
دونفر کارگر ساده سردرود اندیشه و سهند
دو نفر آقا زیر سن۲۵سال جهت کار در کارگاه مونتاژ قطعات و بسته بندی نیاز است با حقوق ثابت و بیمه تامین اجتماعی و صبحانه و روز های تعطیل تعطیل هست کارگاه وتنام حقوق‌ومزایا داده می شود
1402/11/15
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
04:08
1 پاسخ
سلام من یک خانم خانه دارم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل ندارم و جویای کار در منزلم
17:53
کیان فتاح زاده
سلام بسته بندی جوراب هرکس در مرند خاست درخدمتم شماره همراه 0**** 
19:29
نیروی کار در تولیدی پولک و نبات
باسلام به تعدادی نیروی خانم حداکثر 30 ساله مجرد جهت کار در تولیدی پولک و نبات جهت بسته بندی و فروش نیازمندیم ساعات کاری از ساعت 8 الی 1ونیم 3 ونیم الی 8 می‌باشد حقوق به صورت ساعتی محاسبه میگردد به...
1402/11/16
سودابه سپهوند
من ساکن خرم ابادم الان چند سالیه جویای کارم،مطلقه و بی سرپرستم،و واقعا به کار در منزل نیاز،دارم،چون مادرمو نمیتونم تنها بذارم،لطفا کمکم کنید ،واقعا به کار نیاز دارم.
11:50
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
19:46
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:52
نیروی خانم برای بسته بندی روغن
سلام لطفا با دقت بخونید محل کار روبه روی سرای ایرانیه سوله بسته بندی روغنه خوراکیه ساعت کاری از ساعت 9 الی 2 بعدظهره ولی هروز تو سوله کار نیست بعضی مواقع هفته ای 1 بار بسته بندی انجام میشه (((ولی حقوق...
محمد صمدی
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 16:01