شرح وظایف و مسئولیتهای یک کارگر ساده چیست؟
سلام احتیاج به بسته بندی کاردرمنزل دارم خودمم جاداره برای این کار
چه بسته بنی
من نیازبه بسته بندی درمنزل خودم دارم واقعااحتیاج دارم
سلام احتیاج به بسته بندی درمنزل رو دارم خیلی به این کار احتیاج دارم ممنون میشم
محل کار کجاست؟
من نیازبه کاردرمنزل دارم واقعاواقعااحتیاج دارم
من نیاز به کار درمنزل دارم واقعا خیلی احتیاج دارم
نقاشی ساختمان پذیرفته میشود با بیش از هشت سال سابقه کاری.لنگرود.اطاقور0****
من کچ کارم ولی چند وقته بیکارم
احتیاج بکار دارم
کاشیکاری وسرامیک کاری سنگ کاری ساختمان پذیرفته میشود استاد اکبر حنیفه با 35 سال سابقه کاری شماره تماس 0****
من شاگرد شیروانی کار بودم2سال الان 40 روزه بیکارم نیاز به کار دارم 0**** فقط شیفت عصر نباشه
اپراتور حرفه ای دستگاه ساب زنی فیروزه هستم نیاز به کاردارم
سلام من کارگر فنی هستم بعدش تو کارخونه شیرآلات صنعتی شمس آباد کار میکردم
سلام مشهد ساکنم کار بسته بندی در منزل نیاز دارم فوری
سلام نیازفوری ب کار دارم لطفاتماس بگیرید بچه کوچیک دارم نمیتونم از خونه بیام بیرون
سلام یه خانم هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن اصفهان شهر کلیشاد
سلام من کرمانشاه زندگی میکنم ونیاز به کار بسته بندی در منزل رو دارم واقعا گرفتارم خودسرپرستم ودوتا بچه دارم
سلام کرمانشاه اگر کسی هست که بتونه کار بسته بندی در منزل داره من میتونم انجام بدم گرفتارم ممنون میشم اگه بود بهم زنگ بزنید 0****
سلام من نیازمند کاردر منزل هستم ساکن فریمان هستم
من یک کار گر ساده استم نیاز بکار دارم اصفهان استم
سلام من یک کاریگرساده استم نگهبانی وه یا پرستداری باشه نیاز دارم ازجهرم 0**** کارباید جهرم ته جویم خفرباشه
کار در منزل .بسته بندی .یا دکمه دوزی با دست یا پرس کردن
کار در خانه خانه نیاز دارم .مستاجرم.کار بسته بندی .یا دکمه دوزی با دست یا پرس کردن باشه.سراسیاب ملارد .0**** .کار در منزل باشه
کارگر ساده شوش دانیال
سلام من یک جوان 18 ساله نیاز به کار دارم برای رفتن به دانشگاه و دارای سابقه کار فروشندگی و امبارداری وضعیت سربازی =درحال تحصیل
سلام خسته نباشید به کار نیاز دارم خیلی نیاز دارم به کار
نگهبانی تمام وقت. 36ساله. تنهام. 0**** حقوق بالا6میلون
سلام من نیاز دارم به بسته بندی
با سلام خانم عباسی هستم متولد 1368 بیش از ده ساله کار کردم وسابقه کاری در بیمارستان دارم در حالا حاز دارم به اصفهان مهاجرت مکنم و جویای کار شرکتی هستم لطفا اگه کسی خواست در میان بگذراید با تشکر
با سلام دنبال کار شرکتی هستم و سابقه کار دارم در بیمارستان
سلام نیازمند بسته بندی درخانه هستم
اعظم هستم سلام به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم سپاسگزار میشم
من گار گر کارواش حرفی هستم میخواهم در جنوب برم جزیره افغان هستم
سلام مهسا هستم از بروجرد نیاز به کار در منزل دارم خلیی نیاز دارم چون زیاد قرض دارم تو خدا اگر سراغ داری برایم بیاورید ممنونم
دستم خیلی فرزه تماس
گیرید
ش تماس
من جویای کار هستم دستم فرزه قبلاً چوب لباسی فلزی نقطه جوش می زدم ساکن ایوانکی اذرگون
سلام اگر کسی کار در منزل سراغ داره تو خدا معرفی کنید چون خلیی احتیاج دارم واقعا نیاز مند هستم از بروجرد هستم اگر برایم پیدا کردی شماره تماس بگویم خلییی مننونم متشکرم از شما
سلام
سلام من نیازمند کار درمنزل هستم ساکن گلدشت نجف آباد اصفهان 0****
سلام به کار فروشندگی لوازم ارایش علاقه دارم شیفت صبح هم فقط می تونم 20سالمه و علاقه به کار دارم
سلام خوبی فلیم سوپر داری افغانی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام خوبی من کارگرساده هستم میتونم همرایت تماس بیگیرم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام خسته نباشید من کار در منزل بسته بندی باشه و حقوق در حد هفت هشت تومان باشه خوبه
سلام من زهرا هستم در مشهد دنبال کار در منزل بسته بندی فقط کارش سبک باشه میگردم حقوقش در حد هفت تومان به بالت باشه مرسی خیلی فوری میخوام
سلام
سلام منکاردرمنزلاحتیاجدارمقمشهریجعفریه