دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
گروه آموزشی ترازسازان
بازیگر
جنسیت: خانم مقطع تحصیلی: کارشناسی رشته تحصیلی: روانشناسی حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران آشنا با دوربین فیلمبرداری و صحنه سابقه بازی در کلیپ های اینستاگرام توانایی بازی سنار...
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
بازیگر
جهت تولید فیلم سینمایی در جزیره کیش به دو بازیگر خانم رنج سنی ۲۵ الی ۳۰ سال و دختر بچه ۵ ساله داریم با حضور بازیگران مطرح سینما و کارگردان مطرح ارسال مشخصات و عکس فقط در واتساپ
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
درخواست تولید تیزر تبلیغاتی برای سایت خرید و فروش آنلاین طلا
با سلام و احترام، ما به دنبال همکاری با یک تیم حرفه‌ای در زمینه تولید محتوای ویدیویی هستیم تا ۵ کلیپ(تیزر) تبلیغاتی برای سایت خرید و فروش آنلاین طلای خود تولید کنیم. لطفاً پیشنهاد و شرایط همکاری خود ر...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
جذب بازیگر و عوامل پشت صحنه برای ساخت چند فیلم
آگهی جذب بازیگر و عوامل فیلم کوتاه به یک تیم خلاق و پرانرژی برای تولید یک فیلم کوتاه نیاز داریم! اگر علاقه‌مند به هنرهای نمایشی هستید و می‌خواهید در یک پروژه هنری شرکت کنید، این آگهی برای شماست باز...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
معرف هنرور و بازیگر
سلام وقت بخیر از علاقه مندان ب حرفه هنر و رسانه دعوت به همکاری میشود آقا رنج سنی 15 الی 40 سال خانم رنج سنی 15 الی 40 سال کودک رنج سنی 1 الی 15 سال پروژه های درحال حاضر: سریال تلویزیونی لبخند...
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
تست بازیگری و مدلینگ
جهت بازی در فیلم سینمایی به تعدادی بازیگر خانم و آقا و مدلینگ خانم تمام سنین خیلی فوری جهت ایفای نقش نیازمندیم
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
استخدام بازیگر خانم برای یک محتوای ویدیویی در اینستاگرام
طعم گیلاس یک سامانۀ روان‌شناسی و پیشگیری از بحران است که به صورت آنلاین فعالیت می‌کنه، این سامانه جهت معرفی بهتر خود نیاز به ساخت یک ویدیوی برای انتشار در بستر اینستاگرام داره و برای این کار نیاز به ی...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
بازیگر تولید محتوا اینستاگرام
بازیگر آقا مبتدی برای تولید محتوا (ریلز ، پست، استوری) باظاهری آراسته و داشتن اعتماد بنفس توانایی فن بیان قوی و اجرا جلو دوربین سن ۲۲ تا ۳۰ سال حضور در مجموعه سه روز در هفته شنبه یک شنبه سه شنبه...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
بازیگر کودک و مادر
فراخوان بازیگری برای پروژه سینمایی معتبر ارسال اطلاعات فقط واتس اپ یک پروژه سینمایی حرفه‌ای در جستجوی مادر و کودک (۵ تا ۸ ساله) برای ایفای نقش در یک فیلم سینمایی است. اگر به حضور در دنیای سینما علاقه‌...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
زد ان واستوک | ZN Vostok (ZNV)
مدیر کنترل اسناد | Project DCC Manager
Zn Vostok (ZNV) ، یک بازیگر پویا در تولید نفت و گاز ، پالایش نفت و صنعت پتروشیمی ، به دنبال مدیر پروژه DCC در تهران است. ZNV که در سال 2019 تأسیس شد ، بر نوآوری و تعالی تمرکز دارد. ما به دنبال یک فرد ...
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
گروه هنری بلک بازیگر واعوامل میپذیرد
گروه هنری بلک برای اجرای نمایش صحنه‌ای .فیلم کوتاه . کیلیپ اینستاگرامی و سریال اینستاگرامی فراخوان فیلمبردار .بازیگر (درهمه سنین) .گریمور. عکاس. نویسنده. منشی صحنه. صدابردار .طراح صحنه و لباس می پذیر...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
مدل و بازیگر آقا
ما تمایل داریم از مدل‌ها و بازیگران دارای چهره و اندام متناسب در پروژه‌ تلویزیونی استفاده کنیم. رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال به صورت پروژه‌ای و آفیش روزانه * رزومه، اطلاعات و عکس خود را در چت دیوار بفرستید تا...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
بازیگر خانم
به خانم در رده سنی 20الی40سال جهت حضور پر یک پروژه سینمایی معتبر با تمام مجوزهای مکتوب در شرکت فیلمسازان سیمرغ البرز جهت حضور وتست دعوت به عمل می‌آید کافیست شماره تماس همراه با یک عکس موجه خود طبق قوا...
یک‌شنبه 5 اسفند 1403، ساعت 16:06