دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
بازیگر
استخدام کلیک فلور ما در مجموعه کلیک فلور برای تبلیغات در غضای مجازی جویای بازیگر هستیم. از علاقه‌مندان دعوت می‌شود رزومه خود را برای ما ارسال کنند. بازیگر جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت، پاره وقت ...
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
تایر وکیلی
بازیگر
استخدام تایر وکیلی تایر وکیلی در تهران (منطقه ۱۲، بهارستان) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید بازیگر جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: فن بیان بسیار ب...
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
بازیگر و هنرجو
درود بر هنرمندان استان قم گروه هنری ققنوس طلایی از علاقمندان به بازیگری در تمام رده های سنی خانم و آقا دختر و پسر و پیر و جوان دعوت می‌نماید تست بازیگری روز جمعه ۵ بهمن ماه برای ایفای نقش در یک سریا...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
اکتور یا بازیگر آقا و گیم مستر خانم - اتاق فرار
شرکت خانه معما با بیش از ۸ سال سابقه کاری جهت تکمیل کادر اجرایی به تعدادی بازیگر آقا و گیم مستر خانم نیازمند است. (تمامی آموزش ها به شما داده خواهد شد لذا در صورت عدم فعالیت در زمینه بازیگری نیاز به ...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
استخدام بازیگر برای ساخت ۱ کلیپ اینستاگرامی
ما یک مجموعه تولید محتوا هستیم که برای ریلز اینستاگرامی نیاز به بازیگر خانم با چهره جذاب و متفاوت و فن بیان قوی داریم.در صورت مساعد بودن همکاری مداوم خواهد بود
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
فراخوان بازیگری
سیما نگر (فرصتی عالی برای علاقه مندان به بازیگری) معرفی هنرجو و بازیگر به پروژه های سینمایی و سریال با شرکت و بازی در سریال ها و فیلم های سینمایی در کنار کارگردانان و بازیگران مطرح کشور .............
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
اسپانسر بازیگر
توجه .......توجه یک نفر آقا و یک خانم ۳۰الی ۴۰سال برای بازی در فیلم به صورت اسپانسر بازیگر نیازمندیم.
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
بازیگر سرمایه گذار
پروژه : فیلم کوتاه تک پرسوناژ / اپیزود دوم از یک تریلوژی ژانر : کانسپچوال/ تجربی پخش : جشنواره (داخلی/خارجی) محدوده سنی ۲۰ تا ۳۵ عزیزانی که تمایل به سرمایه‌گذاری دارند، جهت دریافت اطلاعات تکمیلی د...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
اکتور بازیگر اتاق فرار
سلام به تمام هنرمندان و عاشقان دنیای هیجان و ماجراجویی!!! ما در مجموعه AvaloriGames به دنبال بازیگران پرشور و خلاقی هستیم که به تیم ما بپیوندند. اکر دوست دارید در محیطی آرام و بدون حاشیه فعالیت کنید و...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
گوینده خواننده مجری بازیگر نوازنده مدرس دوبلر هستم
درود بر شما آقا هستم گویندگی رکوردی دویستو پنجاه هزار تومان امکان گویندگی یک دقیقه در روز نوازندگی (نت نوازی ) اورتور نوازی بازخوانی بعضی از آثار آقای گرشا رضایی
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
آموزش و جذب مدل و بازیگر
سلام و درود تیم تولید محتوا ما در امتداد مسیر رشد خود تصمیم به گسترش فعالیت خود زدن و تصمیم به تولید محتوا برای فضای مجازی و فیلم کوتاه خواهد بود دوستانی که سابقه بازیگری مدل و ادمین تصویر برداری ادی...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
فراخوان اسپانسر بازیگر
♠️درود  ✔️جهت ساخت فیلم کوتاه ✔️اسپانسر بازیگر ✔️نقش های اصلی و مکمل ✔️از هنر دوستان و علاقمندان به هنر سینما دعوت به همکاری می گردد. ✔️آموزش های پی در پی توسط کارگروه حرفه ای ✔️بدون محدودیت سنی...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
مدلینگ بازیگری تیزر موسیقی
توجه توجه برای بانوان خوش استایل این فرصت رو از دست ندید فرصت خوب و جذاب برای دیده شدن بانوان جذاب و خوش استایل رده سنی از ۱۸ سال الی ۳۰ سال به تعدادی خانم مدلینگ (بازیگر) بازی در زمینه تیزر موسیق...
پنج‌شنبه 4 بهمن 1403، ساعت 05:10