دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
بازیگر
فراخوان انتخاب بازیگر گروه تئاتر [بوف کور] در نظر دارد برای اجرای پروژه جدید خود، بازیگران مستعد و علاقه‌مند را انتخاب نماید. تعداد مورد نیاز: ۳ نفر بازیگر آقا ۲ نفر بازیگر خانم شرایط: علاقه...
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
بازیگر
ایفای نقش در ویدیوها و محتوای شبکه های اجتماعی مطالعه و تمرین نقش‌های مختلف استفاده از تکنیک‌های بازیگری برای جلب توجه مخاطبان شرکت در جلسات تمرین و فیلم‌برداری تعامل و همکاری با تیم تولید محتوا شرایط...
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
استخدام بازیگر وحشت ( اکتور ترس )
مجموعه پنتاگون برای تکمیل کادر مجموعه به مدت محدود از متقاضیان دعوت می‌کند شرایط سنی ندارد ولی کار به صورت تمام وقت میباشد استخدام دانش آموز و دانشجو و سرباز نداریم حقوق و مزایای عالی اف و مرخصی با...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
رضایت از محصول
ینفر که بتونه ویدیو از خودش بگیره یا بیاد ویدیوکال باهم مصاحبه کنیم درحد ۵ دقیقه سرجمع ، و رضایت خودشو از یه مجموعه کنکوری اعلام کنه(سنش به کنکوریها بخوره) ، همه توضیحات لازم رو هم خودم بهش میدم و میگ...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
استخدام مدل / بازیگر در استودیو دیناین
مدل یا بازیگر خانم از ۱۰ الی ۳۵ سال و مدل و بازیگر آقا از ۱۰ تا ۱۵ سال جهت پروژه های عکاسی و فیلمبرداری محیط امن، پرداخت روزانه
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
فرصتی استثنایی برای بازیگر خانم خلاق و پرشور
به یک بازیگر خانم باانگیزه، بااحساس و خلاق برای همکاری در یک پروژه تبلیغاتی جذاب نیازمندیم. اگر به بازیگری علاقه مندید ، و به دنبال فرصتی برای درخشیدن هستی، این آگهی می‌تواند شروع یک همکاری فوق‌العاد...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
تست وانتخاب بازیگر
از علاقه مندان به حرفه حرفه ای طبق متوداکتیگ روز دنیا دعوت به عمل می‌آید خانم واقا ازسنین ۷الی۳۵سال بدون سابقه فقط کافیست شماره تماس همراه با نام ونام خانوادگی ویک عکس موجه ارسال تا درصورت تایید اولیه...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
بازیگر خانم و آقا
بازیگر خانم سن از 18 تا 35 فرقی نداره مجرد باشه. تا آخر آگهی بخون توجه کنید در اصل زوج هنری نیاز داریم ( یعنی بازیگر خانم نقش مقابل بازیگر آقا باشه ) حالا کل زن و شوهر ه...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
جذب بازیگر تولید محتوا
می‌خوایم با هم کلی محتوای باحال بسازیم! به ۳ بازیگر خانم خلاق زیر ۲۵ سال نیاز داریم... درود به همه، ما یه گروه تولید محتواییم که می‌خوایم کارمون رو گسترش بدیم. برای همین هم دنبال یه همکار خانم بازیگر...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
استخدام خانم مدلینگ و بازیگر
با آموزش برای افراد مبتدی امکان مهاجرت بدون محدودیت تسویه روزانه ارسال مشخصات در واتس آپ
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
استخدام فراخوان بازیگری
⭕️توجه توجه ⭕️ برای تمرین یک کار تئاتر کمدی موزیکال و درام در استان کرمان به۱۰عدد بازیگر خانم و ۱۰عدد بازیگر آقا نیازمندیم نویسنده و کارگردان جناب آقای فرهاد منتصر انجمن تئاتر شهر برای هماهنگی بیشتر ...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
تست بازیگری فیلم سینمایی
به تعدادی بازیگر خانم واقا جهت بازی در فیلم سینمایی نیازمندیم بدون محدودیت سنی علاقه مندان میتوانن از طریق چت دیوار مشخصات خود را ارسال نمایند
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
استخدام بازیگر ، مدیر برنامه ، دستیار و غیره
گروه آنـشـه با مدیریت مهندس علی کوثری ، به چند خانم و آقا (بدون نیاز به تخصص و سابقه‌ی کار) جهت امور مربوط به ساخت فیلم کوتاه، تیزرهای تبلیغاتی و تولید محتوای حرفه‌ای و غیره... نیازمند می‌باشد. ✅کار ...
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 05:20