باتوجه به سابقه و نوع کار.از 15 سال سابقه به بالا حداقل بین 17 میلیون تا 25تومان باید باشد
21:26
نصب نیروی ایران
مهندس مکانیک
استخدام نصب نیروی ایران شرکت دانشبنیان نصب نیروی ایران در تهران (شهر قدس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان جوان، فعال، پر انرژی و باانگیزه ساکن استان تهران دعوت به همکاری مینماید. مهندس مکانیک جنسیت...
حقوق مهندس مکانیک دارای کارشناسی ارشد مکانیک با حدود سه سال سابقه باید تقریبا چقدر باشد ؟؟؟
5 سال در داخل دانشگاه ملی و آزاد تدریس نمودهام ولی متأسفانه بیمه نبودم چون باید حداقل دکتری داشته باشی و عضو هیئت علمی باشید تا بیمه کنم و من هم این رو جزو سابقه دیگه محاسبه نکردم
17:11
1 تایید
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین . الآن هم بدلیل مشکلات خانوادگی مدت سه ماه هست که بیکار شدهام و الان جویای کار میباشم در شهرستان ساوه و مأمونیه. با تشکر
17:13
1401/02/15
صادق باقری
حقوق باید بین25 تا 30 باشد
20:20
سهند صنعت پارتیکان
مهندس مکانیک
استخدام سهند صنعت پارتیکان سهند صنعت پارتیکان جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. مهندس مکانیک جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت ویژگی های تخصصی: فار...
سلام من بیست هفت سال سابقه مکانیکی سنگین و سبک را دارم از بنز شروع کردم و تمام ماشینهایه سنگین را دوره دیدم اکسر ماشین هایه سبک تا اخرین مدل اتومات تریلی کش اتومات سی اند سی رنو اف اچ نیمه سنگین جک سه تن شش هشت ایسوزو و کشندهایه جدید اتومات در حد موتر گریبکس حساب دیفران سیل احل نجف اباد بیکار 0****