دنبال کن

فقط بسته بندی داری؟ 

بسته بندی

1401/03/30
کاردرمنزل نیازدارم
17:59
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
1401/03/31
کاردر منزل نیازدارم
04:31
1 پاسخ
زهرا پناهی
سلام
04:32
2 پاسخ
کاردر منزل نیازدارم
به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی باشه
08:37
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
شیدا صالح پور
سلام نیاز به کار بسته بندی  در منزل دارم 
10:10
کار در منزل میخوام
10:16
سلام نیاز کاردرمنزل دارم بسته بندی شهناز حدادی 
12:16
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
سلام نیاز کاربسته بندی درمنزل دارم
12:17
زهراچهارلنگ
سلام منم به کارنیازدارم بسته بندی 
14:08
2355
سلام  من  کاردرمنزل نیازدارم
16:05
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
شلام
16:24
محمود نگهدار
سلام من کار در منزل نیاز دارم 
16:41
مرتضی محمدی
نیاز به کار بسته بندی دارم
17:17
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
1402/04/08
محمد صمدی
زهرا پناهی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:07
1402/04/09
سحر جعفری
سلام نیاز به کار درمنزل دارم 
08:41
سحر جعفری
ساخت تسبیح انجام بدم
08:42
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
سحر جعفری
از کرجم
08:42
سارا اشکاس
سلام کاردرمنزل نیازدارم
08:47
1 پاسخ
ژاله مینایی
کار در منزل میخوام از اشتهاردم
11:16
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
1402/04/10
محمد صمدی
زهرا پناهی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:59
1402/04/19
محمد صمدی
سلام نیاز کاردرمنزل دارم بسته بندی شهناز حدادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:25
محمد صمدی
سارا اشکاس
سلام کاردرمنزل نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:26
مونتاژ و تولید دوربین مداربسته
با سلام و درود جذب نیرو برای کارخانه تولیدات دوربین مداربسته با محیط کاری عالی و حقوق و دستمزد به موقع برای بخشهای ((اداری و دفتری ،خط تولید و مونتاژ ، انبار داری ،بسته بندی، حمل و نقل ، حراست و نگه...
چهارشنبه 14 فروردین 1404، ساعت 11:20