دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
بسته بندی
استخدام کارگر ساده (آقا) شیف شب ساعت کار ۲۳ الی ۷ (متغیر) دورکاری نداریم بین ۱۸ تا ۳۵ سال در تمام ایام سال حتی تعطیلات مشغول به کار هستیم ۲/۵ روز در ماه مرخصی دارد بیمه دارد ، سنوات دارد یک و...
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
طراحی لیبل مواد غذایی
یه برش داریم واستون میفرستم روش لیبل فلافل 600 گرمی طراحی کنین در صورت تایید و قشنگ بودن کلی کار بعدش استخدام میزنیم و جزییات کار رو باهم پیش میبریم. روی لیبل اطلاعاتی مثل جدول و لوگوی غذا و دارو، لو...
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 21:31