دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
ندیمی هوم | Nadimi Homee
استخدام سرپرست بسته بندی (خانم-ری)
سرپرست بسته‌بندی شرح وظایف: نظارت کامل بر فرآیند بسته‌بندی و اطمینان از دقت و کیفیت کار کنترل و مدیریت نیروهای بخش بسته‌بندی و ایجاد نظم در روند کار بررسی و چک نهایی کارهای انجام‌شده توسط پرسنل برنامه...
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
طراحی مجدد و آماده‌سازی فایل چاپ جعبه بسته‌بندی
ما نیاز به طراحی داریم که مسلط به طراحی جعبه برای چاپ باشه یه طرح تصویری داریم که آماده است و فقط باید در ابعاد مورد نظر ما دوباره طراحی بشه این عکس که اینجا ارسال میشه صرفا یه پیش نمایش از طرح ماست ....
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
طراحی بسته آموزشی
بسته آموزشی در قالب تمرینات ادراک دیداری دارم و میخوام طراحی بشه
دوشنبه 16 دی 1404، ساعت 09:38