دنبال کن

حقوق راننده گریدر

راننده گریدر

1402/12/20
حمید بخشی
سلام خدمت همکاران عزیز.برادران مگه کارگر هستین بااین حقوق می‌رید سرکار گریدر ی کار تخصصی هس آخر ساله انشاالله سال آینده زیر 40.45نرید کار ب نظر من سابقه مهم نیست اون که کار اکی هس طرف ببینه اقاحله نرخ خراب نکنید.
18:55
1 پاسخ
5 تایید
راننده گریدر
گریدر کوماتسو مدل ۵۰۵
1403/01/17
حمید جان خداکنه حقوق چهل تومن بدن ،ولی زور بزنه سی و پنج تا سی و هفت ،
من 1402 بیست و هشت تومن کار میکردم ،ولی کارم توی شهر خودم بود ،با خونه ده دقیقه با ماشین 
12:34
1 پاسخ
1 تایید
1403/01/27
تقیزاده
حمید بخشی
سلام خدمت همکاران عزیز.برادران مگه کارگر هستین بااین حقوق می‌رید سرکار گریدر ی کار تخصصی هس آخر ساله انشاالله سال آینده زیر 40.45نرید کار ب نظر من سابقه مهم نیست اون که کار اکی هس طرف ببینه اقاحله نرخ خراب نکنید.
اره من 13سال بیشتر کارکردم هست این طرفا ندارن بدن قاین هستم 
04:39
1 تایید
1403/02/09
علی علیرضایی
با سلام بعضیا  از به حساب گریدر داران معلوم تو عصر حجر  زندگی میکنن یا جز اصحاب کف هستند بنده خدا گریدر یه کار تخصصی هست طرف آگهی داده از 9 الی 12 قانون اداره کار حداقل گریدر نمیشناسی به شعور راننده گریدر توهین نکنید شما دنبال شوفر نکرد تو مجازی خودت بشین بزن دنده
13:50
راننده گریدر
موسسه معتبر دولتی در نظر دارد  نسبت به تکمیل نیروی قراردادی با شرایط ، حقوق و مزایای مناسب جهت پروژه راه آهن چابهار_ زاهدان اقدام به جذب نماید. شرایط جذب : ✍شرایط جذب : ⇦ عدم سوء پیشینه ⇦ عدم اعتیا...
1403/04/20
محمد میرزایی
من راننده گریدر هستم 2سال سابقه کار در جاده اصلی سه میخه کوچه خیابان مهارت دارم هرکی خواست تماس بگیره 0**** 
20:39
2 پاسخ
1 تایید
1403/06/02
سلام راننده گریدر هستم با سابقه 20 سال کار شماره تماس 0****  با حقوق راننده گریدر که روی میخ کار کردن به شرت کاردورست
16:18
1403/06/30
مهرزاد دهقان
سلام راننده گریدر هسم تمام فول حقوق 50هر خاست در خدمتم در ضمن جاده سازی باشه 

گریدر آر 2با گریدر چینی هم نباشه با تشکر 
13:24
نیازمند راننده گریدر محل کار شهر کرمان
مدت کار دو سال حقوق توافقی محل کار داخل شهر کرمان لطفا فقط پیام بفرستید تماس میگیرم
1403/09/12
ایرج شعبانی
شعبانی هستم راننده گریدر قدیمی کارویجه دارم حقوق تفافوقی 
05:18
1 پاسخ
1404/02/06
حمید جان خداکنه حقوق چهل تومن بدن ،ولی زور بزنه سی و پنج تا سی و هفت ، من 1402 بیست و هشت تومن کار میکردم ،ولی کارم توی شهر خودم بود ،با خونه ده دقیقه با ماشین
کارت درست باشه،رو میخ کار کن،اطراف چابهار بیا 50 با پاداش هم میدم
03:38
محمد میرزایی
من راننده گریدر هستم 2سال سابقه کار در جاده اصلی سه میخه کوچه خیابان مهارت دارم هرکی خواست تماس بگیره 0****
0**** 
تماس بگیر
فردا بیا سرکار
03:39
راننده گریدر نیازمندیم
نیازمند راننده گریدر جهت جزیره قشم و گرمسار سمنان ترجیهآ مجرد باشه ، کار خیلی سبک ، گریدر فان ۲۰۵ ، حقوق ماهیانه ۶۰ میلیون تومان برای قشم ویژه لازم هست،پیام پاسخ نمیدم ، زمان پاسخگویی از ساعت ۹ صب...
ایرج شعبانی
شعبانی هستم راننده گریدر قدیمی کارویجه دارم حقوق تفافوقی
تماس بگیر0**** 
03:41
1404/02/10
فیروز لطیفی
باسلام خدمت همکاران محترم نشستن پشت فرمان گریدر کون میخواد که هر کسی کون این کار نداره اکثر این مهندس سر پروژه جوان ونابلد وجز خایمالی کار دیگر بلد نیستن کار باید گریدرچی در بیاره اگر خوب در اورد میگن مهندس دراورده اگر بد دراورد یا نقشه براد ر خراب کنه همه سر گریدر چی خراب میشه ارزش خودتون پایین نیارین بیکارباشیم بهتر تا مفت کار کنیم خلاصه گشنه نمیمونیم گول حرفای دستگاه دارا نخورین دستگاه تو نا کجا اباد اجاره میدن خودش خونه میخوابه با هزار وهده قول قرا راننده میکشون اونجا راننده بدبخت دور از زن وبچه با تما بدبختی کار میکنه اونم صادقانه اخر کا ر یه چیز طلب دستگاه دار بی هیچ رحم وجدان پول راننده بدبخت میخوره برادر من با گول چرب زبونی قول قرار اینا رو نخورید اونا باید خایه راننده بمالند به موقع حساب راننده گریدر بکنند اونم نه مفت راننده گریدر کم کسی نیست یا علی
08:58
1404/02/14
مجید روستا
سلام دوستان عزیز و همکاران روستاهستم باسابقه بیش از بیست سال کارجویای. کار تمام شهرها
09:17
1 پاسخ
راننده گریدر
به یک نفر راننده گریدر جهت کار در شرکت راه سازی نیازمندیم
مهدی
محمد میرزایی
تماس 0**** 
11:11
جمعه 20 اردیبهشت 1404، ساعت 12:27