دنبال کن

سلام کاردر منزل میخواستم خیلی نیاز دارم

بسته بندی

1402/03/02
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
1402/03/03
دنبال کار بسته بندی رو منزل هستم خیلی نیاز به کار دارم لطفا اگه کسی سراغ داره خبرم کنع
08:50
2 پاسخ
1 تایید
نسترن زنده دل
سلام دنبال کاردر منزل هستم خیلی پول لازمم اگه خبری اطلاع بدین 
09:03
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
نسترن زنده دل
سلام دنبال کاردر منزل هستم خیلی پول لازمم اگه خبری اطلاع بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:05
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
محمد صمدی
دنبال کار بسته بندی رو منزل هستم خیلی نیاز به کار دارم لطفا اگه کسی سراغ داره خبرم کنع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:05
1402/09/22
1402/09/23
پریا مختاری
سلام کار در منزل میخواستم که تو خونه خودم انجام بدم 
خیلی نیاز دارم 
14:07
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
1402/09/27
محمد صمدی
پریا مختاری
سلام کار در منزل میخواستم که تو خونه خودم انجام بدم خیلی نیاز دارم
0**** سلام 
21:30
1402/09/29
نسرین سلیمی
سلام کاردرمنزل دارید
13:08
1 پاسخ
1402/09/30
نازنین قربانی
سلام من کار در منزل میخواسم کار میکنم
13:26
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
1402/10/01
مریم سعادت
من احتیاج به کار و بسته بندی در خانه وارم
12:30
نرگس براوویی
سلام ‌من‌‌کار‌بسته‌بندی‌در‌منزل‌میخام‌شماره‌تمسم‌0**** اگه‌کار‌بسته‌بندی‌داشتید‌من‌هستم‌تماس‌بگیرید
21:45
نرگس براوویی
یزد
21:45
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
1402/10/03
فاطمه چراغی
سلام کاردرمنزل میخواستم خخخییییلی احتیاج دارد 
16:13
2 پاسخ
1402/10/04
Sara
سلام وقت بخیر منم دنبال کار بسته بندیم تو خونه اگه سراغ دارین بگین به کارش احتیاج دارم
08:07
1403/01/29
محمد صمدی
فاطمه چراغی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:21
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
1403/01/31
سلام کاردرمنزل میخاستم
08:51
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
08:52
فاطمه بربری
سلام
کار در منزل میخاستم اگه لطف کنین معرفی کنین اصفهان نجف اباد
09:17
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
فاطمه مرادی
سلام کار در منزل
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه مرادی
سلام کار در منزل
14:12
مصدق
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم، لنگرود هستم، لطفا بهم اطلاع بدید
16:00
مونتاژ و تولید دوربین مداربسته
با سلام و درود جذب نیرو برای کارخانه تولیدات دوربین مداربسته با محیط کاری عالی و حقوق و دستمزد به موقع برای بخشهای ((اداری و دفتری ،خط تولید و مونتاژ ، انبار داری ،بسته بندی، حمل و نقل ، حراست و نگه...
1403/02/11
صدیقه شریعتی
نسرین سلیمی
سلام کاردرمنزل دارید
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654(بسته بندی نیست)
22:42
صدیقه شریعتی
فاطمه چراغی
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654(بسته بندی نیست)
22:43
1403/02/12
نجمه بهرامی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم لطف کنید معرفی کنین دزفول هستم
22:18
کارگر ساده
حداقل سن 18 سال عدم نیاز به تجربه قبلی (آموزش های لازم ارائه خواهد شد) توانایی انجام کار فیزیکی و ایستاده دقت و توجه به جزئیات روحیه همکاری و کار تیمی وظایف: سورت و بسته بندی آجیل و خشکبار چیدمان و بس...
1403/02/14
سلام به دنبال کار در منزل خودم ،کار بسته بندی خیلی به پولش نیاز دارم اطلاع بدین لطفا
14:55
سلام خانمی هستم خانه‌ دار  نیازمند کاردرمنزل خودم هستم
کاربسته بندی بود اطلاع بدید لطفا
14:57
سارا رضایی
سلام من نیاز  بکار دارم کسی باشه خبر کنه درمنزل  کارمیکنم  بسته بندی باشه 
21:20
کارمند خانم
کارمند خانم جهت شرکت تاسیساتی مونتاژ و بسته بندی تجهیزات تصفیه مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری ۹ الی ۱۷ پنج شنبه ۹ الی ۱۵ حقوق بین ۱۲ الی ۱۵ کار سبک و تمیز بدون نیاز به سابقه کار دائم و همیشگی لط...
1403/02/15
معصومه بلقان آبادی
سلام ببخشید دنبال کار درمنزل هستم نیازشدیدی به پول دارم ممنون میشم اگه بهم خبربدین
06:37
1 پاسخ
1403/02/16
سلام بیکارم کار در منزل خواستم اگه کسی سراغ داره خبر کنه وض مالیم خوب نیست 
08:19
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام بیکارم کار در منزل خواستم اگه کسی سراغ داره خبر کنه وض مالیم خوب نیست
13:13
به چند نفر نیرو جهت کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم آقا برای بسته بندی پاک کن کار در منزل نیاز داریم کار در منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم می‌بریم جهت کسب اطلاعات بیشتر (ایتا) پیام بدین و روبیکام خرابه ایتا پیام بدین لطفا
محمد صمدی
معصومه بلقان آبادی
سلام ببخشید دنبال کار درمنزل هستم نیازشدیدی به پول دارم ممنون میشم اگه بهم خبربدین
13:13
چهارشنبه 14 فروردین 1404، ساعت 11:24