دنبال کن

درآمد یک برنامه نویس چقدر است؟

برنامه نویس

1400/07/25
سینا سواعدی
اگه برنامه نویس هستی بیا بگو درآمد ماهانه ات تو چه محدوده‌ایه؟
13:38
1 پاسخ
2 تایید
برنامه نویس
استخدام برنامه‌نویس پایتون و جاوا اسکریپت(میدل لول یا جونیور حرفه‌ای) ما یک شرکت تولید کننده مواد غذایی هستیم و برای تکمیل کادر اداری و تیم توسعه به برنامه‌نویسان باانگیزه در زمینه‌های زیر نیاز داریم...
امیر
سینا سواعدی
اگه برنامه نویس هستی بیا بگو درآمد ماهانه ات تو چه محدوده‌ایه؟
خودم کارمند برنامه نویس نیستم. ولی حدود قیمت یه برنامه نویس ه خوب 6 تومن ه.
یکی که نه جونیور باشه نه دیگه خیلی خفن.
15:36
1 پاسخ
1 تایید
سینا سواعدی
امیر
خودم کارمند برنامه نویس نیستم. ولی حدود قیمت یه برنامه نویس ه خوب ۶ تومن ه. یکی که نه جونیور باشه نه دیگه خیلی خفن.
من شنیدم تا بیست سی میلیون هم درمیارن. چی باید یاد بگیرم؟
15:37
1 پاسخ
امیر
سینا سواعدی
من شنیدم تا بیست سی میلیون هم درمیارن. چی باید یاد بگیرم؟
اون دیگه باید "خیلی باهوش تر از این حرفا" باشی 😄
15:38
1 تایید
برنامه نویس مسلط به ری اکت
عرض ادب و احترام پیاده سازی داشبورد سمت کاربر و داشبورد سمت ادمین با زبان ری اکت اگر به برنام نویسی ری کت تسلط دارید و پروژه پیاده سازی کردید لطفا موارد زیر رو مطرح کنید: 1 - به ری اکت تسلط دارید ؟ در...
سینا سواعدی
مثلا برنامه‌نویس پایتون تو چه رنجی حقوق می‌گیره؟
15:40
امیر
من قیمت نورم رو گفتم. بیشتر برنامه نویسا الان .net یا nodejs و اینجور چیزا هستن. برنامه نویسای کمیاب خوب بیشتر در میارن
15:43
1 تایید
1400/07/27
سینا سواعدی
جادی:
‏یکی ایمیل زده و گفته به برنامه‌نویسی علاقمنده ولی خواسته بهش چند نفر برنامه‌نویس که بیش از یک میلیارد تومن در ماه درآمد دارن رو معرفی کنم که انگیزه بگیره چون توی رشته‌های مختلف کسانی با این میزان درآمد هستن و اینو اول پکیج‌های اموزشی‌شون هم می‌گن.

لطفا خودتون رو معرفی کنید (:
https://twitter.com/jadi/status/1**** ?t=n_GULqnYMIzUPoqCotKYWw&s=19
18:18
1 تایید
پیشگام رایان داده پژوه | Pishgam Rayan Dadeh Pajooh
برنامه نویس نت وب (Net Web) | Net Web Developer
شرکت پیشگام رایان داده پژوه به دنبال .Net Web Developer با تجربه است تا به تیم فناوری اطلاعات و توسعه نرم‌افزار ما در اصفهان بپیوندد. این نقش مستلزم کار بر روی پروژه‌های وب است که نیاز به دانش گسترده ...
دوشنبه 27 آبان 1404، ساعت 08:34