دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
سلام.تعدادی خانم جهت مدل نیازمندیم ویس لطفا
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
استخدام مدل لباس دورکار
سلام مدل خانوم برای انواع لاین لباس زنانه استخدام میکنیم لطفا اگر محدودیت پوشش دارید پیام ندید مشخصات رو ارسال کنید عکاسی رو خودتون انجام میدید برای همکاری تست گرفته میشه
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
استخدام مدل خانم برای عکاسی مزون زنانه مدلینگ جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: پروژه‌ای شرایط احراز: مدل خانم جهت عکاسی برای مزون زنانه سایز 38 الی 40 خوش چهره و استایل خوب حداقل ...
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
مدلینگ
استخدام مدل خانوم در لاین های مختلف بدون چهره عکاسی میشه تسویه روزانه رزومه مشخصات کامل قد .وزن.سایز:رنگ پوست و مو سن سابقه همراه با عکس بفرستین مشخصاتتون رو کامل بفرستین سوالات بی مورد جواب داده نمیش...
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
مدلینگ خانم،تسویه روزانه ،درآمد بالا در زمینه پوشاک،اکسسوری،ارایشی،ارسال مشخصات و عکس در واتساپ یا تلگرام
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
تست بازیگری و مدلینگ محدوده جردن(فقط خانم ها)
به تعدادی خانم علاقه مند به حوزه بازیگری و مدلینگ نیازمندیم، با حقوق بالا(۲۰ الی ۵۰ میلیون تومان و شرایط بی نظیر) برای اطلاع از جزئیات بیشتر در چت دیوار پیام بدید
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
نیازمند خانم برای مدلینگ
خانمی بین ۲۵ تا ۴۰ سال دارای استایل مناسب متاهل پذیرفته می شود
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
مدل و گوینده خانم
مدلینگ و گوینده خانم از سن ۱۷ الی ۳۵ از سایز ۳۶ الی ۴۴ دارای چهره اراسته ، زیبا و مرتب شماره تماس خود را ارسال کنید
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدلینگ خانم
خانم ها برآی مدلینگ در لاین های لباس زنانه لاین های مختلف از سایز ۳۶تا ۴۶ بدون چهره درآمد ساعتی بالای ۳ تومن تسویه روزانه شرایط مدل شدن خوش استایل بودن یا ورزشکار حداقل شرایط سنی ۲۰تا ۵۰ مجرد ی...
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
نیروی خانم جهت مدلینگ کفش و لباس
به تعدادی خانم جهت مدلینگ کفش و لباس بصورت پاره با حقوق بالا و بیمه نیازمندیم امکان دور کاری هم هستش اطلاعات بیشتر چت در خدمتم
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مزون لباس
سلام توجه توجه بهترین فرصت برای دیده شدن حتی افراد بدون تجربه چند خانم جوان واندام توپر جهت عکاسی مدلینگ عکاسی بدون چهره انجام میشه روزانه تسویه میشه در هفته دو روزه هزینه رفت و برگشت...
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
مدل مجرد ترجیحا سن بالا
به یک خانم جهت مدل مجرد بدون سابقه و ترجیحا سن بالا برای مدلینگ نیازمندیم.
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
استخدام مدلینگ جهت تبلیغ
استخدام مدلینگ خانم تو هر سنی
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
مدلینگ زن
درود به یک مدلینگ خانم جهت عکاسی از مدل مانتو نیازمندیم. یک خانم زیبا رو که سایز ۴۰ باشن و محدوده سنی ۱۸ الی ۳۵ لطفا در صورتی که شرایط مورد نظر رو دارید تماس بگیرید
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
به یه خانم جهت امورات منزل نیازمندم
به یک خانم مجرد سن زیر 35 جهت امورات منزل بدون آشپزی نیازمندم با حقوق توافقی و ساعت کاری مناسب به یک مدلینگ موجه جهت لاین کفش زنانه در ژورنال سمت مارلیک هم نیازمندم چت دیوار پیام بذارین... ترجیحا از ا...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
خانم جهت مدلینگ
یک خانم جوان خوش استایل و مجرد هفته ای ۲ روز لطفا کسی که شرایط رو داره حقوق ۱۲۰۰۰۰۰۰ میلیون به بالا
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
کاراکتر اینستاگرام (مدلینگ خام)
30 میلیون تومان فقط برای ۱۰ روز کار در ماه به یک نفر خانم کاراکتر (بلاگری در اینستاگرام) جهت معرفی محصولات در اینستاگرام در محدوده سنی هیجده الی بیستو هشت سال با استایل و فن بیان قوی و بدون محدودیت پو...
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
مدل خانم جهت عکاسی پوشاک
به تعدادی مدل خانم بدون شرایط سنی در همه سایز حتی افراد بدون سابقه و علاقه مند به مدلینگ جهت مدل پوشاک نیازمندیم مجموعه ما با بیش از ۶ سال در زمینه مدلینگ و برندیگ با بهترین برند های داخلی و خارجی پرو...
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
همکاری در زمینه مدلینگ
ما برای پیج شال و روسری مون،به یک همکار جهت مدلینگ شال و روسری برای پست و ریلز نیاز داریم ... اگر یک خانم لاغر اندام خوش چهره حدود ۳۰ سال هستید ‌که در زمینه ی مدلینگ فعالیت هایی داشته اید و به ژست گر...
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
مدل و بازیگر خانم
آژانس مدلینگ و استعدادیابی ظ در نظر دارد برای تکمیل آرشیو مدل خانم خود، از کسانی که اعتماد به نفس و فن بیان خوبی دارند دعوت به عضویت در مجموعه و همکاری در پروژه های تبلیغاتی کند جهت هماهنگی‌تایم مصاحب...
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
استخدام مدلینگ خانم لاین اسپرت
سلام نیازمند چند مدل خانم هستیم سایز ۳۴ تا ۴۰ در لاین اسپرت پرداختی بابت هر آفیش ۱/۵ میلیون تومان ماهیانه : ۲۰ تا ۳۰ میلیون امکان تسویه حساب روزانه و پروژه ای نیز وجود دارد.
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
مدلینگ خانم
استخدام مدل خانم مجرد با ویس معرفی کنید لطفا
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
مدل خانوم عکاسی
به یک مدل خانم جهت همکاری در پروژه‌های عکاسی و ویدیوهای کالکشن لباس نیازمندیم. ویژگی‌های مورد نظر: ظاهر و استایل حرفه‌ای تجربه در مدلینگ و عکاسی مهارت در اجرای ژست‌های متنوع نمونه کارها و اطلاعات خ...
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
دو خانم برای مدلینگ و میکاپ
با سلام به دو نفر خانم برای مدلینگ لباس و میکاپ نیازمندیم ترجیحا مجرد و زیر ۳۵ سال با رعایت موارد اسلامی و پوشش ساعت کاری و حقوق قابل تغییر است
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
نیازمند تعدادی خانم جهت مدلینگ بدون چهره
نیازمند تعپای خانم جهت مدرلینگ برای عکاسی لباس در تمام لاین ها حقوق روزانه دو میلیون تومان پنج روز درهفته و روزانه سه الی چهار ساعت عکاسی در اتلیه مهرناز گرفته میشود کسانی که علاقه به این کار دارن عک...
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
مدل پوشاک بانوان (بارداری)
مجـمـوعـه زنجـیــره ای پا به ماه کلوزینگ با 5 شعبه فعال در صنعت پوشاک بارداری خاستار همکاری با یک خانم جهت مدلینگ در پلتفرم های اجتماعی (اینستاگرام، سایت و.. ) خود می باشد. ✅شرایط همکاری -خوش ذوق ...
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 01:42