دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
آگهی همکاری مدلینگ به عنوان مدل بدون چهره آماده همکاری با برندها و فروشگاه‌های پوشاک هستیم استایل‌های کاری: مانتو شلوار جین لباس‌های روزمره و ترند عکاسی در فضای آینه و لوکیشن‌های متنوع ✅ بدون نمایش...
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
مدلینگ
سلام.به تعدادی خانم جهت مدل نیازمندیم.باتشکر
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
مدلینگ برای پوشاک زنانه کت و شلوار مجلسی
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
همکار و مدل خانم جهت تولید محتواو مدلینگ
به یک همکار وکارآموز خانووم جهت تولید محتوا محتوا شغلی (مانتو و شومیز) نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر چت دیوار پیام دهید
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدل خانم مدلینگ شبکه اجتماعی
مدل خانم جهت تولید محتوا شبکه اجتماعی دو جلسه در هر هفته همراه با پرداخت هزینه رفت و آمد امکان پوشش بیمه تامین اجتماعی برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
مدلینگ / عکاسی بدون چهره
همکاری با؛ مدل خانم لاین لباس سن تا ۴۰ سال مبتدی یا حرفه ای عکاسی بدون چهره خوش استایل و اندام در آمد ماهانه حداقل ۸۰ میلیون تسویه روزانه و هزینه های رفت و آمد ارسال مشخصات کامل همراه عکس از طر...
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
استخدام مدلینگ و بازیگری خانم برای فیلم کوتاه
فیلم در یوتوب آپلود می شه سناریو نوشته شده
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
عکاس و تدوین مدلینگ
با سلام به یک نفر برای تولید محتوای پیج و‌ فروشگاه لباس نیازمندیم. لطفا نمونه کار و مدل دوربین خود را در رزومه خود ارسال کنید حقوق توافقی
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
استخدام همکار خانم مدلینگ لباس. و هنری
نیروی خانم جهت مدلینگ لباس . .هنری رسانه‌در صدا وسیما بدون محدودیت سنی ومبتدی چهره مناسب وتناسب اندام ایده ال نیروخانم جهت مجری گری در صدا وسیما جهت هماهنگی در واتساب خانم حیاتی پاسخگوی سوالات شماست...
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
مدلینگ لباس زنانه
سلام به یه مدل خانوم واسه عکاسی و تهیه البوم بازاریابی لباس زنانه نیازمندیم. عکاسی به صورت دو روز درهفته. حقوق مناسب جهت اطلاعات بیشتر چت دیوار درخدمتم.
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مدل خانم برای تولید محتوا مدلینگ
باشگاه زنجیره ای الماس جهت تکمیل کادر خود نیاز به مدل خانم برای تولید محتوا دارد. هزینه رفت و آمد پرداخت خواهد شد. کار دو جلسه در هفته و هر جلسه یک ساعت خواهد بود. امکان تمرین در باشگاه و ارائه برنامه...
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
مدلینگ لباس زنانه
نیازمند مدل خانم جهت عکاسی از انواع لباس زنونه در محیط کاملا زنونه به صورت پاره وقت چت پیام بدید تا توضیحات ارسال بشه سوالات بی مورد =پاسخ نمیدم و مسدود
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
استخدام مدلینگ ( مدل خانم )
فروشگاه پوشاک زنانه در دزفول به یک مدلینگ خانم ( مدل ) با شرایط زیر نیازمند میباشد. ( زمینه ی کاری مانتو و شلوار و شومیز ) ۱. قد ۱۷۵ سانت به بالا ۲. وزن ۷۵ کیلوگرم ۳. پوست روشن و خوش چهره ۴. دارای رو...
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
مدلینگ بدون چهره
فرصت شغلی استثنای برای خانم‌های محترم جهت مدلینگ به ۳خانم  نیازمندیم بدون نیاز سابقه و تجربه عکس برداری مدلینگ بدون چهره هست مدل برای لباس های لباس شب لباس مجلسی دامن‌کوتاه کت و شلوار حقوق ماهیان...
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
استخدام مدلینگ خانم
علاقه مندان ب حرفه مدلینگ سن ۱۸ تا ۴۰ درامد توافقی متغیر ۲ تا ۵ میلیون روزانه تسویه روزانه بدون نیاز به سابقه کاری لطفا رزومه خود را در چت ارسال کنید
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
عکاسی از محصولات
سلام محصولات برای عکاسی جعبه های مقوایی در ابعاد کوچک و متوسط (حد اکثر در ابعاد 20*20 ساننی متر ) با زمینه سفید برای استفاده در وب سایت و ساخت پرتفولیو و سوشال مدیا (عکاسی و ادیت عکس ها و ارائه فایل ...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
استخدام مدلینگ (خانم)
برای ژورنال خارجی
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
مدل خانم جهت مدلینگ کفش و صندل به صورت پروژه ای
سلام وقت بخیر ما یک تیم تبلیغاتی هستیم که با توجه به دریافت پروژه هایی در زمینه عکاسی کفش و صندل نیازمند چند مدل خانم جهت عکاسی از این محصولات و قرار دادن عکس ها در پیج های اینستاگرام مربوط به برند ها...
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
مدل و مدلینگ غیرحضوری
سلام با توجه به دورکار بودن فعالیت منطقه محل سکونت شما مهم نیست از خانم های محترم علاقمند به فعالیت در بخش دورکاری مدلینگ در لاین های زیر بهمراه مشاوره و آموزش دعوت به عمل می آید فعالیت خصوصی و در قا...
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
استخدام مدل لباس
سرکار خانوم محترم خوش اخلاق خوش پوش خوش استایل در حرفه مدلینگ نیازمندم پایه حقوق ۳۰ الی ۵۰ و یا درصدی
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
ادمین پوشاک زنانه
ادمین پیج خانم حضوری جهت عکاسی و پرو لباسها و تولید محتوا از تهران برای پیج پوشاک زنانه در تجریش.
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
به چند همکار خانوم نیازمندیم
به یک ادمین .مدلینگ. ویاعکاس .نیازمندیم خانوم ترجیحا مجرد باشد واقعا کسانی که دنبال درآمد خوب هستن پیام بدن به وقت هم احترام بزاریم
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
مدلینگ پوشاک
به یک خانم جهت مدلینک پوشاک زنانه نیازمندیم ترجیحا اراسته و اشنا به فضای مد توضیحات بیشتر روبیکا
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
مدلینگ لباس جهت عکاسی
با سلام و احترام تعدادی همکار خانم جهت کار (مدلینگ)لباس مجلسی نیازمندیم عکاسی کاملا بدون چهره انجام خواهد شد لطفا کسانیکه واقعا علاقه به کار مدلینگ دارند و میخان شروع کنن پیام بگذارند درهفته دو روز ع...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
استخدام مدل مدلینگ خانم
❌ لطفا تماس نگیرید استخدام مدل خانم بدون چهره ساعات کاری منعطف ۳ روز در هفته دستمزد بالا/ حقوق ثابت پرداخت به صورت هفتگی یا روزانه ✅جهت مصاحبه واتساپ یا تلگرام پیام بدین
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
یه دختر مدلینگ میخوام
سلام عزیزان لطفا مدلینگ رو با کسی کار کنید که سابقه کار داره... نه صرفا یه عزیز مشهدی که حتی یه جنس از قشم نیاورده مشهد. بنده ۱۳ ساله کارم لباسه و از قشم لباس میارم مشهد و دفترمم قشم هستش تو مشهد مدل...
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 18:08