دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
اگر به خلق تصاویر حرفه‌ای، حضور تاثیرگذار در دوربین و همکاری در پروژه‌های خلاقانه عکاسی علاقه دارید، لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات همکاری، پیام دهید.
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
مدلینگ
به چند نفر مدل خانم برای کار در پروژه نیازمندیم فیلمبردار و کارفرما خانم هس و کاملا محیط امن هفته ای یکبار فیلمبرداری انجام میشه واقع در شهر سهند
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
به چندمدل خانم جهت کار درگالری پوشاک واقع درایران مال نیازمندیم
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
مدلینگ
سلام به همه ی میکاپ ارتیست های عزیزم از تاریخ 25ابان تا 4اذر با تخفیف روی افیش در خدمتتون هستم برای همکاری پیغام بگذارین و قبلش پیج کاریتونو برام ارسال کنید برای دیدن نمونه کار بیشتر به درخواست بدین❤...
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
سلام.تعدادی بانوجهت مدل نیازمندیم بصورت محدود.لطفاچت دیوارو ویس ممنون
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
مدلینگ
به چندمدل خانم جهت کار درگالری پوشاک واقع درایران مال نیازمندیم
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
مدل خانوم برای انلاین شاپ
به یک مدل خانم برای مدلینگ دست و پا نیازمندیم پیج اکسسوری هست دستبند و پابند و گردنبند و ... هفته ای یکبار عکاسی و فیلمبرداری دارین اونم ۲ الی ۳ ساعت الباقی ۶ روز هفته کاری ندارین حالا یا تو لوکیشن ما...
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
مدل خانم برای اکسسوری
به یک مدل خانم برای مدلینگ دست و پا نیازمندیم پیج اکسسوری هست دستبند و پابند و گردنبند و ... هفته ای یکبار عکاسی و فیلمبرداری دارین اونم ۲ الی ۳ ساعت الباقی ۶ روز هفته کاری ندارین حالا یا تو لوکیشن ما...
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
نیروی خانوم برای مدلینگ
از تعدادی نیروی خانم جهت پرو لباس و مدلینگ انواع لباس وارداتی جهت عکاسی دعوت میشود در صورت نداشتن سابقه آموزش لازم داده میشود
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ
مدل خانم عکاسی مدلینگ چهره نچرال سایز ۳۶ _۳۸ سن ۱۸ تا ۴۰ آفیش ۱ تا ۳ تومان به صورت روزانه تسویه میشه ارتباط از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره بالا
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مدلینگ خانم
مدلینگ خانم، ساعتی دو میلیون، بدون چهره، برای لباس، حتی بدون سابقه مدلینگ،لطفا مشخصات و رزومه خود را در واتساب ارسال نمایین و به علت حجم کاری تماس نگیرین ،تشکر از دیوار.
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
استخدام نیروی خانوم
با سلام به یک نیروی خانوم جهت همکاری در زمینه مدلینگ بدون چهره با دستمزد بالا نیازمندم
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
نیاز به مدل میکاپ
سلام از عزیزانی ک علاقه واستعداد درحرفه ی مدلینگ در لاین میکاپ دارن ومیخوان دیده بشن دعوت به همکاری میشود حتی اگر تا حالا کار نکردید مشکلی نیست فقط باید بیس صورت خوب باشه
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
مدلینگ لباس خانم بدون چهره
به یک الی دو نفر مدلینگ خانم برای لباس نیازمندیم تسویه روزانه و به صورت پروژه ای انجام میشود. مبلغ حقوق تا ۱۵ میلیون تومن(بستگی به نوع پروژه) برای هر پروژه میباشد. روز و ساعت کاری از قبل هماهنگ می‌شود...
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
نیازمند مدلینگ خانم بدون چهره
سلام و درود وقت بخیر ما برای ایجاد کاتالوگ و گسترش تبلیغات تولیدیمون نیازمند یک مدلینگ خانوم به صورت پاره وقت با شرایط بسیار مناسب هستیم در صورت تمایل به همکاری یا کسب اطلاعات بیشتر آیدی تلگرام یا ایت...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
مدلینگ استایل خانم برای طراحی
خانم با تناسب اندام توپر که برای الگوی طراحی و مجسمه سازی بتواند پوز (حالت) بایستد، هرجلسه ۵ تا ۶ ساعت، آفیش ۲ تا ۳ میلیون، شرایط سنی حداکثر ۳۵، درصورت تمایل مشخصات خود (سن، قد، وزن…) و چند عکس ایس...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
مدلینگ خانوم تمام سایزا
فقط رزومه و مشخصات وات ساپ ارسال شود بالاترین پرداختی تو تمام شرکتا کارا ژورنالی هستش داخلی استفاده نمیشه دورکاری هم به صورت ارسال لباس داریم
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
پروژه عکاسی کودک و نوزاد
نیاز به یک عکاس در شهر تهران و به‌ صورت حضوری دارم. زمینه مورد نظر برای عکاسی کودک و نوزاد می‌باشد. برای این پروژه نیاز به یک عکاس خانم است. تعداد عکس مورد نیازم برای این پروژه بین ۱۶ تا ۳۰ قطعه...
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
یک خانم جهت مدلینگ لباس
با سلام یک خانم جهت مدلینگ لباس حقوق به صورت عالی و تسویه روزانه نیازمندم. لطفا مشخصات خود را به همراه شماره همراه ارسال بفرمایید. سن قد وزن تحصیلات وضعیت تاهل شماره همراه
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
ادمین حرفه ای و مدل بلاگر خانم
ادمین حرفه‌ای و مدل بلاگر خانم (تمام‌وقت / پاره‌وقت) تولیدی فرم‌پوشان طاعتی (طراحی و تولید مانتو اداری) به‌دنبال همکاری با فردی توانمند و خلاق هست که بتونه همه کارهای محتوایی و تصویری برند رو مدیریت ...
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدلینگ لباس و چهره
متن آگهی: به تعدادی فرد علاقه‌مند به فعالیت در زمینه مدلینگ (خانم و آقا) جهت بررسی همکاری در پروژه‌های آینده دعوت می‌شود. بدون نیاز به سابقه قبلی در محیطی حرفه‌ای و محترمانه
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
استخدام همکار نیمه وقت
با سلام ب دونفر همکار بصورت نیمه وقت و تمام وقت خانم جهت همکاری در قسمت فروش لوازم ارایشی و قسمت مدلینگ مانتو شیک پوشان نیازمندیم لطفا افرادی با نظم بالا و اخلاق درخدمتشان هستیم حقوق بصورت درصدی و ماه...
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
مدلینگ گالری طلا
مغازه طلافروشی نیاز به خانم جوان و زیبا برای مدل عکسبرداری و فیلمبرداری داریم که خلاق و خوش ذوق و راحت توی امر مدلینگ باشن لطفا فقط در واتساپ و تلگرام درارتباط باشید
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
مدلینگ خانم
علاقمندان به حرفه مادلینگ خانم ( همراه با استعدادیابی واموزش) سنین ۱۷ تا ۳۵ سال بدون نیاز به سابقه کاری امکان آموزش حرفه ای و معرفی به بازار کار محیط کار سالم و حرفه ای جهت انجام پروژه های تبلیغا...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
تدوین و ادیت ویدیو های تبلیغاتی و مدلینگ
ما به دنبال همکاری با تدوینگری خلاق و حرفه‌ای هستیم که توانایی ساخت ویدیوهای چشم‌نواز و منسجم برای استفاده در شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات را داشته باشد. ویدیوها شامل انواع مختلف هستند: ویدیوهای مدلین...
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
استخدام مدل مدلینگ
استخدام تعدادی مدل خانم حرفه ای یا مبتدی همراه با آموزش با چهره و بدون چهره بصورت حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری در لاین های مختلف لطفا مشخصات خودتون رو در چت دیوار و یا آی دی ارسال بفرمایید
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
سه‌شنبه 14 آبان 1404، ساعت 02:16