دنبال کن

شرکت بسته بندی نیکان

کارگر ساده

1404/07/24
زینب نصیری
کار در منزل میخواستم انجام بدم ممنونم
17:14
رستوران هتل
استخدام کارگر آشپزخانه
کارگر آشپزخانه کباب پز و کمک در امور آشپزخانه
1404/08/24
سید احترام جلالی جلالی
کاربسته بندی درمنزل  لوازم تحریر ثبت‌نام کردم برای آگهی پول .واریز کردم ..0**** تهران مجیدیه شمالی 
14:32
1 پاسخ
1404/10/07
حسن حسنی
سید احترام جلالی جلالی
کاربسته بندی درمنزل لوازم تحریر ثبت‌نام کردم برای آگهی پول .واریز کردم ..0**** تهران مجیدیه شمالی
دوستان گول این شعبانی مادر جنده را نخورید الانم هم با یه گروه بسم الله الرحمن الرحیم اومده گولشو نخورین همان شعبانی کلاهبرداره 
08:03
حسن حسنی
بشیری
دقیقاً برای منم سواله
تا حضوری نباشه باور نکنید گول میخورین آنلاین گفتن پول واریز کن پس بدون دروغه
08:04
1 تایید
روکش ورق PVC.MDF
استخدام نیروی ساده
به چند نفر نیروی ساده جهت همکاری در کارخانه روکش‌زنی ورق PVC و MDF نیازمندیم. شرایط کاری: • ساعت کار: ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر (امکان اضافه‌کاری به‌صورت دل‌خواه) • مرخصی: ۲ روز در ماه + تعطیلات رسمی ...
حسن حسنی
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل میکردم من سمیراکرمی هستم
بسته بندی کاری در متزل نداریم همش کلاهبرداریه فقط حضوری اگه رفتی کار را آوردی خونه باور کن آنلاین باشه کلاهبرداریه
08:05
حسن حسنی
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل میکردم من سمیراکرمی هستم
بسته بندی کاری در متزل نداریم همش کلاهبرداریه فقط حضوری اگه رفتی کار را آوردی خونه باور کن آنلاین باشه کلاهبرداریه
08:06
1404/10/18
خدا لعنت کنه هر کلاهبرداری مانند شرکت بسته بندی نیکان الهی این حرام لقمه های کثیف به بدترین شکل نابود بشن که میلیونها از مردم بیچاره چاپیدن 
18:42
اصفهان شهرک صنعتی جی
استخدام کابینت ساز برشکار ومونتاژ کار
به چند نفر نیروی کار جهت کار در کارگاه نیازمندیم: برشکار مونتاژکار کارگر ساده
1404/10/19
Snnn
گول این حروم لقمه ها رو نخورین من تو یه کانال تلگرامی عضو بودم به نام بسته بندی در منزل شرکت نیکان اولش گفتن 499 بزن بعدش گفتن 990 و بعدم 2490 من احمق همون اول باید می‌فهمیدم ولی متاسفانه گول خوردم و 499 و 990 رو زدم براشون خوبه اون 2490 رو نزدم 
این بی پدرا کلاهبرداران یه مشت عکس بیخود مجوز پلیس فتا میفرستن که اونم بی کیفیت و جعلیه بعدم جواب نمی‌دن
لعنت به هر کس که کلیپ رضایت می‌فرسته برا این دزدا که مردم گول بخورن بیاین همه شکایت کنیم پدرشونو در بیاریم که کسی طعمه نشه دیگه 
10:27
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 13:00