دنبال کن

سلام یه خانم خانه هستم کار بسته بندی خواستم ساکن کرمانشاه 

بسته بندی

1400/09/22
دست مزد این کار چطور 
14:05
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1400/09/23
سلام خانم هستم جهت کاردر منزل بسته بندی. شکلات جوراب هر چیزی احتیاج دارم
18:59
1 پاسخ
کار بسته بندی خانم هستم 
18:59
1 پاسخ
سلام خانم هستم جهت کاردر منزل بسته بندی. شکلات جوراب هر چیزی احتیاج دارم
سلام گیلانغربم میفرستین؟
20:14
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1400/09/24
mohsen kolivand
سلام خسته نباشید از ڪنگاور مزاحم شدم همسرم خانه داره دنباله کار بسته بندیه
17:01
1402/06/13
محمد صمدی
کار بسته بندی خانم هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
1402/06/15
محمد صمدی
سلام گیلانغربم میفرستین؟
سلام تماس 0**** بگیرید
17:00
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1402/06/17
سلام من یک زن هستم و در کرمانشاه شهرستان کرند غرب هستم ب کار در منزل بسته بندی نیاز مندم لطفا
07:00
1402/06/18
Leyla ahmadi
سلام . خانومی 36 ساله هستم بدون سرپرست و ساکن استان البرز شهر نظرآباد.  بشدت نیاز ب کار دارم . کاری باشه روزانه حقوق دریافت کنم یا حداقل مساعده مقداری از پول کارمو بگیرم . کارهایی ک میتونم انجام بدم پرستاری بسته بندی نظافت سرایداری یا کار در شرکت . وردست آشپز هم میتونم کار کنم یا تو تالار پذیرایی . زرنگ هستم و موجه . پسرم مریضه پدر نداره بخاطر خدا کسی کارگر نیاز داشت بگه چون فوری فوری نیاز ب کار دارم . غریبم اینجا کسیو ندارم 
22:13
1 پاسخ
1403/05/15
محمد صمدی
Leyla ahmadi
سلام . خانومی ۳۶ ساله هستم بدون سرپرست و ساکن استان البرز شهر نظرآباد. بشدت نیاز ب کار دارم . کاری باشه روزانه حقوق دریافت کنم یا حداقل مساعده مقداری از پول کارمو بگیرم . کارهایی ک میتونم انجام بدم پرستاری بسته بندی نظافت سرایداری یا کار در شرکت . وردست آشپز هم میتونم کار کنم یا تو تالار پذیرایی . زرنگ هستم و موجه . پسرم مریضه پدر نداره بخاطر خدا کسی کارگر نیاز داشت بگه چون فوری فوری نیاز ب کار دارم . غریبم اینجا کسیو ندارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:51
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 07:59