دنبال کن

کار در منزل بسته بندی حبوبات اصفهان

بسته بندی

1401/06/01
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره 0**** 
21:15
1 پاسخ
صنایع غذایی کریم نظری واحد 6
کارگر تولید
شرکت صنایع غذایی نظری جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و انبار از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: کارگر تولید و انبار شرایط: داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. حداکثر س...
1402/05/07
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:51
نرگس علائی
کاردر منزل انجام میدم امام خمینی اصفهان 0**** 
21:44
1403/03/19
نسرین اسدپور
سلام وادب  
به بسته بندی درمنزل نیازدارم ک از سرتاسر ایران استخدام داشته باشه
17:44
بسته بندی
سلام دوستان کسی رو می‌شناسید که کار بسته بندی داشته باشه که توی خونه انجام داده بشه بسته بندی هر چیزی باشه انجام میدیم لطفا اگه کسی هست اطلاع بدین ممنونم. لطفا لطفا الکی مزاحم نشید مسدود میشید و گزارش...
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر 
به کار بسته بندی در خانه نیاز دارم و دوست دارم انجام بدم اگه به همچین کسایی نیاز داشتین تماس یا پیام بدین ممنون. 0**** 
20:25
1403/03/29
آرزو باقری
بیشتر کار بسته بندی کلاهبرداریه
11:01
آرزو باقری
فاطمه محمدی بسته بندی درباغ ابریشم کلاهبرداره 
11:02
طراحی پک زعفران
سلام و عرض ادب در سه سایز نیم گرمی ، یک گرمی و ۲/۳ گرمی بسته بندی برای زعفران طراحی بشه طراحی شکیل ، به روز و خاص باشه لوگو دارم و خدمتتان ارسال میشود یک استند نگهدارنده ۱۲ عددی هم برای پک های زعفران...
1403/05/24
صفورا حدادان
داریند
03:08
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
03:08
1 پاسخ
محمد صمدی
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:15
بسته بندی
وقت بخیر به یک خانم جوان مجرد جهت کار در انبار فروشگاه آنلاین ، از شنبه تا پنج شنبه ساعت کاری ۲ تا ۹ زرنگ و کاری و مهمتر از همه اهل سیگار نباشه حقوق ماهی 10 میلیون محل کار باغستان غربی
1404/08/07
یاسمن اسکندری
سلام به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بدون پرداخت هیچگونه هزینه اولیه ثبت نام و....
10:46
دوشنبه 27 آبان 1404، ساعت 16:39