دنبال کن

کار در منزل بسته بندی حبوبات اصفهان

بسته بندی

1401/06/01
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره 0**** 
21:15
1 پاسخ
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1402/05/07
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:51
نرگس علائی
کاردر منزل انجام میدم امام خمینی اصفهان 0**** 
21:44
1403/03/19
نسرین اسدپور
سلام وادب  
به بسته بندی درمنزل نیازدارم ک از سرتاسر ایران استخدام داشته باشه
17:44
اصلاح لیبل محصول با تغییرات رنگ و متن در ایلوستریتور
یک لیبل طراحی شده دارم. میخوام یسری تغییرات روش اعمال کنم. بعد از اون ۶ محصول دارم که همین لیبل روشون میخوره ولی رنگش و یسری از نوشته ها تغییر میکنه. کار پیچیده ای نیست و فایل در ایلیستریتور می باشد....
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر 
به کار بسته بندی در خانه نیاز دارم و دوست دارم انجام بدم اگه به همچین کسایی نیاز داشتین تماس یا پیام بدین ممنون. 0**** 
20:25
1403/03/29
آرزو باقری
بیشتر کار بسته بندی کلاهبرداریه
11:01
آرزو باقری
فاطمه محمدی بسته بندی درباغ ابریشم کلاهبرداره 
11:02
ویرایش و اصلاح فایل لیبل محصول در Adobe Illustrator
یک لیبل دارم که قبلا طراحی شده. الان میخوام یسری اطلاحات روش انجام بدم. ۶ تا محصول دارم که دقیقا همین لیبلشون هست و فقط رنگشون تغییر میکنه فایل در ایلیستریتور هست.
1403/05/24
صفورا حدادان
داریند
03:08
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
03:08
1 پاسخ
محمد صمدی
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:15
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار برای کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1404/08/07
یاسمن اسکندری
سلام به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بدون پرداخت هیچگونه هزینه اولیه ثبت نام و....
10:46
یک‌شنبه 8 دی 1404، ساعت 20:09