چطور یک ادمین ماهر شویم؟
چطوری یک ادمین پیج اینستاگرام بشیم
میخوام ادمین حرفه ای بشم
میخاستم ادمین پیچ بشم؟
سلام اگه پیجی ادمین خواست بنده در خدمتم چهارسال سابقه کاری دارم و خودم هم بوتیک و آنلاین شاپ دارم
سلام ادمین حرفه ای و دوره دیده هستم
ادمین پیج میشم
ادمینم با کار عالی و هزینه کم
سلام ادمین ثبت سفارشات، پاسخگویی، تلگرام، واتساپ میشم مسلط به قوانین بالا بردن پیج و تبلیغات، ویو استوری بالا، ورود پیج به اکسپلور و.. هستم
سلام برای پیج تازه کار ونوپا که مشتری نداره میتونی جذب مشتری کنی ؟
سلام برای پیج تازه کار ونوپا میتونی جذب مشتری کنی ؟
ادمین پاسخگویی و ادیت و پست هستم
سلام ادمین هستم
سلام وقتتون بخیر دوره ادمین دیدم میتونم پیجتون ارتقا بدم با قوانین اینستا آشنایی و دوره بنر هم دیدم
سلام ادمین پاسخگویی، اینستاگرام و واتساپ میشم مسلط به قوانین بالا بردن پیج و تبلیغات، ویو استوری بالا، ورود پیج به اکسپلور. پست و هشتگ گذاری حرفه ای و...
سلام ادمین هستم مسلط به تمام قوانین اینستا دوره دیده هستم و میتونم پیجتونو بالا ببرم و تمام وقتم.....
سلام ادمین ثبت سفارش و پاسخ گویی و ادیت میشم
ماداخل شرکتمون 10نفر ادمین میخوایم 0**** تلگرام پیام بدید زنگ نزنید رزومه بفرستین
گالری ایت در زمینه فروش لباس زنانه به ادمین باتجربه بازاشتن بنرکاری نیازمنداست .فقط خانم
سلام ادمین پاسخگویی،ادیت،گذاشتن پست و استوری هستم .
ادمین هستم برای هماهنگی به تلگرام پیام بفرستید@Yasesham112
سلام خسته نباشید ادمین هستم میتونم تعامل _ادیت_ پاسخگو به دایرکت _پاک سازی اکسپلور و ... انجام بدم اگر کسی خواست در خدمتم
سلام میخام انلاین شاپ راه اندازی کنم از فضای مجازی هم زیاد سر رشته ندارم ایا کاشان جای برای اموزش داره اگه میدونید ممنون میشم راهنمای کنید
سلام کسی میتونه راهنمای کنه کجا باید اموزش ببینم
سلام من ادمین پاسخگو هستم میتونم تمام دایرکت و کامنت هاتون رو به موقعه جواب بدم و در تولید محتوا قوییی دارم
سلام وقت بخیر هزینه رو میفرمایید؟!
سلام من میتونم ادمین پاسخگویی و دایرکت و کامنت استوری بشم اگر کسی خاست در خدمتم
سلام وقت بخیر ادمین اینستاگرام بصورت دورکاری 4سال سابقه ادمینی دارم برخی از دوره های معین فرجی رو گذروندم کارهایی که انجام میدم👇 جذب فالوور از طریق تعاملات و تبادلات افزایش لایک،کامنت افزایش بازدیداستوری تعاملات روزانه با پیج های هدف گذاشتن پست و استوری طبق ساعت الگوریتم با کپشن نویسی و هشتگ گذاری اصولی برای پست و آلتکست ادیت فیلم و عکس ساخت کاور پست لوگو *تبلیغات پربازده و تخصصی بصورت تیمی و گسترده* هر کدوم از موارد بالا طبق نیاز شما انجام داده میشه پیج اینستاگرام Admin_maryam67
چطور یه ادمین ماهر بشم ؟
سلام میخوام ادمین بشم
سلام وقتون بخیر ادمین ثبت سفارش پاسخ به دایرکت استم