دنبال کن

حقوق یک مربی مهد کودک در ماه چقدر است؟

مربی مهد کودک

1400/10/12
سمانه عبداللهی
حقوق شما چقدراست وچه ساعت کاری دارین ؟ ممنونم
21:32
1 پاسخ
2 تایید
مربی مهد کودک
مجموعه رضوان واقع در غرب تهران خیابان هاشمی مربی مهد کودک در دو شیفت صبح و عصر با مدرک مربیگری و یکسال سابقه کار متعهد ،خوش برخورد جذب می‌کند لطفا خارج از محدوده تماس نگیرید
1400/11/19
سلام .حقوق یک مربی مهد خضوصی یا دولتی چقدره؟؟
04:56
1402/05/08
محمد صمدی
سمانه عبداللهی
حقوق شما چقدراست وچه ساعت کاری دارین ؟ ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:04
1402/05/15
خدیجه عسگری
سلام وقت بخیر مدرک مربی مهد دارم وکمک مربی اگه کسی جایی سراغ داره اطلاع بده میشم
08:07
2 پاسخ
مربی مهد کودک
لطفاً با دقت بخوانید و در صورت داشتن شرایط فقط در واتس‌اپ رزومه ارسال کنید. تماس پاسخ‌گو نیستیم. استخدام فوری مربی باسابقه کودکستان، گروه سنی دو تا سه سال، نیمه‌وقت برای شیفت عصر (ساعت ۱۲ تا ۵). مربی ...
1402/05/21
زهرا صادقیان
خدیجه عسگری
سلام وقت بخیر مدرک مربی مهد دارم وکمک مربی اگه کسی جایی سراغ داره اطلاع بده میشم
سلام. برای کمک به مربی باید به مهدک کودک سربزنید
13:16
1402/06/07
محبوبه ریاست فرد
سلام وقت بخیر

به چند تا مربی  برای مهد کودک علی اصغر نیاز داریم
برای  شیفت بعدازظهر  باشد
‌مجرد باشه 
ساعت 2تا 8 شب 
سیروس داره 
11:45
2 پاسخ
2 تایید
1402/06/17
محبوبه ریاست فرد
سلام وقت بخیر به چند تا مربی برای مهد کودک علی اصغر نیاز داریم برای شیفت بعدازظهر باشد ‌مجرد باشه ساعت ۲تا ۸ شب سیروس داره
سلام  هنوز به مربی نیاز دارید؟ 
01:26
استخدام و آموزش سالمندیاری تزریقات پرستار
مهارت یاد بگیر❗شغل بساز آموزشگاه فنی و حرفه ای پیشتازان سلامت برگزار می‌کند: دوره پر کاربرد سالمندیاری‍ سرفصل‌های آموزشی: ارائه خدمات مراقبت از سالمند دارای مشکلات شایع جسمی، روانی و اجتمائی نحوه...
1402/07/11
مبینامحمدیان
سلام بنده مدرک مربی مهدکودک و پیش دبستانی دارم بدون ثابقه کاری در این زمینه 
کسی جایی سراغ داشت اطلاع بده ممنون 
0**** 
13:37
زهرا رعیت نژاد
سلام بنده دانشجو روانشناسی کودک هستم
بدون سابقه کاری 
0****  
برای همکاری لطفا تماس بگیرید باتشکر
15:08
1403/01/20
م صالحی
خدیجه عسگری
سلام خسته نباشید من سراغ دارم تهران .اسلامشهر.کار میکنید؟
14:49
استخدام مربی مهدکودک
استخدام مربی مهد کودک باانرژی و مهربان اگر عاشق دنیای کودکانه‌ای، اگر لبخند بچه‌ها برات زیباترین پاداشه، و اگر می‌خوای در محیطی شاد، پویا و آموزشی کار کنی، به جمع خانواده‌ی ما در رنگین کمان بپیوند! ...
1403/05/07
فاطیما
محبوبه ریاست فرد
سلام وقت بخیر به چند تا مربی برای مهد کودک علی اصغر نیاز داریم برای شیفت بعدازظهر باشد ‌مجرد باشه ساعت ۲تا ۸ شب سیروس داره
سلام آدرس کجاست
22:15
1403/07/08
سلام وقت بخیر برای مربی مهدکودک در کیاشهر کجاست
17:35
1403/08/11
مهرانا جورابلو
سلام ببخشید سن برای شروع این کار از مثلا 15 . 16 سالگی اوکیه؟
10:35
مربی مهد کودک و مدرس زبان
به دو مربی کودک برای کار در مهد کودک و مدرس زبان با مدرک برای تدریس در مهد کودک ساعت و روز رو صحبت میکنیم برای تایم صبح و عصر مطابق با رشته تحصیلی دارای سابقه کارر تایم صبح از ۸ تا ۱ بعداازظهر ۲ تا...
1403/11/29
رومینا روزبه
سلام دانشجو علوم تربیتی هستم در ساری اگر مهد کودک میشناسید نیاز ب مربی دارن اطلاع بدین 
11:35
1404/05/27
سلام ببخشید اگه کسی مربی یا کمک. مربی میخواد در گناباد لازم دارن بگن
11:29
1404/06/16
سلام دنبال کار در مهد کودک بعد ظهر مهد کودک هستم از ساعت چهار تا نه شب ولی برای صبح از هشت تا یک یا دو دنبال کار مهد کودک هستم
20:17
استخدام و آموزش مربی مهدکودک و پیش دبستانی
مهارت یاد بگیر❗شغل بساز آموزشگاه فنی و حرفه ای پیشتازان سلامت برگزار می‌کند: دوره مربی مهدکودک سرفصل‌های آموزشی: کمک‌های اولیه شعرخوانی و قصه گویی تقویت حواس پنج گانه تغذیه اطفال شناخت علایق...
یک‌شنبه 5 آبان 1404، ساعت 12:36